PlayStation.Community

2011.05.17. 21:48 Játékteszt
102 hozzászólás
Szerző: HTB
Értékeld a cikket!
Lő, nekifut, becsúszik, ugrik, megbillen… pofára esik.

Az ember azt hinné, hogy a Splash Damage nem tud hibázni. Az ember még sok mindenről hajlamos azt hinni, hogy úgy van, pedig nem is…
A 2001-ben alapított stúdió egy Return to Castle Wolfenstein moddal, az Enemy Territory-val lopta be magát az online harcosok szíveibe, majd a Quake Wars-szal rombolta le sikeresen addig felépített nimbuszát, hogy most, legújabb önálló játékukkal, a BRINK-kel még tovább pusztítsák önnön renoméjukat. A fejlesztők által ígért forradalom helyett egy halva született parasztlázadást kaptunk…

A játékban két frakció – a rendfenntartó erők és az ellenállók – vívják csatájukat a Bárka névre keresztelt lebegő városban. Ugyan fél-egy perces animációkban valami történetfélét próbál a játék ránk tukmálni, de már a második pálya felvezető képsorai is átnyomásra kerültek általam, annyira jelentéktelen és fölösleges az egész – itt érhetjük a Brinket hazugságon legelőször.Már a Mindjack is próbálkozott valami hasonlóval, mint amit jelenlegi tesztünk alanya ígér: elmosni a határokat az egyszemélyes kampány és a többszemélyes játékmódok között; tudniillik a magányos móka mind kooperatív, mind kompetitív szellemiségben is végigdarálható – hangzott az ígéret. Csakhogyám! A BRINK 8 pályával rendelkezik, és az egyszemélyes móka valamint a többjátékos versengés között az átfedést – gyors fejszámolás után – száz százalékra lőném be. Ami karriermód névvel fut, az teljesen megegyezik (valamint a Challenge-eket is végigtolhatjuk többedmagunkkal) a netes henteléshez készített pályákkal, a különbség pusztán annyi, hogy humán ellenfelek helyett botok ellen zajlik a darálás. Sokkalta egyenesebb lett volna az egész botos hajcihőt kihagyni a történetből, és tisztességesen felvállalni hogy a BRINK egy multiplayerre kihegyezett játék: a MAG esetében is működött a dolog (bár ott a körítéssel sem volt baj), az erre nyitott játékosok be- és elfogadták a tényt, hogy a cucc a neten versengő vitézhuszároknak készült.

Pedig jó ötletekből nincsen hiány. A játék indítása után következik a nekünk szimpatikus frakció kiválasztása (mely szintén felesleges, mivel a már kész karakterünket bármikor átállíthatjuk a rivális oldalra), majd torzszülöttünk megalkotása. Egyedül az arcstruktúra és a hang az, ami végleges döntésnek minősül, a ruházat, testfelépítés, haj stb. mind-mind alakítható és formálható menetközben, sorra nyílnak meg az újabbnál-újabb lehetőségek karakterünk elcsúfítására. Elcsúfítására, igen: már az előzetes videókból is leszűrhető volt a BRINK egyedi képi világa. Széjjelstilizált, talán a Team Fortress 2-höz hasonlítható betegebbnél-betegebb undorokat zúdíthatunk a világra, legyen elég a következő három szó a fölösleges szájtépés helyett: gázmaszkos raszta zokniszandálban. Hell yeah! Vagy egyből rohansz a WC-be a kígyó – tudod, a boa – nevét kiabálni, vagy egy oltári nagyot flashelsz az egészen.
Napirendünk következő pontja a testsúly: a BRINK parkour FPS-ként hirdeti magát. Míg a girnyó karakterek villámként cikáznak a pályán – amíg ki nem dőlnek egy lepkefingtól – és csak kisebb fegyvereket hurcolászhatnak magukkal, a debella állatok nagyobb élet- és tűzerővel kóvályognak jobbra-balra a sebesség rovására. Az arany középutat megtestesítésű testfelépítés pedig, nos, az arany középutat testesíti meg.
A Mirror’s Edge már bebizonyította (és most szigorúan csak erre a részre fókuszáljunk!), hogy lehet jó extrém ugrabugrát készíteni first person nézetből, a BRINK itt sem képes valóra váltani ígéreteit. Ugyan a SMART (Smooth Movement Across Random Terrain) Rendszer tényleg okosan végzi a dolgát, és a vertikális közlekedés flottul működik az amúgy ügyesen balanszolt pályákon, de a fejlesztői fantázia gyatrának bizonyult a csimpaszkodásra alkalmas helyek megalkotásában. Egy duplacsövűt szorongatva két ellenséget fellökve becsúszni azért jó móka, de csak ritkán van értelme alkalmazni ezt a fajta pózőr belépőt, mivel a 8v8 csatákban kulcsfontosságú szerepe van a csapat összetartásának.
A kasztok négyesfogata a Soldier-Engineer-Operative-Medic vonalon mozog. A folyamatosan változó feladatoknak köszönhetően – ez lehet VIP kísérgetése és életben tartása, C4-gyel való robbantgatás, hackelés stb. – nincs értelme egyetlen egy karaktertípusra specializálódni, a siker a feladathoz való idomulásban rejlik, folyamatosan váltogatni kell karakterünk képességeit.
A szintezéssel (ez itt egy zárójeles mondat az elérhető maximális 20 szintről) megnyitható képességekből pedig egy rakás van, ezek közül néhány kaszt specifikus, míg más tulajdonságok függetlenek választott szakmánktól. Sajnos a gyakorlatban nincs nagy különbség az osztályok között, a váltogatás egyetlen ösztönzője, hogy bizonyos feladatokat csak bizonyos karakterrel lehet sikeresen teljesíteni – a fegyverzet például nem is változik új kaszt választása esetén. Persze, a katona lőszert adagol a társaknak, a felcser felkaparja az el nem vérzett bajtársakat, a technikus növeli a sebzést, de sajnos a botok erre jobban odafigyeltek a tesztelés ideje alatt, mint a húsvér játékostársak.
Fegyverek terén is a bőség zavarával kell megbirkóznia a játékosnak, shotgunok, minigunok, pisztolyok, illetve ezekhez megnyitható kiscsillió kiegészítő lesz segítségünkre a pusztításban. Egyedül talán a gránátok használhatatlanságát emelném ki, nagyon picit sebeznek és nagyon kis területre hatnak, stratégiai jelentőségük a gyakorlatban nem túl jelentős.A Splash Damage-nél szeretik a nyolcas számot. A nyolc pályán zajló kétszer nyolc fős csatározások azonban neten sem teljesítenek sokkal jobban, mint offline a botok ellen. Irtózatos akadozás jellemzi a világhálón történő randalírozást. A fejlesztők pedig ahelyett, hogy orvosolták volna ezt a hiányosságát a játéknak, egy nem túl elegáns húzással 16 helyett 8-ra limitálták a humán játékosok maximális számát a meccseken, a szörnyű balansznak köszönhetően pedig nem egyszer esett meg velem az, hogy míg az egyik oldalon két felhasználó próbált valamit (könyörgöm, bármit…) elérni a 6 bot segítségével, a másik táborban 6 játékos 2 bot kombóval zajlott olajozottan a csapatjáték.

Ami a grafikát és a hangokat illeti… míg az utóbbi szerintem hangulatosra és jóra sikeredett, köszönhetően a brit alvilágra jellemző ángliánus tájszólásoknak és jópofa beszólásoknak („mucho bad guys incoming”), valamint a főmenükben duruzsuló kellemes ambientes prüntyögésnek és adrenalinfokozó fegyverhangoknak, az előbbiről már nem tudok ilyen lelkesen nyilatkozni.
A képi világ egyedi stílusa kimerül az elvont karakterekben. A pályák, fegyverek, effektek kidolgozása igencsak múlt századinak hat, ezt fokozzák a folyamatosan előttünk betöltődő textúrák, melyek betöltődése után is ugyanaz a sivárság fogadja a látványorgiára kiéhezett szempárunkat. Ugyan van egy-két hangulatosabbra sikerült pálya, de láttunk már szegény embert vízzel jó levest főzni – a Brink esetében a gumicsizma levesnek gumicsizma íze is van, nem sikerült kreativitással áthidalni a gyengébb technikai hátteret.
És ennyi lenne a nagy bűvésztrükk, a közönség várja a csattanót, de az előadásnak mér rég vége. A BRINK tipikusan az a játék, ami jó ötletekkel operálna, csak a gyakorlati megvalósítás vérzik ezer sebből. Talán ha kotlanak még felette egy fél évet… de nem így lett. A Brink jött, látott, én pedig az utolsó karakterek begépelésével már el is felejtettem, hogy valaha volt egy ilyen játék. Kár érte.

(A játékot partnerünktől, a CNG.hu-tól kaptuk meg tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható támogatónk, a Platinum Shop online és offline boltjaiban. Kattintgass vadul a linkre és böngéssz!)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 3 oldal
‹‹  ‹  1  2  3    ››
2012.11.10. 13:22:29
LV1
Jónak tűnt....kár érte..
101. Undefeated  John McClane fehér trikója
2011.06.08. 06:46:57
LV9
Válasz 90. HTB üzenetére:
rajongani a tf2-rért rajongok már régóta
"Miért vagytok gyengék? Játsszatok!"
2011.06.02. 10:19:58
LV1
Válasz 98. IVIarkooo üzenetére:
100!

Kipróbáltad? Vagy mi alapján?
99. ALF22  Son of Liberty
2011.06.01. 15:57:13
LV26
Válasz 98. IVIarkooo üzenetére:
gratula
2011.06.01. 13:57:32
LV1
szerintem eza game vmi ritka nagy szar
97. ALF22  Son of Liberty
2011.05.28. 13:25:42
LV26
Válasz 96. eandre üzenetére:
mert egyedivé teheted a karaktered
amiből egy fps-nél persze ritkán látsz bármit is, de attól még a játék tartalmát igenis megnöveli és ad egy kis plusz f@sza érzést,hogy hogy nézel ki

Haverjaidnak igaza van:)
A trailerek alapján meg aki nem volt vak az nem is várt itt csodát látványban (2éve volt már róla előzetes az 576ban és ugyanazokat a hibákat már ott is leírták,hogy milyen a játék).

Amitől jó a játék az az,hogy akarva-akaratlanul is, de nem tudsz mást csinálni mint a feladatot. Hacsak lősz már segíted a társaidat lefoglalásban.
Másfelöl meg míg más multiban csak a rohangálás megy föl-alá, addig itt élvezet pontokat betámadni és védeni. És még azt se egyedül. Automatikusan tápolod a társaidat, mert 1edül nincs sok esélyed.
Na ezért jó a multija.

Végül: ez vmi noname banda játéka lenne és váratlanul jött volna ki minden hype nélkül sokkal jobb fogadtatásban részesült volna.
96. eandre  PlayStation.Community tag
2011.05.28. 12:21:41
LV11
Válasz 48. sasukeskapa üzenetére:
A karakterek miatt?:D
95. eandre  PlayStation.Community tag
2011.05.28. 12:19:49
LV11
Az ismerőseim között mindenki istenítette ezt a játékot.Szerintem a trailer-ek alapján már gagyinak látszott.
94. ALF22  Son of Liberty
2011.05.22. 20:22:31
LV26
Válasz 93. DEADPOOL_HUN üzenetére:
az elejét nem vágom mitől lenne olyan?
az igaZ, hogy én se ájultam el az elején, de okom se volt rá,hogy dühös legyek
pár nap után viszont élveztem is már

nem egy olyan rossz gém ahogy sokan beállítják
2011.05.22. 19:23:59
LV1
Szerintem ha az ember elvan vele 1-2 órát megkedveli ezt a játékot,
viszont az első párpercben azt hittem h kitépem a psből és leköpöm.
2011.05.21. 23:43:54
LV1
Én nagyon élvezem ezt a játékot, de tényleg kevés tartalom van benne.
Kiváncsi vagyok mennyit adnak hozzá az ingyenes DLCben júniusban
91. Zsola  PlayStation.Community tag
2011.05.21. 20:45:16
LV1
Válasz 90. HTB üzenetére:
jujj, az az utolsó 2 sor nem volt szép...
90. HTB  Szerkesztő
2011.05.21. 18:21:00
LV6
Válasz 87. Undefeated üzenetére:
mindenhol van lag, de egy ennyire multiplayerre kihegyezett játéknál mi az, hogy botokkal/ellen kell játszanom, ha folyamatos játékot akarok?

a single része meg azért lett megemlítve, mert a játék része, és nekem úgy tanították, hogy arra is ki kell térni, ha van ilyen

elhiszem, hogy nagyon alternatív dolog egy szar játékért rajongani (én is megtettem, pl alpha protocol), de attól még te is jól tudod, hogy ez egy szar játék
Just another freak in the freak kingdom
89. martin  Főszerkesztő
2011.05.21. 10:44:33
LV27
Válasz 86. Undefeated üzenetére:
Nincs is benne FPS nézet, csak célzás.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
88. csigahaver  PlayStation.Community tag
2011.05.20. 16:09:03
LV1
kipróbálnám, de csak ha megnyerem :)
87. Undefeated  John McClane fehér trikója
2011.05.20. 07:50:24
LV9
tesztre reagálva, hol nincs lag? naná hogy nincs kampány, nem is értem mit vártál, de valóban rétegjáték, viszont annak a rétegnek nem 6os
"Miért vagytok gyengék? Játsszatok!"
86. Undefeated  John McClane fehér trikója
2011.05.20. 07:48:41
LV9
Válasz 82. martin üzenetére:
beta 2 perc, fps nézeten sírtam
"Miért vagytok gyengék? Játsszatok!"
85. ALF22  Son of Liberty
2011.05.20. 00:48:33
LV26
patch nelkul is javulhat az online resz?
full szobaban egesz este jol ment a jatek
84. ALF22  Son of Liberty
2011.05.20. 00:46:46
LV26
Válasz 82. martin üzenetére:
vartam mint a messiast, de ugyanugy mint a killz3nal itt is a lenyeget vettek ki a multibol
de miert?
83. martin  Főszerkesztő
2011.05.19. 23:04:10
LV27
Válasz 81. Zsola üzenetére:
De a MAG-ben jó a sniper is meg az assult is, és ez ritkaság. Sőt, még úgy is lehet órákig mulatni, hogy csak javítasz vagy robbantasz.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
82. martin  Főszerkesztő
2011.05.19. 23:02:07
LV27
A SOCOM: Special Forces-t próbáltátok már? Baszott jó játék.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
81. Zsola  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 22:56:40
LV1
Válasz 78. martin üzenetére:
Szavatosság terén tényleg picit kevéske az a 8 pálya (remélem lesz DLC majd) és ez valóban a MAG-nak egy piros pont, de hát jah, itt a kérdés tényleg az, hogy kinek milyen a habitusa egy online fps-ben? A sniper a MAG-ben tényleg ász volt, de én pont ezért nem csipáztam annyira mert távol áll tőlem a csipa!:) Inkább a mászkálós, közelharcos, együttműködős típus vagyok (na nem az agyatlan COD fajtából, sokkal inkább Battlefield) és tényleg engem is ez a pörgős, Mirrors Edge-s mozgásos okosság fogott meg. De tudom Mester, hogy Te szeretsz sniperezni és arra viszont tényleg tökély a MAG!
80. noozi  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 22:49:57
LV17
Válasz 78. martin üzenetére:
a sniper része valóban jól,szépen kiépített volt.
PSN ID; No_Ozi_
79. arni536  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 22:21:33
LV1
Szerintem nem rossz játék,nekem nagyon bejön.
psn id: seem536
78. martin  Főszerkesztő
2011.05.19. 21:43:15
LV27
Válasz 76. noozi üzenetére:
Mondjuk a MAG volt az, ami újra visszaadta a sniper kaszt/fegyverek értelmét.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
77. martin  Főszerkesztő
2011.05.19. 21:42:21
LV27
Válasz 75. Zsola üzenetére:
Szerintem a MAG-et játszod fél évig azért, hogy kitanuld a pályákat és feladatokat, mind a 3 oldalon, mert tök más élmény. Minimum. Ezt mire játszod majd fél évig, hogy csinálj 10 újabb jópofa szörnyszülöttet szép puskákkal? Aranyos a BRINK nagyon, de ez nem elég 6-nál többre.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
76. noozi  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 21:38:45
LV17
Válasz 74. martin üzenetére:
hát mind a kettőnek megvannak a saját pozitív tulajdonságai.mag esetében a sok player, lag mentes játék még ekkora számoknál is.de itt viszont a pörgés, skillek használata a csapatalapú dolgok jobban kiérződnek mint magban (szerintem) ha dönteni kéne nekem a mérleg pozitívan a Brink felé billenne.A magról nem tudok pozitívan vélekedni..sajnos abban igazán semmi nem tetszett kiemelkedően
PSN ID; No_Ozi_
75. Zsola  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 21:37:38
LV1
Sztem a MAG egy korrekt 8 pontos játék. És ha a MAG 8 pont, akkor ez 7. ami a jó kategória.
74. martin  Főszerkesztő
2011.05.19. 21:15:02
LV27
Válasz 73. noozi üzenetére:
Senki sem mondta, hogy a játék rossz. A teszt azt mondja, ez 6 pontos játék. Mivel ugye single az nem van benne, vegyük egy kalap alá a MAG-gel. Ha ez szerinted nem 6 pontos, hanem 7 (vagy 8), akkor a MAG mennyi?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
73. noozi  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 20:52:06
LV17
Válasz 70. Geryan üzenetére:
csak ez a bajom ezzel a 6 ponttal,h itt is ezt váltja ki az emberekből amikor ennyire azért nem kéne..nem fos egyáltalán..nem egy 10 pontos cucc de azért nem rossz dolog
PSN ID; No_Ozi_
72. Zsola  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 20:43:06
LV1
Válasz 71. ALF22 üzenetére:
sztem sem, teljesen korrekt kis cucc, simán el lehet vele online bohóckodni elég sokáig, nálam 7.5pont!
71. ALF22  Son of Liberty
2011.05.19. 20:17:35
LV26
Válasz 70. Geryan üzenetére:
nem kaptál hulladékot
70. Geryan
2011.05.19. 20:14:59
LV2
Nagyon jó a tesz!
Hulladékot kaptunk,nem a beígérteket.Ennyi.Ezt fölösleges ragozni!
69. Greg  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 17:05:07
LV25
Válasz 64. soliduss üzenetére:
Ez rám pont nem igaz. Én imádtam/imádom a Mirror's Edge-t, de a Brink szerintem a nyomába sem ér.
LV426
68. noozi  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 16:55:53
LV17
Válasz 64. soliduss üzenetére:
Hát rajongónak én sem mondanám magam..:) jó játék de a valóság hideg zuhanyként ért.Nagyobb volt a füst mint a láng
PSN ID; No_Ozi_
67. ALF22  Son of Liberty
2011.05.19. 13:26:05
LV26
Válasz 66. soliduss üzenetére:
így van:)
66. soliduss  A Krónikás
2011.05.19. 13:10:01
LV25
Válasz 65. ALF22 üzenetére:
Nincs ezzel semmi gond alf. Nekem is van pár olyan gamem amit a nyugati sajtó 4 pontal jutalmazott a japán meg 8-cal.

Az a lényeg ,hogy te élvezd a játékot.
65. ALF22  Son of Liberty
2011.05.19. 12:44:56
LV26
Válasz 64. soliduss üzenetére:
kivéve én:)
nekem nem jön be a mirrors edge (a színvilág az igen, a többi nem érint)

Rajongás az túlzás lenne nálam, de minden este ,ha felugrok élvezettel támadok és védek. Vhogy jó látni, hogy itt nincs kempelés meg szólózás. Néha lagol;) igaz, de ilyenkor kilépni sincs kedvem, mert nem akarom otthagyni a játékot.
Egy kicsit örülök is,hogy a Kane&Lynch2 után ismét lett egy olyan játék amit sokan leszólnak, de nekem nagyon tetszik. Ezzel is megnyugtatom lelki világom,hogy vannak még olyan játékok amik tudnak érdeklődést kiváltani bennem.

A játékot magát meg már nem is ajánlom másoknak. Ne vegye meg senki és akkor nincs gond. Lehetne jó pár játékra ráaggatni azokat a jelzőket amiket mások dobálnak erre....5perc után.

egyéni vélemény, nincs gond:)
64. soliduss  A Krónikás
2011.05.19. 12:10:52
LV25
Válasz 63. noozi üzenetére:
Nézd meg a metacritic-en. Az átlag pont az erősen a 6 és 7 között van.

Erre szoktam én mondani, hogy a rajongók tegyenek hozzá +1-et. Kik itt a rajongók? Hát akiknek bejött a mirrors edge....
63. noozi  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 08:57:23
LV17
Válasz 62. martin üzenetére:
Az tiszta,h ért az fps játékokhoz ezt nem firtatom.Szimplán csak most nem értek egyet a tesztel részekben,ahogy viszont megírta a tesztet azzal nincs gond benne van ami kell.
Jó a játék de koránt sem annyira mint ahogy be volt harangozva.de amit itt kivált az emberekből a 6 pont nos attól azért többet ér így még egy próbát sem fognak vele tenni legtöbben :)
PSN ID; No_Ozi_
62. martin  Főszerkesztő
2011.05.18. 23:44:19
LV27
Válasz 57. noozi üzenetére:
Zavaró ez a picit lenéző felhang, ahogy HTB tesztjét kommentálod. Tudom, hogy ért az FPS-hez, tudom, hogy lelkiismeretesen tesztel, nem egy hülyegyerek, nem kéne kóstolgatni.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2011.05.18. 22:37:34
LV1
szerintem a játék pár változtatáson kívül Team fortress-re hajaz, de elégé durván.. talán nyári játéknak ha nincs más elmegy.
60. ALF22  Son of Liberty
2011.05.18. 21:54:36
LV26
Válasz 59. seamless üzenetére:
jo kifogas
2011.05.18. 21:43:04
LV2
elöször azt hittem tps lesz komolyan.
igy szar.
58. Tevez11  PlayStation.Community tag
2011.05.18. 20:53:06
LV23
Ezt a játékot vki megvette az Úr 2011-ik évében?
Akkor Enter.
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
57. noozi  PlayStation.Community tag
2011.05.18. 20:35:13
LV17
Válasz 56. martin üzenetére:
egyáltalán..:D sőt nem hiszem azt sem,h 1-2 hétnél tovább meg lesz a game. de az online részével semmi problémát nem tapasztaltam eddig.és 6 ponttól azért többre tartom...de mi a picsáért kell rögtön így lereagálni?:D
PSN ID; No_Ozi_
56. martin  Főszerkesztő
2011.05.18. 20:10:16
LV27
Válasz 52. noozi üzenetére:
Nem, te vagy a nagyon okos ember, aki végre megvett egy játékot, és most annyira erőszakosan védi, hogy itt vidéken is érzem az izzadtságszagot. Az életemet rátettem volna, hogy amint pénzt adsz érte, egyből a kedvenced lesz.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
55. noozi  PlayStation.Community tag
2011.05.18. 19:36:06
LV17
Válasz 54. HTB üzenetére:
nem csak magam nevében beszélek tehát azért nem értem :) 4-5 főt tudok aki tolja nap mint nap és semmi gond
PSN ID; No_Ozi_
54. HTB  Szerkesztő
2011.05.18. 18:58:40
LV6
Válasz 52. noozi üzenetére:
ha csak nekem lagolt volna, nem csökkentik 16-ról 8-ra a játékosok számát

az, hogy neked nem szaggat, nem jelenti, hogy mindenki másnak sem
Just another freak in the freak kingdom
53. leslie21  PlayStation.Community tag
2011.05.18. 18:58:24
LV11
Multira kihegyezett tucatlövölde, minden hónapban megjelenik egy ilyen, legutóbbi a Bulletstorm (persze mindegyik valami forradalmi újítással kelleti magát, ami szart nem ér), egyáltalán nem tud lázba hozni.
1 / 3 oldal
‹‹  ‹  1  2  3    ››
BRINK
Bethesda Softworks
Látványosság:
Átlagos
Játszhatóság:
Átlagos
Szavatosság:
Átlagos
Zene / Hang:
Hangulat:
Átlagos
6/10
Pozitívum
Beteg karakterek, tonnaszám megnyitható cuccok, SMART System
Negatívum
Ronda, a beígért Single Player egy nagy humbug, neten akadozik, hanyagul kidolgozott jó ötletek

MARTIN BELESZÓL
A játék nagyon meglepett, nem ezt vártam. Killzone-szerű sci-fi sztori módot és sz*rrá dizájnolható equipmentes multit képzeltem el. Előbbi nem van benne, utóbbi viszont igen. Marad a gyűjteményemben. (Ilyen figuradizájner opció kéne egy hack'n slash-be!)