PlayStation.Community

2011.01.11. 11:38 Kedvcsináló
87 hozzászólás
Szerző: EmThor
Értékeld a cikket!
Luthor kontra Superman, 238. epizdód.

Alig pár hete, december közepén két fontos dolog történt. Egyrészt elkezdődött a vizsgaidőszak, másrészt pedig elindult a DC Universe Online rég várt, zártkörű PS3-as bétája. Mivel a két dolog alapvetően üti egymást időfelhasználás ügyében, sikeresen lavírozva a kötelesség és a hobbi között azért sikerült kipróbálnom a játékot, amely időszak végül is felemás érzéseket hagyott bennem.
Pedig örömteli módon kezdődött ismerkedésünk: igen boldog voltam, mikor főszerkesztőnktől megkaptam a próbaverzió letöltéséhez való kódot, épp vizsgám sem volt abban a pár napban, gondoltam felhőtlen kikapcsolódásban lesz részem. Hallottam ugyan hírét a 15 gigás kliensnek, de az otthoni, átlagosnak mondható 10mbites netemmel nem hittem, hogy nagy problémát fog okozni a letöltés. Óriásit tévedtem. A szó szoros értelmében napokba került mire sikerült leszednem a játékot az állandó szerveroldali hibák miatt. Persze addigra a szabadidőnek is lőttek; sebaj, így vagy úgy, de bizony szuperhős lesz belőlem, szűrtem ki a szavakat az idegtől összepréselt ajkaim közt, míg próbáltam életet lehelni a bétába. Úgy tűnt fohászaim a nagy fehér szakállú rendszergazdánál meghallgatásra találtak, mert a gyönyörű művészi rajzokból álló töltőképernyő után, a már jól ismert CG intro fogadott.
Ebből a látványos videóból megtudhatjuk, hogy a jövőben Lex Luthor minden jónak mondható szuperhőst lezúzott, de ezzel csak Brainiac inváziója előtt tisztította meg akaratán kívül a terepet, így visszautazik az időben, hogy a jelenben figyelmeztesse Batman-éket a közelgő veszélyre. Ezután Luthor nanobotokat enged szabadjára, amitől a hétköznapi emberek szuperképességre tesznek szert, hogy majd megállítsák Brainiac ármánykodását. Egy ilyen „megfertőzött” embert alakítunk mi is, ezzel el is kezdődik a szerepjátékokra jellemző karaktergenerálás.

Ami nagy különbség a többi MMORPG-hez képest, hogy nemünk és külsőnk kiválasztása után (lásd mellékelt videók a cikk végén), nem kasztot választhatunk, hanem hogy mi legyen a speckó képességünk (fagyasztás, varázslás, stb.) és a fegyverünk (bot, kalapács, harcművészet), valamint hogy milyen módon akarunk mozogni (repülve, akárcsak Superman, vagy villámgyorsan szaladva, mint Flash). Végül döntenünk kell egy mentor mellett. Ez határozza majd meg, hogy milyen küldetéseink lesznek, mert ha jó karaktert csinálunk, akkor Batman fog instrukciókat adni Gothamben, ellenkező esetben mondjuk Luthor fog ugráltatni Metropolisban. Én speciel egy technikai kütyükkel operáló harcművész hőst kreáltam, aki Batmannel került kapcsolatba.
De ne szaladjunk ennyire előre, mert az igazi küldik csak azután kezdődtek, hogy megcsináltam a kötelező betanító módot, amelyben meg kellett szökni Brainiac hajójáról. Itt fogjuk elsajátítani a meglehetősen egyszerű kétgombos harcrendszert, és megléphetjük első szintjeinket is, amiért jutalmul extra képességet vásárolhatunk, a speciális erőnknek megfelelő skill-fáról. Ezeket aztán majd a két ravasz és a négy fő gomb együttes nyomva tartásával használhatjuk fel, megfelelő időközönként, amíg egy-egy használat után újra a rendelkezésünkre állnak majd. Ezeket az elsüthető tulajdonságokat akár szettekbe is rendezhetjük (védekező, támadó), a majdani szituációknak megfelelően. Összességében nem egy bonyolult, sok taktikázásra lehetőséget adó rendszer, de a célnak megfelel.
Az első küldetéseimet Gotham utcáira lépve a már emlegetett denevér kosztümös hős adta: Madárijesztő „szokásos” hallucinációt okozó gáza keltett a város egy negyedében bonyodalmat, ezt végül egy másik játékossal számoltam fel, akivel szövegesen tudtam kommunikálni, de lehet mikrofonnal is csetelni. A tucat-ellenfelek elég nagy csalódást okoztak, mert hiába dőlt az XP, se pénz, se későbbi tárgykészítéshez felhasználható anyag nem volt náluk. Egyedül mikor Robint kellett kimenteni Harley Quinn karmai közül, akkor kellett egy kicsit jobban odafigyelni a bossharcra, és végre újra szintet léphettem (20-as szintkorlát volt a bétában), valamint jutalmam a bohócsipka kosztümdarab volt.
Hangulat tekintetében ahhoz képest, hogy nem nyűgözött le a világ, mert nem tudott magába szippantani a jellegtelen kidolgozás miatt (licenc ide vagy oda), azért óriási érzés volt felfutni egy épület oldalán és körbenézni az alvó városon, várva hogy kinek lesz szüksége rám, vagy hol kell egy mondjuk egy rablásban besegítenem; utóbbi esetben természetesen mikor antihőssel játszottam. Szóval PvE (Player vs. Environment) tekintetben tartalmas a program, de lesz lehetőség az egymás elleni PvP-re is (Player vs. Player).
Technikai oldalról szemlélve a DC Universe-t, azt kell mondjam, igencsak megkopott már az Unreal 3-as motor fénye. Az évekig tartó fejlesztés eredménye egy PS2-es grafikai szintű játék lett, amely még ráadásul fagy is. A töltési idők egyáltalán nem hosszúak, de a menük közti váltásoknál elég sokat kellett várni, döcögött is a dolog rendesen. Egyedül a hangokba nem tudok belekötni semmilyen módon, mert az animációs filmekből ismert Kevin Conroy adta Batman hangját, Joker-t Mark Hamill személyesítette meg, és Superman is Adam Baldwin ismert orgánumával köszöntött: csillagos ötös!
Igazából, ha a kezemet a szívemre teszem, akkor hangsúlyozottan a béta alapján, még a nagy népszerűségű multis játékok, XP hegyekre kiéhezett fanjainak sem tudom nyugodt szívvel ajánlani a DC-t. Persze most el lehet diskurálni arról, hogy egy közel sem végleges programkód volt a kezeim között, meg több száz óra kellett volna, hogy felfedezzem minden titkát, egyébként is mennyiben lehet egy folyamatos fejlesztés alatt levő MMO esetében befejezettségről beszélni, ahol mindig csiszolnak valamin? De amit eddig felfedett magából a program, az nagyon lelombozó volt: elég egyszerű harcrendszer, repetitív küldetések (gyakj le mindenkit), átlag alatti grafika jellemzi tehát röviden a játékot. A megszerezhető képességek okozta örömet és maszkos igazságtevőnk 30 szinten keresztül történő istápolását ezért bizony csak egy szűk réteg fogja tudni igazán értékelni és élvezni. Ők lesznek azok, akik tényleg bele tudják majd élni magukat Lex Luthor, Superman, Batman és a többi ismert karakter által benépesített világba. Ők fogják kifizetni a progi egyszeri árán túl, a 15$-os (cirka 3.000Ft) havidíjat.
Ha úgy gondolod, hogy képregényekkel kitapétázott szobádból tovább szeretnél lépni Metropolis vagy Gotham képzeletbeli utcáira, és megér neked ennyit, hogy saját szuperhősöddel tegyél rendet, vagy okozz mérhetetlen káoszt, most megteheted; a lehetőség adott, de a körítés azonban felemás lett. Január 11-én, a szerverek éles indulásakor véglegesen eldől, milyen mértékben sikerült kijavítani a bosszantó programhibákat (fagyások), mennyire tudták élvezhetőbbé tenni az ikonikus helyszínek bebarangolását, mert amit most ebben a formában megmutatott magából a DC univerzum az minden, csak nem izgalmas. Szerintem, ha havidíjmentes lenne a játék, akkor sokkal többen szállnának harcba, s mivel alapvetően nagy baj nincs vele, a közösségi élmény kárpótolna az olykor lapos hangulatért. A nagy játékos bázis pedig kellő lökést adhatna, hogy igazán élvezetes legyen ez az MMO. Addig is az idő eldönti, hogy jelen formájában a vállalkozó kedvűek hogyan tudnak szembeszállni Brainiac ellen!

Karakterkészítés és ismerkedés az alapokkal: 1. rész
Ismerkedés az alapokkal (folytatás): 2. rész
Bűnüldözés Gotham utcáin: 3. rész
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
2013.07.06. 09:13:57
LV1
Hali. Jó ez a kis le irás sokat meg tudtam. De sajnos nekem nem elég még :) Én kb 3-4 napja kezdtem el játszani és még sok kérdésem van. Aki tud segiteni az plz vegyen fel. PSN: drakoHUN
A játékban a karim neve: SpavvnHUN
86. Feles  Feles
2011.01.18. 19:29:18
LV14
Ez a videó überkemény. :O
Feles
85. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2011.01.18. 00:56:53
LV13
Tetszik a látvány és a játékmenet is érdekes, csak nem az én világom sajna ez a game...
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
84. martin  Főszerkesztő
2011.01.17. 16:23:36
LV27
Válasz 81. zaz üzenetére:
Ráadásul ez egy nagyon jó MMO.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
83. zaz
2011.01.17. 15:18:25
LV3
Válasz 82. mullerhun üzenetére:
Igen, azt is:)
2011.01.17. 15:03:05
LV3
Válasz 81. zaz üzenetére:
és a lelked:D


http://www.youtube.com/watch?v=SqbjDbnBWgo
sen: mullerhun
81. zaz
2011.01.17. 12:37:52
LV3
Válasz 80. martin üzenetére:
Na , én ezért nem kezdek bele egy MMORPG-be.
Egész egyszerűen ellopja az életedet!
80. martin  Főszerkesztő
2011.01.16. 18:57:28
LV27
Egy baja van a játéknak: nem lehet abbahagyni. :)
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2011.01.16. 01:15:21
LV1
Vizsgák után lehet beszerzem a gammát és adok 1 hónap esélyt neki anno a CoH-ot is nagyon szerettem és évekig elszórakoztam benne úgy h 1 karim se lett kimaxolva XD azt a ps2 es grafikát enyhe túlzásnak vélem nekem ps2-őm nem volt csak havernál játszottam nagy ritkán de ha ilyen grafikája lenne akkor boldogság lenne :) Ha megtetszik akkor valószínűleg viszem a ps3 at is Pestre XD jó fejlődést mindenkinek :D őő annyi érdekelne h 3 harcmorál közt gondolkodom katanával, vagy blaster pl jég, vagy íjász én kb minden mmo ban íjászkodom de a szuperhősösben nem nagyon jöttek be olyan gagyik voltak, és ha pvp ben kiderül h mennyire van előnyben a range a melee attackal szemben megköszönném ;) jó éjt mindenkinek
78. fikusz
2011.01.15. 21:46:23
LV2
Válasz 77. Geri üzenetére:
:DDDD
Ok..egy szerveren meg 7-8 ezer :DD (vagy jóval több).
Oké! De ha én hazudok, te is elhiszed?!
77. Geri
2011.01.15. 20:16:31
LV3
Válasz 74. martin üzenetére:
A M.A.Gba 256 player volt.
HUNGARY klán
2011.01.15. 18:02:18
LV3
Válasz 75. fikusz üzenetére:
olyan drága^^
sen: mullerhun
75. fikusz
2011.01.15. 17:46:22
LV2
Válasz 74. martin üzenetére:
Ámen!
Oké! De ha én hazudok, te is elhiszed?!
74. martin  Főszerkesztő
2011.01.15. 17:42:51
LV27
Egyébként azért csúcs ez a játék, mert a low-IQ brigád vagy be sem jön, vagy 30 nap után kikopik majd. Hála a magasságos istennek.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
73. martin  Főszerkesztő
2011.01.15. 17:41:59
LV27
Válasz 71. Geri üzenetére:
Milyen legyen szerinted, mikor repkedni lehet benne és egyszerre 200 player van egy helyen? Einstein.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
72. martin  Főszerkesztő
2011.01.15. 17:41:12
LV27
Válasz 68. Dark-Fu üzenetére:
Konkrétan KÉT nap alatt "low"-ról "high" lett a population, szóval eléggé bszott sokan vagyunk. Tegnap előtt még majdnem egyedül voltam a városban, most meg ezren repkednek és rohangálnak. Király gyors a respawn, szóval world küldinél sem kell várni a mobra vagy dropra. Ma már láttam gonoszokat is, de nem kötöttem beléjük. Próbaként aktiváltam a PVP-t, aztán azonnal levettem: itt is 5 perc, mint a WoW-ban.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
71. Geri
2011.01.15. 13:42:22
LV3
ps2 szint
HUNGARY klán
70. fikusz
2011.01.15. 08:20:18
LV2
Megjegyezném, hogy van erre egy fórum ahol folytatni lehetne az eszmecserét.

http://playstationcommunity.hu/forum/19
Oké! De ha én hazudok, te is elhiszed?!
69. Dark-Fu  PlayStation.Community tag
2011.01.14. 20:55:51
LV4
Én a béta ALATT voltam... :)
Gőg és Magőg fia vagyok én!
68. Dark-Fu  PlayStation.Community tag
2011.01.14. 20:55:01
LV4
várom ám a beszámolókat, hogy milyen az "élet" eu-n :)
Gőg és Magőg fia vagyok én!
67. Dark-Fu  PlayStation.Community tag
2011.01.14. 20:53:40
LV4
Én a béta voltam instance-ban a karimmal. És attól függően, hogy milyen fő powered van, választhatsz tank, dps és healer role közül, amikor belépsz, akkor kérdez rá.
Magyarán vannak olyan classok, amik lehetnek tank+dps, tank+healer vagy dps+healer
Ha elolvassátok a skilleket kiderül, milyen lehetsz, ugyanis írja, hogy bizonyos role-ok alatt hogyan viselkedik a skill, milyen plusszokat ad más skillekhez... stb...
Gőg és Magőg fia vagyok én!
2011.01.14. 19:19:49
LV3
Nézzétek csak a Demons Soult, 3 régió van.

EU=halál, alig van játékos
USA=közepes
Japán=beteg állatokkal teli folyton nyüzsgö világ=)

japcsik is usa-t vesznek úgy hallom, ez jó~_~

ezért szeretnék usa serveren játszani!:)
sen: mullerhun
65. EmThor  PlayStation.Community tag
2011.01.14. 17:37:10
LV12
Mondjuk ha már tesztről volt szó, egy MMO-ról bizonyos értelemben nem egyszerű teszte írni, mert folyamatosan változik, és a játékosok is aktívan alakítják - mondjuk pont ezért olyan vonzó.
64. EmThor  PlayStation.Community tag
2011.01.14. 17:36:32
LV12
Válasz 59. martin üzenetére:
Ezt jó hallani, annak ellenére hogy PSN+-osoknak ingyen volt a béta, azért annyira sok emberrel nem találkoztam, így ezen arcát nem mutatta meg a cucc.
2011.01.14. 14:40:02
LV3
usa verzióról senki sem tud infot, hogy hol kapható itthon?

illetve a szerver elosztás lehet e választani hova csatlakozol, ez fontos téma:)
sen: mullerhun
2011.01.14. 14:36:53
LV4
Válasz 59. martin üzenetére:
Köszi.
no pain, no gain
61. Taundead  PlayStation.Community tag
2011.01.14. 14:36:11
LV1
Válasz 60. martin üzenetére:
És a Dps (vagy Controller ahogy a trófekból kiderül) akkor Batman vagy Superman által pártolt role? És ha szabad megkérdeznem neked milyen hősöd van(mentor, képesség, közlekedés, fegyver)?
60. martin  Főszerkesztő
2011.01.14. 12:31:14
LV27
Válasz 59. martin üzenetére:
A healer még nem tudom, hogy megy, de szerintem Wonder Woman követői lehetnek gyógyítók.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
59. martin  Főszerkesztő
2011.01.14. 12:30:14
LV27
Válasz 56. hunsquall üzenetére:
A game így pár nap után majdnem annyira komplexnek tűnik, mint a WoW. Tank role biztos, hogy van, mert a mentorom bázisán ki van téve egy "epic" páncélszett, amire azt írja, hogy csak tank veheti majd fel.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2011.01.14. 12:16:32
LV3
USA verzát ha valaki tud, irjon!
sen: mullerhun
2011.01.14. 12:03:06
LV3
Válasz 38. sasukeskapa üzenetére:
2 menü a burger kingben, nem drága:)
sen: mullerhun
2011.01.14. 10:10:14
LV4
Válasz 55. martin üzenetére:
Rosszul fogalmaztam, a fenti kedvcsinálóra értettem.
no pain, no gain
55. martin  Főszerkesztő
2011.01.14. 08:36:46
LV27
Válasz 54. hunsquall üzenetére:
Hol olvastál tesztet a játékról?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2011.01.14. 00:19:23
LV4
Válasz 45. martin üzenetére:
Itt is úgy van felépítve a kasztrendszer, hogy vannak tank-híler-dpsek? (a tesztből ez nem derült ki). Csak azért kérdezem, mert így látatlanban elég nehéz elképzelnem, hogyan lehet real time kihílelni egy 25 fős raidet kontrollerrel, bár gondolom a skillrendszer itt egyszerűbb valamivel, mint például a wow-ban, ahol nekem raideken a képernyő több mint a felét az interfész töltötte ki, és holy papként 10-12 képességet kellett folyamatosan használni, plusz még egyszer ennyi, amit ritkábban. Ezért gondolom, hogy itt egyszerűbben van megoldva.
no pain, no gain
2011.01.14. 00:11:18
LV4
Válasz 46. Asmodyus üzenetére:
A szép grafikától max a framerate esik vissza, ezért is nem annyira szépek az mmo-k, mert pécén nem mindenhol ugyanaz a hardver, és mindent a skálázhatósággal sem lehet megoldani. A lag viszont a hosszú válaszidő miatt lép fel, viszont semmi köze a grafikai színvonalhoz.

Amiben bízni lehet, hogy a SOE nem ma kezdte az mmo gyártást, és hogy ps3-on nincs ennek a játéknak még konkurenciája. A 3000 forint/hó pedig egyáltalán nem vészes, gyakorlatilag a legtöbb fizetős mmo-nak ennyi a havidíja.
no pain, no gain
52. Asmodyus  PlayStation.Community tag
2011.01.13. 21:45:24
LV2
Tudja valaki, hogy magyar account-tal fog-e müködni?
PSN ID: Asmodyus
51. martin  Főszerkesztő
2011.01.13. 15:01:57
LV27
Válasz 47. Asmodyus üzenetére:
30 nap.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
50. _Nefud_  Az egyik mongol
2011.01.13. 15:01:04
LV12
Igeretesnek tunik, majd meglatjuk, hogy mi lesz belole.

Szemely szerint en a Blade & Soul cimu jatekot varom. NCSoft rendelkezik mar kello gyakorlattal az MMORPGk teren. Majd meglatjuk, abbol is mi lesz.
He who controls the Spice, controls the universe!
2011.01.13. 14:52:25
LV5
Hát ez ténylege lég gagyinak hangzik. Ez lesz az első PS3-mas MMO ugyen? Egyetlenen MMO keltette fel az érdeklődésemet a KOTOR de vélhetően sosem fogok vele játszani.
48. EmThor  PlayStation.Community tag
2011.01.13. 14:29:32
LV12
Válasz 46. Asmodyus üzenetére:
MMO-ban láttam szebbet. Persze javítanak majd, az nem para. Nekem a béta állapotú szoftvernek bizonyos aspektusaival volt főleg gondom, ami összefügg(het) azzal, hogy kb. alig voltunk és szakadt/fagyott, remélem ez azóta megszűnt, bár a Sony Online Entertainment-et figyelembe véve, erre mérget is veszek.
47. Asmodyus  PlayStation.Community tag
2011.01.13. 14:29:23
LV2
Lenne egy kérdésem. A játék megvételével mennyi játék időt kapunk? Vagy kell venni mellé egyből feltöltőkártyát is?
PSN ID: Asmodyus
46. Asmodyus  PlayStation.Community tag
2011.01.13. 14:21:17
LV2
Én nem aggódnék a bugok miatt. Emlékszem a wow indulása után kb. heti rendszerességgel jöttek a patch-ek. MMO-knál azért gyenge a grafika általában egy normál játékhoz képest mert erős lag keltő hatása van a durva grafikának :D
PSN ID: Asmodyus
45. martin  Főszerkesztő
2011.01.13. 11:11:00
LV27
Válasz 43. hunsquall üzenetére:
Vannak.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
44. kisfrancz  PlayStation.Community tag
2011.01.13. 08:34:50
LV1
áhhh mekkora videó :D nagyon tetszik :D
kéne ilyen Marvelba is :D
kisfrancz
2011.01.13. 00:37:16
LV4
Vannak benne insták és raidek?
no pain, no gain
2011.01.13. 00:28:11
LV4
PvE...Player versus Environment. Nem tudom, mennyire lesz ez a próbálkozás életképes.
no pain, no gain
41. martin  Főszerkesztő
2011.01.12. 22:44:33
LV27
Ma második nap, hát ez egy elég jó game. Tud ez mindent, mint a WoW.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
40. martin  Főszerkesztő
2011.01.12. 18:55:36
LV27
Válasz 39. zooole üzenetére:
Te honnan tudod, ebben a játékban milyen a tartalom? A WoW hogy is indul? Egy elbaszott fakarddal malacokat ölsz a kukoricásban.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
39. zooole  PlayStation.Community tag
2011.01.12. 18:39:19
LV2
Egy wow szintű tartalommal egy játék elmegy előfizetősnek, de ezzel(persze jönnek a fanbyok meg a divatfikázók de ez punk tum így van!)? Bukás lesz.
2011.01.12. 16:53:44
LV21
Nagyon drágának tartom :(
Akkor már inkább egy Prototype vagy Infamous offline.
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
Outer Wilds (PS4, PSN)
2019.12.12. 11:41 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Az élet, a világmindenség, meg minden.
Megalith (PS4, PSVR, PSN)
2019.12.11. 21:38 PlayStation Network
2 hozzászólás
Szerző: Angyalkus
Halálosztó fagyi.
THE OUTER WORLDS (PLAYSTATION 4)
2019.12.09. 19:02 Játékteszt
21 hozzászólás
Szerző: MolonLave
A lelkem (és a testem, meg úgy mindenem) a vállalatot illeti meg.
Yakuza 4 Remastered (PS4, PSN)
2019.12.09. 11:59 Kedvcsináló
2 hozzászólás
Szerző: GrayFox
A négyfejű sárkány.
Door Kickers: Action Squad (PS4, PSN)
2019.12.06. 12:18 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Szolgálunk és rád rúgjuk az ajtót!
Paper Dolls Original (PS4, PSN)
2019.12.04. 18:36 PlayStation Network
11 hozzászólás
Szerző: Petunia
Rettegés a Csing-dinasztia korából.
Woodle Tree Adventures Deluxe (PS4, PSN)
2019.12.04. 18:26 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: B_Renato97
Melyik a legkisebb favicc? A fűrészpor...
TERMINATOR: RESISTANCE (PLAYSTATION 4)
2019.12.02. 14:09 Játékteszt
12 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Trashminátor.
Indivisible (PS4, PSN)
2019.12.01. 14:11 PlayStation Network
4 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Kezdünk egy kicsit túl sokan lenni.
Ling: A Road Alone (PS4, PSN)
2019.12.01. 11:29 PlayStation Network
4 hozzászólás
Szerző: MrZ
Magányos délutáni séta.