PlayStation.Community

2011.01.04. 21:18 Kedvcsináló
124 hozzászólás
Szerző: KenChi
Értékeld a cikket!
A tökéletes zenecsatorna!

Szeretitek a zenét? Ki nem? Szerintem nincs olyan ember a földön, aki ne nézett volna már zenei videoklipeket szolgáltató csatornát (MTV, VH1, VIVA és társai) – a Sony emberei gondoltak egyet és fejest ugrottak egy igen egyedi projektbe. A kicsike azóta megszületett és már évek óta előkelő helyet foglal a szórakoztató iparágban.

Van szerencsém bemutatni nektek a VIDZONE nevű szolgáltatást!
Alapvetően két PlayStation 3 tábor létezik. Az első, akik még nem is hallottak eme szolgáltatásról, a másik viszont már hallott róla és azóta is ég a vágytól, hogy használni tudja – az előbbi nagyon gyorsan besorolódik a másik táborba, ha tudomására jut mivel is találta szembe magát. Jogos, vannak olyanok is akiket teljesen hidegen hagy ez a téma – velük most nem foglalkozunk, mert nem tudják mi a jó!

A VIDZONE egy nagyon egyszerű, könnyen kezelhető zenei klipeket sugárzó internetes szolgáltatás, mely kizárólag PlayStation 3 konzolon érhető el – jöjjön a lényeg – mindez ingyen! Képzeljünk el egy gyönyörűszép felületet az egésznek, ahol több ezer klip közül válogathatunk és egy gombnyomásra máris élvezhetjük azokat. Akiknek nélkülözhetetlen az életében, hogy nap mint nap nézzen hazai / külföldi zenecsatornákat, azoknak ez maga a Kánaán lesz – mindezt megfejelik azzal, hogy itt mi magunk állíthatjuk össze a listát, hogy mikor mi következzen.
Folyamatos a frissítés, az állandó heti tartalombővítésnek köszönhetően egyre több zenei videóanyag kerül fel – a kezdeti induláskor csak zenei klipek voltak megtalálhatóak, ma viszont már rengeteg elő felvétel, interjú, illetve exkluzív anyagok is megtalálhatóak a VIDZONE adatbázisában. Jelenleg több, mint 27.000 videó áll rendelkezésünkre – szerintem mindenki talál magának megfelelőt, a katalógusban könnyen keresgélhetünk akár előadóra, akár számcímre.

Jó hír a PlayStation Portable tulajdonosoknak, ha rendelkeznek PlayStation 3 konzollal, viszont nincs mindig idejük a TV előtt ülni és bámulni, a Remote Play funkcióval használhatják a VIDZONE-t, így akár a munkahelyen is élvezhetjük kedvenc klipjeinket! Ezt a funkciót egyes Sony Ericsson készülékek is kezelni tudják – csak hogy kerek legyen az összkép!
A VIDZONE önmagától nem jelenik meg a konzolon – nekünk kell magunkhoz szólítani, ehhez viszont be kell mászni a PlayStation Store felületre. Onnan pillanatok alatt letölthető és telepítés után az XMB menüjében a „Music” ikon alatt érjük majd el. Nem kell megijedni, egyáltalán nem zabálja a tárhelyet, a videókat online nézzük.

Egyetlen egy hibát tudok felhozni: sajnos nem HD a vétel. Ennek ellenére is maximálisan élvezhető.

A VIDZONE kizárólag Európában érhető el – azon belül is csak pár országban, természetesen Magyarország ebből a szórásból is kimaradt, s bár igaz, hivatalosan nem érhető el mégis van hivatalos módja, hogy belekóstoljunk és élvezzük a szolgáltatást. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket és érdekel miképpen juthattok hozzá, olvassátok tovább a cikket – de óvatosan, mert egy kicsit belemegyünk néhány technikai okosságba is.
Mivel Magyarországról jelenleg még nem érhető el a VIDZONE szolgáltatás, így kénytelenek vagyunk más úton eljutni hozzá, feltéve, ha mindenképpen élvezni szeretnénk a videoklipek tömkelegét – ami persze érthető, ha figyelembe vesszük a magyar zenecsatornák egyre jobban hanyatló minőségét.

A szolgáltatást roppant egyszerű elindítani, ha elég okosak vagyunk hozzá. Ennek két módja is van!

I., PlayStation 3 / Proxy

Alapvetően ez az egyik legegyszerűbb és egyben leggyorsabb útja, hogy igénybe vegyünk a VIDZONE szolgáltatást. Ha valaki közületek már jobban beleásta magát az internetbeállításokba, akkor bizony észrevette, hogy kedvenc konzoljuk képes Proxy címen keresztül kommunikálni az internettel – ehhez pedig nem kell más, mint egy jól működő Egyesült Királyság-béli proxy cím. Rengeteg ilyen címmel találkozhatunk a neten, melyek publikusak és egyben ingyenesek is, azonban ezek többnyire vagy nem működnek, vagy olyan lassúak, hogy szinte lehetetlen bármit is kezdeni velük.

Okosabb emberek -kicsit belenyúlva a pénztárcájukba- vásárolhatnak speciális proxy címet, mely valóban gyors sebességet garantál, viszont ezek a prémium kategóriás címek általában felhasználó azonosítást követelnek – az ilyen címeket köztudottan nem tudjuk beállítani PlayStation 3-on, mivel ott nincs erre lehetőség. Persze előfordulhat, hogy valaki talál olyan szolgáltatót, aki konkrétan egy címet ad bizonyos összegért, de jómagam például nem bukkantam még ilyenre. Megjegyezném, hogy ezeknek a proxy címeknek a havidíjai körülbelül olyan 10 dolláros árcímke körül mozognak.

II., PlayStation 3 / PC / Router

A fentebb vázolt megoldáshoz képest ez egy picivel bonyolultabb, némi hozzáértést követel, azonban garantált, hogy ezek ismeretében és egy asztali számítógéppel a tulajdonunkban pillanatok alatt hozzáférhetünk a VIDZONE-hoz!

Megpróbálom minél érthetőbben leírni, hogy milyen úton-módon juthatunk el a sikerhez.

A szobában található router lehetőséget ad arra, hogy egyszerre több eszköz is csatlakozzon az internethez. Jelenleg nekünk két eszköz fontos – egyik ilyen az asztali számítógép / laptop, melyen Windows operációs rendszer fut, a másik (nem kis meglepetésre) a PlayStation 3 játékkonzol. Mindkét eszköz csatlakozik a routerhez és azon keresztül megy tovább az adat. Viszont ennek a belső hálózatnak köszönhetően lehetőség van arra is, hogy nem csak kifelé, hanem belső hálózatban is kommunikáljon a két eszköz egymással. Hasonlót már tapasztalhattunk, mikor médiaszervert készítettünk szobánkban. Most előkészítjük, hogy a konzol ne az internetre csatlakozzon közvetlenül, hanem a tulajdonunkban lévő PC-vel kommunikáljon elsősorban. Erre fog szolgál majd egy proxy beállítás.

Következő lépés az lesz, hogy az általunk feltett PS3.ProxyServer program fogadja a konzol felől érkező kéréseket és azokat kezelve továbbítja az internet felé, s ezt fordítva is. Ez eddig mind szép és jó, azonban nekünk még mindig hiányzik egy kulcsfontosságú elem. Az hálózathoz csatlakozó konzol a PC-n lévő internet segítségével kommunikál a külvilággal, azonban ez még kevés nekünk, hisz továbbra is magyarországi IP címről használjuk azt. Ezt a rendszert a SecurityKISS Tunnel elnevezésű program fogja megszakítani, melynek segítségével beállítható pár másodperc alatt, hogy a számítógép milyen országbeli IP címről kezelje az internetet. Ennek elinditása és aktiválása után azonnal átvált megszakadás nélkül az internetünk egy olyan országbelire, amire szükségünk van. A trükk az egészben, hogy mivel a PlayStation 3 is a PC-n keresztül csatlakozik, így a konzolon futó alkalmazások is úgy kezelik az egészet, mintha külföldön tartózkodnánk.

Először is be kell szerezni pár programot
(Ezek PC / Windows operációs rendszeren indulnak el)

PS3.ProxyServer
SecurityKISS Tunnel

Győződjünk meg arról, hogy mindkét program feltelepült és tökéletesen elindul.

BEÁLLÍTÁSOK
(Ez picit bonyolult, de csak egyszer kell megcsinálni! Figyelmesen olvassátok el!)

1., PS3.ProxyServer / PC
Számítógépen (parancssorban) ki kell adni a következő utasítást: "ipconfig"
Ez kilistázza nekünk a gép akutális "belső" IP címét – ezt jegyezzük fel.
(Előfordulhat, hogy minden újrainditáskor más IP címet kap a PC)

Telepítsük fel a PS3.ProxyServer elnevezésű programot. Ha megvagyunk vele, mehet az indítása.
Három fül áll majd rendelkezésünkre a programon belül, alapból a "Proxy Setting" lesz kiválasztva.
Itt kell megadni a fentebb jegyzett adatokat.

IP Address: 192.168.1.XXX (Ez az aktuális belső IP cím, amit feljegyeztünk - Pl: 192.168.1.101)
Port: 8080

A PS3 Mode legyen kipipálva

Ha minden beállítást megcsináltunk, indíthatjuk a programot!
Ha mindezt hiba nélkül teszi a rendszer, akkor jól csináltad a beállításokat.
(Esetleges hiba fellépése esetén kérlek nézz utána az interneten!)

2., PS3.ProxyServer / PlayStation 3
Most menjünk szépen a konzolhoz és a korábban beállított internetkapcsolatot módosítsuk!
A módosítás lényege, hogy mikor végigmész a beállításokon, akkor a Proxy Server-t állítsuk "Use"-ra.
Itt adjuk meg a korábban PC-n beállított adatokat (IP / PORT)

(Részletes beállítások)

Mikor végeztünk, mehet a tesztelés – ha mindent rendben talál a konzol, akkor ügyesen be tudtad állítani!

(Győződjünk meg arról, hogy PC-n már korábban elindítottuk a PS3.ProxyServer programot)

3., SecurityKISS Tunnel / PC
Ez a végső lépés – és egyben a legegyszerűbb is!
Tegyük fel a programot, indítsuk el!

Mivel ez egy ingyenes verzió, így csak korlátozott adatforgalmat biztosít a program! (Napi 300 MB)

Láthatóan egy nagyon egyszerű programról van szó.
Kattintsunk a "Change server" ikonra – itt be tudjuk állítani az országot – értelemszerűen UK!
Ha megvagyunk akkor máris mehet a csatlakozás. VOILA!

Némileg belassul az internet, mivel elég sok utat jár be, de teszteljétek le bátran!

http://www.veoh.com/
Közismert, hogy a Veoh internetes oldal nem érhető el Magyarországról.
A számítógép böngészőjében nézzétek meg az oldalt!
(Ugyanezt a tesztet végezzétek el PlayStation 3 bőngészőjében is)

Ha mindkét platformon működik / bejön az oldal, akkor jól csináltátok!

INDULHAT A VIDZONE!
(A biztonság kedvéért azért UK PSN ID alatt próbáljátok meg elindítani!)

4., Sebességnövelés
A SecurityKISS Tunnel program nagyon okos, de ennek ellenére lassú, ezért hátra van még egy bónusz lépés.
Mikor már biztoságosan használjuk a VIDZONE-t, akkor nyugodtan lecsatlakoztathatjuk magunkat a SecurityKISS Tunnel programon belül – ennek hatására internetszakadás nélkül visszaugrik magyarországi csatlakozásra a számítógép, így onnantól kezdve teljes sebességgel élvezhetjük a videoklipek tárházát.

Elsőre kicsit soknak tűnhetnek a leírtak, de többszöri használat esetén csak pár másodpercet vesz majd igénybe.

Jó szórakozást kívánok hozzá!
Olvasói vélemények
1 / 3 oldal
‹‹  ‹  1  2  3    ››
2011.02.06. 08:43:44
LV1
nalunk(hollandia) kb egy eve elerheto a szolgaltatas,azota legalabb 3szor ujult meg,eleg nehezkes volt eleinte hasznalni,mostmeg vagy fel eve ra sem neztem.de most ranezek hova fejlodott:)
123. aple545  PlayStation.Community tag
2011.01.26. 14:35:53
LV5
na én felcsatlakoztam proxy cimen mer ugy egszerübb , de nekem nem jött elő ez a vidzone,nem egészen értem ezt le kell tölteni miután felcsatlakoztam, vagy ehez létre is kell hozni egy külön angol ps3 id?
122. Josephus  PlayStation.Community tag
2011.01.12. 15:26:59
LV1
Jó nekem a zene klip nélkül is.
˝Unbowed, Unbent, Unbroken.˝ PSN ID: Commandjo
121. Luki05  PlayStation.Community tag
2011.01.10. 12:40:31
LV3
Valami fránya frame networkért rinyál a gép el sem indítja a proxyserver telepítését a letöltése után.Miért kell ennyit szarakodni a mai világban ha hozzá akarunk jutni egy ingyenes szolgáltatáshoz?Ha jól értem bizonyos országoknak semmit nem kell tennie letölti store-ból oszt megy mint a doxa.Persze nekünk marad az örökös trükközés,küzdj meg érte balkáni kommunista paraszt ha nézni akarod,ezt sugallja a Sony álláspontja.Tényleg nem ér ennyit az egész.
120. laguna028  PlayStation.Community tag
2011.01.10. 11:21:48
LV7
Válasz 118. KKari üzenetére:
nekötekedj :P
2011.01.10. 10:48:16
LV2
Király részletes cikk! De szerintem a Youtube egyszerűbb megoldás erre a problémára :) Bárhol bármikor elérhető bármilyen készülékről :)
118. KKari  PlayStation.Community tag
2011.01.10. 08:26:50
LV6
Válasz 117. Raam989 üzenetére:
Aha, hogy én mennyire tájékozatlan voltam eddig, kösz, hogy elmondtad.
- Have you tried turning it OFF and ON again?
117. Raam989
2011.01.10. 07:44:15
LV2
Ugyan már... Ez a sok állítgatás, proxy, sávszél növelés meg mittomén nem ér ennyit. Van youtube, van viva, mtv, vh1 meg milióegy zene csatorna. Sőt, még torrent is van. És mindegyik sokkal egyszerűbb...
Attól, h senki sem ért meg, még nem leszel művész.
116. Bandi
2011.01.10. 00:51:43
LV1
Elsőre minden működött!Kösz.
115. Krista505  PlayStation.Community tag
2011.01.09. 15:46:45
LV10
Válasz 113. Re-tech üzenetére:
Start menü - Programok - Kellékek - Parancssor - ide ipconfig és kikeresed az IP címet..
114. LyozsFM  PlayStation.Community tag
2011.01.08. 23:57:24
LV4
Ezt meghagyom másnak.
Lüvüdözös gyerek !!!
113. Re-tech  PlayStation.Community tag
2011.01.08. 22:55:36
LV7
Tudom lúzer vagyok és hülye a kérdés,de mi az hogy parancssor? :D
Ahol az ip címet kell lekérni és hogyan lépek parancssorba?
Nem üthetlek meg mer' megbüntethetnek.
112. Zotya4u  PlayStation.Community tag
2011.01.08. 11:31:47
LV1
Válasz 100. Quentaro üzenetére:
Úgy látszik én valami speciális helyzetben vagyok, mert nálam a tv és a gép össze van kötve, és van egy olyan hülye cuccom is, amit úgy hívnak hogy vezeték nélküli multimédiás billentyűzet:)))) egyébként mindenkinek hajrá, ha szükségét érzi!:) én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet már ezeket a cuccokat régió függetlennek megcsinálni és ha plusz tartalmat akarsz, akkor meg fizetsz érte.
Zotya576
2011.01.07. 18:23:25
LV2
am nem értem , hogy mi mért maradunk ki mindig a buliból :/
mi is ugyanúgy megvettük a gépeinket , s mi soha nem tudjuk normálisan élvezni a dolgokat. Pl : regeltem magyarul a store-ra és mikor mindennel kész voltam, kiderült, hogy nem is támogatja Magyarországot :/...
nem értem hogy mért maradunk ki mindig.......
2011.01.07. 18:17:01
LV2
Válasz 109. Sakamoto_14 üzenetére:
am szerintem, egyszerűbb ha megvárjuk még nálunk is lesz ;)
most az a 20-30 év mit számít már :D
109. Sakamoto_14  A bölcs
2011.01.07. 14:50:25
LV20
Amint megláttam Proxy és társai részt, rájöttem, hogy nekem ez az egész nem ér annyit. Úgysem hallgatok zenét.
108. KROTCHY  a here
2011.01.06. 17:25:07
LV29
Első lépésnél kiestem, hibát ír ki amikor elindítom a PS3 ProxyServer programot =D
Playing: Uncharted 3 multi
2011.01.06. 16:57:59
LV2
Nekem UK accountom van és fatal error-t ír ki. Mi a szart csináljak????????????
PSN ID: iceman070693
106. palo75  PlayStation.Community tag
2011.01.06. 13:50:37
LV4
Válasz 105. KKari üzenetére:
Köszi! Annyira nem izgat a dolog, de ha már ott van a menüben, szerettem volna kipróbálni.
Amikor itt megláttam a VidZone logót, azt hittem mostmár lehet használni simán is. Semmi baj, ha zene kell, vagy video akkor leszedem a jutubról és konvertálom, majd pendrive-al felrakom a PS3-ra. Nem nagy ügy, ráadásul már rengeteg video hd-ban is fenn van, jó minőségben.
PS4: Golyo1975
105. KKari  PlayStation.Community tag
2011.01.06. 12:42:59
LV6
Én is próbáltam indítani, de az ezzel a megoldással nem megy sajnos, mint ahogy a többi is átlát a szitán, pedig a VidZone-t sem könnyű átverni.
Lehet, hogy némi kutakodás után találnánk olyan proxy-t ami átmegy a Qriocity ellenőrzésén, de én a VidZone esetében is feladtam ezt.
Sajnos nem tudok segíteni, de próbálkozom vele én is.
- Have you tried turning it OFF and ON again?
104. palo75  PlayStation.Community tag
2011.01.06. 12:32:54
LV4
Válasz 86. KKari üzenetére:
Hali! Látom Te kened-vágod ezeket a dolgokat! Az lenne a kérdésem, hogy a Qriocity-t hogyan tudnám használni? Angol accountom van. Vagy egyáltalán nem fog működni?
Köszi a választ!
PS4: Golyo1975
103. KKari  PlayStation.Community tag
2011.01.06. 12:02:17
LV6
Én komolyan nem értek egyeseket. Ha nem tetszik a szolgáltatás, vagy az itt leírt megkerülő megoldás, nem kell használni.

Mivel minden más szolgáltatás észreveszi a trükköt, idő kérdése és a VidZone is bezárhatja ezt a kiskaput. Aki akarja, addig használhatja.
Inkább annak kellene örülni, hogy KenChi vette a fáradságot, és leírta mire jutott, segítve jónéhányunknak, nem pedig azon fanyalogni, hogy miért szar a magoldás.
- Have you tried turning it OFF and ON again?
102. felix28  PlayStation.Community tag
2011.01.06. 11:35:41
LV3
ez igy tényleg hülyeség hogy a gépnek is bekapcsolt állapotban kell lenni
A Fehèr Farkas
101. Quentaro  PlayStation.Community tag
2011.01.06. 11:10:00
LV5
Amúgy addig kerestem free proxy-t, amíg nem találtam egy normálisat. Most minden megy lazán, számítógép nélkül.
PSN: Quentaro81 http://bit.ly/GTSklubFB
100. Quentaro  PlayStation.Community tag
2011.01.06. 11:07:32
LV5
Válasz 92. Zotya4u üzenetére:
Ez különböző tematikus csatornákat is kínál, plusz saját listákat is kreálhatsz.
Kb. Vh1 színvonalú "műsor" megy, nem csak a szokásos VIVA nyál.
Külön helységben van a szgép, a szobámban meg a PS. Kicsit jobb az ágyikóból 106-os plazmítón bambulni, mint a 19"-os moncsin egerészni.
PSN: Quentaro81 http://bit.ly/GTSklubFB
99. laguna028  PlayStation.Community tag
2011.01.06. 11:06:59
LV7
Na akkor most ezzel mindig állítgatni kell először,és utána is kell a PC hozzá?
Hát így elég ratyinger nekem........:/
98. probi  PlayStation.Community tag
2011.01.06. 10:34:16
LV8
Válasz 97. vicvega üzenetére:
Kb 5-10 perc max :)
1. Letöltöd a proxy-s programot , telepíted és beírod a géped ip címét
2. letöltöd frissen a tunnel-t, csatlakozol valamelyik uk szerverre
3. PS-n a hálózat beállításokban megadod,hogy proxy-n keresztül csatlakozol az 1. pontban beállított gépcímre.
4. Vidzone elindít, élvez :)
2011.01.05. 23:16:01
LV1
sajnos ennyi macerát nekem nem ér, amúgy is, ha van időm (heti 6-8 óra) bekapcsolni valamelyik konzolt, akkor játszom...
96. _Nefud_  Az egyik mongol
2011.01.05. 20:55:36
LV12
Válasz 85. KKari üzenetére:
Nah.. a tuzfal volt a ludas :)
He who controls the Spice, controls the universe!
2011.01.05. 20:53:56
LV1
tényleg a leg egyszerübb modja ha át irod a proxy cimet a PSen 2perc igaz h ki be kell kapcsolgatni de müködik:)
94. KKari  PlayStation.Community tag
2011.01.05. 20:40:26
LV6
Válasz 92. Zotya4u üzenetére:
De, neked igen. Nekem nem.
- Have you tried turning it OFF and ON again?
93. CsMisi
2011.01.05. 20:30:57
LV1
Zotya4U nekem kenyelmesebb az agyamrol nezni este videokat 107 cm-es TVn, mint nonstop bujni a gepet
92. Zotya4u  PlayStation.Community tag
2011.01.05. 20:27:12
LV1
Én csak azt nem értem, hogyha úgyis kell hozzá Pc, akkor nem egyszerűbb már alapból a YouTube-on klippeket nézni??!!!:))))))))))))
Zotya576
91. CsMisi
2011.01.05. 20:21:50
LV1
Toroljetek le (UNINSTALL), majd kezzel toroljetek ki a ProgramFiles-bol is a SecurityKiss konyvtara ("c:\Program Files\SecurityKISS Tunnel"). Miutan megvagytok, menjetek ra a Security Kiss hivatalos weblapjara es onnan toltsetek le a klienst, ha jol ertelmezem a telepitoben letoltes pillanataban belo egy egyedi ID-t, es mivel itt felvan rakva a telepito, mindannyitan ugyanazt az ID-t hasznaljuk (hasznaltuk, en mar sajatot hasznalok).
90. probi  PlayStation.Community tag
2011.01.05. 20:12:19
LV8
Válasz 82. _Nefud_ üzenetére:
Ha nem próbáltad , nyisd meg a honlapon felsorolt portokat a géped címére (port forwarding) , úgy működnie kell!
2011.01.05. 20:01:06
LV1
Válasz 84. ps2true üzenetére:
köszi szépen :)
88. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2011.01.05. 19:28:25
LV24
Válasz 86. KKari üzenetére:
a BBC Iplayer mikor megjelent ,még ment magyar ipvel is.
Playstation
87. Ezio01  PlayStation.Community tag
2011.01.05. 19:23:20
LV13
még meggondolom mi lesz
86. KKari  PlayStation.Community tag
2011.01.05. 19:23:15
LV6
Amúgy próbálgattam a többi régiózáras cuccot, de nem mennek, csak a VidZone.
Az amcsi video store átlát a szitán, úgy a BBC iPlayer is, és a Qriocity is. :(
- Have you tried turning it OFF and ON again?
85. KKari  PlayStation.Community tag
2011.01.05. 19:18:32
LV6
Válasz 82. _Nefud_ üzenetére:
Bocs, biztos hülye kérdés, de meg is nyomtad a Start gombot a proxy-n? Tényleg nem rosszindulatból kérdem. :)
- Have you tried turning it OFF and ON again?
84. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2011.01.05. 19:12:43
LV24
Válasz 83. Andro79 üzenetére:
http://www.xroxy.com/proxy-country-GB.htm
Playstation
2011.01.05. 19:02:56
LV1
valaki tud segiteni uk proxy cimmel ???
82. _Nefud_  Az egyik mongol
2011.01.05. 19:02:08
LV12
Válasz 77. KKari üzenetére:
Nah, ez most segitett... koszonom! Most viszont a proxyval nem tudom a PS3on elerni a netet... egyre jobb...

Mindent a leiras szerint csinaltam, elinditottam a proxyt, megadtam a gep IP cimet, kipipaltam a PS3 modot. A PS3on beallitottam a proxy cimhez a gep IPjet... de a csatlakozas tesztelesenel az internet kapcsolatnal meghal a dolog...

Erre valami tipp?
He who controls the Spice, controls the universe!
81. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2011.01.05. 18:53:26
LV24
Válasz 77. KKari üzenetére:
Köszi! Az életben nem jutott volna az eszembe! Még egyszer köszi! :)
Playstation
80. zsilvolgyi  PlayStation.Community tag
2011.01.05. 18:50:19
LV1
Nem élek ilyenekkel...
79. KKari  PlayStation.Community tag
2011.01.05. 18:41:41
LV6
Itt letöltő oldal:
http://www.securitykiss.com/sk/index.php?m=Do[...]
- Have you tried turning it OFF and ON again?
78. KKari  PlayStation.Community tag
2011.01.05. 18:40:14
LV6
Válasz 71. _Nefud_ üzenetére:
Hát nekem nem működik proxy nélkül.
- Have you tried turning it OFF and ON again?
77. KKari  PlayStation.Community tag
2011.01.05. 18:36:54
LV6
Válasz 76. ps2true üzenetére:
FIGYELEM!!!
Nem szabad megosztani a SecurityKISS telepítőt, mert mind egyedi. Ezt írják a letöltő oldalukon is. El kell menni a honlapjukra, és letölteni mindenkinek egyet magának.
Sajnos uninstall és az új frissen letöltött exe telepítése után is azt mutatja, hogy betelt a keret. Ezt úgy lehet javítani, hogy a SecurityKiss Tunnel.config file-t törölni kell a Documents and Settings mappából az uninstall után, meg persze a teljes megmaradt SecurityKiss mappát a Program Files mappából.
Ezután fel lehet telepíteni a honlapjukról közvetlen letöltöttet. Máris van saját napi keretünk.
- Have you tried turning it OFF and ON again?
76. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2011.01.05. 18:16:13
LV24
Most már nekem sem csatlakozik. a 300 mb nem személyes hanem all. nekem alapban 174 mbról indult. nincs valami alternatív megoldás, esetleg egy hasonló program de ingyenesen?
Playstation
75. chrisangel13  PlayStation.Community tag
2011.01.05. 18:14:18
LV2
Válasz 74. chrisangel13 üzenetére:
Ezután simán fel lehet tenni a PS3 Proxy servert !
Tony Lee
1 / 3 oldal
‹‹  ‹  1  2  3    ››
Monkey King: Hero is Back (PS4, PSN)
2019.10.21. 20:26 PlayStation Network
7 hozzászólás
Szerző: martin
Égi rangra emelkedett, de szíve nem elégedett; majd egyenlő lett az éggel, de nem nyugszik meg békével.
Whipseey and the Lost Atlas (PS4, PSN)
2019.10.21. 16:26 PSC egyperces
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Rózsaszín szemesostoros.
Yakuza 3 Remastered (PS4, PSN)
2019.10.19. 19:25 Kedvcsináló
7 hozzászólás
Szerző: Sanada
A sárkány hanyatlása.
Vacation Simulator (PS4, PSVR, PSN)
2019.10.19. 17:07 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Angyalkus
Napfény járja át a szívem újra / Csak egy szál VR-t hoztam el az útra
Frostpunk: Console Edition (PS4, PSN)
2019.10.18. 08:11 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: HTB
Jégvarázs.
Kotodama: The 7 Mysteries of Fujisawa (PS4, PSN)
2019.10.16. 19:27 PSC egyperces
2 hozzászólás
Szerző: ColdHand
A női lélek lecsupaszításának művészete.
Contra: Rogue Corps (PS4, PSN)
2019.10.16. 12:08 PlayStation Network
8 hozzászólás
Szerző: MrZ
A furcsán öregedő katonák.
River City Girls (PS4, PSN)
2019.10.16. 11:50 PlayStation Network
2 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Ebben a városban még Kunio-kun nőjével sem érdemes b@szakodni!
TOM CLANCY'S GHOST RECON: BREAKPOINT (PS4)
2019.10.13. 21:43 Játékteszt
10 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Eltörött a mécses.
WARHAMMER: CHAOSBANE (PS4)
2019.10.12. 12:51 Játékteszt
5 hozzászólás
Szerző: Sanada
Tegyél rendet csatabárddal!