PlayStation.Community

2010.11.06. 11:11 Játékteszt
58 hozzászólás
Szerző: EmThor
Értékeld a cikket!
Mindenki felkészült? Akkor fegyvert a kézbe, csapó egy, felvétel indul!

Filmsztárnak lenni sokszor megerőltető feladat, mert a színészi feladatok mellett rengeteg egyéb tennivaló is akad, az autogramosztástól kezdve egészen a promóciós fellépésekig. Pedig milyen jó is lenne állandóan csak az akciók izgalmas jeleneteire koncentrálni, mindig a legjobb teljesítményünket nyújtva, a rendező nagy megelégedésére! Nos, ha szigorúan vesszük a dolgot, ilyen körülmények maximum a mesékben, és a kitalált, virtuális világokban eshetnek meg. Jelen esetben – szerencsénkre – utóbbiban lesz alkalmunk minden ZS-kateóriás akciófilmes sztár álmát valóra váltani, és első kézből megtapasztalni, hogy milyen érzés egy kis költségvetésű, de annál inkább pörgős filmet végiglőni. A The Shoot című PlayStation Move-os játékban nem lesz ugyanis más a feladatunk, mint hogy a csillogó sztárvilág bulvármocsarát magunk mögött hagyva öt filmben megmutassuk, ki a helyi pisztolyhős!A The Shootot a már korábban videó formájában bemutatott Sony pisztoly kiegészítővel teszteltem, és más kontrollerre nem is volt szükségem a játékhoz (tehát a menükben való mozgáshoz sem kell DS3 vagy Navigator). A Razing Stormhoz hasonlóan itt is egy fix útvonalon játszható lövöldözős játékkal lesz dolgunk, de a japán „őrülettől” eltérően, itt a nyugati kultúránknak megfelelő prezentációban, azaz nem kell hárommillió ellenfelet egyszerre leküzdenünk, sőt még akár taktikázásra is lesz lehetőségünk.
Rövid kalibráció után színészi pályafutásunkat a 101-es stúdióban fogjuk megkezdeni, ez felel meg tulajdonképpen a betanító módnak. Ezt kötelező végigcsinálni, amolyan bepillantásként a kulisszák mögé. Viszont ha jobban belegondolok, igazából tényleg erről van szó! A díszletek mögé lépve megismerkedhetünk a rendezővel (akinek a dirigálására mindig figyelnünk kell) és egy kellemes női hang fog végigvezetni a kombók és speciális képességek rejtelmein; ezekre a későbbiekben fogok kitérni, azonban az egyedi látványvilág már itt szembeötlő lesz: fából készült, ellenfelek formájára kivágott lapok fognak az előre beállított helyekről feltűnni, vagy fogják azokat belógatni felülről a kellékesek, ezekre kell majd lövöldözni. Ez a vér nélküli, családbarát megközelítés sokaknak talán kicsit fura lehet majd, de előre le szeretném szögezni, hogy egy jó videojátéknak nem arról kellene szólnia elsősorban, hogy minél élethűbben spricceljen arcunkba a vér (amennyiben ez nem elsődleges a program jellegéből adódóan), hanem arról, hogy szórakoztasson. Erre pedig ezek a fából eszkábált figurák is tökéletesek megfelelnek! Annyira jól megtervezték az egyes helyszíneket, tették változatossá a feladatokat, hogy nem is figyeltem már a faléc-város hátulról megtámasztott házfrontjaira, hanem vártam milyen kihívás elé állítanak legközelebb a forgatókönyvírók.
Szerződésünk a The Shootban öt filmre terjed ki (egyenként négy-négy fejezettel), játéknyelven ez felel meg az egyjátékos kampánynak.
Először is egy vadnyugaton játszódó szerepet kaptam: a rendező utasítására elindult a forgatás, és „beléptem” az első jelenetbe, ami egy ördögkórók szegélyezte, porlepte vasútállomáson játszódott. A hangulat rögtön magába szippantott: makaróni-westernekben hallható zene szólt a háttérben, miközben a gőzös tetejéről egy keselyű sandított rám (eskü, ha egy madár tudna mosolyogni, akkor ez biztosan így tett), majd felbukkantak az első maszkos banditák. Utamat egy tár töltény súlyától megszabadulva folytattam, utánuk pedig csak szilánkok és pozdorja maradt. Kiváló teljesítményemnek köszönhetően a direktornak könnybe lábadt a szeme a gyönyörűségtől: ahogy már említettem, az ő szava szent. Mindig figyelni kell, hogy elégedett legyen az alakításunkkal, mert ha eltalálnak, vagy ahogy később történt, sikerül lelőni a túszul fogva tartott hölgyet, akkor egy idő után azt mondja elég, csapó kettő, és ezzel egy lehetőséget el is használtunk az ötből, hogy végigvigyük az adott pályát. Folytatva a kalandokat, a következő sarkon a helyi bárba próbáltam belépni, de egy marcona tag fogadott, így párbajozni kellett. Ez úgy fest, hogy a pisztolyt magunk mellé kell ereszteni és majd az előrántva hidegre kell tenni a fickót, mint ahogy azt 150 éve az igazi vadnyugaton is tették. Később (ahogy azt a videoismertetőben is láthatjátok majd) egy hegyoldalba értem, itt pedig annyian ugrottak elő a sziklák mögül, hogy be kellett vetnem az extra képességeket: ezeket úgy kapjuk meg, hogy ha hibázás nélkül – a szorzónk növelésével egyetemben – sorba le tudunk szedni mindenkit. Ekkor három speckó közül tudunk majd választani. Az egyikkel az időt tudjuk belassítani úgy, hogy lasszó módra megforgatjuk fejünk felett a Move-ot (vagy megfordulunk állva a tengelyünk körül), a másikkal a földre célozva lehet a képernyőn levő összes figurát egyszerre szétzúzni, a harmadikkal pedig a fejünk fölé lőve lehet golyószóró módjára ontani a halált. Ezeket kombinálva később elértem egy vonatos üldözéshez, ahol a kis kézikocsit hajtva (a Move fel-le mozgatásával) kellett előrejutnom. A forgatókönyv írói újabb nehézségek elé állítottak: egy dinamitokat hajigáló tag életveszélyes töltetei elől kellett elhajolnom (amit a Move oldalra lendítésével lehetett elérni), végül egy kigyulladt kocsmából kimenekülve ért véget a film. Megkaptam a teljesítményemnek megfelelő pontjaimat, ami a rendező szerint is elég volt ahhoz, hogy bizonyíthassak a következő opusban.

A westernes környezeten kívül lesz még sci-fi robotos, vízalatti, sőt még élőholtas is. A fent ismertetett változatos játékmenetet tovább fogja színesíteni az ellenfelek legyőzésének többféle módja: az igaz, hogy bárkinek elég lesz pár jól irányzott találat, de mondjuk, ha a robotoknak a fejét lövitek szét elsőre, akkor nyomban elfüstölnek. Személy szerint örültem, hogy oda kell figyelni a pontos találatokra, és kellemes meglepetés volt ez a taktikázásra is lehetőséget biztosító játékmenet. A kampányban ketten is játszhatunk majd, továbbá pontszerző játékmódok kaptak még helyet a progiban (van amelyiket csak úgy tudjuk megnyitni, hogy ha az elszórt poszter darabkákat összegyűjtjük). A grafikát a konkurens Time Crisis-szal összehasonlítva azt tudom mondani, hogy annál szebb, élesebbek a textúrák, részletesebben van megalkotva a díszlet, sőt még olyanokra is figyeltek, hogy a Robotomus Crime c. filmben a stúdió tetejére célozva a lyukakon bevilágít a nap.
Mindezek alapján a The Shoot filmes világára referálva, összegzésként felmerül a kérdés: egy igazi kasszasikerről van tehát szó, vagy csak egy ócska „ZS” kategóriás újrafeldolgozásról? Stílusán belül, ha nem is annyira tartalmas, mint konkurensei, szóval nincs benne mondjuk – pongyolán fogalmazva – „kilóra” annyi pálya és játékmód, mint a pl. Time Crisis-ban, akkor is elmondható róla, hogy a játékmechanikája mély: az ellenfeleket a lehetőségekhez mérten változatos módon győzhetjük le, továbbá az extra képességeket okosan felhasználva kellő mértékben tudunk taktikázni. Mint Move-os progira (ráadásul nyitócímként) azonban nagyobb feladat hárul, ilyen megközelítésből fontosabb a „szerepe”: nagy játékos réteget kell megszólítania, és ugyanakkor szórakoztató is kell, hogy maradjon. A Shoot ezeknek is maradéktalanul eleget tesz! Pont olyan élményt ad, mint egy jó akciófilm, mikor annyira bele tudod élni magad a jelenetbe, hogy a szereplővel együtt hajolsz el a feléje tartó golyók felől. Nincs szükség a cikk elején említett hárommillió ellenfélre sem (mint egy jóféle japán céllövöldében), hogy odaszögezze a tekinteted a tévéhez: ennél sokkal gondosabban megszerkesztett, kiegyensúlyozottabb élményről van szó; az emberléptékű tempó következtében jobban részese tudsz lenni az akciónak, játszva tanulod meg a Move használatát és szoksz hozzá a végtelen pontosságához. Itt is áll azonban a megállapítás, hogy (a Razing Stormhoz hasonlóan) ez a játék sem a hosszú téli estékre való. A kedvező árnak megfelelő tartalom, a kellő mértékben adagolt akció, valamint a néhol kicsit túlzásba vitt nehézség ellenére sem fog örökké tartani, ezt érdemes észben tartani. Pontvadászatra mégis mindig elő lehet venni (akár egy buliban), és szerintem ez tipikusan olyan program, amihez el tudok képzelni pár kiegészítő a jövőben. És hogy lehet-e, legyen-e folytatása? Azt mondom mindenképpen, egy ilyen „filmes szerepre” bármikor újra beneveznék!

Kérem tekintsétek meg a teszthez készült videobemutatókat is: The Shoot ismertető
(A The Shoot tesztverzióját partnerünktől, a Sony-tól kaptuk meg kipróbálásra. Köszönjük! A szoftver a hozzá való készségekkel együtt megvásárolható kiemelt támogatónk, a Platinum Shop üzleteiben. Kérjük kattints a bolt fenti bannerére és böngészd át kínálatukat, ezzel segítve a PSC munkáját. Köszi.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
58. Repeat  PlayStation.Community tag
2013.10.24. 12:28:35
LV1
Nekem jobban bejön a Time crisis, meg a House of dead, de ez sem rossz. Talán majd 1x! :D
57. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2010.11.11. 20:35:43
LV24
Válasz 56. mentoloshypo üzenetére:
sima move. a pisztoly csak tartó.
Playstation
56. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2010.11.10. 23:46:48
LV28
Válasz 53. ps2true üzenetére:
Pisztollyal tolod?
55. kicccsawo  PlayStation.Community tag
2010.11.10. 18:59:00
LV13
Válasz 54. oXo üzenetére:
Ez az oldal nem nyílik csak a jútub.
Kis szakadék-koszodék peremkerületi proligyerek
54. oXo
2010.11.09. 23:05:54
LV2
Válasz 50. kicccsawo üzenetére:
majd ha nagyfiú leszel megtudod;)
addig nézelődj a youpornon xP
OxO
53. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2010.11.09. 16:57:38
LV24
Már a negyedik témánál vagyok a játékban. Ez a víz alatti világ nagyon jó!
Playstation
52. kicccsawo  PlayStation.Community tag
2010.11.09. 10:27:16
LV13
Válasz 51. martin üzenetére:
értem, vagyis nem értem de akkor már bennem van a hiba
Kis szakadék-koszodék peremkerületi proligyerek
51. martin  Főszerkesztő
2010.11.09. 10:17:40
LV27
Válasz 50. kicccsawo üzenetére:
Mint egy ruhacsipesz, csak dizájnosabb.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
50. kicccsawo  PlayStation.Community tag
2010.11.09. 08:38:31
LV13
ne haragudjatok már de, hogy néz ki egy pinacsipesz?
Kis szakadék-koszodék peremkerületi proligyerek
2010.11.08. 15:25:04
LV1
48. SunyiSejby  PlayStation.Community tag
2010.11.08. 11:56:24
LV1
Válasz 44. EmThor üzenetére:
igazad van, Time Crisis tényleg a Move mellett szól.
47. oXo
2010.11.08. 09:10:09
LV2
Válasz 20. martin üzenetére:
kicsit végiggondolva time crisis + ps ;)
ja és ezek ezer utódja, itt csak annyi a különbség, h eddig nem volt fénypisztoly a csúcsgéphez, most van
OxO
46. martin  Főszerkesztő
2010.11.07. 17:52:01
LV27
Válasz 43. SunyiSejby üzenetére:
Én elég sok játékkal játszom, minden kategóriában. Emellett a multis cuccokat is próbálgatom. Eddig egyetlen game sem okozott akkora katarzist a haverokkal, mint a The Fight és a Sports Champions. Leginkább azért, mert nem gyerekes buziság, hanem teljesen reális feladat, ahol valóban "fizikailag" teljesíteni kell.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
45. SunyiSejby  PlayStation.Community tag
2010.11.07. 17:47:35
LV1
Válasz 44. EmThor üzenetére:
kösz, meg fogom nézni
44. EmThor  PlayStation.Community tag
2010.11.07. 17:40:02
LV12
Válasz 43. SunyiSejby üzenetére:
Próbáld meg esetleg a Time Crisis-t (ha még esetleg nem tetted volna, van demó abból is), ott három eltérő hangulatú és játszhatóságú rail-shootert kapsz egy csökkentett árú játéknak megfelelő összegért.
43. SunyiSejby  PlayStation.Community tag
2010.11.07. 17:35:14
LV1
Válasz 20. martin üzenetére:
Teljesen igazad van. 15 éve nem tudtam volna hazavinni, mint ahogy a 3D mozi megjelenésekor sem lehetett hazavinni a "3D hatást". Most már ezt is lehet. Persze meglehetősen borsos áron.
Azonban én, mint játékos, nem a fejlődésért fizetek hanem a játékélményért. Ebben az esetben pedig számomra (mivel "végiggondoltam a dolgokat") ez közel sem éri meg. Csak arra próbáltam célozni, hogy hasonló játékélményt már évekkel ezelőtt is átélhettünk. Szerintem a PSMove még mindig nem ad olyat ami miatt megéri az árát. Persze ez csak az én véleményem, mindenki döntse el maga. Úgy gondolom ez engem sem minősít és azt sem aki igent mond a Move-ra. Ez csak egy döntés...
42. juhh
2010.11.07. 15:51:22
LV3
Még mindig nem.
Fú, nem.
41. ggeerryy  PlayStation.Community tag
2010.11.07. 15:42:08
LV4
Eszméletlen jó volt ez a kis film szerintem nincs vele semmi baj ... még meg is hozza az ember kedvét a játékhoz .... kéne mindig ilyen kis tesztfilm a gametesztekhez.
40. Lesath  PlayStation.Community tag
2010.11.07. 15:24:47
LV4
hétvégén volt szerencsétlenségem kipróbálni, hát nekem ez a move nagyon nem jön be. teljesen elvette a kedvem :S viszont utána mentünk órákig wii-ztünk és nekem az jóval jobban bejött
Dolgozni mentem, 10 perc múlva jövök!
39. Cash0717  PlayStation.Community tag
2010.11.07. 14:34:38
LV6
Nagyon szórakoztató kis game!!
Halál a húgypókokra!
2010.11.07. 13:51:36
LV5
Válasz 36. trembler üzenetére:
Egy értelmes kommentet most se sikerült összehoznod, ha nem tetszik a videó ne nézd meg, a videó minősége szerintem egyáltalán nem rossz és elég nagy baj ha a haverjaiddal ilyeneken röhögtök.
37. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2010.11.07. 13:08:51
LV28
Válasz 36. trembler üzenetére:
Te ostoba barom!:D
Én rajtad röhögök!...
2010.11.07. 12:53:19
LV1
A hozzászólás moderálva lett!
még kamunicknek is szar vagy
35. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2010.11.07. 11:28:16
LV28
Nekem nagyon tetszett a videó teszt, akárki akármit mond. Bárcsak minden írásos teszthez lenne ilyen videó értékelő is!:(
34. martin  Főszerkesztő
2010.11.07. 11:04:43
LV27
Válasz 27. trembler üzenetére:
1 - Ha nem tetszik a videó, ne kattints rá.
2 - Ha nem tetszik a hang, ne hallgasd, némítsd el.
3 - Mi vagy te, valami önjelölt ügyvéd az egy darab kommenteddel, hogy többesszámban beszélsz? Gondolod ettől autentikusabb leszel, hogy az oldalt látogató névtelen informálódók nemtetszését tolmácsolod egy személyben? De ezt ne vedd beszólásnak, csak kritikának, plusz legközelebb nyugodtan mondd el a saját véleményed egyes szám első személyben, és ne takarózz "másokkal". Ettől a véleményed olyan...
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
33. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2010.11.07. 11:01:20
LV28
Milyen pofátlanul egyszerű szerkezet a Move pisztoly!!:) De nagyon tetszik, tuti beszerzem!
32. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2010.11.07. 10:57:24
LV28
Válasz 27. trembler üzenetére:
Ezzel a köcsög beszólásoddal csak annyit értél el hogy felhívtad a figyelmet EmThor videó tesztjére!:P És tudva azt hogy nagyon jó teszteket ír meg is nézem most!;)
31. boksz  PlayStation.Community tag
2010.11.07. 07:46:04
LV4
Válasz 26. EmThor üzenetére:
Ember elgurult a gyógyszer, ez nem kritika hanem köcsögség.
amit a szervezet megkíván meg kell neki adni
30. Makker
2010.11.06. 22:01:18
LV5
Válasz 27. trembler üzenetére:
6millászor lett elmondva, hogy EmThor önszorgalomból csinálja a videóteszteket a cikkek mellé. Beugatással meg csak annyit lehet elérni max, hogy ö is leál vele. Véleményem szerint kár lenne mert néha olyan dolgot is felfedezel a videóban ami lehet, hogy olvasva nem jönne úgy át.
Online gaming will return BEFOREMay 31st 2055
29. RCZ  PlayStation.Community tag
2010.11.06. 21:44:59
LV2
Válasz 27. trembler üzenetére:
"5 éves, pinacsipeszes kislány hangú" hagydmá...miért venné bárki is beszólásnak?! 100%(irgalmatlan) objektív kritika.
2010.11.06. 20:03:15
LV5
Válasz 27. trembler üzenetére:
A kritikát fogalmazhattad volna szebben is.
2010.11.06. 18:58:38
LV1
De most frankón egy 5 éves, pinacsipeszes kislány hangú csávóval csináltatjátok a videoteszteket, mobil telós vga minőségben? Ezzel totálisan hazavágjátok az amúgy olvasható írományok színvonalát, ugyanis ezek a videók terjengősek, unalmasak, nézhetetlenek és az arc aki nyomja alá a szöveget valami irgalmatlanul nem mikrofon képes. Irgalmatlan a kontraszt és bár lehet, hogy ez az Emthor koma jól ír, de video és hang tekintetében irgalmatlan handicapes. Ezt légyszi kritikának vegyétek és ne beszólásnak, ugyanis bár sok rajongója van az oldalnak és nekik emiatt tetszik is, de azokon kívül, aki csak informálódni jön ide ezeket a videokat nem tudja fogyasztani ezt higgyjétek el!
26. EmThor  PlayStation.Community tag
2010.11.06. 18:55:47
LV12
Válasz 22. ps2true üzenetére:
No igen, csúnyán küzdelmes az előrejutás!

Viszont a teszt közben sikerült megértenem, hogy miért más, miért tud többet, mint a Time Crisis (ami azért a szívemnek csücske marad, a Deadstorm Pirates-es "tekerésekkel egyetemben"), ahogy szót ejtettem róla, ott kb. eszetlen módjára kell lőni mindent, ami mozog, itt viszont ha mellélősz, bukod a kombót, és nem jön az extra mozdulat sem.
2010.11.06. 18:19:13
LV21
Videóteszt 4ever!!!
24. Horvy009  PlayStation.Community tag
2010.11.06. 17:46:55
LV7
Válasz 23. martin üzenetére:
Hozzám képest profik vagytok XD
The Football Star
23. martin  Főszerkesztő
2010.11.06. 17:33:39
LV27
Válasz 22. ps2true üzenetére:
Nekem is 650 körül megy ott. :(
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
22. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2010.11.06. 17:13:06
LV24
Sikerült nagy küzdelmek és precíz lövések árán továbbjutni a The Mob pályára. Ez még nehezebb. :D Itt már 800000 pont a következő szint. 650000 több nem megy. Elég jó. Csak kár,hogy nincsen több pálya egy fejezetben.
Playstation
21. Horvy009  PlayStation.Community tag
2010.11.06. 17:12:13
LV7
Ez nagyon király nekem bejön :D
The Football Star
20. martin  Főszerkesztő
2010.11.06. 13:07:42
LV27
Válasz 15. SunyiSejby üzenetére:
Csak 15 éve nem tudtad hazavinni a sokmilliós rail shooter kabinetet, és 10 perc alatt beledobtál 1500 forintot az első két pályába. 15 éve ilyen minőséget otthoni gépek nem tudtak. Ebben van a fejlődés, nem a játékstílusban. Kicsit végig kéne gondolni a dolgokat.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
19. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2010.11.06. 13:05:24
LV24
Válasz 17. martin üzenetére:
Végigkaszálja a vadnyugatot! :D Ez olyan mint a Zen Pinball milliárdos eredményei. Mennyit játszik? 8-10 órát egy asztalon? :D
Playstation
18. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2010.11.06. 13:04:06
LV24
Válasz 16. ChrisLowe üzenetére:
De itt a Kinect is.Miben más mint a jó öreg PS Eye? EyeToy? Tegnap pont végignéztem a megjelenő játékokat rá. Szinte mind koppintás. A nagy része elérhető volt PS2. Csak ez most HD. És 10x drágább. Mindent el lehet adni. Újra. Csak kell egy kis idő ami eltelik. És az emberek kívánni fogják.

Most jó érzés az,hogy ismét játékteremben érezhetem magamat. De azért ez szerintem nagyobb támogatást fog élvezni mint az Eye Toy PS2n.
Playstation
17. martin  Főszerkesztő
2010.11.06. 13:02:12
LV27
Válasz 10. ps2true üzenetére:
Kaszálni lehet, de a 9 milliókat, amiket az első pályán lőnek, azt azért durvára megnézném, hogy csinálják.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2010.11.06. 12:53:05
LV6
Válasz 1. oXo üzenetére:
Egyetértek, nekem is ez ugrott be...mivel is több ez mint a ps1-es Időkrízis?
Félő, hogy ez a varázsbot is ugyanazt a karriert fogja befutni, mint a ps2-es eyetoy és a ps3-as eye. Roppant ötletes első hallásra/nézésre, tele potenciállal aztán valahogy mégsem jön semmi újdonság.
Lesz majd egy év múlva Shoot 2 meg biztos jön egy fitneszprogi meg 2 kardozós aztán eltűnik a süllyesztőben. Kár érte...
Szerintem.
Minden amit leírok az én álláspontomat tükrözi!!!
15. SunyiSejby  PlayStation.Community tag
2010.11.06. 12:51:48
LV1
hát nekem ez nem annyira bejövős :S
igaza van oXo-nak, 10-15 éve a játéktermek tudták ugyanezt...
14. Makker
2010.11.06. 12:51:27
LV5
tetszik a teszt meg a videó is. Tervezem megvenni ezt a játékot
Online gaming will return BEFOREMay 31st 2055
13. barnoca  PlayStation.Community tag
2010.11.06. 12:42:01
LV18
Kell.
Pisztoly is hozzá.
12. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2010.11.06. 12:39:06
LV24
Válasz 9. atesz11 üzenetére:
Simán jó pisztoly nélkül is. az is úgy fogom. :D
Playstation
11. danny2008  PlayStation.Community tag
2010.11.06. 12:38:22
LV6
Köszi a tesztet. Jó móka lehet ez, már csak bekéne szerezni a Move-ot. :)
10. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2010.11.06. 12:30:56
LV24
Válasz 6. boksz üzenetére:
A sok hibátlan egylövéses dolog a nyerő . Arra adja az extrákat. sorozatlövés stb. Azzal már lehet kaszálni a pontokat.
Playstation
9. atesz11  PlayStation.Community tag
2010.11.06. 12:30:48
LV22
Nekem nagyon bejön a teszt alapján Játszottam a demóval de pisztoly nélkül nem az igazi fura ez a kis plakátlövöldözés de kit érdekel ha lehet így is elvezni!!
PSN ID : atesz11
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
THE SHOOT
Sony
Látványosság:
Játszhatóság:
Szavatosság:
Átlagos
Zene / Hang:
Átlagos
Hangulat:
7/10
Pozitívum
A könnyed hangulat remek szórakozást nyújt, akár az egész család számára; változatos játékmenet, nem válik monotonná a lövöldözés a vicces tálalásnak hála; a pisztoly kiegészítővel tökéletes az élmény
Negatívum
Az epizódok megnyitásához szükséges ponthatár nem igazán "családbarát"; hosszú távon kevés lehet az öt pálya, ha nem a high-score toplisták élére vágysz

MARTIN BELESZÓL
Állatmód bejön a game, sokkal jobban tetszik, mint mondjuk az új Time Crisis. Sajnos nem sikerült még rájönnöm a trükkre, mivel lehet olyan súlyos milliókat lőni, amivel az online leaderboardon vannak emberek - azoknak a pontoknak még csak a közelébe sem sikerült jutnom... pedig párszor azt hittem, most "hú de menő voltam". Sőt, a negyedik és ötödik filmet még nem is tudtam megnyitni.