PlayStation.Community

2010.12.13. 20:14 Játékteszt
60 hozzászólás
Szerző: Petunia
Értékeld a cikket!
Harmadik személyű varázsolda.

Minden valószínűség szerint Harry Potter hányattatásainak tíz éves története a végéhez közeledik, hiszen a Harry Potter and the Deathly Hallows névre hallgató film, illetve videojáték alapjául a már 2007-ben megjelent, azonos című könyv szolgál, mely a sorozat hetedik, egyben utolsó kötete. A széria rajongói bizonyára nehéz szívvel fogadták ezt a tényt. Jómagam csak remélni tudom, hogy az évtizeden átívelő saga minden egyes darabja ugyanazt a magas minőséget képviselte, és az írónő a lehető legmegfelelőbb pillanatban tette le a lantot – habár továbbra is erősen szkeptikus vagyok azon széleskörű meggyőződéssel kapcsolatban, mely szerint a fiatal elméket csakis ezek a könyvek, nem pedig a magyar és a világirodalom akár több száz éves, kiváló alkotásai szoktathatják rá az olvasásra. (Például én már tizenöt éves koromban is imádtam többek között a francia realista regényt, és még most is azok az évek jutnak eszembe, amikor éppen Balzacot olvasok.) A némileg eltérő kategóriát képviselő filmekkel semmi bajom nincs, tetszettek az általam látott részek. De leginkább a Harry Potter videojátékok terén mozgok otthonosan az utóbbi időben, mivel a The Order of the Phoenix óta minden felvonáshoz szerencsém volt, és a Lego Harry Potter kivételével valamennyit végigvittem. Az utóbbi évek tapasztalatából pedig sajnos azt sikerült leszűrni, hogy a Deathly Hallows első része a videojáték adaptációk eddigi leggyengébb darabja, mely tény megformálódásában bizonyára jelentős részt vállalt a cucc világra hozatalának mindössze nyolc-tíz hónapos periódusa.

A film történetét, látványvilágát alapul vevő, ebből kifolyóan egy komolyabb, érettebb, sötétebb univerzumot megjeleníteni kívánó game sztorija Dumbledore halála után játszódik. Főhőseink, Harry, Ron és Hermione a Lord Voldemorttal való végső leszámolásra készülvén a varázslóiskola folyosói és termei helyett ezúttal az angol fővárosban és vidékén kalandoznak, hogy felleljék és elpusztítsák a sötét úr halhatatlanságát biztosító ereklyéket, a Horcruxokat.A színes, sok jó ötlet szárba szökkenésének táptalaját biztosító anyag tehát adott, a forradalminak, újnak látszani akaró végeredmény viszont kiábrándító. A Deathly Hallows ugyanis lényegében egy harmadik személyű lövölde. A műfajválasztás elsősorban nem a mondanivalóhoz képest idegen volta miatt bizonyult szerencsétlen döntésnek, hanem fantáziátlan, hamar ásítozásba fulladó és hibáktól sem mentes megvalósítása miatt. Utunk során mindvégig csupán megyünk és lövünk. Hogyan? Természetesen a varázspálcával, melyet semmi másra nem fogunk használni. A játék végéig kb. nyolc-tíz mágiára teszünk szert, melyek között vannak decens pisztolyként értelmezhető varázslatok (ez a Stupefy), vannak géppuskaként felfoghatók (Expelliarmus), akad gránátunk is (Confringo), illetve tudunk védekezni (Protego). Fontos és kissé nehezen elsajátítható a dementorok elpusztításához szükséges Expecto Patronum. A többi mágiát nem nevezem meg, hiszen úgysem fogjátok alkalmazni őket, tökéletesen felesleges voltuk és túlbonyolított kivitelezésük okán; egyébként a stuff kilencven százalékában elegendő lesz a Stupefy. Maga a lövöldözés a jobb váll feletti nézetben történik, melynek során az L2-vel fogjuk be az ellenfelet (a célzás amúgy manuális), az R1-gyel pedig lövünk.

A probléma ott kezdődik, hogy hatalmas mennyiségű rosszfiúval kell majd leszámolni egy és ugyanazon módon, mely tény idővel heveny unalomba fog torkollni. Személy szerint úgy vettem észre, hogy a Deathly Hallows készítői valamiképpen az Uncharted sorozat briliánsan működő harcrendszerére próbáltak apellálni, úgyhogy a pusztítható fedezékrendszer sem hiányzik. Mondjuk használni ezt sem nagyon érdemes, hiszen egyrészt Harry nem minden, fedezéknek látszó tárgy mögé fog lebújni, másrészt pedig sokszor nem képes normálisan kilőni a rejtekhelyéről. Az ellenfelek meglehetősen unalmasak, csupán néhány típusra korlátozódnak, azok viszont korlátlan számban termelődnek újra, bizonyára klónozással szaporítva. A játék során végig Harry-t irányítjuk, akit a rendszer által terelt Ron és Hermione kísér. A két utóbbi viselkedésével nekem tulajdonképpen nem volt bajom, mert viszonylag jól harcolnak; inkább azt volt idegesítő látni, amikor kitartóan lőtték az ellenfelek előtt magasodó falakat, sziklákat, fákat. A három srác összehangolt munkájára épülő feladatokra, rejtvényekre ne számítsatok, és természetesen többjátékos móduszra sincs lehetőség. A játék fő profiljának számító harcot kívánják színesíteni az összeszedhető bájitalok, melyek között vannak támadók (robbanó, gázt és sötét ködöt kibocsátó mérgek), illetve gyógyítók (vérfrissítő, erősítő szérumok.) Az előbbieket viszonylag eredményesen lehet használni. Az utóbbiak esetén viszont a stuff sehol nem magyarázza el, hogy az adott eszencia mennyiben hasznos és mikor érdemes fogyasztani, hiszen életerő csíkunk sincs, Harry halálközeli voltát (Nate Drake esetéhez hasonlóan) csupán a színek kifakulása jelzi, és állapota némi pihenéssel is gyógyítható.
A játékmenet másik fő pillérét a lopakodás képezi… azaz szeretné képezni, eszköze a híró emblematikus, láthatatlanná tevő köpenye. Több pálya csak ebben a móduszban abszolválható. Bár az ötlet most sem rossz, a megvalósítás itt is bőven hagy kívánnivalót maga után: a köpenyt felvéve a kép első személyű, enyhén elmosódott nézetbe vált, Harry kapkodó, ideges lélegzésével aláfestve. Ebben az állapotban az jelenti a nehézséget, hogy ha hősünk nekiütközik valakinek, akkor Potter rögtön láthatóvá válik, és persona non grata szerepéből kifolyóan azonnal lőni kezdenek rá. Viszont az első személyű nézetben nem látunk magunk mögé, sőt oldalra is nehezen, úgyhogy sokszor a szerencsére is szükség van ezen szakaszok belátható időn belül történő teljesítéséhez. A fenti nehézségek kiküszöbölhetők lettek volna a harmadik személyű ábrázolás meghagyásával.
Hogy egy újabb, vérző sebre mutassak rá, a Halál Ereklyéi a tálaltnál lineárisabb már szinte nem is lehetne. Pedig a dobozon levő jelzés alapján nem ovisoknak készült, a gamer nyugodtan rábízhatja magát a Four Points nevű, egy gombnyomással bármikor aktiválható varázslatra, mely fehér fonálként mutatja az utat következő objektívánkig. Vagyis önálló felfedezésre nemigen van lehetőség; még akkor sem, ha a súgó használata nélkül, magad szeretnéd megtalálni a továbbvezető utat, hiszen egy csőben előrehaladva sincs sok választásod. Időnként ugyan találunk kisebb leágazásokat, ahonnan a gyűjthető tárgyak (újságcikkek, rádióadások) valamelyikét szedhetjük fel egy bőröndből. Szintén a vonalszerűséget erősítik a Deathly Hallows két vagy három pontján megjelenő, úgynevezett választható, mégis kötelező mellékküldetések, melyek egyrészt köszönő viszonyban sincsenek a történettel, másrészt siralmasan egyszerűek: például ments meg adott számú muglit, győzz le adott számú ellenfelet, találj ki élve egy adott helyről. Az erőltetettnél nincs jobb szó a fősztori kivégzésével megnyíló kihívásokra sem, melyek ugyanezekre az unalmas és a gyenge megvalósításból fakadóan inkább idegesítő feladatokra korlátozódnak.
Gyors munka ritkán jó, ez alól az audiovizuális oldal sem kivétel. Az elmesélt sztoriból még a Harry Potter univerzumban otthonosan mozgóknak sem sok fog lecseppenni, mely helyzetet csak fokozza a főszereplők szájából bizonyos helyzetekben az unásig ismételgetett, azonos frázisok sora. (A vége felé már szabályosan agyvérzést készültem kapni, amikor Ron a pókok ellen harcolva sem kiabált mást a fáradhatatlan „Idiots!”-on felül.) Az átvezető jelenetekben a szájmozgás nagyjából ismeretlen fogalom. A filmből átvett, kiváló minőségű zenei betéteket nehéz lett volna elrontani, de a grafika összességében gyenge: a szereplők élettelenek, elnagyoltak, a láthatatlan falakkal sűrűn megszórt környezet kidolgozatlan. A kamera mozgásával mondjuk nekem nem volt bajom, és ricegést sem tapasztaltam. De talán felesleges is hozzátennem, hogy PS2-n is láttunk már ennél jobban sikerült ábrázolásokat.
Itt a végén, a Deathly Hallows általánosan negatív nemzetközi megítélése ellenére is azt kell írjam biztatásképpen, hogy a játék mégsem kész katasztrófa. Az olykori ásítozás és helyenkénti idegeskedés ellenére én elvoltam vele, pedig nem vagyok a széria rajongója. Megvásárlásra persze csupán az univerzum híveit biztatom, mindenki más csak akkor foglalkozzon az abszolválás gondolatával, ha éppen nincs jobb dolga és a cucc ingyen van. Reméljük, a folytatás ennél jobban sikerül, bőven van min javítani!

(A játékot partnerünktől, az Electronic Arts-tól kaptuk meg tesztelésre. Köszönjük! A Harry Potter rajongók ezt a szoftvert mindhárom támogatónknál megvásárolhatják. Bannerek fent, kérjük kattintgass és nézelődj. Köszönjük.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
60. zsilvolgyi  PlayStation.Community tag
2010.12.25. 11:21:57
LV1
Remélem csinálnak még 8888888 részt...
59. Onimushaman  Szerkesztő
2010.12.17. 23:14:29
LV24
Válasz 57. Petunia üzenetére:
A játék dobozában volt egy útmutató egy internetes játékhoz, webkamerán keresztül tartod a játék borítóját és harry megjelenik 3D be és varázsolgat.

Egy ProtegoTotalus nevű erősebb védekező varázslat kódot adott volna, de a laptop állandóan kikapcsolt, mert túlmelegedett.

Utólag megtaláltam a kódot neten, hát ne haragudjanak, de semmikülönbség nincs a sima és ez között!
señor
58. Onimushaman  Szerkesztő
2010.12.17. 23:11:14
LV24
Válasz 57. Petunia üzenetére:
Kipróbáltam őket, sőt meg is csináltam mindet.

A játékból kivágott 1-6 perces jelenetek, olcsó húzás volt.

Amiket nem találtam meg az a 10 db halál ereklyéi szimbólum, de nem vesztettem semmit szerintem.
señor
57. Petunia  Szerkesztő
2010.12.16. 16:06:44
LV12
Válasz 52. Onimushaman üzenetére:
A célzást akkor értem! Jobb később megtudni, mint soha... :P :DD

Nálam szerencsére egyszer sem fagyott ki a game, és ricegés sem volt (mint ez utóbbit nem felejtettem el megemlíteni a tesztben.)

Fú, ezek a mellékküldik még csak-csak - a sárkánybarlangos sem volt sztem annyira fos -, de az igazi kínszenvedést mégiscsak a challenge-ek jelentik... nem tudom, próbáltad-e őket? :P

A gyűjthetőkről az a véleményem, hogy ha nem is adnak sok infót - főleg egy, a HP univerzumban járatlannak nem -, mégis ott vannak, van miért körülnézni. :)

(Ez a szekszi fiú itt az oldal jobb felső sarkában mindig azt juttatja eszembe, hogy legkésőbb holnap este vetem neki magam az U2-nek, juhuuujjjjj!!!)
Endure and Survive
56. Petunia  Szerkesztő
2010.12.16. 15:59:11
LV12
Válasz 51. torreske92 üzenetére:
Ha az "az ötödik" a Főnix Rendje, akkor az én vtam! :D

(Bocsi, de a számozósdit inkább a TR-ben és az egyéb kedvenc sorozataimban vágom... :P)
Endure and Survive
55. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2010.12.15. 23:24:52
LV13
Ezen látszik, h az EA nem tarja fontosnak! :D
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
54. Onimushaman  Szerkesztő
2010.12.15. 21:48:21
LV24
A gyenge mellék küldetéseket nem tudom minek tették bele, azt nem vitatom, hogy nélkülük a játékidő megegyezne a mozi filmével. :D

De könyörgöm sárkány barlang meg mugli születésűek mentése?

Elfogytak az ötletek?

A gyűjthető dolgok doksi része semmit sem ér, 3 soros címek...
Ebből a játékból háttér infókat nem fog össze szedni senki.
señor
53. Onimushaman  Szerkesztő
2010.12.15. 21:43:57
LV24
Válasz 50. Petunia üzenetére:
Jó hogy emlékeztetsz! Nem tudom mit installál, de sokat tölt.

Nekem 2x fagyott le, amikor az xmb-be léptem üzenetet olvasni vagy trófeát nézni.
señor
52. Onimushaman  Szerkesztő
2010.12.15. 21:42:45
LV24
Válasz 49. Petunia üzenetére:
Az úgy történik, hogy rácélzol az ellenfélre manuálisan fentről közelítve, amint befogja a fejét rögzíted!

Ezt a harcrendszert csak az tudja átérezni aki játszott is vele, tudod milyen amikor be van fogva és mellé lő, mert gyök kettővel mocorog az ellen.

Rá kell érezni és utána rutin a fejlövés, ez olyan mint a Protego varázslat a köpeny alól.
señor
51. torreske92  PlayStation.Community tag
2010.12.15. 21:07:42
LV7
Válasz 48. Petunia üzenetére:
Kicsit én is túloztam persze :). Nem egy játszhatatlan roncshalmaz, de jelentősen gyengébb minőséget képvisel így is mint amit elvárna az ember, egyszerű film adaptáció mivolta ellenére.

Ha jól emlékszem az ötödik teljesen korrekt gamma volt, anno egy 576-os cikkben kapott 8 pontot a gamma és utána ruháztam be rá. Valami rémlik, de nem biztos, hogy az ötödikről van szó.
PSN ID: Svenike92
50. Petunia  Szerkesztő
2010.12.15. 16:49:48
LV12
Ja, és azt is elfelejtettem megemlíteni, hogy a játék vagy két giga mennyiséget installál (legalább 20 percig) a hard drive-re, szóval nekem a Guardian of Light-ot kellett letörölnöm, hogy a Herri felférjen. Szégyen, gyalázat. De rövidesen helyet cserélnek! (És hamarosan memóriabővítés, csak legyen meg az új, csudálatos, 100+ centis FULL HD TÉVÉM!!!!!)
Endure and Survive
49. Petunia  Szerkesztő
2010.12.15. 16:39:46
LV12
Válasz 47. Onimushaman üzenetére:
Fú, nekem nem sikerült a játék végéig kitalálnom, hogy a fejlövés mikor sikerül és mikor nem. Mert miután befogtam a célszemélyt az R2-vel, hiába próbáltam mozgatni a targetet a bal analóggal, hogy fejre célozzak (mint a GTA-ban, höhö), semmi eredmény. Szóval nekem a headshotok csak véletlenül jöttek össze... :P
Endure and Survive
48. Petunia  Szerkesztő
2010.12.15. 16:29:19
LV12
Válasz 46. torreske92 üzenetére:
Bizony... komolyan elgondolkodtam azon már megint, hogy milyen képességekkel rendelkező tesztcsapat foglalkozik ezekkel a játékokkal, és milyen kritériumok alapján engedik végül kiadni ilyen állapotban. Az EA neve pedig a legnagyobb szégyen ennek a game-nek a vonatkozásában.

De továbbra is hozzá kell tennem, hogy azért nem annyira szar...!! :D
Endure and Survive
47. Onimushaman  Szerkesztő
2010.12.15. 14:27:53
LV24
Válasz 44. Petunia üzenetére:
Kínszenvedés volt, mire megfogott egy deszka szerűséget a varázslattal, én csak a sima Stuport használtam fejlövéssel még Hardon is hoppanáltak instant. :)

A film nagyon is nézhető volt, szerintem a 3. rész óta nem kaptunk ennyire igényes HP mozifilmet!
señor
46. torreske92  PlayStation.Community tag
2010.12.15. 14:05:01
LV7
Szánalmasan szar lett az új Hp, ami azért szomorú mert simán volt már korrekt, ennél milliószor jobb adaptáció. Úgy látszik az EA beéri ennyivel, szánalmas.
PSN ID: Svenike92
45. Petunia  Szerkesztő
2010.12.15. 13:30:55
LV12
Válasz 42. Lara üzenetére:
Whatever... :D
Endure and Survive
44. Petunia  Szerkesztő
2010.12.15. 13:30:13
LV12
Válasz 38. Onimushaman üzenetére:
El is felejtettem megemlíteni, hogy itt is van Wingardium Leviosa, de EGYSZER SEM használtam... Állítólag vmilyen körülményes úton-módon fedezéket készíthetsz vele magadnak, de a létező fedezékek használata nélkül is le lehet nyomni a csatákat, szóval minek?

A filmet különben még nem láttam sajnos, de még az idén szeretném megnézni moziban. Azoknak hiszek, akik szerint jó lett! :)
Endure and Survive
2010.12.14. 21:13:56
LV3
Ez szomorú....:(
A Harry Potter 6nál éreztem először a gondokat,de reménykedtem benne,hogy a 7ben ki tudják javítani ezeket...
Hát nem...NAGYON nem....
Ami nem pusztít el az erősebbé tesz!
42. Lara  beauty junkie
2010.12.14. 18:02:39
LV26
Válasz 32. Petunia üzenetére:
okés thx. :)
de lehet inkább psp-n teszek egy próbát majd vele, amikor kidobják arra is. :)
ott nem olyan feltűnő a rosszabb grafika meg a bénázás. :D
41. Ezio01  PlayStation.Community tag
2010.12.14. 17:50:11
LV13
egy HP-val sem játszottam még és nagyon úgy néz ki, hogy nem is fogok
nagyon kevés a 4 pont
2010.12.14. 17:48:32
LV1
Válasz 39. Drivolis üzenetére:
Helyes döntés ;D
39. Drivolis  Felséges Úrnő
2010.12.14. 17:04:42
LV23
A 4. resz utan felhagytam a HP jateksorozattal, azt hiszem ettol az epizodtol is megkimelem magam.
(⌐■_■)--︻╦╤─ - - - (╥﹏╥) ladyv89
38. Onimushaman  Szerkesztő
2010.12.14. 16:52:25
LV24
Ebbe a játékba akkor fordultam le a székről, amikor megtanultam a Wingardium Leviosa varázslatot. :D

Szegény Harry sokat felejtett az évek alatt. :D
señor
37. Onimushaman  Szerkesztő
2010.12.14. 16:51:25
LV24
Válasz 34. Petunia üzenetére:
Én is mindig kapom a HP epizódokat egy kedves ismerősömtől, a 4. részt adtam egyből vissza neki anno, az a tűzijátékos katasztrófa betett.

A 6. rész random analog kar rángatásával varázslásnál letettem a játékot 2 perc után. :)
señor
36. Onimushaman  Szerkesztő
2010.12.14. 16:48:50
LV24
Válasz 26. Lara üzenetére:
Szeretem a megmondó embereket, azt sem tudja mit néz. :D
señor
35. ticsi
2010.12.14. 14:34:01
LV2
Válasz 33. Petunia üzenetére:
Akkor mehet a pozitív kommentekhez is, hogy szerintem, mert akik szerint botrányszar azokat meg a magasztaló kommentek sértik vérig : ]

Off:Off
34. Petunia  Szerkesztő
2010.12.14. 13:11:33
LV12
Válasz 13. Onimushaman üzenetére:
Az Order of the Phoenix és a Half Blood Prince sztem nem volt rossz. Persze nem is a csúcs kategóriát képviselik, főleg a "nem rajongók" számára. :D De én már megszoktam, hogy mindig megkapom a HP-ket, ezt kifejezetten kértem is. :D (Meg a Zumba Fitness-t, csak az még nincs. Esetleg karira...? :P)
Endure and Survive
33. Petunia  Szerkesztő
2010.12.14. 13:07:28
LV12
Válasz 27. ticsi üzenetére:
SZERINTED, Ticsi.

A legtöbben az ilyen és ehhez hasonló vélemény kinyilvánításokhoz elfelejtik ezt a szót hozzátenni, pedig számít, nem keveset.
Endure and Survive
32. Petunia  Szerkesztő
2010.12.14. 13:05:15
LV12
Válasz 7. Lara üzenetére:
Neked is érdemes kipróbálni azért! :)
Endure and Survive
31. Petunia  Szerkesztő
2010.12.14. 13:04:11
LV12
Válasz 6. EmThor üzenetére:
Azért ne add fel a reményt, sztem neked érdemes kipróbálni, ha már én magát az Episodes from LC-t tettem félre miatta, egészen a HP utolsó képkockái legördüléséig. :)
Endure and Survive
30. ticsi
2010.12.14. 12:59:05
LV2
Válasz 29. Lara üzenetére:
Picsa :D
29. Lara  beauty junkie
2010.12.14. 11:14:42
LV26
Válasz 27. ticsi üzenetére:
barom. :D
28. Feles  Feles
2010.12.14. 11:05:13
LV14
Hogy lehet ezt játéknak nevezni? Nekem egyedül a PS1-es első rész tetszett, de ez valami tragédia.
Feles
27. ticsi
2010.12.14. 10:23:31
LV2
Válasz 26. Lara üzenetére:
Hát bakker attól még érzelmes marhaság ennyi... mondtam, hogy olvastam a könyvet ? nem.
26. Lara  beauty junkie
2010.12.14. 10:08:52
LV26
Válasz 25. ticsi üzenetére:
há bakker így persze, hogy fika van, ha nem is olvastad a könyvet.
fölösen regéltem itt.
25. ticsi
2010.12.14. 09:56:53
LV2
Válasz 23. Lara üzenetére:
Imax teremben néztük, tény, hogy fáradtak voltunk mindannyian.
Az erőltetett poénok mellett kiállok mert mindegyik nagyon "mű" volt.. a sok érzelgéshez meg nemvolt most gyomrom.
A horrort én nemnagyon véltem felfedezni... Ezt a könyvet meg sajnos nem olvastam csak az első 3-at. Amugy azt sajnáltam az egészben, hogy nem vetítették Imax 3d-ben, úgy lehet jobban ütött volna. Nekem pl az előző rész sokkal jobban bejött, de sokaknak meg az nem.. :)
2010.12.14. 09:12:17
LV2
Köszi a tesztet,jó volt olvasni,azt hiszem minden benne van!Majd a fanok megveszik.(talán)
23. Lara  beauty junkie
2010.12.14. 09:08:28
LV26
Válasz 22. ticsi üzenetére:
pedig sokunknak meg bejött.
és nem volt tele erőltetett poénokkal szerintem. hála az égnek.
semmi béna tinipoén, bénázás.
egy-két vakvágány párbeszéd az volt benne, de ez elhanyagolható a fantasztikus akció jelenet mellett. :)
itt nagyon a könyvre alapoztak. akció, néhol már "horror".
az első kettőt nem nézve a sötétebb HP filmek közül számomra ez volt a legjobb. itt nem raktak és találtak ki bele baromságokat. minden a a könyv szerint volt.
veszettül ütős.

moziban nézted egyébként?
22. ticsi
2010.12.14. 08:43:21
LV2
A film is botrányosan rossz, érzelgős maszlag lett erőltetett poénokkal kiszámítható jelenetekkel. Pedig eddig szerettem a Hp filmeket de ez az erőltetett genny... na ezt már nemveszi be a gyomrom...
A játék meg tökmindegy milyen úgyis a top10-ben lesz egy jó darabig.
21. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2010.12.14. 02:14:48
LV13
A film jó volt a játék a szokásos adaptációs kaki...
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
20. Zozo8  PlayStation.Community tag
2010.12.14. 02:08:34
LV24
Válasz 13. Onimushaman üzenetére:
PS3ra nem szinkronnal jött,nem?
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
19. norbifiatal  PlayStation.Community tag
2010.12.13. 23:42:08
LV7
Ja és köszönöm a tesztet! :D
"Omae wa mou shindeiru..."
18. norbifiatal  PlayStation.Community tag
2010.12.13. 23:41:44
LV7
Válasz 17. girgosz üzenetére:
Sztem egyik sem rossz, mind a 2höz volt szerencsém. Nos, az tény, h a DH-ban a miniküldik gagyik, viszont nekem bejön a "harcrendszer"! :D

De lehet, hogy csak azért, mert rajongó vagyok... :D
"Omae wa mou shindeiru..."
2010.12.13. 23:10:15
LV5
HP5 nem volt rossz játék. 100x szimpatikusabb a bejárható Roxfort mint ez a gyenge TPS utánzat.
2010.12.13. 22:46:20
LV1
Jó teszt, grat!
A film elég tűrhető volt, lehet kipróbálós lesz a játék is.
2010.12.13. 22:44:01
LV21
Inkább a film:)
14. dodead
2010.12.13. 22:29:36
LV1
nekem még mindig nem volt szerencsém kipróbálni technikai zűrök miatt... :( de hallottam, hogy nagyon tré lett. emlékszem az 1-be mennyit lehetett/kellett játszani a kimaxolásért...
a 6 nálam az tömény csalódás volt. rátettem magam, hogy na most végre lesz egy játék, amivel tolhatom pár napig. erre 4 óra után, mikor atz hittem, hogy na most jön a játék, egyszer csak jöttek a creditek..
én még mindig a Quidditch World Cup-ra esküszöm. az egy bitang jó játék... :D
its's so FLUFFY :3 -> http://doded.wordpress.com/
13. Onimushaman  Szerkesztő
2010.12.13. 21:49:15
LV24
Válasz 7. Lara üzenetére:
5. rész magyar szinkronnal nagyon frankó volt, a 6. és 7. rész egyenesen vicc kategória.
señor
12. Onimushaman  Szerkesztő
2010.12.13. 21:48:13
LV24
2 pont, max 3 mert kölcsönbe van nálam.
Pénzt adni érte bűn.
señor
2010.12.13. 21:21:40
LV2
nem vmi jó!
KoKiBaNyIkA
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS, PART 1
Electronic Arts
Látványosság:
Gyenge
Játszhatóság:
Átlagos
Szavatosság:
Átlagos
Zene / Hang:
Gyenge
Hangulat:
Átlagos
4/10
Pozitívum
Rajongónak szódával éppen elmegy
Negatívum
Ötlettelen harcrendszer, erőltetett mellékküldetések, linearitás, gyenge grafika

MARTIN BELESZÓL
NetuddkimiattnemtudtamkipróbálniHenriket.