PlayStation.Community

2010.11.15. 15:32 Játékteszt
43 hozzászólás
Szerző: Petunia
Értékeld a cikket!
Játék határok nélkül.

A Sims sorozat nevének játékos körökben való felbukkanása általában mindenkiből kivált valamilyen véleményt, hiszen az életszimulátorok mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A műfaj esküdt ellenségein túl azonban a jelek szerint a hívek gyülekezete lehet népesebb, hiszen a PC-s sorozat az idén ünnepli kereken tizedik születésnapját. A legelső Sims három éves késéssel tette tiszteletét közkedvelt PS2-nkön, hogy aztán a kanapés változat is megkezdhesse ugyan szerényebb, de konzisztens szereplését a videojátékos társadalom élvezeti cikkeinek palettáján. Jómagam 2004 óta mozgok otthonosan a témában – a The Sims: Bustin’ Out hónapokig tartó abszolválásától számítva –, azóta sikeresen magamhoz vettem és el is fogyasztottam a Sony nagykonzolokra megjelent összes részt!

A The Sims 3 kapcsán érdemes pár szóban megemlékezni a sorozat fő platformjának számító PC-s kínálatról… amelyhez nekem soha nem volt közöm, a felülettől való idegenkedésem miatt. Egyetlen, kérészéletű próbálkozásom a Kertvárosi krónikák című felvonáshoz köthető, melyet egy-két éve azon fellángolásból vettem meg, hogy a dobozon feltüntetett rendszerkövetelmények alapján ez biztosan futni fog öt éve nem frissített, vagyis még szűz laptopomon. Nos, ugyan elindult, de a rákövetkező lassulások, akadozások, meg az irányításbeli furcsaságok miatt meglehetősen gyorsan bedobtam a törcsit. Hiába, nem az egyszerűsített verziókhoz szokott konzolosoknak való… bár ha riccenésmentesen működött volna, akkor biztosan elmolyolgattam volna vele, míg rendeltetésszerűen tudom használni. Lényeg az, hogy a PC-s főághoz képest a konzolos Sims-ek állítólag borzalmasan le vannak butítva; elég, ha a két platformra megjelent epizódok számának különbözőségét nézzük, hiszen PC-re legalább háromszor annyi rész jelent meg, mint konzolra. A PC-s installációkban ezen felül sokkal több mindenre van lehetőség, mint a konzolosokban, lett légyen szó a Simek közvetlen vagy tágabb értelemben vett környezetéről.Azt a…!

Az EA viszont két évvel ezelőtt az asztalra csapott, és úgy döntött, ideje áthidalni valamiképpen a két tábor között tátongó szakadékot, hála a PS3 sok mindenre lehetőséget nyújtó tudásának. A Sims 3 felhasználóinak halmaza persze így sem egységes, mert a PC-s verzióban még mindig több a kihívás, mint a konzolosban, de biztosan állíthatom, majdhogynem ég és föld a különbség a PS2-es Sims-ek és a nemrégiben világra jött epizód között!

Ami a karaktergenerálást illeti, ezúttal maximum hat simet alkothatunk meg, a lehetőségek bőséges tárházából válogatva. Az alap arctípusok majdnem minden részlete (ide értve a szemeket, az orrot, a szájat, az állat, a füleket külön-külön!) számos opció alapján kalibrálható, és ugyanez érvényes a testalkatra, valamint a bőrszínre is. Még anyajegyekkel és szeplőkkel is elláthatjuk a pácienst! Frizura, smink, férfiaknál szakáll, bajusz, borosta. Talán csak a szőrtelenítés kényes kérdésével kapcsolatban nem találtam lehetőséget a finomhangolásra… Ruhák tekintetében újfent van itt minden, akár a búcsúban, a fazonokat, szabásvonalakat és színeket, mintákat egyaránt értve ezalatt. A női holmik közül sokat szívesen elfogadnék élőben! Egyébként mire fáradtságos munkával életre hívtam a nőnemű simemet, és végre a ruciválasztáshoz értem, olyannyira kimerültem a teremtés folyamatában, hogy éppen csak ráaggattam valamit a csajra az alkotás úgy második órája végén. (De ez az idő korábban sem volt sokkal kevesebb.) Úgyhogy az a lényeg, hogy a legkülönbözőbb, legszebb vagy legmorbidabb simeket teremthetjük meg a saját ízlésvilágunk szerint. A külső persze itt sem minden! Az illető személyiségét öt pozitív vagy negatív tulajdonság (pl. könyvmoly, víziszonyos, barátságtalan, művészetkedvelő, munkamániás) belövésével határozhatjuk meg, és ezek később meg fogják határozni a viselkedését. Ha teszem azt van egy rendrakós embered, az automatikusan elmosogat vagy megágyaz maga után, a munkamániást pedig madzaggal sem lehet otthon tartani, amikor eljön a munkába indulás ideje. Hasonló opciók mondjuk voltak korábban is, de nem ilyen részletességgel!

Az első, igazán nagy különbség a régebbi, konzolos Sims-ekhez képest a nyitott világ implementálása. (A sandbox kifejezéstől ódzkodom, mégsem gengszterjátékról beszélünk, de valami olyasmiről van szó pepitában.) Mit jelent ez? Van egy városunk, számos, különböző kategóriákba sorolható lokációval: parkokkal, strandokkal, éttermekkel, közérttel (vidékieknek: bolttal), könyvesbolttal, edzőteremmel, irodaházakkal, gyárakkal, oktatási intézményekkel. Simjeinkkel bármikor bármelyikbe elmehetünk, elküldhetjük oda vagy hazahívhatjuk onnan őket. Az étteremben vacsoráznak, a moziban filmet néznek, a közértben vásárolnak, vagy továbbképzik magukat az irodaházakban, illetve intézményekben, netán közösségi eseményeken vesznek részt valamelyik parkban. Korábban csak elküldhettük a Simeket dolgozni, valamint tettük a dolgunkat egy objektívákkal kikövezett rendszerben, és ennyi.
Kérés? Kívánság? Óhaj? Sóhaj?

A második mérföldkövet a kanapén békaként elterülve űzött sorozat történetében a kívánságok teljesítését jutalmazó rendszer bevezetése jelenti. Simjeinknek mostantól vannak kisebb, úgymond alkalmi, valamint nagyobb, az egész életükre vonatkozó vágyaik, melyek a karakterkreáláskor megadott személyiségtípusoknak felelnek meg. A művészetkedvelő simek festeni vagy gitározni akarnak gyakran, a gasztromániások főzni, a romantikusok szerelmeskedni, a rendszeretők takarítani, stb.; az életre szóló vágyak alatt pedig pl. több gyerekből álló családalapítási szándékot vagy egy képesség maximális szintre történő fejlesztését kell érteni. A kívánságok teljesítését a játék ún. karma pontokkal jutalmazza. Ezekkel pozitív vagy negatív előjelű, különleges képességeket (pl. gyors tanulás, halott sim életre keltése, a külső módosítása, földrengés előidézése, elátkozás, szellemidézés) nyithatunk meg. Érdekes, bár nem forradalmi újítás!
Ami ugyancsak nem volt korábban, az a kihívások rendszere – hacsak az objektívák teljesítésére sarkalló, és azokat egy-egy tárgy megnyitásával jutalmazó szisztémát nem tekintjük fákon mászkáló elődnek. Az új applikáció nagyjából úgy működik, mint a trófearendszer: tedd meg ezt és ezt, amelyért ez és ez a jutalmad. Nem kevesebb, mint 300 kihívásnak felelhetünk meg! Vannak közöttük egyszerűbbek (pl. vegyél részt egy főzőversenyen, rendezz egy zsírcápa házibulit) és nehezebbek (pl. neveld fel a gyermekedet és érettségizzen le, juss el egy adott állás csúcsvezető pozíciójába), a teljesítésükért járó jutalom különböző tárgyak (pl. ruhakollekciók, bútorcsaládok), valamint karma képességek megnyitásában manifesztálódik. Annyi mindent lehet csinálni, hogy a trofikra szinte nem is marad érkezése a gamernek, bár néhány esetben a trófea és a kihívás megszerzésének, illetve teljesítésének feltétele ugyanaz.

A Sims 3 relevációi közül a munkákhoz kapcsolódó fejlődési lehetőségek a kedvenceim! A foglalkozások alaprendszere változatlan; nagyjából a szokásos kategóriák (pl. újságíró, politikus, szakács, tudós, bűnöző, üzletember) közül választhatunk, melyekben a megfelelő képességek fejlesztésével haladhatunk előre. De mostantól különböző lehetőségek, feladatok teljesítésével is araszolhatunk felfelé a hivatali ranglétrán, melyeket sokszor meghatározott időre kell befejeznünk. Így pl. el kell olvasnunk bizonyos könyveket, megismerkednünk különböző emberekkel, részt vennünk egyes eseményeken, interjút adnunk vagy készítenünk, sőt a tévében szerepelnünk, hogy csak néhányat említsek. Semmi ilyesmi nem volt korábban, és tényleg meggyorsítják az adott állásban való felemelkedés útját.
A lehetőségek színes skálája

A Sims 3-ban tulajdonképpen nincsen olyan történetes mód, mint a korábbi, konzolos eljövetelekben (melyek ugye szabad játék módusszal is rendelkeztek.) Minden gamer maga dönti el, mit akar elérni simjei életében. Nálam általában az összes állás abszolválása, az összes küldetés teljesítése, valamint legfőképpen az összes beköltözhető kecó minden földi jóval történő felszerelését és úszómedencével ellátását magában foglaló kiglancolása jelentik a célokat, melyekre nem átallok sokszor hónapokat rászánni! Hogy őszinte legyek, eleddig legalább 25-30 órát raktam bele a cuccba, és már kétszer akartam félrerakni olyan, kispályásnak nem titulálható anyagok által csábíttatva, mint a GTAIV DLC-k, az új Castlevania vagy az Uncharted 2 – mindezidáig sikertelenül.
Úgyhogy a sorozat kedvelői bőven megtalálják vele a számításukat! Akik hozzám hasonlóan imádnak a lakberendezéssel bíbelődni, órákat fognak eltölteni a kismillió falfesték, csempe, szőnyeg, ablak, ajtó készletei, valamint a rengeteg berendezési tárgy között bogarászva. Újdonság, hogy már a kert, illetve a ház külső környezete felszínét is variálhatjuk: egy egyszerű eszközzel kisebb-nagyobb dombokat, sziklaképződményeket hozhatunk létre, sőt akár halastó is állhat minden sim háza mögött (vagy előtt.) De a kültéri növényzetben, a fák, bokrok, virágok kiválasztásában is döbbenetes mennyiség áll rendelkezésünkre!

A Sims 3 online részét az Exchange nevű szolgáltatás képezi, ahonnan különböző tárgyakat, ruhákat tölthetünk le, sőt saját kreációinkat is megoszthatjuk a közösséggel. Még arra is van lehetőség, hogy simjeinket tegyük elérhetővé bárki számára! A játék Facebook, valamint Twitter kompatibilis megoldása révén a közösségi oldalakon is posztolhatjuk aktuális vívmányainkat, ha élünk a lehetőséggel. (Jómagam megmaradtam a trófeák azonnali kilövésénél a Facebookon, melyekért Foxhound és EmThor kollégák láthatóan oda és vissza vannak; csak azt nem tudtam még eldönteni, ez a lelkesedés a játéknak vagy a trofiknak szól-e? :)
Úgy gondolom, nagyjából minden lényegeset sikerült leírnom a Sims 3-ról, bár sok, apróbb dologra a cikk kisregénnyé duzzasztásának elkerülése érdekében nem tértem ki. A Sims 3 PS3-as verziója ugyan nem tökéletes – a kontrollal nincs baj, de sokat tölt és a grafika nem ritkán riceg, akadozik –, de szerintem eddig a legjobban sikerült epizód, ami megjelent nekünk, videojátékosoknak! A korábbi részek kedvelői feltétlenül szerezzék be, viszont aki inkább csak PC-n szimpatizált a szimszekkel, az maradjon ott a nagy hármas kapcsán is. Amennyiben akadna olyan gamer, aki netalántán nem ismerné a szériát, de szívesen belekóstolna, ezzel bátran tehet egy próbát. Ha elkapja a fogaskerék az ember köpönyege szegélyét, akkor bizony akár két hónapot is rááldozhat drága idejéből; manapság ennek a fele is a valóságtól elrugaszkodott követelmény a legtöbb, tizenakárhányezerért kínált cuccal szemben. Én vissza is ülök a gép elé, csokinyúl!

(A The Sims 3 tesztpéldányát partnerünktől, az Electronic Arts-tól kaptuk meg kipróbálásra. Köszönjük! Ha a teszt alapján kedvet kapták egy virtuális "másik életre", a game kiemelt partnerünk, a Platinum Shop boltjaiban megvásárolható. Vigyázat: hölgyjátékosoknál, lánytestvéreknél és barátnőknél ez a szoftver függőséget okozhat!)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
43. Lara  beauty junkie
2010.12.19. 22:00:37
LV26
Válasz 40. Petunia üzenetére:
megkaptam szülinapomra! :)
már nyomathatom én is! :)
2010.11.23. 09:33:16
LV1
Szerintem is jó játék én játszom vele. Bár a grafikával nem vagyok megelégedve. :(
PSN ID: Csilisbab
2010.11.23. 08:13:41
LV1
Én ezt úgy szeretném! :(
Csak előbb kellene egy Ps3. :(
Nehéz az élet...
Tudod, az élet sokkal könnyebb, ha van humorod.
40. Petunia  Szerkesztő
2010.11.20. 12:36:45
LV12
Válasz 39. Kakadu üzenetére:
Konzolon ez egy 9 pontos játék. Ahogy a tesztben írtam, akik eddig konzolon Sims-eztek (mint én), baromi jól fognak vele szórakozni! Szerintem ez a legjobb Sims eddig az egész konzolos sorozatban!

Egyébként hamarosan viszem megműttetni (mely alatt aksi cserét és memória bővítést, meg általános állapotfejlesztést kell érteni) a laptopomat, úgyhogy megint fellobogott bennem a remény lángja legalább a régebbi PC-s részek abszolválására. :) Bár várjunk, mikor lenne nekem azokra időm...? Nemrégiben volt egy-két zavart pillanatom, amikor még egy Bogz 360 beszerzése is megfordult a fejemben, ám ezt szinte azonnal el is vetettem az idő tényező elégtelensége miatt. :) Talán majd később.
Endure and Survive
39. Kakadu
2010.11.20. 11:10:27
LV1
Röviden tömören Pc-n a legjobb játék :D, de konzolon?
38. Foxhound  Szerkesztő
2010.11.19. 19:21:44
LV14
Válasz 37. Petunia üzenetére:
Igen, így is mondhatjuk. xD
"Why did i move here? I guess it was the weather."
37. Petunia  Szerkesztő
2010.11.19. 17:04:53
LV12
Válasz 35. Foxhound üzenetére:
Lájkoltok lájkolni. :DD
Endure and Survive
36. Petunia  Szerkesztő
2010.11.19. 17:04:28
LV12
Válasz 34. martin üzenetére:
Most mondd meg... Persze a PC-sben lehet, hogy van! Egyébként konzol fronton csak a Pets-ben vtak állatok. :)
Endure and Survive
35. Foxhound  Szerkesztő
2010.11.19. 10:18:16
LV14
Szeretünk lájkolni xD
"Why did i move here? I guess it was the weather."
34. martin  Főszerkesztő
2010.11.18. 15:03:38
LV27
Válasz 32. Petunia üzenetére:
Nincs benne háziállat?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
33. ufonauta  PlayStation.Community tag
2010.11.17. 19:11:01
LV15
Ez számomra 1/10-ből
32. Petunia  Szerkesztő
2010.11.16. 13:52:10
LV12
Martin! Sztem egyszerre két nővel nem lehet szexelni, bár én az egyszerre két pasival felállást sem próbáltam. (Ha esetleg lehet, akkor sem látod a lényeget, mert a takaró alatt maradnak.) De biztosan tudom, hogy lehet egyszerre több nőd - akár kiskorúak is -, úgyhogy neked bátran ajánlom a cuccot. :P Ha több nővel kavarsz, csak arra kell vigyázni, hogy ne lássák egymást, mert akkor csúnya verekedés törhet ki... :DDD Ja, kisállatok viszont nincsenek... :P (A cucc nálam van, ha erre jársz.)
Endure and Survive
31. Petunia  Szerkesztő
2010.11.16. 13:44:40
LV12
Válasz 24. KillEmAll üzenetére:
Sztem ott nem csak a smárolásról van szó... :D De az első kép se semmi! :P

Egyébként azóta az is kiderült, hogy egy gyereket a fogantatástól kezdve a megszületésig 2 nap alatt össze lehet hozni. ÉS!!! Még a születése napján, már este el is vitték a szociális gondozók... Jól elkúrtam!!! :P Pedig ez nem szokott jellemző lenni, én nem kínozom a Simeket direkt. (Mint Gabesz. :P) Legközelebb menteni kell a gyerek kórházból való hazahozatala előtt, nincs mese! :DD
Endure and Survive
30. Petunia  Szerkesztő
2010.11.16. 13:39:24
LV12
Válasz 10. Lara üzenetére:
Jaja! :) Meg lakberendezni! :D
Endure and Survive
29. Petunia  Szerkesztő
2010.11.16. 13:37:58
LV12
Válasz 6. Old_Raiden üzenetére:
A pisilésen kívül semmi nem olyan benne, mint a való életben. :)
Endure and Survive
28. Petunia  Szerkesztő
2010.11.16. 13:37:20
LV12
Válasz 6. Old_Raiden üzenetére:
Olvasd el a tesztet... :)
Endure and Survive
27. Petunia  Szerkesztő
2010.11.16. 13:36:10
LV12
Válasz 3. JadenFell üzenetére:
Ahogy a tesztben is írtam, ofkórsz a PC-sben van több tartalom, ahogy általában. Aki kíváncsi arra, hogy ezek pontosan mik, nézzen utána, én nem játszottam a PC-s verzióval, csak olvastam néhány általánosságot az alapokról.
Endure and Survive
26. Slade  PlayStation.Community tag
2010.11.16. 13:23:33
LV6
9 pont lol!
25. norbika76  PlayStation.Community tag
2010.11.16. 07:55:18
LV2
szeretném kipróbálni, bár még egyik részét sem játszottam. ez ilyen lassú játék? építgetős meg ilyesmi? mi a cél a játékban?
2010.11.16. 07:16:49
LV2
Az uccsó kép vicces. Nem bírja hallgatni ahogy smárolnak?
"What is dead may never die..."
23. noozi  PlayStation.Community tag
2010.11.16. 07:11:52
LV17
Válasz 21. Craig üzenetére:
nem nem mentheti meg :)(igen nyomtam kipróbáltam...vicc) de ne legyetek már ilyen lámák,h nem látjátok az iróniát az írásában
PSN ID; No_Ozi_
22. Old_Raiden  Kitiltott felhasználó
2010.11.15. 23:59:41
LV21
Válasz 19. vixenne üzenetére:
Akkor nagyjából ugyanazt kaptuk. :)
21. Craig
2010.11.15. 23:15:46
LV5
Válasz 12. MrZ üzenetére:
Egy zombie dlc még megmentheti.
T h e [吉光] U n o r t h o d o X [空中 遊戯 専門 学校]
20. vixenne  PlayStation.Community tag
2010.11.15. 21:22:58
LV7
Ha valakinek megvan, kattanjon már rá a sims 3 topicra :D
Tudod vagy nem tudod, hogy a Madár az Ász?!
19. vixenne  PlayStation.Community tag
2010.11.15. 21:21:47
LV7
Válasz 6. Old_Raiden üzenetére:
csak a térkép butított, kerületekre van osztva
Tudod vagy nem tudod, hogy a Madár az Ász?!
18. dodead
2010.11.15. 20:31:10
LV1
Válasz 10. Lara üzenetére:
nálam minimum 1 óra egy karakter és a házról meg ne is beszéljek... :D:D
ez tényleg egy nagy kusztomizálós játék. de én szeretem az egészet, azért a 3 már nem csak az evés-wc-alvás vonalon mozog - hálisten.
its's so FLUFFY :3 -> http://doded.wordpress.com/
17. dodead
2010.11.15. 20:29:38
LV1
Én a függőségemet az 1 óta kezelem... :D
A 2-vel voltam eddig a legdurvább helyzetben PC-n.
Megvolt PS2-re - nagyon örültem neki, ám 5 perc után kikapcsoltam és azóta sem volt a gépben, mert egyszerűen őrjítő volt. Szerintem ez nem konzol játék, mindenesetre azért kipróbálnám a 3-at... talán most már nem annyira csapnivaló az irányítás meg minden egyéb.
Bár tény, hogy ez nálam PC-n marad örök játék. A kiegészítők miatt már mindenképp. (Most is fut a háttérben ^^)
Én nem rég írtam egy összefoglalót a blogomban, mert igazából én a 3-ban nagyot csalódtam 1-2 szempontból.
Leginkább a grafikára lennék kíváncsi meg hosszútávon a játékmenetre.
its's so FLUFFY :3 -> http://doded.wordpress.com/
16. zooole  PlayStation.Community tag
2010.11.15. 20:07:13
LV2
Válasz 15. MrZ üzenetére:
Szégyellem magam :<
15. MrZ  La Peste Noire
2010.11.15. 19:47:38
LV12
Válasz 13. zooole üzenetére:
Megmonalak báttyámnak ho idiotának hivtáá....enyi....
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
14. tgabesz  PlayStation.Community tag
2010.11.15. 19:41:18
LV14
Válasz 9. Penge70 üzenetére:
Én imádom a simeket gyilkolászni.
13. zooole  PlayStation.Community tag
2010.11.15. 19:35:55
LV2
MrZ: Őszintén? Te simán idióta vagy. Mert ez a szar oda vissza veri a Black Opsodat :>
12. MrZ  La Peste Noire
2010.11.15. 19:32:19
LV12
há ebe nem lehet lödőzni senkire, nics bene vérö mekh aztá mútiplajer nélkűl mi a z anyámat scináljak bene???? SZAAAAAAAAARRR!!!!!!! szar az ea szar cég szarjátékok szerintem csödbeöö fognak meni a cal o dutyi blach ups sokal jób,
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
11. kicccsawo  PlayStation.Community tag
2010.11.15. 18:52:50
LV13
bót az van vidéken de nem bolt
Kis szakadék-koszodék peremkerületi proligyerek
10. Lara  beauty junkie
2010.11.15. 18:48:20
LV26
Válasz 9. Penge70 üzenetére:
ez főként csak nekünk csajoknak jó, hogy lehet benne öltöztetni és karaktert alakítani. :D azzal minden csaj minimum 3 órát tud elmókolni bármelyik játékban. itt meg főleg.
9. Penge70  PlayStation.Community tag
2010.11.15. 18:45:49
LV22
Válasz 8. noozi üzenetére:
"én sosem bírtam vele egy percet sem eltölteni túlságosan korlátozottnak éreztem"

Szintén.
Számomra rejtély mi a jó ebben a marhaságban
8. noozi  PlayStation.Community tag
2010.11.15. 18:16:52
LV17
Válasz 7. sasukeskapa üzenetére:
az emberek szeretnek tervezgetni kipróbálni..ezért :)
én sosem bírtam vele egy percet sem eltölteni túlságosan korlátozottnak éreztem
PSN ID; No_Ozi_
2010.11.15. 17:28:21
LV21
Minek????
Ezt kell játszani minden nap minek még virtuálisan is???
6. Old_Raiden  Kitiltott felhasználó
2010.11.15. 16:44:40
LV21
Ez 1 az 1-ben a PC-re megjelent nagy 3 vagy direkt konzolra szánt butított verza ?
2010.11.15. 16:38:48
LV5
Elöljáróban annyit, hogy ez a játék egy külön élményt nyújt mindazoknak akik szeretik, és azoknak is akik most kezdenek bele : )

Első résszel annó rengeteget játszottam, sajnos most már nincs PC-m hozzá, Ps-en meg nekem nem az igazi.
T h e [吉光] U n o r t h o d o X [空中 遊戯 専門 学校]
4. ALF22  Son of Liberty
2010.11.15. 16:21:54
LV26
be kéne szereznem ezt
csak kérdés,hogy az idő nem olyan szűkös-e mint a régiben (utoljára az első ps2es simmel nyomultam, de az inkább volt nekem rabszolgasors mint élvezet)
2010.11.15. 16:04:00
LV2
Egy kérdés: mennyi plusz tartalom van benne a PC-s Sims 3-hoz képest, mert ahhoz van kiszsilliónyi kiegészítő, és hátha ebbe is befért néhány onnan.
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka.
2. Lara  beauty junkie
2010.11.15. 15:50:15
LV26
oh my God végem. :D jobba ha ki sem próbálom, elkerülöm a rákattanást. :D
/ mindjárt olvasom is a tesztet. :) /
1. blountex  PlayStation.Community tag
2010.11.15. 15:39:51
LV5
nahát még csak a harmadik résznél tartunk? Legalább azthittem hogy az ötödik jön.
Régen csak az első részével játszottam vele... nem volt rossz az se.
Ma már nem hiszem hogy eltudnék ezzel időt tölteni.
PSN ID: blountex_HUN
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
THE SIMS 3
Electronic Arts
Látványosság:
Játszhatóság:
Szavatosság:
Kiemelkedő
Zene / Hang:
Hangulat:
Kiemelkedő
9/10
Pozitívum
Sok újdonság az előző generációhoz képest, rengeteg lehetőség, kiváló szavatosság
Negatívum
Olykor ricegő grafika, sokat tölt

MARTIN BELESZÓL
Poénos ez a trailer, amit a cikkben is használtunk: ebben a játékban tényleg mindent lehet csinálni. Az csak a baj, hogy még néha a saját "rendes" életemet sem tudom egyszerűen menedzselni... Tényleg Pet, lehet több nővel egyszerre szexelni benne? Ha igen mutatja?