PlayStation.Community

2010.09.16. 13:17 Kedvcsináló
67 hozzászólás
Értékeld a cikket!
Letölthető csomagban érkeztek az élőhalott nácik.

A Call of Duty sorozat Playstation 3-ra 2008 novemberében kiadott része, a World at War a II. Világháború poklába invitálta újfent a játékosokat, de a Treyarch később megfejelte a franchise-t egy újdonsággal: a Nazi Zombies játékmóddal. Feladatunk a hullámokban ránk törő, egyre nagyobb zombi-áradatot túlélni.
Az élőhalottak esztelen likvidálása mögött azonban kidolgozottabb történet rejlik, mint hinnénk. Jelen irományunk célja, hogy más megvilágításba helyezzük ezt a nagyszerű kiegészítőt és rávilágítsunk a párhuzamokra a valósággal.Nacht Der Untoten – Az élőholtak éjszakája

Ez az első helyszínen, amit megismerünk, egyelőre megmagyarázhatatlan dolgok történnek – viszont ezt a borzalmat többedmagunkkal is átélhetjük. Az élőhalott zombikról még nem tudunk semmit, de egy biztos: a mi húsunkra fáj a foguk! Szerencsénkre – a szingli módban is megtalálható – fegyverarzenál a rendelkezésünkre áll.
A pályán nem fogunk sokat megtudni a háttértörténetről, ellenben az utána következő Map Pack-ekben annál többet!

Shi No Numa – A halottak mocsara

A négyfős társaság tagjai (Dempsey, Takeo, Nikolai és Richtofen) egy szobában találják magukat, tele dobozokkal és egy hullával. Az igazság a részletekben rejlik, ezért ha jól megvizsgáljátok a pálya elején felakasztott embert, észrevehető, hogy hiányzik a bal keze. Nem tudjuk ki ő, de mintha a tetőre landolt volna az ejtőernyőjével. Végső elkeseredésében akasztotta volna fel magát, vagy másvalakinek a keze is benne van? Nemsokára kiderül.
A szobában találunk három rádiót, melyeken titkos üzenetek hangzanak el. Talán a felakasztott férfi üzenetei?
Az eredeti üzenet magyarul valahogy így hangzik:

„R – Gáz. 4838 – N. 37. 14. 06. 115. 48. 40.
Peter, remélem veszed az adást. Ha mégse, akkor mindennek vége. Mostanra már biztosan tudod, hogy nem tudtuk tartani az Elmegyógyintézetet
(Asylum). (…) helyszínre hoztuk át a kísérletet. A számok mutatják az utat. Az Óriást (…) bármi áron. Ismétlem: Az Óriást (Der Riese) bármi áron meg kell tartani. A DG – 2 kísérletek folytatódnak (…) talán az utolsó ütőkártyánk. Találd meg Dr. Richtofent és Dr. Maxist. Ők tudni fogják, mi folyik itt. A 115-ös alkotóelem veszélyes. Nem hiszem, hogy folytatni tudjuk. Elvesztettük a legjobb (…) Remélem, veszed ezt. Remélem, ott nem történik ugyanez. Lassan elvesztem a reményt.
60. 54. 06196. 101. 55. 44.94.”
Az üzenetben elhangzott első számsor egy koordináta, ami nem mást jelöl, mint az amerikai 51-es Körzetet a nevadai sivatagban. Az 51-es Körzet híres az ufó-észlelésekről és egyéb megmagyarázhatatlan jelenségekről. A katonai bázis elsődleges célja a kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése és fejlesztése. A bázist elég nagy titkolózás övezi, így rendszeresen válik összeesküvés-elméletek és ufó-észlelések tárgyává. Az amerikai kormány hivatalosan nem ismeri el az 51-es Körzet létezését – de nem is tagadja..
A második számsor szintén egy koordináta, ami a Tunguska incidenshez vezet el minket. Egy „Tunguska” feliratot láthatunk is a Shi No Numa pályán az egyik házikó falán. De mi is az a Tunguska?
1908. június 30-án egy kb. 20 méter átmérőjű meteor robbant fel a Föld felett 7 km-rel Szibériában. A robbanás 10 és 20 megatonna közé tehető, ami a hirosimai atombombánál ezerszer(!) erősebb és több mint 2000(!) négyzetkilométeren mindent letarolt.
A helyszínen több meteoritdarabot is találtak, és az a szóbeszéd járta, hogy azok képesek voltak a halottakat feltámasztani.
Egy ilyen meteoritdarab a Shi No Numa-n is megtalálható.
A 115-ös alkotóelem ezekből a meteoritokból származik (plusz lőszerként is szolgál a Ray Gun-hoz és a Wunderwaffe DG-2-höz). Sőt, a meteoritra leadott sorozat után a karakterünk a következőket mondja:

„Vajon ez a szikladarab hozta ide a zombikat?
A Vörös Hadsereget érdekelné az űrszikla.
Ebből származhat a 115-ös alkotóelem!”
A kirakós kezd összeállni. Egy lehetséges magyarázat a következő: a felakasztott ember az Elmegyógyintézetben (Verrückt – pálya) lehetett, amikor a kísérlet elszabadult. Kénytelen volt elmenekülni. Előtte még valamiért lekapcsolta az áramot és ekkor veszthette el a kezét.
A konyhában és a gyerekszobában ezek a számok is olvashatók: 19382406 és 9:21. Az első számsor egy dátum: 1938. június 24-én egy meteor robbant fel 24 km-rel Pennsylvania felett hasonlóan a tunguskaihoz, de közel sem akkora. A „9:21” Jeremiás próféta könyvére utal:

„A halál bemászott ablakainkon, behatolt palotáinkba. Letarolta csecsemőinket az utcán, és ifjainkat a tereken.”

A katona tehát elmenekült a bizonyítékokkal együtt a mocsárvidékre (Shi No Numa). Ott megtalálta a meteoritot és a belőle kinyert 115-ös alkotóelemet dobozokba pakolta. A rádióüzenetben említi, hogy az alkotóelem veszélyes.
Pár nappal később itt is elszabadulhatott a pokol és elkezdtek özönleni a zombik, amit talán a 115-ös alkotóelem válthatott ki. Amikor rájött, hogy körül van véve zombikkal és nincs menekvés, kapcsolatba próbált lépni Peterrel, hogy keresse meg Dr. Richtofent és Dr. Maxot. Peter valószínűleg sikerrel járt. Richtofen a mocsárvidékre érve kísérletezésbe kezdett, hogy hogyan lehetne a 115-ös alkotóelemet felhasználni a zombik ellen. Majd megalkotta a Wunderwaffe DG-2-t. Van néhány bizonyíték, hogy Richtofen készítette a fegyvert: ha a láda sikeresen „kisorsolja” a Wunderwaffe-t, akkor a következőket mondja Richtofen:

„A Wunderwaffe DG-2! A legnagyobb találmányom!
Wunderwaffe, óóóóóóóóóóóó mennyire hiányoztál!”


Több plakát és bizonyíték is arról árulkodik, hogy Richtofen elég sokáig tartózkodott a mocsárban. Az egyik nagyobb teremben egy kis tűz előtt a papír fecnire a következő van írva: Die Glock, ami németül harangot jelent.
Néhány nappal később a többiek (Dempsey, Takeo és Nikolai) megérkeztek, hogy kinyomozzák, mi történt. A Shi No Numa trailerében hallani is, ahogy Dempsey ezt mondja: „Itt vagyunk. Ez az a hely.”

Találkoztak Richtofennel és immár közös erővel estek neki a zombiknak.
Der Riese – Az Óriás

Az Óriás (németül: Der Riese) a II. Világháború alatt Breslautól nem messze egy náci létesítmény volt. Itt a Harmadik Birodalom tudósai többek közt teleportálással, antigravitációs energiával kísérleteztek és azon fáradoztak, hogy létrehozzák a tökéletes katonát, szuperfegyvereket fejlesszenek ki és megvalósítsák a tér-idő utazást. A projektet „A Harang” („Die Glocke”) névre keresztelték. A szerkezetet úgy írták le, mint egy 4 méter széles, 6-7 méter magas harangot. Két, ellentétes irányba mozgó henger volt a belsejében, amit higanyhoz nagyon hasonló anyaggal, az 525-ös szérummal töltöttek fel. Ha aktiválták, az anyag ibolyaszínűen izzott. A szérum erősen radioaktív volt, ami néhány tudós halálához is vezetett. Sőt, „A Harang” olyan fontos volt a náciknak, hogy a háború végén a kísérleten dolgozó 60 tudóst megölték és tömegsírban égették el őket.
A projekten dolgozók a „935. Csoport” elnevezést kapták. A vezetőjük, Ludwig Maxis hagyott is néhány hangfelvételt elszórva Der Riese falai közt:

„Uraim, engedjék meg, hogy köszöntsem Önöket a 935-ös számú Csoport kötelékében. A mostani, egy meghatározó pillanat fajunk történelmében. Önök a technológiai fejlődés jövőjét testesítik meg. ÖNÖK az emberi felfedezés úttörői. Az Önök kezében nyugszik az emberi faj sorsa. Nagy erőt birtoklunk. De a nagy erőnek nagy az ára. Önök önként jelentkeztek erre a nagyszerű kutatómunkára, mely döntéshez felelősség párosul, a teljes titoktartás felelőssége! Senki sem tudhat az Önök munkájáról, a hollétéről, a kutatás eredményeiről és a céljainkról. Ezentúl Önöknek nem lesz semmilyen kapcsolatuk a külvilággal vagy a családjukkal. Az Önök döntése, hogy életüket tették fel a 935-ös Csoportra, feltétel nélküli! A szekrényükben megtalálják a Működési Kézikönyvet, ami szerint el kell járniuk. Nem engedhetjük, hogy ez az erő rossz kezekbe kerüljön. Ezért tekintsék a Működési Kézikönyvet a Bibliának. És most, készüljenek! Egy új hajnal hasad az emberiség számára!”

Több hangfelvétel is arról árulkodik, hogy Richtofen elárulta Dr. Maxist. Egy sikertelen teleportálási kísérlet után a tesztalany, egy kutya átváltozott egy pokoli döggé, amivel a Shi No Numa-n is találkozhattunk bizonyos körökben. Dr. Maxis és lánya, Samantha a kabinban lelték halálukat, mivel Richtofen rájuk zárta az ajtót.

Most legyen szó kicsit Samantha-ról. Mit is tudunk róla? Szereti a majmokat (cintányéros Monkey-bomb ) és a játékban fellelhető „easter egg” játékmackókat illetve övé volt az a kis láda is, amiből mi a fegyvereket nyerjük. Még bújócskázhatunk is vele. Csak aktiválnunk kell a Fly Trap-et, ekkor két Teddy-maci és egy majom jelenik meg a térképen, amit le kell vadászni. Ha megvannak mind, akkor Samantha hangját hallhatjuk, ahogy kommentálja az eseményt.
Visszatérve Richtofenre: miért árulta el Dr. Maxist? Talán magának akarta a dicsőséget? Bármiért is csinálta, az események után elhagyta „Az Óriást”. Kapcsolatba lépett Peterrel, aki Shi No Numa-ba küldte, hogy segítsen az Elmegyógyintézetből oda menekült barátján. És itt vetődik fel a kérdés, hogy tényleg öngyilkos lett-e Peter ismerőse vagy Richtofen hallgattatta el? Több mint valószínű, hogy az utóbbiról van szó. Hogy miért is? Mert egy kézzel elég nehéz önmagunkat felakasztani, valamint a lógó hulla alatt se volt szék vagy bármi, amire felállhatott volna.
És Dr. Maxis? Ő valahogy túlélte a kabint. Az utolsó hangbejegyzésén hallhatjuk, amint felakasztja magát, de előtte még beindít valamit, amivel elszabadítja a poklot és a zombik elözönlik Der Riese-t.

Most kicsit ugorjunk arra az időre, amikor a négy katona megérkezik „Az Óriásba”. A párbeszédek és a hangok azt sejtetik, mintha teleporttal érkeztek volna:

Dempsey: Mi az isten történt? Mindenki megvan?
Nikolai: Jaj… mindjárt idehányok!
Richtofen: Csak egy kis mellékhatás, ez normális.
Dempsey: Csak végezzük el, amiért ide jöttünk.

Hogyan teleportálhattak kívülről oda? Ha jobban körülnézünk a pályán, találhatunk néhány deszkát, rajtuk ENG, FRA és GER felirattal. Anglia, Franciaország és Németország? Talán a németek ezekben az országokban teleportáló berendezéseket állítottak fel. Richtofen valószínűleg többször is használta őket.
Viszont az ok, amiért a négyen idejöttek, ismeretlen. Talán Richtofen mesterkedik valamiben? Ha közel állunk egy teleport-fülkéhez, érdekeseket mond:

„Hú, jól van. Még megvan! Vagyis… ó, mi lehet ez?
Ha jól emlékszem, most a központi rendszert kell aktiválnunk. Azaz… jaj, ez olyan bonyolult!


Szóval Richtofen nem nagyon szeretné elmondani, hogy ő már többször is járt ott. A másik érdekesség, hogy ha a karaktereddel közelebb mész egy olyan falhoz, ill. táblához, amin információk vannak a kísérletekről, a következőket mondják:

Dempsey: Talán itt rakták össze azt a Wunderwaffe cuccot! 115-ös alkotóelem, Wunderwaffe, Die Glocke… a p*csába velük, gyerünk, rúgjunk szét inkább néhány segget! Kíváncsi vagyok ki az a Dr. Maxis akiről annyit hallani. Azt hiszem Richtofen többet tud, mint amit elmond.

Nikolai: Mi a francot műveltetek ti itt? Hé, asszem innen ered az a Wunderwaffe dolog! Nézzétek, a németek mesterművét! Ez őrület! Látod, Richtofen… azért veszítitek el a háborút, mert értelmetlen dolgokkal foglalkoztok a lőpor és a vodka helyett. Ezért fogunk MI győzni!

Takeo: Ez a hely titkot rejt. Itt válaszok vannak! Ott, hol gonoszság van, gonoszság is lesz.

Richtofen nem mond semmit. De azt hiszem egyértelmű, hogy miért nem...
A történet sajnos ezen a ponton megszakad. Sok kérdés marad megválaszolatlanul, talán a nemsokára megjelenő Call of Duty: Black Ops-ban mindenre választ kapunk. Mint látjátok, a Treyarch odatette magát, hogy ne csak egy szimpla zombis shootert adjon ki a kezei közül. Irigylésre méltó sztorival állt elő, a gamerek legnagyobb örömére.
Mi mindenestre köszönjük a megtisztelő figyelmet, akinek meghoztuk a kedvét egy kis zombi-aprításra, az ne habozzon, kontrollert a kezekbe és füstöljön az az R1!

Gege00 & HUN_ter
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
67. REWEN87hu  PlayStation.Community tag
2010.09.21. 18:50:43
LV8
nagyon fasza volt ez a kis cucc
PS3 ID: rewen87hu ps4 id: vsanya87
2010.09.21. 07:38:47
LV2
ez nagyon komoly
KoKiBaNyIkA
65. MazaHUN  PlayStation.Community tag
2010.09.20. 11:58:48
LV7
igazi háborús fííííling:D
independent
2010.09.20. 10:26:02
LV5
náci zombik.. eszelős! mi jön ezután? :D
Sex - Game - Rock'n'Roll!
63. simon7109  PlayStation.Community tag
2010.09.19. 10:58:00
LV18
Válasz 52. DawidHUN üzenetére:
de nem is DLC!ingyen benne van a játékban!egy centel nem drágább végette a játék értsd már meg!
PSN: misi2mezei
62. zoli12i  PlayStation.Community tag
2010.09.18. 23:07:56
LV11
Válasz 61. JASZY38 üzenetére:
jah bocs ! :-) Der Riese pályán található a bal kéz ! A fő kapcsolón !
+ az utolsó képen még látni is lehet aki nem vitte a pályát.......
2010.09.18. 18:06:53
LV4
Válasz 60. zoli12i üzenetére:
Se nem érteni, se nem Rise :)
http://www.mkonzol.hu/ Konzolbolt Miskolc
60. zoli12i  PlayStation.Community tag
2010.09.18. 17:45:48
LV11
a bal kér Der Rise pályán van a főkapcsolón !
59. Zauder84  PlayStation.Community tag
2010.09.18. 14:50:14
LV1
Azt olvastam a COD wiki-n, hogy a Black Ops Hardened ill. Prestige Editionben benne lesz a 4 NZ pálya, de már a BO motorját használva. Azt viszont még nem 'erősítették meg', hogy DLC-ként több NZ pálya is jelenik majd meg az új COD részhez.

Forrás: http://callofduty.wikia.com/wiki/Nazi_Zombies

Erről ti mit tudtok?
Why so serious?
2010.09.18. 09:19:48
LV2
hát mér is uj?:P nekem ez már rágota megvon xD
psn id:dragoh22
57. KROTCHY  a here
2010.09.17. 20:59:41
LV29
Jó kis írás, köszi ... eddig én is azt hittem, h csak egy agyatlan lövölde DLC, persze coop-ban qrva jó lehet.
Kár,h nincs meg a WaW ...
Playing: Uncharted 3 multi
56. martin  Főszerkesztő
2010.09.17. 20:29:17
LV27
Válasz 54. leslie21 üzenetére:
Cenzúra, ja. Az egyedi holokauszt-nézeteidet ne itt vitasd meg, ennyi, nem cenzúra.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2010.09.17. 18:17:02
LV1
Grat az iráshoz srácok,mostmár kezdem vágni miért is apritom a zombikat. :)
54. leslie21  PlayStation.Community tag
2010.09.17. 17:53:19
LV11
Válasz 47. ufonauta üzenetére:
Cenzúra.
53. leslie21  PlayStation.Community tag
2010.09.17. 17:52:05
LV11
Válasz 49. martin üzenetére:
Sry, én már akkor kapcsolódtam be mikor minden előttem levőt kimoderáltál, így nem tudtam mi az amit nem szabad leírni. A káoszt a fejemben hagyjuk, mert a világban nagyobb van.
52. DawidHUN  PlayStation.Community tag
2010.09.17. 15:06:50
LV8
Válasz 27. simon7109 üzenetére:
@ simon7109: Nem érted az én nézőpontomat. Azt mondom, hogy a COD-hoz egy zombis DLC-t, legyen az bármilyen jó és akár még hihető sztorival megáldva és lehet akár milyen brutálisan jó és élvezetes, baromira nagy BŐRLEHÚZÁS mert egyáltalán nem illik hozzá! Erre a témára ott van a Wolfeinstein vagy a L4D és még sorolhatnám. Csináltak a COD-ból egy emós tinit, aki fiú, de nem tudja eldönteni, hogy most mi is legyen és ezért felöltözik félig lánynak. Most lesz Call of Duty és ha már a 2.VH-t dolgozza fel VALÓDI, MEGTÖRTÉNT események alapján, akkor nem nyúl bele a zombis témában, mert még csak a HALÁLTÁBOROKBA SEM MERT EDDIG, vagy lesz egy CALL OF UNDEAD és akkor irthatunk zombikat.

@Equilibirum: Ne gyere ezzel a hülye szöveggel, hogy azért nem "háború" szimulátor vagy élethű, mert nem úgy sérülsz és egyebek. A vonat szimulátort is vonat szimulátornak hívják, mégsem kell beülnöd egy igazi mozdonyba, hogy játszhass vele. A lényeg, hogy olyan helyzeteket, eseményeket szimulál, mintha, de a végén felállsz és kimehetsz a hűtőhöz sörért és nem a szanitéc cipel el levágni a lábad mert elvitte egy akna. A katonák ruhája, fegyverzete, helyszínek és az ütközetek mind a valóságot tükrözik, ergo szimulálják. Egy zombis téma igen is, hogy nem más, mint az ACTIVISION jól felépített stratégiája a pénzlehúzásra. Ha tehetnék, még csinálnának akár olyan DLC-t is, amiben focizni kell vagy akár virtuálisan dugni MERT a COD névvel minden eladható.
Nekem nem a DLC minőségével van bajom, hanem azzal, hogy a COD-ként létezik. A pályák közt kapjuk a nagy okosságokat a háborúról, az infókat a fegyverzetekről és bedobnak egy ilyen mese történetet ami tényleg csak mese. Egy top A-s szériából így lesz ZS-s tömegtermék.
51. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2010.09.17. 14:48:41
LV28
Válasz 44. Figurehead üzenetére:
De akkor ez vonatkozik a Te állításodra is nem?
2010.09.17. 12:49:09
LV1
Am most az hogy kitalált zombis téma és hogy ez nem illik a codhoz hatalmas bság, már elnézést. A cod sose volt élethű... ugyebár eltalálnak.. nem halsz meg stb... és amúgy is itt most az a lényeg hogy hogyan szórakozol. Én jól elszórakozok vele. És azzal se értek egyet hogy ez lehúzás mert miért egybe adják ki. Szerintem az hogy a cod mellé járt egy ilyen mod ami önmagában is jó szórakozás,és ez nem került semmivel többe pont hogy jó dolog. Ha külön kiadták volna lehetett volna azért is súlyos pénzmagot adogatni.
A politikában a hülyeség nem hátrányos helyzet.
49. martin  Főszerkesztő
2010.09.17. 11:44:29
LV27
Válasz 40. leslie21 üzenetére:
Mérhetetlen ostobaságokat írsz, eszméletlen káosz van a fejedben. Ez mondjuk legyen a te bajod, de ha emellett még a többszöri figyelmeztetést sem vagy képes megérteni, ki foglak innen rakni. Köszönöm a figyelmet!
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2010.09.17. 11:02:10
LV7
Nagyon jó kis iromány lett......
Minek érzel? Van emotikon helyette!! o.O"
47. ufonauta  PlayStation.Community tag
2010.09.17. 10:05:58
LV15
mi ez a sok moderálás izé? valaki nem vette be a gyógyszerét ?
46. tsabe  PlayStation.Community tag
2010.09.17. 10:03:42
LV12
Válasz 15. amstel80 üzenetére:
húú ombre!! kibeb@szott jó, főleg a map packok, szerezd be, oszt nyomatjuk.
PiPi
2010.09.17. 09:48:12
LV1
nekem elvileg ma érkezik meg a játék, szóval remélhetőleg hamarosan én is belevethetem magam :)

amúgy a leírás nagyon jóra sikeredett, grat hozzá!
psn id: anyadlohaton
44. Figurehead  PlayStation.Community tag
2010.09.17. 09:01:51
LV1
Válasz 41. leslie21 üzenetére:
Az igazság és a valóság teljesen független attól, hogy ki mit mond, hányan állítják az ellenkezőjét, vagy hányan állnak ki mellette. Az hogy napról-napra egyre többen tagadják a holokausztot, még nem fogja meg nem történtté tenni. Hogy a 2. világháborúban kiket kellett megállítani (magyarán ki volt a rossz), azt megint nem nehéz meglátni. Ennyi.
43. BIOlogic  PlayStation.Community tag
2010.09.17. 08:35:10
LV1
Nagyon tetszik a leírás köszi,eddig ezekre nem is figyeltem pedig sokat nyomom......... :D
The Dark Brotherhood still alive...Hail Sithis....
42. HUN_ter  Dark Soul
2010.09.17. 06:54:43
LV26
ne zsidózzatok/nácizzatok már, nem ezért dolgoztunk Gegével.
So many games, so little time...
41. leslie21  PlayStation.Community tag
2010.09.17. 06:18:12
LV11
A hozzászólás moderálva lett!
te nem értesz a szóból?
40. leslie21  PlayStation.Community tag
2010.09.17. 06:12:45
LV11
Válasz 28. patrik00 üzenetére:
Nálad egészen biztosan jobban átlátom, ezt bebizonyítottad a gyerekes hozzászólásoddal.
39. zodiac55  PlayStation.Community tag
2010.09.17. 06:07:45
LV12
Válasz 34. GAR üzenetére:
Ketten vagyunk.
"Si vis pacem, para bellum."
38. amstel80  PlayStation.Community tag
2010.09.17. 00:08:43
LV5
Amúgy dögöljenek a zombik! uccu nekik!! ( + foszforgránát)
"Megvagy tetvesgörény mostpróbálj meg ugrándozni"
37. pdavid  PlayStation.Community tag
2010.09.16. 23:42:33
LV1
ezer köszönet a cikkért srácok!!
2010.09.16. 23:23:27
LV1
Imádom!
Ne legyél hülye, mert nem tudlak eladni!
35. gorbesz  PlayStation.Community tag
2010.09.16. 22:34:05
LV1
hat ez kesz....epp a heten gondoltam hogy megveszem, erre jon ez. most mar tuti vetel :DDDD
34. GAR
2010.09.16. 21:57:42
LV6
Még sohasem láttam itt moderált hozzászólást...
33. martin  Főszerkesztő
2010.09.16. 21:53:09
LV27
Utoljára moderálok, btok meg. Elég.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2010.09.16. 21:39:48
LV3
A hozzászólás moderálva lett!
okosan
2010.09.16. 21:24:30
LV9
Válasz 29. Valentin üzenetére:
Megnyalhatod a szőrős golyómat!
senki sem ültetheti babyt a sarokba!
30. SteveY  the gunner
2010.09.16. 20:41:38
LV22
A hozzászólás moderálva lett!
okosan
2010.09.16. 20:39:28
LV3
Válasz 21. leslie21 üzenetére:
Egyetértek Veled!!!!
Ami nem pusztít el az erősebbé tesz!
2010.09.16. 20:35:39
LV9
Válasz 21. leslie21 üzenetére:
Ja.
Még jó hogy te átlátod a dolgokat, és képben vagy!
senki sem ültetheti babyt a sarokba!
27. simon7109  PlayStation.Community tag
2010.09.16. 20:30:59
LV18
Válasz 8. DawidHUN üzenetére:
a másik meg,hogy torténetileg hozzá lehet kapcsolni a COD-hoz mert vannak,hogy mondjam vannak "történetek meg összeeskuvés elméletek" miszerint a náciknak voltak titkos kísérleteik,hogy kifejlesztjék a tökéletes katonát(ahogy a cikkben is írva van)
persze valoszínuleg nem igaz de a COD-hoz kapcsolodhat.
ha már az MW1 és 2 teljesen kitalált akkor ebben miért ne lehetne benne ez?
PSN: misi2mezei
26. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2010.09.16. 20:30:20
LV13
NEkem nagyon bejön! :P Várom már...
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
25. simon7109  PlayStation.Community tag
2010.09.16. 20:27:59
LV18
Válasz 8. DawidHUN üzenetére:
nem muszáj vele játszani....
semmi sem kotelez fel arra,hogy a story kivitele után akárcsak ki probáld.
ez olyan mint egy játékmód multiban.
pl nekem nem tetszik az S&D multiba de nem nyavajgok végette,hogy benne van.
PSN: misi2mezei
24. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2010.09.16. 20:17:52
LV28
Válasz 20. patrik00 üzenetére:
És nem is ez a megfelelő hely!
23. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2010.09.16. 20:16:56
LV28
Elnézést!
Maga a játék, nem is rosz, bár mint minden DLC bűzlik a profit szagtól!
Valóban méltatlan egy zombis téma a COD-hoz de hát ez van! Egy távirányítós kisautós PE után én már nem lepődök meg semmin!:D
22. HUN_ter  Dark Soul
2010.09.16. 20:10:19
LV26
Válasz 13. Jables üzenetére:
a legvégén olvashatod, hogy kik írták :)
So many games, so little time...
21. leslie21  PlayStation.Community tag
2010.09.16. 20:03:38
LV11
Válasz 16. patrik00 üzenetére:
Látom te szépen el vagy altatva a közhelyes, jól kitalált mesevilággal amit beadagoltak az egész világnak. Majd egyszer talán felébredsz, hogy nagyon sok dolog nem úgy van ahogy azt a pofánkba tolják.
2010.09.16. 19:40:19
LV9
Válasz 19. mentoloshypo üzenetére:
Amit most irok Amstel80-nak is szòl.
Nem kivánok politikai vitát vivni egyikötökkel sem.
Nyilvàn van igazsàg abban amit irtok, ez egy bonyolult és összetett téma, nem fekete fehér, hanem sokszinü.
Oràkig lehetne vitatkozni, beszélgetni ròla, de nekem nincs kedvem hozzà.
senki sem ültetheti babyt a sarokba!
19. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2010.09.16. 19:25:09
LV28
A hozzászólás moderálva lett!
okosan
18. amstel80  PlayStation.Community tag
2010.09.16. 19:22:15
LV5
Válasz 16. patrik00 üzenetére:
Ha jól tudom a Német hadseregben németek szolgáltak és nem nácik(mind)Azt tudom csak,hogy besorozták öket. Ezek szerint a felmenöimben is van náci???
"Megvagy tetvesgörény mostpróbálj meg ugrándozni"
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
Dark Devotion (PS4, PSN)
2020.02.16. 13:31 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pixeles kereszteslovagok Dark Souls-a.
Képregény - Dredd bíró: Minden birodalom elbukik
2020.02.16. 13:12 Cool-Túra
4 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Az előétel után itt a főfogás!
The Princess Guide (PS4, PSN)
2020.02.14. 09:18 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Négy hercegnő, egy tanár.
Mozi - 1917
2020.02.12. 19:23 Cool-Túra
6 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Egy csepp a háború vérmocskos tengerében.
Gris (PS4, PSN)
2020.02.12. 13:16 PlayStation Network
3 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Interaktív animációs film.
Coffee Talk (PS4, PSN)
2020.02.08. 14:07 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Visual novel latté.
ZOMBIE ARMY 4: DEAD WAR (PS4)
2020.02.07. 20:20 Játékteszt
7 hozzászólás
Szerző: HTB
Óda egy amfetaminfüggő élőhalott osztrák szobafestőhöz és rothadó társulatához.
Mozi - Jojo Nyuszi
2020.02.05. 17:00 Cool-Túra
8 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Felnőtté válni a Harmadik Birodalom alkonyán.
DRAGON BALL Z: KAKAROT (PLAYSTATION 4)
2020.02.05. 16:42 Komment
4 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Son Goku legendája.
Jurassic World Evolution - a kiegészítő csomagok (PS4, PSN)
2020.02.04. 14:07 Kedvcsináló
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
A rövid, a bosszantó és a jó.