PlayStation.Community

2010.09.24. 19:24 Játékteszt
67 hozzászólás
Szerző: Petunia
Értékeld a cikket!
A karosszékből álljanak most fel!

A világ Playstation 3 tulajdonosai Move-lázban égnek! Legalábbis azok, akiknek valamilyen módon volt / van szerencséjük testközelbe kerülni a Sony által frissen piacra dobott, a Wii átütő sikerének receptjét alapul vevő technológiával működő, mozgásérzékelős kiegészítővel. Jómagam néhány nappal ezelőtt, a Duna Plazában található Saturn előtt láttam különböző korú, ám túlnyomórészt hímnemű egyedeket az aznap megjelent kütyüt csillogó szemekkel és a harsány jókedv változatos megnyilvánulásai közepette próbálgatni, ami csak megerősítette a Move teljesítményről korábban hallott pozitívumokat.
Így hát nem kis lelkesedéssel vittem haza később a dzsojt a hozzá kapott játékokkal, hogy a díványon kényelmesen elhelyezkedve arra legyek felszólíttatva: csak semmi döglés, pattanás talpra, kontrollert kézbe, lendítések, ugrálások, dobások, ütések következnek. (Amivel különben nem lett volna bajom, ha nem előtte nyomok végig két kőkemény Zumba és Iron Box Tabata edzést…) Úgyhogy javasolt kipihenten nekiesni a Sports Champions-nek, mert a cucc olyannyira élethűen szimulálja a benne foglaltatott mozgásformákat, hogy egyes esetekben a valódi sportétól alig különböző mozdulatokat kell végezned!Ami az előkészületeket, a Move és a PlayStation Eye kamera bekalibrálását illeti, nem bocsátkozom semmilyen részletekbe, hiszen EmThor remek cikkében mindenki megtalálja a szükséges és elégséges információt. Helyette gázoljunk a dolgok közepébe, és nézzük meg, miket kínál számunkra a Sports Champions!
A játék velejét hat minijáték, tulajdonképpen hat sportág jelenti, melyek között találunk egy ókori eredetűt is – ezeket lentebb fogom külön-külön ismertetni. Az adott tevékenység megkezdése előtt karaktert kell választanunk a nem kicsit sztereotip készletből, majd barátainkkal (együttműködve, illetve egymás ellen) vagy egymagunk kezdhetünk neki a bronz-, ezüst- vagy aranyérmek szisztematikus begyűjtésének, netán a lazább free play módusznak. Természetesen minden játékhoz tartozik egy jól felépített betanító rész, amit nem meglepő módon logikus abszolválni az élesnek való nekiugrás előtt. Későbbi eredményes szereplésünk során a trófeákon túl további karaktereket és helyszíneket nyithatunk majd meg.

Disc Golf

Én ezzel a sporttal kezdtem meg az anyag tesztelését, mely minden tekintetben a legkönnyebbnek és legegyszerűbbnek bizonyult. Tulajdonképpen olyasmi, mint a golf, frizbivel és ütő nélkül; a célod minél kevesebb dobással eljuttatni a korongot a központi, ketrecszerű készségbe. A frizbi felvevő és elhajító mozdulata elképesztően realisztikus! A Move hátsó, T gombját lenyomva tartva, lehajolva vesszük fel a korongot, majd az ellentétes vállunkhoz emelve dobjuk el, a triggert elengedve. A szerkentyű a karunk helyzete és az általa bezárt szög, a sebességünk és a testünk által végzett fordulat alapján számolja ki és tervezi meg a frizbi röptét, így az szinte úgy viselkedik majd a képernyőn, mint a valóságban. Helytelen mozgásaink esetén a szoftver figyelmeztet hibáink korrigálására. A választott helyszínnek megfelelően, a nehézségi szint növekedésével a korong megakadhat a tereptárgyakban, netán vízbe eshet, de ebben a viszonylag nyugis és pihentető játékban pont ezek elkerülésének megtanulása jelenti az élvezetet.
Archery

Vagyis íjászat. Ez az első olyan játék, amelyhez a két Move kontroller használata javasolt, hiszen ebben az esetben az íj életszerű megfeszítésére is lehetőség van! Én egyetlen dzsojjal próbáltam ki a cuccot, ilyenkor a T gomb nyomva tartásával vesszük elő a nyilat a hátunkon levő, képzeletbeli zsákból, célzunk, majd a trigger elengedésével lőjük ki. Különböző helyszínek, vicces célpontok (pl. kisebb-nagyobb gyümölcsök, pénzes zsákok vagy hagyományosabb táblák) között váltogatva haladhatunk egyre feljebb a bajnokság ranglétráján, vagy versenyezhetünk barátainkkal. A kezelés egyszerű és könnyen tanulható, a játék a fokozódó nehézségi szint miatt is élvezetes!
Gladiator Duel

Légy üdvözölve az ókorban, amikor emberek (és állatok) életre-halálra szóló egymásnak eresztésével szórakoztak a híresek, szépek és gazdagok. Egy kör alakú arénában harcolunk bárdokkal és pajzsokkal. Itt is érdemes kézbe venni a második számú Move-ot, mert így külön tudunk dolgozni a bárddal és a pajzzsal. Ugyanakkor egy kontrollerrel is elég élvezetes és realisztikus a vagdalkozás! Miután kellő számú ütést kivédtünk pajzsunkkal, lehetőség nyílik egy Kratos „rage” üzemmódjához hasonlatos, erőteljes támadássorozatra, amit a Move-nak a képernyőn feltűnő csík irányába történő suhintással abszolválunk. Ugyan nincs túl nagy mozgási szabadságunk, lépegethetünk oldalra és hátra, sőt a pajzzsal tulajdonképpen fel is öklelhetjük ellenfelünket. Jól átmozgatja az embert, az biztos! El tudom képzelni, hogy ketten mekkora poén lehet egy ilyen harcot lenyomni…
Beach Volleyball

Ez a túlnyomórészt nyári sport űzhető hagyományosabb, termes formájában, vagy a hangulatosabb strandröplasztinak helyet adó tengerparton. Szintén élvezetesebb két dzsojjal, de egy Move birtokában is egész jól lehet boldogulni – kiváltképp, miután megtanultad és kellően begyakoroltad az eleinte nem annyira egyszerű mozdulatokat: szerválás, visszaütés, védekezés, vetődés, társtól kapott laszti továbbítása… Külön mozogni ezekhez hála Istennek nem kell, mert a játék pozícionál minden résztvevőt. Összesen négy ember van a pályán, vagyis akár négyen is egymásnak lehet esni. Kissé nehézkes belerázódása ellenére nekem nagyon tetszett, nyáron imádok az ilyen cuccokkal szórakozni, ha már az életben sajnos nem tűnök alkalmasnak erre a sportágra.
Bocce

Ez a játék Louis de Funes és Saint Tropez hozzám hasonlatos hívei számára rögtön ismerős lehet, csendőreink egyik kedvelt kikapcsolódási formájának képében. Miről van szó? Adott egy „nyitó labda”, a pallino, amit eldobunk akárhova. A résztvevő, maximum két fő játékos feladata, hogy ezek után a nála levő saját golyókat úgy hajítsa el, hogy az minél jobban megközelítse a pallinót. Értelemszerűen az nyer, akinek a labdája a legközelebb került hozzá, de a pontok kiszámításakor a játék figyelembe veszi az összes golyó egymáshoz viszonyított helyzetét. Különféle trükközésekre is lehetőségünk van, így dobás közben a Move enyhe felfelé rántásával a laszti csavarására, az ellenfél labdáinak kidobálására, sőt még a pallino helyzetét is módosíthatjuk. A különböző helyszínek tereptárgyaik elhelyezkedésével nehezíthetik a játékot.
Table Tennis

A Sports Champion által kínált szórakozási formák közül ez volt az egyetlen, ahol még az első, legkönnyebb meccs megnyeréséért adott bronz trófeát sem sikerült bezsákolnom – pedig beleadtam apait-anyait, kis híján a jobb lábam is görcsöt kapott. Oka ennek az, hogy a játék majdnem tökéletesen szimulálja a valódi pingpongot, vagyis ha abban nem mozogsz otthonosan, akkor ebben is inkább nagyobb, mint kisebb fokú bénázásra készülhetsz. Virtuális ütőnk teljesen életszerűen mozog, sőt még az asztaltól való hátralépés és annak megközelítése is lehetséges! Mindent lehet, amit a valódi sportban, a csavarást, az asztal széleinek megjátszását és a bikaerős ütéseket is ide értve! Ez a cucc a Move kitűnő képességeinek egyik legerősebb demonstrációja!
A Sports Champions esszenciája tehát abban keresendő, hogy ezt a hat sportágat a lehető legjobban és legélvezetesebb igyekszik szimulálni. Mondhatni, a mennyiség helyett a minőségre úsztak rá, dicséretesen. A grafika és a zene az ilyen programoknál másodlagos, így én a 2010-ben elvárható átlagos látványvilággal és a hangzással is egyaránt elégedett voltam – bár e két összetevő minősége még fokozható lett volna.
Természetesen rétegjátékról van szó, úgyhogy a cuccot inkább csak két célközönségnek lehet ajánlani: azoknak, akik érdeklődnek az ilyen lazán átmozgató, a valódit csupán jól imitáló sporttevékenységek iránt, valamint a partijátékok kedvelőinek, hiszen utóbbinak sem utolsó. Egyelőre még nem kóstoltam bele más Move-kompatibilis nyalánkságba, de a Sports Champions alapján nagy jövő áll a Sony mozgásérzékelő technológiája előtt. Várom szeretettel a komolyabb edzőprogramokat!

(A játékot - és a Move kontrollert - támogatónktól, a Sony-tól kaptuk tesztelésre. Köszönjük. Megvásárolható kiemelt támogatónk, a Platinum Shop üzleteiben.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
67. Giboo  PlayStation.Community tag
2012.04.30. 11:46:03
LV6
Ku..a jó játék...meg is lett a platina, most már max családdal játszok.
66. sayainbarni  PlayStation.Community tag
2011.12.23. 16:46:00
LV2
karácsonyra (ezt is)fogom kapni!
65. sayainbarni  PlayStation.Community tag
2011.10.15. 18:33:53
LV2
Tito fogom venni a movehoz,eddig nem sok Move játék fogott meg,remélem ez jobb lessz!
2010.09.30. 13:56:22
LV3
Nagyon fain a pingpong része a game-nek. Van közs a valósághoz, akárcsak a strandröpis témának. Azért egy óra íjászkodás után elég rendesen zsibbad az ember karja...
2010.09.28. 00:26:06
LV1
A pozitivumok közé azért a saját zene lejátszását is belehetett volna írni, kár hogy kevés játék támogatja ezt a funkciót.
2010.09.28. 00:17:10
LV1
Válasz 61. juan31 üzenetére:
Te kis köcsög ,számold össze hogy ,hány helyesírási hibát írtál itt elöbb. xD
61. juan31
2010.09.28. 00:06:54
LV2
Válasz 58. benci00 üzenetére:
Haver Te miert frocsogsz minden hozzaszolasodban?Azt meg- (bar nem vagy egy nagy esz)-meg Te sem gondolhatod komolyan,hogy a 3 eves tacskok szintjen allo helyesirasodat rafogod a 17 munkaoradra.(Nyilvan most nagyon sajnalnunk kellene Teged,a Hos Dolgozo Gamert,ezert is emelted ki az oraszamot.A legkozelebbi hsz.-edben azt is ird le hogy mit dolgozol....mert pont leszarom.)
60. juan31
2010.09.27. 23:58:01
LV2
Válasz 57. legolas üzenetére:
Igy igaz,varom is ezeket szeretettel.
59. juan31
2010.09.27. 23:55:33
LV2
Válasz 50. Petunia üzenetére:
Ok a 300 ropival sarkitottam egy kicsit:),hogy legyen ele a mondandomnak.
Amugy meg ertem en a lenyeget kedves Petunia,a kerdesem az volt,hogy miert annyira jo az ha a TV elott frizbizek,nem pedig kint.Mert szerintem nem jo,csak most ujdonsag eppen ezert erdekes.Nincs is ezzel gond,igazabol a semmirol vitatkozunk.Ha mar kijott a sony a move-val,egyertelmuen ki kellett adniuk egy effele jatekot,oke.
En csak annyit mondtam hogy megvarom a komolyabb jatekokat,mert ennyit mar a wii is tudott,csakhogy nintendoeknak nem igazan sikerult szintet lepni,remelem a sonynak majd osszejon.
2010.09.27. 23:52:08
LV1
Válasz 55. juan31 üzenetére:
Nézd meg a The figh-ot ,nem egy családi szórakozós program vagy egy Killzon3 mondjuk ezzel a fegyverrel :
http://www.gamersmint.com/ps-move-gets-its-ve[...]
Te kis pöcs.... csak családi játék..?
57. legolas  PlayStation.Community tag
2010.09.27. 23:52:01
LV1
Válasz 55. juan31 üzenetére:
Viszon a hardcore réteget hidegen hagyta a wii a grafika miatt, de itt azért lesznek minöségi játékok mint a KZ3 vagy a RESI5, VT4, és még egy sereg cím ami azért minöségben nem wìì kategoria és lehet,hogy téged is érdekelni fog.
2010.09.27. 23:44:29
LV1
Jah...ami mindenból kimaradt.
A tesztelésen sajna elsíklottak felette.
A játék közben a tv-n lévő képet bármikor lehet fényképezni,jpg-ben.
Játék közben megjelenik egy menű a Főmenűben, a Photo menű alatt.
Itt ebbe a menűben bármikor fényképezhetsz, de sajna csak ha fút a progi.
Következő, a szintek utolsó meccsén lehet fényképezkedni de ezt sajna elszúrták.Sajna valamiért nem lehet a HDD-re menteni, de a facebookra feltöltött képek működnek,csak a PS+ nem ismeri fel a áttöltöd. Ez érdekes, pedig jpg fájl....
55. juan31
2010.09.27. 23:40:20
LV2
Válasz 53. legolas üzenetére:
Pontosan:csaladi szorakoztatas=casual reteg=ennyit boven tudott a Wii is.Azt most hagyjuk hogy ez hd meg hogy pontosabb,a megcelzott reteget ezek egyike sem erdekli.
2010.09.27. 23:32:44
LV1
Válasz 44. juan31 üzenetére:
Te kis fa...opó, próbálj meg írni Ps-en írni 17 óra munka után.
Idejössz fikázol, szarozol, én nem most vettem először kontrollert a kezembe. Már 93-ban NESsel nyomtam.
Ez a move meg tényleg áttörés, most az hogy ki koppintott kiről , szerintem nem teljesen eggyértelmű.
Ugyanis a legelső pillanattól volt ez a funkció a gépben , pl: Lair,Uncharted stb...
Ez finomítás, mert rájöttek hogy sokan kedvelik ezt a fajta szórakozást.
A Gladiátor meg tényleg nagyon jó két kontrolerrel, bal kéz pajzs jobb kéz: bárd. (vagy bármi más)
Novemberben egy kis : The Fight , azzal lehet majd komolyakat zúzni.
Kiváncs leszek akkort is így fogsz-e vélekedni te fostalicsa...
53. legolas  PlayStation.Community tag
2010.09.27. 18:23:23
LV1
Válasz 50. Petunia üzenetére:
A valódi teniszt és a teniszpályát nem fogják tudni helyettesíteni sosem virtuálisan, csak a nappaliban teszik élvezhetővé egy családi program keretében és valójában ez a lényege a move-nak és a wii-nek, is. Erre a célra mint családi szórakoztatás parádésan megfelelnek;)
52. t2nbp
2010.09.27. 17:36:33
LV3
nagyon pe KING es
"Isten teremtete a Sony PSP -t,,
51. Petunia  Szerkesztő
2010.09.27. 17:07:12
LV12
Válasz 46. oregharcos üzenetére:
Ehh, erre akartam válaszolni, csak félrenyomtam: "Senki nem akar sportolni a tv előtt, ezt nem gondolod komolyan! :)"
Endure and Survive
50. Petunia  Szerkesztő
2010.09.27. 17:04:12
LV12
Válasz 45. legolas üzenetére:
De igen, én... :P (Sőt, a monitor előtt, ha ippen a nemrég elstartolt, és igen forradalmi koncepcióra építkező Fitvideo.hu kínálatával gyötröm magam.) Elég, ha az egyre nagyobb számú Wii-s edzőprogikra gondolunk. Na persze azok tényleg helyettesíteni kívánják az edzőtermet, és a nagy részük ebben elég jól teljesít!

Juan31: a Sports Champions készítői szeme előtt viszont nem az lebegett, hogy legyen pl. a pingpong olyan realisztikus, amennyire csak lehet, mert akkor mindenki ezzel fog otthon mozogni... És a jelek szerint ez a nagy többség számára egyértelmű. Illetve a 300 ropiról szólván, az ember nyilván nem csak emiatt az egyetlen szoftver miatt szerez be egy egész Playstation 3-at, két Move-ot és egy kamerát... Úgyhogy innen nézve sem értem azt a kifogásod, hogy 300 rugóért tudjon ennyit a játék.

Ez egy jól sikerült progi, leginkább partijáték, ami semmiképpen nem kívánja komolyabbnak beállítani magát annál, mint amilyen. (Ez egyébként a karaktereken is látszik.) Annak viszont tényleg nagyon jó! Ha az ember belejön és van ideje játszani (meg nem fárasztotta ki magát dögre előtte ilyen hülye ugrálásokkal a monitor előtt, mert én abban az állapotomban vhogy szívesebben csapkodom a szörnyeket az SH: Homecomingban a kanapén kényelmesen elterülve), akkor jócskán bele lehet feledkezni. :)
Endure and Survive
49. juan31
2010.09.27. 16:35:17
LV2
Válasz 46. oregharcos üzenetére:
Reszemrol utolso hozzaszolas:nem ertek felre semmit.Persze hogy jobb a GT5 kormannyal,ha visszaolvasol nem is a move-ot mint iranyitot "szidtam",hanem inkabb ezt a wii-hd partijatekot amirol a teszt szol.Ha jonnek a komoly game-ek(killzone 3 pl.),es nem lesz csalodas a move-os iranyitas,en is be fogok szerezni egyet.
2010.09.27. 13:36:21
LV1
A gladiatoros hogy játszható egy moveval ? én nem értem :/ akkor nem mozgathatod a pajzsodat ?
47. BoroSati  PlayStation.Community tag
2010.09.27. 10:42:37
LV2
Nekem nagyon tetszik. Baromira élvezem mindet (a frizbi kivételével, az valahogy nem jön be). A ping-pong és a gladiator duel tökre megmozgat, két kontrollerrel az íjászatba is fárasztóvá vállik a célzás, de épp ez benne a jó. :)
Nyugi Dagi, nyugi, nem csak foci van a világon!
2010.09.27. 08:43:51
LV1
Válasz 34. juan31 üzenetére:
Szerintem félre érted! Senki nem akar sportolni a tv előtt, ezt nem gondolod komolyan! :) Szórakozás az egész! Aktívan fizikailag mozogsz, izom-erő munkát végzel, ezáltal plusz hormonok és más hangulat fokozó vegyületek szabadulnak fel a szervezetben, így még élvezetesebb a játék. A hangulati különbség leírhatatlan (egy DS3 és a move között) ha játszol a move-al, és itt a lényeg; nagyon jól szórakozol! Ha veszek egy szimulátor vázat kormánnyal, verseny üléssel, stb a GT5-höz nem azért teszem, mert így kiválthatom, hogy megvegyem a valóságban szívem négykerekű szerelmét. Hanem így még élvezetesebb, még valósághűbb, még realisztikusabb, a játék élvezeti értékét megnövelem!
45. legolas  PlayStation.Community tag
2010.09.27. 07:36:39
LV1
Válasz 43. juan31 üzenetére:
Egyértelmű, hogy a valódi teniszt nem lehet virtuálisan tökéletesen visszaadni egy tv képernyő előtt;)
Az, hogy koppintás az igaz viszont egy lényegesen profibb jobb cucc mint a wii motion plus, precízebb, pontosabb, jobb a fogása és a Sony-t ismerve nagyon sok jó játék fogja támogatni. Égész egyszerűen nekem sokkal jobban High-Tech a cucc mint a wii. A szemellenző beszólásodon én is jót mosolygok, mert akik eddig a wii-t szidták, hogy csak a dedósoknak jó azok most a move-ot éltetik. Ilyen a világ, ha rá van írva valamire, hogy sony akkor az csak jó lehet. Én egyedül a kinectel nem szimpatizálok az irányító hiánya miatt, de ha jó lesz mégis (bár én kétlem) akkor veszek majd azt is:)
44. juan31
2010.09.27. 00:27:34
LV2
Válasz 40. benci00 üzenetére:
1:A forum nem azert van hogy egymas faszat szopkodjuk,hanem azert hogy megvelemenyezzunk ill. vitassunk dolgokat.
2:Senkinek nem keseritem a szorakozasat,plane nem egy hozzaszolassal.Ha te megis igy erzel akkor csak sajnalni tudlak.
3:Az edesanyukad neha radszolhatna hogy a kontrollercibalas helyett olykor-olykor nem artana konyveket olvasni,sokat javitana a helyesirasodon.
Na jol van Bencike MENNY vissza szepen a homokozoba,karacsonyra meg kerjel a Jezuskatol move-ot,addigra talan mar lesz ra Neked valo zsebhokijatek,amiben majd kedvedre rancigalhatod a fagyit,hiszen ez az eletformad.
43. juan31
2010.09.26. 23:52:41
LV2
Válasz 42. legolas üzenetére:
Partijateknak jo,ebben egyetertunk.En magambol indultam ki,ugyanis legtobbszor egyedul jatszom,es fenntartom azt a velemenyem,hogyha teniszezni vagy ping-pongozni van kedvem,akkor irany a sportpalya.Drukkolok a Sonynak hogy sok fogyjon a move-bol,de en nem fogom megvenni.Ugyanis barmennyire is pontos stb.,Nekem ez meg mindig egy wii koppintas,ami profit szempontjabol ertheto lepes volt a reszukrol,de ami erthetetlen szamomra az az,hogy miert kell ezt most ennyire szemellenzosen isteniteni.Egyelore semmivel nem tobb mint egy wii,majd ha jonnek hozza olyan szoftverek amik nem csak ideig-oraig kotnek le egy atlagos gamert,akkor majd en is szivesen megmasitom a velemenyem.
42. legolas  PlayStation.Community tag
2010.09.26. 21:58:01
LV1
Válasz 39. juan31 üzenetére:
Teniszedzőként átlag 7-8 órát "mozgok" a teniszpályán, tehát én nem a nappaliban kell sportolnom, mégis a családommal nagyon jó szórakozást nyújtott eddig a wii és most a move is. Külön kéne választani a valóságot a játéktól, nekem ez működik és így remekül szórakozom.
2010.09.26. 20:45:06
LV5
Válasz 39. juan31 üzenetére:
Hát akkor te nem igazán érted a lényegét na meg a gladiátorharc nehéz lesz élőben és sok más játék is van Move-ra
2010.09.26. 20:26:24
LV1
Válasz 39. juan31 üzenetére:
Te egy igazi Hülyegyerek vagy. Akkor mi a faßnak itt fòrumozol. Ne nêz tv-t sem, pláne focit, az is jobb êlőben, de pornot se nêzz.....tudod... Menny keserìtsd mâshol más szorakozàsàt. Ez itt egy életforma, azoknak akiknek akik ez elêg sokat jelent. KOCCC
39. juan31
2010.09.26. 18:56:46
LV2
Válasz 37. Petunia üzenetére:
Valamiert ugy erzem hogy ilyenekkel azok jatszanak akiket kielegit a nappaliban sportolas.A foci megint mas,azokat sokkal inkabb azok toljak,akik eloben is szeretik nezni es/vagy jatszani(es a foci nem a move miatt lett nepszeru,c64-en is szerettuk anno.).Leginkabb a frizbin rohogtem:"ugy viselkedik mint a valosagban".Hat vazzeg viselkedjen is ugy 300 ezerert(tv+PS3+Move+jatek),foleg hogy a "valosagban" kb. egy ezres.Amugy latok en is potencialt a move-ban,de eloben is potom penzert muvelheto jatekok digitalis lekepezese nem az amiert be fogok fizetni ra.
38. legolas  PlayStation.Community tag
2010.09.26. 16:11:02
LV1
Csak a demót próbáltam, de meggyőző volt, úgyhogy beszerzem hamarosan.
37. Petunia  Szerkesztő
2010.09.26. 12:02:17
LV12
Válasz 34. juan31 üzenetére:
Sztem nem érted az ilyen és ehhez hasonló játékok lényegét. Pl. a focijátékok sem azért készülnek, hogy mostantól akkor ne focizzál a való életben. A Sports Champions sem kíván megakadályozni abban, hogy élőben essetek egymásnak bárddal és pajzzsal a Gladiator Duel címszó alatt... :P
Endure and Survive
2010.09.26. 11:51:10
LV1
A Képeket hova lehet elmenteni , eddig nem jött össze hogy meg is találjam.
Valaki tud segíteni?
2010.09.26. 11:34:58
LV1
Én megvettem!!! Nagyon nagyon jó! Az egész családnak szórakozás, mindegy ki szeret sportolni és ki nem, mindenkinek tetszik!
34. juan31
2010.09.26. 00:52:59
LV2
Miert is jo az ha a tv elott "sportolunk" nem pedig a szabadban?Valaki irja mar meg mert nem ertem.
2010.09.25. 20:58:21
LV21
Nem rossz!!!
Ha lesz Move-om akkor vszeg beszerzem.
2010.09.25. 20:23:34
LV5
Online gladiátormeccs érdekes lenne
31. Slade  PlayStation.Community tag
2010.09.25. 15:06:28
LV6
Hmmm... képek alapján érdekesnek tűnik lehet hogy beszerzek egy ilyen move cuccost ezzel a játékkal!
2010.09.25. 15:04:20
LV1
Basszus, ha 2en akarunk játszani akkor 4 nyalóka kell.
29. wallace  Dark Passenger
2010.09.25. 15:04:19
LV18
Állati! Nekem csak a demó van, de azt is rongyosra játszottam. Apropó, nincs valakinek egy fölös eladó példánya 'nagyonóccsóé'?
28. Sakamoto_14  A bölcs
2010.09.25. 14:06:42
LV20
Tetszett a teszt, Petunia mindig elvarázsol az irományaival. Nem hinném, hogy az elkövetkezendő 2 évben hozzá tudnék jutni egy Move-pakkhoz, mert ha esetleg össze is gyűlne rá a pénz, tuti, hogy egy elmaradt vagy új, de kihagyhatatlan játékot vennék, amihez az alap kontroller is elég.
27. Petunia  Szerkesztő
2010.09.25. 13:06:42
LV12
Sziasztok skacok, hát igen, jó kis játék ez, de főleg a Move teljesítménye elképesztő! Kíváncsi vagyok, mit fognak szólni hozzá a Wii-ellenes PS3 tulajok, hiszen most már nekünk is van ilyen "integetőnk". :P :DD Egyébként múltkor szerettem vna elvinni egy buliba, ott lett vna igazi kipróbálni, de sajna ehhez nem kaptam időben kézhez... Szerintem előbb-utóbb én is beszerzek egy ilyet, főleg ha majd további, királyabbnál királyabb cuccok érkeznek rá.

ChrisLowe: nem-nem, online multi opció nincs!
Endure and Survive
26. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2010.09.25. 10:54:17
LV28
Egyébként egyre jobban érlelődik bennem a dolog hogy veszek egy starter pack-ot! Megjelenés előtt qrvára nem érdekelt a Move, de annyi jót hallani róla most már hogy nem akarok kimaradni belőle!
25. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2010.09.25. 10:52:56
LV28
24. RolEnD
2010.09.25. 10:21:20
LV2
Nagyszerű játék, a move mellé szinte kötelező vétel az első körben. Bár egy idő után roppant idegesítő tud lenni és még unalmassá is válhat...
PSN ID: RolEnD
23. martin  Főszerkesztő
2010.09.25. 08:44:30
LV27
Válasz 15. Duke üzenetére:
Várj, mi a pcsa azoknak a neve? Bit... but... böt... megvan: betű!
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2010.09.25. 08:38:51
LV6
Nincs a tesztben de érdekelne... ez a játék online is játszható?
Minden amit leírok az én álláspontomat tükrözi!!!
2010.09.25. 08:35:54
LV6
Bakker egyre több helyen olvasom, hogy az asztalitenisz szinte már valóság. Anno én komolyan -mostanában inkább csak hobbiszinten- űztem a sportot, ezért az érdeklődés.
Hidegen hagy a Move, de annyi számomra értékes és (legfőképp) érdekes játék jelent meg (tumble, ecochrome 2, minigolf, és itt a pinyong - na meg később jöhet a kedvenc HotShotGolf!!!), hogy nehéz lesz mellőzni.
Pedig tényleg hidegen hagy a szobai ugrabugra....
Minden amit leírok az én álláspontomat tükrözi!!!
20. norbifiatal  PlayStation.Community tag
2010.09.25. 06:01:29
LV7
Jó játék, király teszt. Tuti vétel!
"Omae wa mou shindeiru..."
19. juan31
2010.09.25. 04:22:18
LV2
Nem is figyeltem hogy ki irta a tesztet,azt hittem valami kigyurt arc az iron box tabata edzes miatt.Most latom hogy Petunia:)
18. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2010.09.24. 23:26:29
LV28
Tényleg remek teszt és szerintem) korrekt pontozás!
Eddig még nem találkoztam itt kifogásolható tesztel, csak így tovább PSC!:)

Egyébként remélem kiadják a Mario cart Move edisönt is, már csak ez hiányzik!
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
SPORTS CHAMPIONS
Sony
Látványosság:
Átlagos
Játszhatóság:
Kiemelkedő
Szavatosság:
Zene / Hang:
Átlagos
Hangulat:
Kiemelkedő
8/10
Pozitívum
A valódi sportokat szinte tökéletesen szimulálja, kiváló testmozgás, kiemelkedően élvezetes a versengés
Negatívum
Ha nincs meg az akaraterő a fotel elhagyásához, nem működik az élmény; a tálalás (grafika és zene/hang) nem túl látványos

MARTIN BELESZÓL
Csúcs szuper játék, jelenleg az egyik kedvencem! Finom, precíz, pontos, nagyon jól játszható. Szépen gyűjtögetem benne a minél magasabb pontszámokért járó csillagokat, próbálkozom az egyre nehezebb fokozatokkal. Tetszik a testmozgást igénylő kihívás, izgalmas a versenyhangulat.