PlayStation.Community

2008.12.07. 15:20 PlayStation.Community
121 hozzászólás
Értékeld a cikket!
...hogy biztosan eltaláld!

Mit vegyen a kedves lány a kibírhatatlan, játékmániás barátjának, egy igazi gamerboynak?

Nehéz kérdés, de egy olyan elvetemült játékmániás, mint én is, talán tudom a választ és elképzelhető, hogy sokat tudok segíteni azoknak a lányoknak, akiknek semmi ötletük nincs afelől, hogy mit is vegyenek karácsonyra a szerelmüknek/pasijuknak/párjuknak/férjüknek.

Ha igazán szeretitek egymást, akkor én mindenképpen egy mindig beváló ajándékon gondolkoznék első körben. Vegyél magadnak egy szexi fehérneműt, majd karácsony alkalmával kapd föl magadra, orozd el anyuci bundáját, majd miután betoppant a gamer barátod, hirtelen tárd szét előtte a „szőrmét”… és biztos lehetsz benne, hogy élete legjobb karácsonya fog következni! Ez a legjobb, legszebb, legérzékibb ajándék, amit csak egy fiúnak adhatsz. Ha közben még olyan mondatokat is elsütsz, hogy „Ma bármire kapható vagyok Édes!” még inkább feltüzeled a karácsonyi hangulatot. Ám ha a fehérnemű túl drága – mert az igazat megvallva eléggé elszaladt mostanában a kereskedőkkel a ló –, akkor menj be a sarki boltba, végy egy piros szalagot, és rád bízom, hogy mi(d)re kötsz masnit, de lényegre törő legyen!
Miután megvolt a „bemelegítés” térjünk át a tárgyi ajándékokra. Az igazat megvallva csak a pénztárca szabhat határt, de megpróbálok olyan cuccokat felsorolni, amik megfizethetők.

A legelső, aminek biztos örülne egy megszállott játékos, az a videojáték. Puhatold ki, melyik game-re van éppen rágerjedve, majd miután szépen körüljártad a témát és rájöttél a megfejtésre, keresd fel az egyik szoftverdílerünket és rendeld be. Tudom, hogy nem olcsó egy program, de ez az a dolog, aminek biztos, hogy rettenetesen örülni fog egy igazi játékos.
Első és legfontosabb, hogy ismerjük a párunkat. Én azt mondom, ahol már mély a kapcsolat, ott már világos, hogy ki mit vesz a másiknak, de friss párkapcsolatokban ez nem egyértelmű. Nos, a gamerboyok általában szeretik a filmeket, méghozzá a kemény akciófilmeket, de elképzelhető, hogy van olyan érzékeny lelkű játékos is, mint például én, mert nekem szinte bármit bevesz a gyomrom, lehet az mese, akció, bibliai, háborús, szerelmi történet – egy a lényeg, hogy jó legyen. Először is azt tanácsolom, hogy látogass el erre a weblapra: Xpress, mert itt kedvedre válogathatsz a jobbnál jobb filmek közül. Ha a kedvesed szereti a bibliai témájú filmeket, akkor talán a valaha készült legszebb magyar kiadást vásárolhatod meg neki idén karácsonyra, a Quo Vadis limitált díszkiadása személyében. De ha a bibliai téma nem mozgatja, akkor erősen tudom javasolni az új Batmant, amiből többféle kiadás is megvásárolható, például maszk és Batpod csomagolásban is. De ez csak az én véleményem. Igazából jobban jársz, ha pár apró kérdéssel kipuhatolod, hogy melyik film tetszett neki a legjobban mostanság, és ha megvan a válasz, rögtön meg is rendelheted az Xpress on-line shopban.
Én például nem szeretek modellezni, de a fiúk nagy része igen, tehát ha a kedvesed nem veti meg a műanyag darabok ragasztását és festegetését, akkor ez sem egy elhanyagolható ötlet. A Modellbolt árszabása szerencsére nagyon változó, lehet kapni rettenetesen olcsó kiszereléseket is, de olyan árakat is láttam már, hogy csak úgy jojózott a szemem. Szinte teljesen mindegy mit vásárolsz (vasút, helikopter, motor, tank, vadászrepülő, anyahajó), mert amúgy is csak az összeszerelés élménye vezérli a pasikat, tehát vételezz valami olyat, amivel megszenved a kedvesed. Csak nehogy családi perpatvar legyen belőle!
Én is megszállottan gyűjteném a különböző szobrokat, de sajnos erre soha nincs keret, azonban ha a barátod mindig is vágyott videojáték, manga vagy anime figurákra, akkor nyugodtan beruházhatsz ebbe a témába, mert biztos örülni fog neki. Ehhez a procedúrához a Holdfényteam-t ajánlom. Ha biztosra akarsz menni, akkor egy olyan anime csajt vételezzél, amelyiknek a cicije vagy a feneke kivan. Szóval a lényeg, hogy félmeztelen és szexi pózban legyen. Ezzel biztos sikered lesz. De vigyázat, ha külföldről rendelsz például műgyanta figurát (ami egyébként a legjobb minőség), könnyen összetörhet, tehát próbáld itthonról beszerezni.
A ruhák!? Ez nehéz kérdés… én csak a fehérnemű témában, pontosabban az alsógatyában látok fantáziát. Olyan gyatyót vásároljatok, amire jó ránézni, és amelyet szívesen le is tolnátok. Disznó vagyok, de nem baj, én szeretek a szexről beszélni, mivel minden ember életében ott van, csak állandóan tabu téma. Ne legyen! A lényeg, hogy ne pulóvert, ne sálat vegyetek, hanem például egy rénszarvasos alsógatyát! Rendicsek? Csak ne a szülei előtt bontsa ki!

A fiúk nagy része imádja a sportot, én például a technikai sportok szerelmese vagyok, tehát bárminemű ajándéknak örülnék a GPshop-ból. Itt minden van, amire csak egy fiú vágyhat: modellautók, távirányítóval vezérelhető Forma 1-es autók, sportmotorok. De vásárolhatsz pólókat, kabátokat, nadrágokat, de még karácsonyi ajándéktárgyakat is. Ha a barátod nagy Forma 1 rajongó és szereti az olasz istállót, akkor ez a te boltod, mert itt a bögréktől kezdve a kulcstartókig, az öltözékektől az ágyneműig bezárólag szinte bármit meg lehet találni az ágaskodó paripa, a Ferrari emblémájával. Ráadásul ezeket a cuccokat az évente megrendezésre kerülő Magyar nagydíjon még kamatoztatni is tudja. Akár még magadnak is rendelhetsz, hogy közösen tudjatok szurkolni a kedvenceteknek.
Na, most ez csak pár ötlet volt részemről, de remélem segítettem azoknak a kétségbeesett leányzóknak, aki csak annyit látnak reggeltől estig, hogy a barátjuk egy szál alsógatyában gubbaszt a számítógép előtt és a PlayStation.LIVE hasábjait böngészi, vagy hogy nyitott szájjal – úgy, hogy már lassan a nyál is kicsordul – ül a tévé előtt és nyomkodja a DualShock 3-at. Mert egy igazi gamer ilyen!

szerző: zs0lt1

Mit vegyen a kibírhatatlan, játékmániás gamerboy a kedves, aranyos gamergirlnek?

Kedves fiúkák! A fentiekhez azért hozzátenném, hogy kifejezetten idegesítő, amikor a gamerboy reggeltől estig nyálfröcsögve, csíkos MR BIG feliratú(?) kisgatyában és térdzokniban gübbed a monitor előtt, és a kommentekre vár. Persze közben a full HD tévén (mert ugye ennek megvétele fontosabb volt, mint a mosógép, porszívó, szőnyeg, vagy az étkezőasztal) is megy a PSLive. Sőt, ezeken felül az iPhone-on és PSP-n is a kommenteket várja, értitek, hátha ide előbb megérkeznek. Egyszerre négy médium mégiscsak hitelesebb!

Szóval kedves gamerboyok áttérve most a gamergirlök karácsonyi vágyaira, a legszebb ajándék az lenne, ha kicsit ránk is figyelnétek. Legalább csak egy kicsit!

Komolyra fordítva a szót. A nők imádják az ajándékokat. De azért csak óvatosan, nem szeretünk olyan dolgokat kapni, amikre nem vágyunk. Például kifejezetten utáljuk az olyan közös használatra szánt ajándékokat, mint például a DualShock 3, vagy a távirányító, mondván, hogy „Drágám ez nem csak az én ajándékom, Te is fogod használni!” Na ne mondd… Jobban örülünk a női dolgoknak. Így hát, amiket az Édesem felsorolt a gamerboyok ajándékai között, legyetek szívesek abból nekünk semmit sem megvenni!

Vagyis miről is álmodik a lány?!

Persze mindaz itt is érvényesül, amit a Drágám fentebb írt, vagyis hogy az ajándékok függnek a pénztárcától, a másik fél egyéniségétől, illetve a kapcsolat hosszától. Így a legfontosabb az, hogy ismerd a saját párodat. Bimbózó kapcsolat esetén semmiképpen se vigyétek túlzásba még az ajándékozást! Feltétlenül gondolkodjatok el a leendő kedvesetek anyagi helyzetén, nehogy kellemetlen helyzetbe hozzátok őt egy méregdrága ajándékkal, amit ő esetleg nem tud viszonozni. A kapcsolatok elején, amikor még nem ismerjük eléggé a párunkat, és nem tudjuk konkrétan mire is vágyik, nagyon jó ötlet lehet valami személyes, magatok által készített kis meglepetés. Mi lányok nagyon örülünk az általatok nekünk készített kis mütyüröknek, mert ilyenkor tudjuk, hogy amíg napokat bíbelődtetek annak elkészítésével, végig ránk gondoltatok. (Virág gyöngyből vagy papírból, képkeret a fényképetekkel, kis ékszer) Higgyétek el, ezek a legszebb ajándékok!

Hosszabb kapcsolat esetén a nők azért előszeretettel kinyilvánítják, hogy mire is vágynak, úgyhogy ekkor már könnyebb a kedvükre tenni. Azonban, ha mégsem, akkor íme néhány tuti ajándék.

A legbiztosabb meglepetés, amiből nagyon nehéz rosszat választani, az az ékszer. Minél nagyobb és minél drágább, annál jobban örülünk neki. Persze ez vicc volt, de azért egy pici valóságalapja mégiscsak van. XD (Mellesleg megjegyzem, a legszebb ajándék egy gyémántgyűrűs lánykérés lehet, amit adhattok nekünk!) Ékszerek közül ajánlom figyelmetekbe a Swarovski kollekcióit, ami még a megfizethető kategóriába tartozik. (Az igazi gamercsajoknak beszerezhettek például egy kristályba burkolt pendrive-ot is a Swarovskinál.)
Kicsit drágábbak, azonban örök érvényű ajándékok a Frey Wille tűzzománc ékszercsodák. De meglephettek minket gyönyörű karórákkal is, higgyétek el, nagyon hálásak leszünk érte!
Imádjuk a sminktermékeket, egy gyönyörű kristályokkal kirakott rúzst vagy egy csilli-villi kis tükröcskét, púdert napokig képesek vagyunk nézegetni. Ráadásul ez egy olyan ajándék, amit mindig a táskánkban hordunk, így ahányszor csak elővesszük, eszünkbe juttok, kedves Gamerboyok. De nagyon örülünk a szemhéjpúdernek, körömlakknak, szájfénynek is. A színekkel azért vigyázzatok, ne legyen túl erős, a lány egyéniségéhez illőt válasszatok, kérjétek a bájos eladólányok segítségét.
A bátrabbak fehérneműt is vehetnek a barátnőjüknek. De! El kell, áruljam nektek, a nők egyáltalán nem úgy gondolkodnak, mint ti. Szeretünk kombinálni, sokszor túl is kombináljuk a dolgokat. Úgyhogy mindenki csak a képességeihez mérten, óvatosan válasszon ajándékot, nehogy aztán sírás legyen a vége. Nagyon kell ismerned a barátnődet ahhoz, hogy fehérneműt vegyél neki. Hogy, miért? Mert ha túl kicsi melltartót veszel, akkor azért sírunk, hogy „Te csak ilyen picinek látod a cicim?”, ha meg túl nagyot, akkor azért, hogy „Ilyen nagy ciciket szeretnél te szemétláda?” Szóval a női lélek bonyolult.
Tehát aki nem szeretne ilyen konfliktushelyzetbe kerülni, az inkább adja oda a lánynak a pénzt, had vegye meg magának a szexi fehérneműt. Higgyétek el, így jobb lesz mindkettőtöknek. De egy szép mintás harisnyának is nagyon örülünk, és ezt talán sikerül is a megfelelő méretben kiválasztanotok.

És hát még nem esett szó az illatesszenciákról. A parfüm jöhet minden mennyiségben. Ezzel ráadásul azért van szerencsétek, mert ha számunkra nem is annyira tetsző illatot választotok, mi akkor is képesek vagyunk az utolsó cseppig elhasználni, hiszen arra gondolunk, hogy ti ezt szeretnétek érezni rajtunk. De arra kérlek benneteket, hogy inkább kisebb kiszerelésben, mintsem hogy egy ócska piacon guberáljatok nekünk valami rossz hamisítványt. Az eredeti márkát meg kell fizetni, de megéri, mert a jó minőség hónapokig kitart.
A legtöbb csaj imádja a női filmeket. Vásároljatok nekünk egy jó kis sírós romantikus filmet! (És képzeljétek el, ezeket is meg lehet venni Blu-ray-en, nemcsak a Terminátort, meg a Robotzsarut. Mi is szeretjük a nagyfelbontást! És igen, a pityergést is jó True HD-ben hallgatni!) Jöhet a Micsoda nő, a Túl az Óperencián, vagy a Született Feleségek sorozat. Ez utóbbit nagyon tudom javasolni, ugyanis az Xpress-nél most a három évadhoz Swarovski ékszer szettet is adnak ajándékba. Ezenkívül még nagyon örülnénk a kedvenc női magazinunk éves előfizetésének is. (Cosmopolitan, Elle, Joy, Glamour)

Szuper ajándék a táska, hiszen e fantasztikus találmány a nő lelke és leghűségesebb társa (a cicákon, kutyusokon és egyéb állatkákon kívül.) Minden nő álma szerintem egy igazi – hangsúlyozom nem hamisítvány – Gucci vagy Louis Vuitton táska. Bár ez már tényleg a megfizethetetlen kategóriába sorolandó. A még elérhető árúak közül kifejezetten jók a Guess táskák. És ha szeretnétek egyet fizet kettőt kap élményt átélni, látogassatok el az Estée Lauderbe, ahol karácsonykor mindig gyönyörű táskákat lehet beszerezni csordultig tömve sminktermékekkel. A női álom netovábbja. A Marionnaud és Douglas parfümériákban is mindig szenzációs összecsomagolásokhoz lehet hozzájutni. Ezekért a hatalmas dobozokért egyszerűen bolondulnak a nők! És igen, szeretjük, ha minél nagyobb a doboz, és minél több aprócska – számotokra kacat – van benne!

Azoknak a lányoknak pedig, akik szeretik az állatkákat, és megfelelő feltételekkel rendelkeznek (például kert), vegyetek házi kedvencet: cicát, kutyust, nyuszti, hörcsögöt, valami kis édes szőrös jószágot. Akár tündéri kis ruhácskákat és ékszereket is vehettek a kis kedvenceknek. (Ebből is van Gucci is XD) De állatot tényleg csak azok vegyenek, akik felelősséget is tudnak vállalni értük!!!
Ha élő kis szőrmókot nem is kaphatunk, nagyon imádjuk a Teddymackókat is. Gyönyörű macikákra minden lány vágyik, aki mindig ott várja az ágyán, és akibe éjszaka belebújhat. Ajánlom figyelmetekbe a Bukowski macikat, nagyon szépek és minőségiek.

Összességében az a véleményem, hogy olyan ajándékot vegyetek vagy készítsetek, amiből a kedves érzi, hogy mennyire szeretitek. De ne vásároljatok gagyi, olcsó vacak, haszontalan termékeket. Nektek sem lesz jó érzés, ha a kedvesetek nem tudja hordani azt, amit kapott, mert az az első használat után tönkremegy. Ezeket a dolgokat az ember évente csak egyszer veszi meg, és az igenis legyen minőségi, hogy még évek múltán is, ha előveszitek, felidézhessétek az együtt töltött szép pillanatokat. A Karácsony nem szabad, hogy csak a pénzről szóljon, az együtt töltött idő a legszebb ajándék. (De azért őrizzétek meg a blokkot, hátha be kell cserélni valamit…)

szerző: Briszeisz

Neked milyen ajándékötleteid vannak?
Olvasói vélemények
1 / 3 oldal
‹‹  ‹  1  2  3    ››
121. pank2
2009.09.09. 07:03:49
LV2
hát édekes cikk az bisztosan mondhatom
PSN ID: paradilaci
120. Lara  beauty junkie
2008.12.16. 01:56:14
LV26
Válasz 113. Duke üzenetére:
hát jó. :D
2008.12.14. 16:37:27
LV1
És már megint a Varázsfecskendő lesz a téma.... :-)
-
118. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.14. 00:36:31
LV4
Válasz 117. Chriss üzenetére:
Nagyon mámorító illata van... a barátnőd mit használ? Tényleg Te milyen parfümöt használsz? :D
117. Chriss
2008.12.14. 00:33:06
LV12
Válasz 116. zs0lt1 üzenetére:
azt rögtön gondoltam :P
PSN ID: GjChriss
116. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.13. 16:38:00
LV4
Válasz 115. Chriss üzenetére:
Szereted azt az illatot? Engem nagyon beindít! :-)
115. Chriss
2008.12.13. 13:18:23
LV12
Válasz 88. Briszeisz üzenetére:
Lolita Lempicka fasza :)
PSN ID: GjChriss
114. Szancho
2008.12.13. 00:41:02
LV1
Nekem sem kell túl nagy meglepi: mondjuk egy új verda megtenné nem kell zsír új jó lesz az 1-2éves is, na nem Ferrari, hanem egy audi, mondjuk! Vagy egy lakás persze nem kell 150-200 nm es elég a 60-80 körüli! vagy jöhet mind a kettő és akkor tényleg veszekedés mentes és szeretetben fog telni a KARI!!! :)
113. Duke  Szerkesztő
2008.12.12. 21:08:21
LV10
Válasz 111. Lara üzenetére:
hagyj belőle nekem is :D
112. Bogyi007  a legtitkosabb titkosügynök...
2008.12.12. 15:48:27
LV6
Jó a cikk!

Mondjuk barátnőmnek én is jeleztem pár dolgot hogy mivel tudna meglepni, imádom az összeszerelős maketteket, jöhet szoftver, de idén láttam frankó F1 kocsikat is távirányíthatósban.

Babám meg biztosan kap egy Mamma Mia DvD-t majd (az a bizonyos Abba film ami volt a mozikban - ha ezt adod a csajodnak és még meg is nézed vele akkor annak biztosan örülni fog)

No Warez! Együtt a Tiszta Játékért!
111. Lara  beauty junkie
2008.12.10. 20:01:09
LV26
Válasz 107. Virelis üzenetére:
* :) *

majd én megharaplak és csudi lesz a karácsony! :)
110. vixenne  PlayStation.Community tag
2008.12.10. 02:54:47
LV7
Válasz 107. Virelis üzenetére:
"Szerintem még egy fa gyűrű is többet ér néha mint egy fehér arany gyűrű."

Ezzel maximálisan egyet értek. Nekem is van pár ékszerem, de azok nagy becsben vannak tartva, mindegyik egy külön "szerelem" . Viszont tegnap elhatároztam, hogy karácsonyra meglepem magam egy ilyen swarovski csodával.
Tudod vagy nem tudod, hogy a Madár az Ász?!
109. martin  Főszerkesztő
2008.12.09. 18:49:39
LV27
Válasz 108. Bajnok üzenetére:
:D
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
108. Bajnok
2008.12.09. 18:12:07
LV4
A harisnyás oldalon leragadtam egy fél órára.
Ma végre a perforáció mentén tépnek el
107. Virelis  Daughter of Sparda
2008.12.09. 17:02:18
LV12
Válasz 99. Lara üzenetére:
Én egyet értek veled, akkor 2 feka bírka van max :D
Én spec nem szeretnék táskát, én beérem a kínai oldaltáskámmal, meg a Nike sulis tatyómmal. Nekem se kell csillógó-villogó nyakláncok, kartkötők meg órák... Mert a 2legértékesebb medálom se gyémántból van, nem pénzileg volt drága... Hanem eszmeileg, és jelentésileg :)

Szerintem még egy fa gyűrű is többet ér néha mint egy fehér arany gyűrű.

Mert fontos az igényesség, mert tényleg évente 1x van karácsony. De nem érzem magam hercegnőnek, hogy 20-30 ezreket költsenek rám... Én csak egy nyugodt, veszekedések és ordítozás mentes karácsonyt szeretnék....
106. Petunia  Szerkesztő
2008.12.09. 12:33:10
LV12
Háátt, inkább a keletieseket, azt hiszem, ebbe a fűszeres és az édes is illik. De a tiszta virágillatot is, mint a Ferre Rose, ami FANTASZTIKUS!
Endure and Survive
105. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.09. 12:16:33
LV4
Válasz 103. Petunia üzenetére:
Próbáld ki, de elképzelhető, hogy nem fog bejönni. A fűszeres vagy az édes illatokat szereted jobban? :-)
104. Petunia  Szerkesztő
2008.12.09. 11:34:04
LV12
Givenchi... bocs... :)
Endure and Survive
103. Petunia  Szerkesztő
2008.12.09. 11:32:46
LV12
Válasz 88. Briszeisz üzenetére:
Húha, tegnap este szemlét tartottam, hogy tudjak válaszolni. Ilyen listát nem tudok felállítani, inkább csak felsorolás jelleggel az utóbbi, cirka 1,5 évben futottakról:

Cindy Crawford (sííma), Naomi Campbell Cat Deluxe, Givency Ange ou Demon, FERRE Rose (ez csak illatminta, de tavaszra veszek egy 30 ml-eset!), és most az Armani Code.

De akkor ezt a Lolita Lempickát ki fogom próbálni, esküszöm! :))
Endure and Survive
102. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.09. 10:59:04
LV4
Válasz 99. Lara üzenetére:
Én is vennék ilyen figurákat, de valahogy soha nem marad erre pénz. Pedig jó lenne! :-(
101. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.09. 10:58:23
LV4
Válasz 100. Lara üzenetére:
Ugyan már, mindenki olyan cuccokra izgul amilyenre csak akar. :-) Ezért jó a fórum, hogy mindenki megbeszélheti, hogy neki mi tetszik. Örülök, hogy Te a figurákban is látsz fantáziát. :-)
100. Lara  beauty junkie
2008.12.09. 10:48:33
LV26
Válasz 98. zs0lt1 üzenetére:
de mindezt csak azért hoztam fel példának, mert én mint gamer csaj pont nem vágyom ilyen gucci cuccokra, meg fényes csillógó dolgokra.
persze lehet hogy csak a fekete-bárány effektus játszik be. xD
99. Lara  beauty junkie
2008.12.09. 10:44:05
LV26
Válasz 98. zs0lt1 üzenetére:
mármint ilyen figurára. :D

vagy 2-3 hete kezdtem el keresgélni, nézelődni a neten...
és egyre jobban beleszerettem a figurákba. túlságosan is belemerültem a dologba. :D

de az a baj velük, hogy túl sok gyönyörű darab van és nem lehet választani. :)
- nekem gyönyörű, mármint mell villantós és szép pózos, nem ilyen koppintott -
de tényleg hihetetlen, hogy milyen szépségeket csinálnak!
csak ámul az ember.

98. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.09. 10:37:36
LV4
Válasz 97. Lara üzenetére:
Milyen manga csajra vágysz? :-)
97. Lara  beauty junkie
2008.12.09. 10:30:01
LV26
a csajos ajándékokat nézve én rázom a fejem.
személy szerint jobban örülnék egy manga csajnak.
dehát én sosem voltam normális mondjuk azt is hozzá kell tenni. xD
96. martin  Főszerkesztő
2008.12.09. 07:42:24
LV27
Válasz 94. Briszeisz üzenetére:
Inkább mókás lenne, mint izgalmas. :)
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
95. kluft  PlayStation.Community tag
2008.12.08. 22:20:32
LV8
Válasz 94. Briszeisz üzenetére:
Mi viszont NAGYOT csalódnánk bennük, úgyhogy inkább ne :D xD
Semper Fidelis
2008.12.08. 22:15:44
LV1
Válasz 93. martin üzenetére:
Martin!

Kérlek tarts nekünk egy Chippendale-showt! ;-)

Had legyen igazi a lánybúcsú! De Chriss és Shwetster is beszállhat! ;-)

Nagyon hálásak lennénk, mi gamercsajok! ;-)

Ajánlanám például a következő videoteszt fő atrakciójának! :-)
-
93. martin  Főszerkesztő
2008.12.08. 21:20:31
LV27
Kicsit úgy érzem magam itt, mint egy lánybúcsún.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2008.12.08. 19:13:32
LV1
Válasz 88. Briszeisz üzenetére:
Ja és a 10. Giorgio Armani - Sensi

Ez kimaradt! :-)
-
2008.12.08. 19:10:37
LV1
A Váci utcai Swarovskiban a szebbnél szebb órákat most 50% kedvezménnyel adják. Siessetek, nagyon megéri! Már nincs sok belőlük!
-
2008.12.08. 19:08:21
LV1
Válasz 77. krissz88 üzenetére:
Biztos, hogy eszméletlen sokan vannak. Hétköznap délelőtt érdemes menni, akkor talán kevesebben vannak. Nagyon szép kézműves dolgokat lehet venni, csak kicsit drága!!! :-(
-
89. krissz88  PlayStation.Community tag
2008.12.08. 19:06:52
LV12
Válasz 87. Virelis üzenetére:
befogok mindenképpen köszi :)
2008.12.08. 19:06:14
LV1
Kedves Petunia!

Itt az én saját parfüm toplistám:

1. Lolita Lempicka - L
2. Lolita Lempicka - Lolita
3. Gucci II
4. Bvlgari Extréme (a zöld Bvlgari)
5. Yves Saint Laurent - Cinema
6. Gucci - ENVY me
7. Escada - Rockin' Rio
8. Bvlgari - Jasmin
9. Chanel No. 5.
-
87. Virelis  Daughter of Sparda
2008.12.08. 18:50:55
LV12
Válasz 77. krissz88 üzenetére:
Amúgy mostanában a Batthányin meg a Moszkva téren is vannak kissebb bódék, mindenféle aranyos dolgokkal. Meg minden évben a Liszt Ferenc téren is szokott lenni banzáj. Szóval ha ezek közelebb vannak, ide is benézhetsz :)
86. Petunia  Szerkesztő
2008.12.08. 17:34:50
LV12
Válasz 84. zs0lt1 üzenetére:
Okés, köszike az ajánlót is, majd megszaglászom ezeket! :)))

Már van egy Lara szobrom, persze azért TR-ből minden jöhet, no meg a fémdobozos POP-omat sem fogom kidobni az ablakon szenteste. :P :DD Meg persze minden mást szívesen fogadok, ami ingyen van, hála a srácoknak!! :P Pld. az EyeToy kameráért meg a Kineticért. ;)))

A smink manapság nem csak a nők kiváltsága, ne is legyünk korlátolt gondolkodásúak. :P :DD
Endure and Survive
85. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.08. 17:28:53
LV4
Válasz 83. Petunia üzenetére:
Ez csak természetes. Megpróbáltunk úgy írni ezt a kis szösszenetet, hogy ne ismételjük egymást! Tehát figura, játék simán mehet lányoknak is. :-) Én tuti, hogy neked egy Lara Baba figurát vennék! :-)

De amelyik gamerboy a sminkcuccokra gerjed.... (igaz Chriss?) azt is vehet, én nem tiltom meg! :-)
84. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.08. 17:23:28
LV4
Válasz 83. Petunia üzenetére:
http://www.parfumslolitalempicka.com/ Ott maradt egy fránya felkiáltójel! :-)
83. Petunia  Szerkesztő
2008.12.08. 17:21:34
LV12
Válasz 82. zs0lt1 üzenetére:
"The page cannot be found" - csak nálam? :/

Mondjuk valóban akarok venni egy másikat is az Armanim mellé, jó váltogatni őket. Nagyon jó a lenti oldal, amit ajánlottál, bár árak tekintetében nagyrészt egál egy sima parfümériával.

Én ide a Duna Plaza "House of Beauty"-ba szoktam járni, minden megvásárolt parfüm mellé adnak egy mintát, ami általában tök jó!! :)

Girlgamereknek amúgy játékot is lehet venni, gondolom ez egyértelmű, csak mintha kimaradt vna a sok parfüm + smink + ékszer + ruci + újság (Cosmo rlz) mellől. Vagy a kedvenc játékhős akciófiguráját, szobrot, ezeket is nagyon szeretjük!
Endure and Survive
82. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.08. 17:14:00
LV4
Válasz 81. Petunia üzenetére:
Ha valamikor a Marionnaud-ba vagy Douglas-ba jársz, keresd meg ezt az illatot http://www.parfumslolitalempicka.com/! Nem olcsó, de olyan eszement jó illata van és olyan eszement gyönyörű üvegbe van, hogy ha én megérzem az illatát nekem rögtön szexelni van kedvem. :-)
81. Petunia  Szerkesztő
2008.12.08. 17:07:27
LV12
Válasz 74. zs0lt1 üzenetére:
Oké, értem! Nem is vettem komolyan, gondoltam, hogy nagyrészt viccnek volt beletéve. :D

Juj, jujj! Most rögtön gyere velem az ágyba? Ilyen kell nekem! :DDD Nem hallottam még erről a márkáról! Egy időben a Calvin Klein "Obsession"-re vtam ráindulva, de aztán megszagolva nem tetszett túlzottan... :)

(Nem lehetne karácsonyra kérni egy baromi jó pasit = új szerelmemet is a parfüm mellé? :)
Endure and Survive
80. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.08. 16:55:43
LV4
Válasz 67. Petunia üzenetére:
Jó illatot választottál! :-) :-) Nagyon vadító!

De ha elfogadsz tőlem egy ötletet, akkor ebből http://www.iparfumeria.hu/lolita-lempicka/?ut[...] próbáld ki a középsőt vagy a jobb oldalit (biztos ismered a márkát!). Ez egy olyan illat, aminek nem tudnak ellenállni a férfiak! 10-ből 8 azt mondja, hogy ez az illat olyan, hogy: most rögtön gyere velem az ágyba! :-) Jó nagyon!!!
79. krissz88  PlayStation.Community tag
2008.12.08. 16:51:11
LV12
Válasz 78. zs0lt1 üzenetére:
Ok kösz, ilyen nagymamának, nagynéninek való kell már csak:)
78. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.08. 16:49:51
LV4
Válasz 77. krissz88 üzenetére:
Ma voltam! Vettem is egy két dolgot. Ha valami kis csecsebecsére van szükséged, nyugodtan nézz körül. :-)
77. krissz88  PlayStation.Community tag
2008.12.08. 16:47:58
LV12
Válasz 76. zs0lt1 üzenetére:
A Móriczon egész tűrhető volt a helyzet pénteken, a Vörösmarty téri vásárba érdemes elmenni szerintetek?
76. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.08. 16:44:33
LV4
Válasz 75. krissz88 üzenetére:
Az jó vétel volt! Könyvet én is veszek, de még nem jutottam el odáig. Már előre félek mennyien lesznek a könyvesboltban... :-(
75. krissz88  PlayStation.Community tag
2008.12.08. 16:43:31
LV12
Az Alexandriában nagyon komoly leértékelések vannak most, Apunak vettem egy 8ezres repülős könyvet 3ezerért.
74. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.12.08. 16:41:37
LV4
Válasz 72. Petunia üzenetére:
Bevallom neked Petunia volt olyan alkalom, hogy a PSLive 4 gépen ment egyszerre: PC, TV, PSP, iPhone! De ez csak egyszer volt. Hogy miért nem tudom! A MR BIG gatya igaz, most is az van rajtam. :-) Azért nem vagyok ennyire elvetemült... Szoktam én mást is csinálni...
73. Rambo
2008.12.08. 16:36:19
LV19
Válasz 20. Briszeisz üzenetére:
Köszi a segítséget, valószínűleg valami ilyesmit fogok venni. :)
72. Petunia  Szerkesztő
2008.12.08. 16:35:36
LV12
Válasz 71. zs0lt1 üzenetére:
Igen! :P :DD

(Btw, Mr. Biget egyre jobban szeretjük, és egyre inkább értjük Carrie-t. :D)
Endure and Survive
1 / 3 oldal
‹‹  ‹  1  2  3    ››
Patapon 2 Remastered (PS4, PSN)
2020.02.20. 16:00 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: Angyalkus
Ritmikus harci dobok háborúja.
Mozi - Ragadozó madarak
2020.02.18. 21:00 Cool-Túra
2 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Erős Nők, Akiknek Nincs Szükségük Férfiakra.
EarthNight (PS4, PSN)
2020.02.18. 20:48 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Bandage_520
Sárkány ellen sárkányfű… akarom mondani Skydive?
Dark Devotion (PS4, PSN)
2020.02.16. 13:31 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pixeles kereszteslovagok Dark Souls-a.
Képregény - Dredd bíró: Minden birodalom elbukik
2020.02.16. 13:12 Cool-Túra
5 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Az előétel után itt a főfogás!
The Princess Guide (PS4, PSN)
2020.02.14. 09:18 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Négy hercegnő, egy tanár.
Mozi - 1917
2020.02.12. 19:23 Cool-Túra
7 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Egy csepp a háború vérmocskos tengerében.
Gris (PS4, PSN)
2020.02.12. 13:16 PlayStation Network
3 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Interaktív animációs film.
Coffee Talk (PS4, PSN)
2020.02.08. 14:07 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Visual novel latté.
ZOMBIE ARMY 4: DEAD WAR (PS4)
2020.02.07. 20:20 Játékteszt
7 hozzászólás
Szerző: HTB
Óda egy amfetaminfüggő élőhalott osztrák szobafestőhöz és rothadó társulatához.