PlayStation.Community

2011.01.27. 10:25 Techno
200 hozzászólás
Szerző: martin
Értékeld a cikket!
Az új zsebgeneráció - "The power is now in your hands".

A Sony Computer Entertainment mára virradóra egy Tokióban tartott rendezvényen végre lerántotta a leplet a már régóta pletykált PlayStation Portable 2-ről, melynek létezése egy ideje nyílt titok. Az új hordozható PlayStation a Next Generation Portable (NGP) nevet kapta a keresztségben. "Játék orientált kommunikációs platform" - ez lesz a új PSP.

A Next Generation Portable 2011 "ünnepi szezonjában" (azaz valamikor karácsony környékén) debütál.
Az új gép az SCEA elnöke, Jack Tretton szerint "összemossa" majd az eddigi határokat az interaktív digitális szórakoztató ipar és a realitás között. A Wi-Fi és 3G kapcsolat mindig, minden helyzetben optimális online csatlakozási opciókat kínál a játékosnak, az 5-inches, multi-érintős (több ponton is érzékel egyszerre), ultramodern OLED képernyő pedig kristálytiszta képet varázsol a szemek elé. A PlayStation Network rendszere vadiúj NGP felülettel és lehetőségekkel bővül, ami egy új szintre emeli az eddig szolgáltatást.
A Sony az NGP elképesztően komoly technikai tudását tekintve legalább akkora lépést tett előre a hordozható konzolok világában, mint annak idején az asztali gépeknél a Playstation 3-mal. A Next Generation Portable a következő tulajdonságokkal bír:

Modellszínek: fehér/fekete (első körben)
Képernyő: 5 inches (16:9), 16 millió szín, OLED
Felbontás: 960×544 (4x PSP)
Média: a játékok flash-cardon érkeznek
CPU: ARM® Cortex™-A9 core (4 magos proci)
GPU: SGX543MP4+
Külső méretek: Kb. 182.0 x 18.6 x 83.5mm (széles x magas x mély)
Hátsó masszírpad: Multi-touch pad (több ponton érzékel)
Kamerák: első kamera, hátsó kamera
Hang: beépített sztereó hangszóró, beépített mikrofon
Szenzorok: Six-axis mozgásérzékelés (3-tengelyes giroszkóp, 3-tengelyes gyorsulásmérő; 3-tengelyes elektronikus iránytű)
Helymeghatározás: beépített GPS, Wi-Fi lokalizáció
Gombok / kapcsolók: PS gomb, Power gomb, D-pad (fel/le/jobb/bal), akció gombok (Háromszög, Kör, X, Négyzet), Flipper gombok (jobb/bal), Jobb analóg kar, Bal analóg kar, START gomb, SELECT gomb, Hangerőszabályzók (+/-)
Wireless kommunikáció: mobil network (3G), IEEE 802.11b/g/n (n = 1×1)(Wi-Fi) (infrastruktúra mód/Ad-hoc mód), Bluetooth® 2.1+EDR (A2DP/AVRCP/HSP)
Az NGP bemutatóján első körben a következő játék-franchise-ok kerültek bejelentése a platformhoz: Dungeon Defenders, Epic Citadel, Monster Hunter, Lost Planet, Yakuza, Dynasty Warriors, Call of Duty, Metal Gear Solid, Hot Shots Golf, Gravity Daze, Killzone, Reality Fighters, Smart As, Broken, LittleBigPlanet, Little Deviants, WipEout, Resistance, Uncharted.
Ennek során mozgásban debütált az NGP-n futtatott Uncharted, és a Metal Gear Solid 4 valós időben renderelt átvezetője is.
Megmutatták az NGP érintőképernyős user-interfészét és PS Store-os felhasználói felületét is. Az NGP játékok trófeatámogatást is kapnak majd!
A beépített GPS segítségével igény esetén követhető, merre jár éppen a gép tulajdonosa, de az is megoldható, hogy a közelében más NGP felhasználók pozícióját határozza meg.
A Next Generation Portable a következő külsős cégek (kiadók és fejlesztőstúdiók) támogatását élvezi:

Acquire
Alvion
AQ Interactive
Arc System Works
Arika
Artdink
Ascii Media Works
Atlus / Index Holdings
Capcom
Chunsoft
Craft & Meister
CyberConnect2
D3 Publisher
Dimps
Edia
Enterbrain
Falcom
From Software
Genki
Grasshopper Manufacture
GungHo Online Entertainment
Gust
Hamster
Hudson
Idea Factory
Irem
Kadokawa Games
Kadokawa Shoten
Konami
Level-5
Marvelous
Media Five
Namco Bandai
Nippon Ichi Software
Now Production
Q Entertainment
Sega
SNK Playmore
Spike
Square Enix
SystemSoft Alpha
Takara Tomy
Tecmo Koei Games
Tose
YukesActivision
Capybara Games
Demiurge Studios
Epic Games
Far Sight Studios
Frima
High Voltage Software
Kung Fu Factory
Paramount Digital Entertainment
PopCap Games
Powerhead Games
Trendy Entertainment
Warner Bros. Interactive Entertainment
2K Games
2K SportsAvalanche Studios
Climax Studios
Codemasters Software Company
Eurocom Developments
Eutechnyx
Exient
Firemint
Gameloft
Gusto Games
Home Entertainment Suppliers
Impromptu Software
Rebellion
Rockstar Games
Sidhe Interactive
Sumo Digital
Team 17 Software
Ubisoft Entertainment
Zen Studios
(A képek és fotók a Sony Computer Entertainment és a hírforrásként szolgáló Engadget tulajdonát képezik.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 4 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  4    ››
200. bobjay
2011.03.10. 20:40:50
LV1
Tök analfabéta vok ahhoz, h mi működteti ezeket a gépeket, csak játszok rajtuk és ennyi, viszont szerintem az NGP elhamarkodott húzása volt a sony-nak, egyrészt, mert a psp-t nem igazán használta ki minden téren...sajnos még a játékok terén sem. Vannak rá szép játékok ugyan, de minden gyártó csoda, ha 1 évben 1 játékot kiadott rá. Pl: Call of duty, Tomb Raider, Medal Of Honor...stb
A második GOW után meg rögtön be is jelentették, h
nem hoznak ki többet psp-re. A leendő címeket meg törölték (uncharted, Resident Evil, Dead Space, SW the force unleashed 2, The sims 3...stb) vagy áttették NGP listára, h tudjanak mit felmutatni. Míg az iPhone és NDS fejlődött a játékok terén, addig a psp-re egyre
kevesebb jelent meg. Most, h versenyben maradjanak, előrukkolnak egy méretre még nagyobb masinával, pedig úgy tudom, h az iPhone uralmát akarják megdönteni, de az emberek többsége nem a gépek belső adatait fogja böngészni, hanem a játékok és a praktikusság alapján döntenek. Másrészt, ha az NGP tényleg olyan bazi erős, mint mondják, akkor miért
nem úgy reklámozzák, hogy smán viszi a PS2-es gameket?
Ök még mindig a PS1 kompatibilításnál tartanak? Amúgy meg kész vicc minden híresztelés az NGP-ről, mert a GDC-n bejelentették, h teljesítménye kb fele akkora lesz mint a PS3-nak. A játékkiadókról meg csak annyit, hogy az EA-t nem sikerült megszerezniük és a többi nagy cég is azt várja, h mennyire fut majd be a kütyü és az alapján készítenek gameket.
Szóval én inkább elleszek a psp-mmel és majd akkor gondokozok a megvásárlásán, ha látom, milyen a gép és tényleg letaglóz, mint régen a psp, és ha látom h a nagyobb kiadók jobban belelendülnek, nem pedig csak saját exclusive gameket lobogtat a Sony, mint ahogy a most beharangzottak többsége is az.
2011.03.03. 11:17:18
LV1
Nagyon kiváncsi vagyok rá hogy milyen lesz????????
Remélem a sok extra nem fogja nagyon drágává tenni. Kicsit soknak tarom az érintő képernyőt azért vannak rajt a gombok hogy használjuk de ez csak az én véleményem.
2011.02.21. 16:43:38
LV2
csak elég mély legyen a pénztárcája ;)
2011.02.21. 16:43:12
LV2
húhú, rem hoz a jézuska majd egy ilyet :D
196. zolika  HALF NINJA
2011.02.04. 22:59:23
LV9
A hiányzó láncszem!
Anthony Hopkick :D
195. levi80hun  PlayStation.Community tag
2011.02.03. 11:28:53
LV1
Válasz 194. Shadow üzenetére:
Mondjuk nekem a mostani analóg karral semmi de semmi problémám nincsen, nekem minden jól kézreáll, ha megmarad ugyanez a kényelem a két karos megoldásnál is akkor elégedett lennék:) Az egyetlen gondom a kismillió kontoll-lehetőséggel, tapipadokkal és karokkal stb, hogy szerintem ez nagyon elriaszt egy átlag vevőt. Ezzel szemben a DS-nél ott a cerka és a vásárló 1 perc után úgy érzi, hogy a nulla tapasztalatával egyből tök jól kezeli a gépet,pofonegyszerű az egész, kvázi hülyebiztos...saját tapasztalatból beszélek, ezért lett anno az első konzolom DS... lehet,hogy a kevesebb itt is sokkal több vásárlót hozna
194. Shadow
2011.02.02. 17:03:47
LV1
Én vagyok az egyetlen, aki úgy érzi, hogy átestek a ló túloldalára? Megértem, hogy a korral haladni kell, de én már roppant soknak érzem azt, hogy PS3 grafikával, érintőképernyő+tapipad hátul, gyro és a többi. Ez elvileg egy hordozható kézikonzol, amit akkor veszünk elő, amikor van egy kis szabadidőnk, vagy utazunk, esetleg otthon elővesszük egy kis kényelmes játékra. Szerintem tökéletesen elég egy PS2 grafika egy ilyen eszközre, még az érintőpanel is oké, de a gyro nagyon határokat feszeget - elvégre is hogy fest már, ha például vonaton elkezded rángatni a konzolt - a hátsó panelban meg biztos vagyok, hogy nem fogják kihasználni - talán még a képernyőt sem a fizikai gombok + két kar miatt.
Mondjuk lehet, hogy maradi vagyok és rosszul ítélem meg a dolgot, de hát ez van. jól néz ki, erős, hát sok sikert neki!
Oh, egy dolog, ami nekem kifejezetten nem tetszik: az analog kar. Sokan panaszkodtak, hogy rossz, béna volt a PSP-n, mert túl alacsony lett, sokak szerint okvetlenül. Megvolt annak az oka, mégpedig hogy ne essen meg az a baleset, hogy véletlen eltörjön - ez meg úgy néz ki, hogy nagyobb eséllyel megsérülni.
193. Morshu
2011.01.31. 22:20:16
LV1
Válasz 187. Rambo üzenetére:
Igen van egy kis új özön de java részt a Starfox, Zelda, Street Fighter, Sims, Resi félék csak portolások/remake-ek.
Ami "új" új az meg elég casualnek látszik de remélem változik mert a sima DS elég sok jót hozott fel az elég gyenge hardware ellenére mégis eléggé beelőzte a psp-t ( aminek meg erősebb volt, mondjuk ha több játék lett volna rá és kihasználtak volna valami port lehetőséget a PS2-vel talán jobb is lehetne ebből. )
Mah Boi. Mmmmmmmmm DINNER
192. N0rby21  PlayStation.Community tag
2011.01.31. 18:03:12
LV1
Válasz 191. levi80hun üzenetére:
Nem valószínű, a psx és a ps2 is jóideig támogatott maradt. De mondjuk a psp már mostis a warezhuszárok játékszere, szóval ha nemlesz támogatva az azért lesz mert a játékfejlesztők elfordulnak tőle, nem a sony miatt
191. levi80hun  PlayStation.Community tag
2011.01.31. 16:56:51
LV1
Azt lehet tudni, hogy a Sony azonnal elfelejti a PSP létezését az NGP megjelenésével vagy heves esküdözés közben( még évekig marad PSP támogatás,esküszünk!) veszik le szépen csendben a "régi" gépet a műsorról? :(
190. dini08
2011.01.30. 20:56:30
LV1
ez szép és ha ez mind igaz, jézusom tiszta iphone csak egy kicsit más, főleg a mérete. :D tuti nem fog megjelenni október előtt :(
189. tgabesz  PlayStation.Community tag
2011.01.30. 20:16:29
LV14
Válasz 188. kristof üzenetére:
Szerintem Európába jövő tavasz előtt nem jön.
188. kristof  PlayStation.Community tag
2011.01.30. 19:45:32
LV1
Egyébként ki mire számít a megjelenéssel kapcsolatban ???

Szerintem sajnos fog megjelenni október előtt :(((
187. Rambo
2011.01.30. 17:56:13
LV19
Válasz 179. Morshu üzenetére:
3DS-re azért elég sok új játékot jelentettek be.
186. HTomi
2011.01.30. 15:42:32
LV1
Az biztos hogy jól néz ki,de azért szerintem az ára is annyira jó lesz mint a kinézete.
Biztos lesz ez is olyan 65-70e Ft mikor kijön "nálunk".
185. LyozsFM  PlayStation.Community tag
2011.01.29. 21:21:56
LV4
Nagyon jól nèz ki!
Lüvüdözös gyerek !!!
2011.01.29. 20:49:22
LV1
Jó lesz ha utazok valamerre és nincs mit csinálnom akkor egy jót kockulok :D xd
Én vagyok az!
2011.01.29. 20:48:30
LV1
Hú de király egyszer beszerzek én is!
Én vagyok az!
2011.01.29. 19:36:56
LV21
Na ez tuti meglesz!!!!
181. EmThor  PlayStation.Community tag
2011.01.29. 19:35:25
LV12
Minna no Golf bemutató megvolt? Marha jó!

http://www.youtube.com/watch?v=x4AXgpTreEs&am[...]
180. tgabesz  PlayStation.Community tag
2011.01.29. 18:30:41
LV14
Válasz 179. Morshu üzenetére:
"csupa remake és port"

Nem. Azok a "portok" nem portok, csak tech demók.
179. Morshu
2011.01.29. 18:09:08
LV1
Végre! Normális analog kar, ráadásul kettő.
De a játék kínálat ( mint a 3DS-nél is ) csupa remake és port az új gépre na meg az ára... elég durva lesz.

És az aksi élete ami remélem változni fog a 3-4 órásról mert így nagyon nem hordozható.
Viszont elismerésem a kinézet és a tudása eddig epic.
Awesome job Sony!
Mah Boi. Mmmmmmmmm DINNER
178. Ricsi
2011.01.29. 17:52:14
LV7
Playstation rajongók maximálisan elégedettek lehetnek ezzel a géppel.
2011.01.29. 17:23:57
LV3
Válasz 174. spoonman üzenetére:
talán újra megvásárolhatod azokat online aztán kuka :P mondjuk hála az égnek hogy nem lesz több UMD - engem idegesített..
ez van.. ezt kell szeretni ?!
176. DR3W  PlayStation.Community tag
2011.01.29. 17:06:20
LV1
Válasz 172. Zdex üzenetére:
Olvasd el még egyszer! Nem PS1 hanem PSP1 ! :)
PSN ID: GAndRi5
175. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2011.01.29. 16:22:25
LV28
Válasz 174. spoonman üzenetére:
Ezek szerint nincs. A képek is erre engednek következtetni.
2011.01.29. 15:37:44
LV3
tudom, hogy hülye a kérdés, de akkor UMD nincs benne? mi lesz a PSP-s gameekkel?
A bustle in your hedgerow.
173. zsilvolgyi  PlayStation.Community tag
2011.01.29. 14:56:25
LV1
Nagyon szép:D
172. Zdex  PlayStation.Community tag
2011.01.29. 14:23:34
LV3
Válasz 171. DR3W üzenetére:
Ilyen gépet PS1-es játékok miatt venni??
Csak sört iszok, mer' vezetek.
171. DR3W  PlayStation.Community tag
2011.01.29. 12:21:51
LV1
Jóféle szerkentyű! Ha elérhetőek lesznek rajta PSP1-es címek még lehet meg is venném valamikor...
PSN ID: GAndRi5
170. Taky
2011.01.29. 11:46:11
LV1
Csúcs!!!
169. HUN_hatrix  The Saboteur
2011.01.28. 23:06:03
LV30
Válasz 162. gorbesz üzenetére:
Én is örülök, hogy vettem egy PSP-t.. egyet meg nyerem. :P
Én mondjuk ezzel a kis masinával is meg vagyok elégedve. A gond ott van jelenleg, hogy sok játék van még PSP-n , PS3, PS2n amit megvettem és itt áll de időm nincs végigtolni. Meg még mennyi amit nem tudtam beszerezni.

Jó lesz ez a PSP2, de most bevenni egy újabb konzolt amire megint nem lesz játékra pénzem meg időm?
Várok, majd ha kifutott a PSPn minden amit akartam akkor váltok.
Akkor már olcsóbb is lesz a gép is meg a játékok is.
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
2011.01.28. 21:38:39
LV3
ahh kicsikém de csodaszép és okos is vagy, ilyet még nőnek sem mondtam :D azt hittem a 3DS mellett nem fog érdekelni az új PSP, óriásit tévedtem.
ez van.. ezt kell szeretni ?!
167. Ottto  PlayStation.Community tag
2011.01.28. 21:18:19
LV3
A GO-ból kiindulva biztos lesz beépített memóriája is, amit szépen tele lehet pakolni a store-ról. Számomra a legfoglalkoztatottabb kérdés még mindig az, hogy a régi PSPs játékokat vinni fogja-e? Ha igen, lehet beruházok egyre, persze ártól is függ. Biztos majdnem annyiba fog kerülni mint egy PS3. Ehh....lehet inkább GO lesz belőle. Már most viszonylag emberi ára van, az NGP megjelenése után talán még lejjebb megy. Csak a képernyője ne lenne olyan kicsi :P
You know who you are!
166. Asher  PlayStation.Community tag
2011.01.28. 20:33:54
LV2
Az gyönyörű. Kell, kell. Na így kell konzolt csinálni.
PSN ID: Asher0482
165. tomi23
2011.01.28. 20:14:38
LV2
Ez tényleg nagyon durva kütyü lesz :)
De egy ideig biztos nem veszek, mert horrorisztikus ára lesz az tuti :)
Impossible is Nothing
164. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.01.28. 19:58:00
LV21
Hübszki...OxO
163. Reenah
2011.01.28. 18:39:58
LV1
Már látom magam előtt, ahogy egy két év múlva kiadják a NGP Go-t :)
Des vitrines infinies
162. gorbesz  PlayStation.Community tag
2011.01.28. 18:29:29
LV1
Válasz 123. HUN_hatrix üzenetére:
"minek vegyek NGP-t ha van PS3?"

szoval, az vegyen aki nem egesz nap otthon el a munkanelkulibol, hanem esetleg busszal/vonattal, stb. jar be dolgozni. en is azt csinalom, orulok is hogy vettem PSP-t :)

tovabba, miota megvan nagyon sok jatekot kiprobaltam, es mindig arra jutottam hogy a masodik analog hianya mennyie de mennyire beszukitette a lehetosegeket, mas jatekoknal meg (ahol nem igenyelt a 2 analog) a hihetetlen gaz grafika tette tonkre a jatekot.
namost, itt van 2 analog + fantasztikus grafika. annak ellenere hogy techdemokent futott a mar latott/jatszott uncharted, turelmesnek kell lenni es egyszeruen belegondolni hogy ezzel a szamitasi teljesitmennyel mit lehet elerni :) eleg szep dolgokat.
en ezt most ugy kepzelem el hogy kb. egy dragon age szintu RPG-t jattszok a buszon befele. PSP-n nem talaltam olyan RPG-t ami megutotte volna az IGAZI lootolos RPG szintet.
kulsoleg valoban nem erre szamitottunk, de nagyon koszonet hogy nem PSPGO szeru lett. az egy total fail lett volna.
161. gorbesz  PlayStation.Community tag
2011.01.28. 18:10:22
LV1
nagyon win lesz, kulon erdem hogy ha pl sniperezel akkor gyro-val lehet iranyitani.

annyira sokat tud, hogy mar csak egy dolog hianyzik csupan belole.... a 3D !!!!! :DDD
160. hattila
2011.01.28. 18:05:56
LV1
Tetszetős :) jó lesz ez :)
159. Kazama_Jin  PlayStation.Community tag
2011.01.28. 17:52:54
LV6
Válasz 149. noozi üzenetére:
ezzel a béna kinézettel tuti kamu a gép
158. tgabesz  PlayStation.Community tag
2011.01.28. 16:46:01
LV14
Válasz 157. Lotar üzenetére:
Szerintem a lengedezés a gyorsulámérőt használta.
157. Lotar  PlayStation.Community tag
2011.01.28. 16:33:05
LV18
Kell . Remélem a PS3 -as Sixaxis -t is jobban ki fogják ez után használni ( itt tuti jobban fogják erőltetni ) . PS3 Uncharted 1-2 -ben miért nem lehet így lengedezni . Autós game-knál miért nincs az összesben Sixaxis -es kezelés -legalább a belsős cégek odafigyelhetnének erre . Konkrétan a GT5 -nél hiányzik nagyon -nekem nincs ( még ) kormányom ( GT3-4 -et toltam Speedster2 -essel , de az nem usb-s ) PS3 -hoz . És ne mondja senki , hogy egy szimulátorban nevetséges lenne , mert a DS3 -sem éppen kormány . X1 -nél pl. biztos könnyebb/jobb lenne . F1 -nél , MS -nél pl. kajak jó volt . Sixaxis RULEZ !!! Nagyon jó kis zseberőmű . :]
psn/sen id: pcpmate
156. tgabesz  PlayStation.Community tag
2011.01.28. 14:12:46
LV14
Válasz 154. simon7109 üzenetére:
Tretton azt mondta nem lesz 600 dollár mint a ps3. És valószínűleg lesz 3g mentes sku is. Mondjuk még ígyis lehet nagyon drága, minimum 300-ra tippelek.
155. aki28
2011.01.28. 13:01:29
LV1
Azért rakhattak volna rá L2-t és R2-t pár játéknál igen zavaró volt a hiánya PSP-nél. A Rockstar játékaira meg k*va kiváncsi vagyok.
154. simon7109  PlayStation.Community tag
2011.01.28. 12:20:30
LV18
Válasz 146. Vhiktor üzenetére:
azért az kicsit más mivel nem Sony mind2:D
Ha drágábbért adnák a PSP2-őt a PS3-nál akkor magukkal basznának ki mivel gondolj csak bele.
az emberek általában az olcsóbbat veszik.ha valakinek nincs PS3-ma és látja,hogy a PSP2 100-200 euroval drágább akkor miért venne azt ha a PS3 tobbet tud és olcsobb is?
így lényegében maguktól vennék el a vásárlókat.
PSN: misi2mezei
153. Chel_McColish  PlayStation.Community tag
2011.01.28. 11:49:40
LV1
PSP-hez nem volt szerencsém, de ez nagyon érdekel. Azt hiszem karácsonyi "meglepetésnek" jöhet.
A tévedésem jogát minden esetben fenntartom!
152. Feles  Feles
2011.01.28. 10:01:01
LV14
Válasz 150. Cingarayzsa üzenetére:
Én is a matt felületet támogatom! :D
Feles
151. Cingarayzsa  PlayStation.Community tag
2011.01.28. 09:20:36
LV4
Válasz 148. HUN_hatrix üzenetére:
Ezen a kütyün a Heavy Rain-t simán el tudnám képzelni
mekkora királyság lenne már!
Az Uncharted nagyon adja az ívet a Killzone-ról meg nem is
mondok semmit.
Metal Gear Solid 4 Guns Of The Patriots hordozható formában
meg maga a mennyország.
A magból fa lett s a fáról le esett az alma.
1 / 4 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  4    ››
Story of a Gladiator (PS4, PSN)
2020.02.27. 18:00 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Teszkós Spártakusz.
Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle (PS4)
2020.02.26. 16:47 Kedvcsináló
13 hozzászólás
Szerző: martin
Szpídet bírod?
Journey to the Savage Planet (PS4, PSN)
2020.02.25. 13:23 PlayStation Network
2 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Békével jöttem! (Á, dehogy!)
Hardver - DualShock 4 Back Button Attachment
2020.02.24. 11:16 Techno
19 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pssz! Haver! Kell két új gomb a DualShockodra?
Mozi - Úriemberek
2020.02.24. 11:06 Cool-Túra
0 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Az igazi gengszterek tényleg öltönyt viselnek.
Untitled Goose Game (PS4, PSN)
2020.02.23. 18:17 PlayStation Network
4 hozzászólás
Szerző: Petunia
Minden idők legnagyobb rémsége.
Lornsword Winter Chronicle (PS4, PSN)
2020.02.23. 18:09 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Az unalmas tél közeleg.
Dragon Ball FighterZ - FighterZ Pass 2
2020.02.21. 19:39 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Folytatódik a küzdelem.
Beholder 2 (PS4, PSN)
2020.02.21. 16:39 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: nadasurf
"Leugrani egy szikláról és zuhanás közben szárnyat építeni."
Patapon 2 Remastered (PS4, PSN)
2020.02.20. 16:00 Kedvcsináló
1 hozzászólás
Szerző: Angyalkus
Ritmikus harci dobok háborúja.