PlayStation.Community

2008.11.26. 18:00 Játékteszt
76 hozzászólás
Szerző: KenChi
Értékeld a cikket!
A városom egykor csordultig telve volt energiával, veszélyes és undorító volt, de legalább valódi és életteli. Sajnos azóta megváltozott minden.

Lassan, de biztosan felemésztett mindenkit az új világ megszületése. Sokan elfogadták és elkényelmesedtek benne, azonban voltak, akik ebbe nem törődtek bele. Most ők a mi ügyfeleink.


Faith vagyok, Futár. Egy olyan ember, aki a bizalmas információkat szállítja. Mindenem a sebesség és a száguldás, mindezt két lábammal teszem, hatalmas magasságban, élet, s halál között, sokszor menekülve. Vadásznak rám.

Mirror's Edge
Faith naplója

Részlet a „Futás az életem” című naplóbejegyzésből

Mászok... lassan, nyugodtan. Tudom, hogy bármelyik pillanatban a mocskos világ csatlósaiba botolhatok, de higgadtnak kell maradnom, nem veszíthetem el a fejem. Ezek a szűk járatok – még ha lassan is kúszok – irdatlan fémhanggal sértik a fülem. Remélem, a visszhang nem jut el mások fülébe. Látom magam előtt a kijáratot. Egy kisebb ugrással máris földet érek.

Francba, pont a Kékek orra elé vetettem magam.
Mercury üvölt az adóvevőn, hogy húzzak el onnan, amilyen gyorsan csak tudok – persze mondani könnyű –, körbenézek, látok egy felvezető lépcsőszakaszt. „Faith, húzz el onnan, vedd felfelé az irányt!” Kedves tőle, de magamtól is rájöttem, hogy az egyetlen biztos út a felfelé. Érzem, ahogy a golyók süvítenek mellettem, érzem, ahogy kitépik a húst a vállamból, ahogy átszaggatják a combomat. Nem állhatok meg és ami ennél is fontosabb, nem gondolkodhatok az útvonalon. Egy pillanat alatt áldozat lehetek, a legapróbb hibák miatt is. Ebben a világban hamar felemésztene a feledés, és akkor ki változtatja meg? Bennem – és a társaimban – a remény. Mercury-nak köszönhetően mindig kapunk tájékoztatást az adóvevőn keresztül, és az irányokat így viszonylag könnyen lehet tudni. Fel a lépcsőn, csak fel, ki tudja merre visz, ki tudja mi vár ott rám. Az ajtókat nincs idő nyugodtan kinyitni, kézzel-lábbal be kell törnöm, ez számomra a leggyorsabb menekülési mód.
Hatalmas fény borítja el a látóköröm. Kijutottam az épületből, és a tetőn ácsorgok. A zárt épületben a szemem hozzászokott a sötét, rideg fényhez, de most hirtelen a nap sugarai égetik. Városunk jellegzetes felhőkarcolóinak látképe fogad a csúcson, melyek többsége szinte kezet fog a gyönyörű kék égbolttal. Épületek sokasága mind-mind fehér komorságba mélyülve figyel, helyenként élénk színekkel díszítve. A látványuk pazar. Órákig tudnám bámulni a kimagasló messzeséget, de félek, erre nincs idő, hisz bármelyik pillanatban egy golyó átfúrhatja akár elszánt szívemet – mely az életben maradás reményében egyre hevesebben ver.

Fuss, Faith, fuss – mondom magamnak, és elindulok, egyre gyorsabban futok, végül elrugaszkodom a biztos talajtól. Úgy érzem magam, mint aki repül, látom a lábam alatt a mélységet, ahogy elnyeli az utcán közlekedő forgalmat. Néha elgondolkodok rajta, hogy vajon ők miért törődtek bele eme világ arcába, és miért nekünk, Futároknak kell menekülnünk. Talán nekem is bele kellett volna törődnöm a változásba? Kétlem, az édesanyám életével fizetett a világ változásáért, ott voltam, láttam, és kegyetlenül tépte a szenvedés azt a szívet, mely idebent zakatol, hevességéből nem engedvén. Akkor megfogadtam – mindenképp léteznem kell.

A landolás – ilyen magasból – igen megrázó fájdalmat szülne, muszáj bukfenccel visszafogni a becsapódás erejét. Pörög velem a világ. Kezdek fáradni. Tovább, gyerünk tovább, még nincs itt a pihenés ideje – mondogatom folyamatosan, ezzel magamat is próbálom picit felpörgetni – gyerünk Faith meg tudod tenni, Celeste vár, rajtad múlik minden.
Sajnos nincs túl sok időm egy mélyebb beszélgetés kibontakoztatására. Ellenfeleink már a nyomunkban vannak. Sejthető volt, ezek a mocskok mindenhol felbukkannak. Nincs mit tenni, szembe kell szállnom velük. Egy akrobatikus ugrással becsúszok a rohadék lábához, gondolkodás nélkül lefegyverezem és jól állon rúgom, ezzel ideiglenesen ájulásba ejtem a tagot. Sajnos nem egyedül állt az utamba. Fussak vagy használjam az imént szerzett pisztolyt? Sok időm nincs dönteni, cselekednem kell. A lövés mellett teszem le a voksom. Eltaláltam, lassan térdre rogy és utam ezáltal szabadnak minősül – persze csak másodpercekre, hisz üldöznek, egy perc nyugtom sincs tőlük. A fegyvert eldobom, nem az én világom, nem veszem hasznát, futásban vagyok a legjobb, nem mellesleg a menekülésben is visszafog, most pedig igazán nagy szükségem van mindkét kezemre.

A létrán felfelé mászva szemeim megpillantják Celeste-et. Túl messze vagyok tőle, nincs mit tenni, dobom a nálam lévő csomagot. Sajnos hosszabb beszélgetésre nincs időnk, hisz mögöttem kicsapódó ajtón át máris megjelennek jó pár rosszakaró alak – erre persze Celeste is figyelmeztet. Szaladnék, de látom, hogy nincs kiút, túl messze van a következő épület. Merc távolból érkező tanácsára mindig lehet számítani, de azt, hogy a közelben lévő helikopterre vessem magam, szerintem ő sem gondolta komolyan. Nincs mit tenni, meg kell próbálni. Ismét azon kapom magam, hogy a levegőben repülök, alattam a talaj több méter mélységében fekve figyeli, ahogy lábaimmal és kezeimmel kapálózva igyekszem elérni a mozgó légijármű alsó részét. Épp, hogy megmarkoltam...

Ezernyi tükröződő ablakkal találom magam szembe, melyek alakomat adják vissza, miközben utolsó erőmmel kapaszkodok a halál torka felett. Látom magam. Örült vagyok.

„Faith, te normális vagy?? Mit csinálsz?” – teszem fel a kérdést magamnak.
De a válasz ennél azért egyértelműbb. „Élek, még élek...” – és ez éppen elég.

Ha jól belegondolok, ez nem is annyira veszélyes egy Futárnak, sőt teljesen normális a mi életünkben. Voltak és lesznek sokkal veszélyesebb ugrások is kalandjaim során, és bizony jól meg kell gondolnom miképpen cselekszem. Van, hogy hatalmas magasságban a városban magabiztosan álló épületek falain kell futnom és onnan elrugaszkodva keresni azt a pontot, ahol biztonságban érezhetem magam. Nem könnyű, higgyétek el nekem. Volt már példa, hogy egy-egy ilyen ugrást kicsit elvétettem, hatalmas sebességgel zuhantam a mélybe, és csak a remény maradt, hogy az élet ad még egy esélyt újraugrani.
Mercury rádión közvetített útvonal-tanácsai mellett nekünk Futároknak van egy úgynevezett Runner Vision képességünk. Mivel sok időnk nincs gondolkodni, és néha Mercury sem tud biztos irányba terelni bennünket, akkor erre a látásra kell hagyatkoznunk – ami elég gyakran fordul elő. Ennek köszönhetően egy-egy tárgyat piros színben látunk tündökölni, mely jelzi a helyes irányt útjainkon. Azonban van, hogy teljesen magunkra vagyunk utalva.

[…]

Egy nap az ikertestvérem egy gyilkosság helyszínén találja magát. Kate rendőr, teljesen az ellentétem, ő beállt szolgálni ezt a világot, hisz benne, és gyűlöli a munkám, megveti cselekedeteimet, ennek ellenére szeretjük egymást. Mivel minden mozgásról tudunk, ezért tisztán értesültem, hogy valami gond van Robert Pope irodájában, és tisztában voltam vele, hogy Kate is odaindult. Mivel lövést jelentettek pontosan abból az irodából, gondolkodás nélkül odarohantam. Marc szokásához híven a rádión keresztül segített a célhoz eljutni.

Az irodában Robert Pope holtan feküdt az íróasztal összerogyva, mint aki csak aznap túlhajszolta magát és nyugovóra tért. Megölték, s most Kate nyakába akarják varrni. Nem tehette, ő nem, ebben biztos vagyok. Valami nem stimmel. Ám nem tudtam órákig időzni vele, Marc már ideszólt, hogy rendőrök a láthatáron, és menekülnöm kell.

Pope asztalán egy papírfecnit találtam, melyen egy rövid szó állt: „Icarus”... Vajon mit jelenthet ez?
Utólag kiderült, mindennek a végére járásához közel 6 órára volt szükségem.

Részlet a „Merc, hallasz?” című naplóbejegyzésből

Kedvelem Merc hangját, olyan jó érzés, mikor a rádión keresztül kommunikál velem. Kellemes, szeretem hallgatni. Habár nem mindig tudok koncentrálni a hangja minden egyes rezdülésére, hisz ha szóba elegyedik velem, általában épp menekülőre kell fognom a dolgokat. Apropó menekülés. Sokszor úgy érzem, mintha valami komoly akciófilmben lennék egy főszereplő és a zene a füleimben is hasonlóan cseng – érzem, hogy a testemben maximumra hág az adrenalin szintje –, annyi különbséggel, hogy ez sajnos nem film, ez maga a valóság.

[...]Ismeritek Lisa Miskovsky-t? Képzeljétek, volt olyan kedves a svéd énekesnő, hogy írt nekem egy „Still Alive” című számot. Ha lesz időtök, mindenképp szerezzétek be, hallgassátok meg, nekem nagy kedvencem lett.

Részlet a „Furcsa álmok” című naplóbejegyzésből

Minden ember alszik, és ebből fakadóan minden embernek vannak álmai. Nem tudom, hogy miért van ez, mikor én hunyom le a szemem és álomba borulok, néha furcsa álmok találnak meg, melyek a múltam egy-egy lényegesebb pontját elevenítik meg egy remekül megkomponált animációs rajzfilmbe bújtatva. Többségük inkább rémálomnak tűnik, mégis úgy érzem kellemes átélnem a történetemet ebben a nem épp megszokott formában is.Részlet a „Megtaláltam!” című naplóbejegyzésből

Utamat gyakran keresztezi a Runner Glyph-jel, ami tájékoztat arról, hogy ott valahol a közelben lesz egy Futárnak való táska. Szabadon dönthetek, hogy magammal viszem, vagy sem. Megszerzésük életemben egy újabb kihívást jelent. Ha másnak nem, önmagamnak bizonyítok ezzel, hogy képes vagyok egy-egy menekülés és futás közben koncentrálni olyan apróságokra, mint egy táska megszerzése. Ha jól emlékszem, egészen pontosan harminc ilyen táskát találtam eddig.
Részlet az „Egyszer én is elkezdtem valahol” című naplóbejegyzésből

Emlékszem, mikor betörtem Mercury otthonába, szégyen, nem szégyen, el is kapott. Mosolyogva gondolok vissza arra a percre. igen, akkor még nem voltam Futár, ő azonban igen. Magához vett, kiképzett. Azóta visszavonult és a háttérből követi a dolgok alakulását. Ő biztosít munkát számunkra, szerzi az ügyfeleket, és tanít, ha szükséges.

Részlet a „Gyakorlás kérdése” című naplóbejegyzésből

Futár létemre – mint minden ebben a szakmában tevékenykedő embernek – sokszor szükséges a gyakorlás. Sokat számít az idő és persze az útvonal, igaz sokszor segít nekem a speciális Runner Vision képességem a menekülésben egy-egy küldetés során, mégis ha jobb időt szeretnék befutni, kénytelen vagyok olyan utat bejárni, olyan lehetetlennek tűnő megoldásokat véghezvinni, amiket korábbi küldetéseim alatt nem tettem. Tulajdonképpen ugyanazokon a terepeken tudom ezeket a gyakorlatokat lefutni, ahol a történetem is játszódik. Jó szórakozásnak tartom, főleg, hogy a többi Futár barátommal is össze tudjuk vetni az időnket. Így nem csak saját rekordomat vagyok kénytelen megdönteni, de mérhetetlenül büszke vagyok magamra, ha mások előtt lehetek. Merc szerint én vagyok a legjobb Futárja. Én pedig igazán nem szeretnék neki csalódást okozni.Kedves napló olvasó, remélem, hogy egy nap Te is átéled az életem.
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
76. MikeB  PlayStation.Community tag
2011.09.18. 11:29:54
LV5
Ezzel a tesztel most nagyjából egyet értek,nálam 9-es a rövid sztori miatt,de attól még az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.
"THE SH4RK"
75. MikeB  PlayStation.Community tag
2011.09.18. 11:28:00
LV5
Válasz 74. ProxyOffBass üzenetére:
Én 18-szor megtettem :D
2009-es év játéka szerintem,egy két apró hibája van,de hangulatban verhetetlen és a Speed run plusz time trial is jó kis időtöltés,sokat játszottam/játszom még mindig vele,vannak top 10es/20as időim is :)
"THE SH4RK"
2010.09.03. 22:04:04
LV1
Egyszer szerintem, mindenképpen érdemes végig tolni.
"War Has Changed"
73. Gosi
2010.04.26. 16:02:34
LV1
Elég frankó kis játék
72. pank2
2009.09.04. 08:50:47
LV2
nekem nemjon be az ilyen ugri-bugi játék
PSN ID: paradilaci
2009.06.02. 18:51:41
LV1
naon dög meg van de ellehet akadni néha de a lényeg hogy jó:)
(+[__]x)LilTommy(+[__]x)
70. retro17  PlayStation.Community tag
2009.05.10. 10:57:14
LV2
engem csak az idegesit hogy nagyon világos a játék jáccok és kiégeti a szemem meg belsö nézet ezek a problémáim a játékkal semmi más am jo játék
69. Shadow
2009.04.13. 01:26:04
LV1
Nagyon jó játék. Először azt hittem hogy nincs értelme visszatérni rá, de miután begyakoroltad a mozdulatoka, hihetetlen szórakoztató lesz a játék. :)

Ötletes a teszt, bár a zenés dolgot kicsit talán eröltetted, meg van még egy-két baki. A "Merc, hallasz?" rész olyan lett, mintha Faith szerelmes lenne Mercuryba, közben ez nem igazán derültki. Szerintem Merc nem más mint egy nagyon jó barát, mentor és tanító. Mondjuk, nagyon jó volt őt hallani, télleg megnyugtatott, egy picit a rohangászás közben. Először meg azt hittem, a végén lévő eseményről fog szólni a fejezet. :)

Jah, tényleg, még annyi hogy, a PS3-mas verzióban szintúgy szerepel az nVidia Physx vagy ez már csak utólag, a PC-s verzióban szerepelt?
68. ssy7
2009.01.31. 14:54:43
LV14
Válasz 67. FLeGGa92 üzenetére:
Én még a demót sem láttam:S
Disznóvágás Pro 2009
2008.12.29. 16:30:14
LV1
demoja nagyon bejött nincs valakinek eladó? jó állapotban?
PSN : FLeGGa92
66. karlo
2008.12.18. 18:22:03
LV1
Én nemrég toltam végig kb 8óra alatt.Ugy jelemezném hogy egy modern kori prince of persia fps-be.Amúgy kelemes kikapcsolódást nyújtott.
65. xetron  PlayStation.Community tag
2008.12.17. 08:23:09
LV20
kicsit émelyegtem a sokk ugrálás miatt :)
Ultra Super Mega Combo Breaker .....
2008.12.16. 22:02:33
LV1
A demot nemegyszer végigküldtem, és totál a padlón vagyok tőle!!!!! A zenéje meg a város feeling engem nagyon kicsit a régi N64-es Perfect Dark-ra emlékeztet.
2008.12.15. 22:29:37
LV6
Én szerda óta várok a sztrájk miatt!
62. Cyberpunk  PlayStation.Community tag
2008.12.09. 16:17:22
LV2
Farnkó a tesz, le a kalappal.
Játékot ma lesz szerencsém elkezdeni.
61. Szeni
2008.12.08. 11:50:47
LV1
Nagyon tuti a zenéje! A demot legalább 10-szer végig nyomtam miatta! :)
60. Beni
2008.12.07. 10:18:35
LV1
Szerintem az egyik legszebb grafikájú játék:):D
59. Petunia  Szerkesztő
2008.12.03. 15:12:53
LV12
Remek lett a teszt, a szám meg gyönyörű szép, gondolom a játék is kb. hasonló színvonalon mozog. :)
Endure and Survive
58. KenChi  Alapító tag
2008.12.03. 12:30:41
LV6
Válasz 57. Csipi üzenetére:
Helyes, amúgy én is. Sőt, a teszt óta nem tudok a játékról leszakadni.

Mellesleg: http://playstationlive.hu/@music/Mirrors_Edge[...]
(akinek kell mp3-ban, ha nincs Store, innen is le tudja tölteni)
PSN / WiiU: GGKenChi | http://madafaka.hu
57. Csipi
2008.12.02. 19:22:12
LV2
Bazzeg KenChi, én azóta a játék zenéjét hallgatom...
2008.12.01. 15:00:33
LV2
sajna nem az en mufajom. ezert velemenyt sem tudok mondnai. De a leiras es a kepek szepek. :)
Nemmegy ez a Portable ID. :(
55. metadata  PlayStation.Community tag
2008.11.29. 13:55:18
LV15
Még sosem olvastam ilyen hangulatos tesztet. Az elején persze nem értettem meg, de végül is nagyon tetszett. Gyakrabban kéne írnod!
FatHead
2008.11.28. 07:28:05
LV9
Válasz 52. KenChi üzenetére:
nem azt mondom hogy nincs benne a tesztbe aminek benne kell lennie csak nekem nem tetszet de valaszodbol latom hogy nem vetted a szivedre.a tippjeidet koszonom megfogadom.en arra gondoltam hogy a jatek elejen amikor a plazanal a ket lift melett a lepcson felmenve a lehuzott rollo feletti platformra kellet menni 40szer mentem neki mig eszrevettem.a demo alapjan azt hittem hogy nagy vorosen fog vilagitani az utvonal es folyamatosan fogok haladni
senki sem ültetheti babyt a sarokba!
53. kluft  PlayStation.Community tag
2008.11.28. 02:26:39
LV8
Válasz 47. KenChi üzenetére:
xD

F*szán stílusos lett a játékteszt :)
Semper Fidelis
52. KenChi  Alapító tag
2008.11.27. 22:07:13
LV6
Válasz 49. patrik00 üzenetére:
Jaa, és egy kis tipp: próbálj meg úgy játszani, hogy nem a gép által kijelölt útvonalat használod, hidd el, vannak egyszerűbb utak is - mellesleg sokkal jobb trükköket lehet ezeken csinálni!
PSN / WiiU: GGKenChi | http://madafaka.hu
51. KenChi  Alapító tag
2008.11.27. 22:03:43
LV6
Válasz 49. patrik00 üzenetére:
Nembaj, ha nem szereted. Én sem szeretem, ha minden teszt ugyanarra a sablonra épül. Nekem ezt az élményt nyújtotta, nem pedig a "DICE jó játékot csinált, és jó, hogy az UNREAL engine-t használták hozzá, ja és kevés a tíz pálya, és sokat le lehet esni, ha b*lfasz vagy, mellesleg mindent az L1 gombbal hozol elő..."

Egyébként, ha sokat nyomod, akkor szinte nem fogsz leesni soha. Akkor majd kijön az élmény jobban.
PSN / WiiU: GGKenChi | http://madafaka.hu
50. KenChi  Alapító tag
2008.11.27. 21:59:37
LV6
Lineáris? Az. De ha jól tudom a Metal Gear Solid 4 is az.
Mire vagy kiváncsi értékelés szempontjából?
Kérdezz bátran.
PSN / WiiU: GGKenChi | http://madafaka.hu
2008.11.27. 21:59:30
LV9
en nem szeretem az ilyen meselos teszteket,ez se tetszet.a jatek szamomra frusztralo hogy egy resznek negyvenszer kell nekimenni mig megtalalom az utat plusz huszor leesek amit muvelek az minden csak nem szabad futas.megis tetszik a hangulata a kepi vilagarol meg az ultraviola cimu film jutt eszembe.eddig mindig egy uton tudtam eljutni a celig tehat nem volt valami nagy szabadsagom de meg valtozhat mert az elejen jarok.
senki sem ültetheti babyt a sarokba!
48. Kazama_Jin  PlayStation.Community tag
2008.11.27. 19:29:53
LV6
korrekt, de az értékelést ki lehetett volna bontani pár mondatban.
tényleg, mennyire lineáris a játék? (valahol vki felrótta a játéknak)
47. KenChi  Alapító tag
2008.11.27. 18:15:24
LV6
Válasz 39. Necc üzenetére:
Legyen? ;)
Csak a videoteszt bevezetője előtt kéne valami életbiztosítás is! :D
PSN / WiiU: GGKenChi | http://madafaka.hu
46. KenChi  Alapító tag
2008.11.27. 18:12:35
LV6
Válasz 33. martin üzenetére:
Lehet pihenni is benne, mikor mondjuk liftben vagy.
Az mondjuk más kérdés, hogy akkor nulla a kilátás ;)
PSN / WiiU: GGKenChi | http://madafaka.hu
45. Dragonken  Szerkesztő
2008.11.27. 13:35:41
LV16
nekem a teszt nem tetszett,de a játékot beszerzem.
de miért nincs DK-n nadrág?
2008.11.27. 12:57:11
LV3
Szuper játék.Mindent vivő!
You're pro or You're a noob.That's life.
43. npeter  PlayStation.Community tag
2008.11.27. 11:50:22
LV1
Demó alapján annyira nem jött be ez a falon futkosás.
Ps4 ID: Castiel1220
42. taron  PlayStation.Community tag
2008.11.27. 11:18:22
LV5
nekem ez már az előzetesek alapján sem jött be,a teszt az király,de a játékot kihagyom.
Ar0nka
41. Odin  PlayStation.Community tag
2008.11.27. 10:48:50
LV4
Kirra játék!
40. csavar  PlayStation.Community tag
2008.11.27. 10:27:12
LV1
A teszt játékhoz méltó, vagy fordítva! gratula. nekem kellemes meglepetés a ME. remek hangulat és nekem fullosan bejövős grafika. valahol én is 8 pontra értékeltem... korrektség van! :)
"Minden aminek kezdete van, véget is ér."
39. Necc
2008.11.27. 10:11:22
LV1
Tuti beszerzem de egyelöre 10k nem adok érte. Video teszt lesz?
PSN ID: NeccHU
38. Yokozuna  PlayStation.Community tag
2008.11.27. 08:14:51
LV6
hmm... beszerzem valamikor!
"Csináltunk fényt. A végén már Unikumból."
37. ssj3_vegetto  The Champion of the Gods
2008.11.27. 07:33:18
LV20
Nekem már a demo is tetszett, 1x beszerzem. 8pont reális.
Don't Tempt My Dark Passenger
2008.11.27. 06:41:38
LV1
Nekem nem jött be ez a játék. :(
ID: hdcsaba /game: GTA4
2008.11.27. 06:08:01
LV11
Válasz 33. martin üzenetére:
:) Azért egy két momentum rohanás közben is igencsak megcsapja az ember szemét :P
"If You only Knew Where I Just Been and what I Saw
34. Roxas
2008.11.27. 03:39:40
LV3
Máig nem térek magamhoz a gametől:)

Igaz ma már a SF2HD a menü:)
33. martin  Főszerkesztő
2008.11.26. 23:56:36
LV27
Ez a játék szebb így állóképeken, mint mozgásban. Ott mindig rohanni kell, nincs idő nézelődni. :P
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
32. KenChi  Alapító tag
2008.11.26. 23:11:02
LV6
Válasz 26. Csipi üzenetére:
Megfogadom a tanácsod ;)
PSN / WiiU: GGKenChi | http://madafaka.hu
2008.11.26. 21:54:41
LV6
Ez a zene valami iszonyat jó :)
PSN ID: HUN_Dark-san
30. Zema
2008.11.26. 21:39:01
LV1
Hi!
Megvan vkinek a főcímdal (Still Alive) remix Pack? Armand Van Helden, Benny Benassi, Teddybears, Paul Van Dyk, Junkie XL remixeit tartalmazza, kb. 30MB. Nagyon kellene, megköszönném ha vki át tudná küldeni!

2008.11.26. 21:32:24
LV5
Válasz 28. KenChi üzenetére:
upp tényleg, pedig nem is vagyok cőke ^^
Sex - Game - Rock'n'Roll!
28. KenChi  Alapító tag
2008.11.26. 21:22:37
LV6
Válasz 27. Ponty_88 üzenetére:
Benne van a tesztben ;)
PSN / WiiU: GGKenChi | http://madafaka.hu
2008.11.26. 21:14:32
LV5
nagyon jó volt olvasni! Grat KenChi! nagyon tetszik a játék, írtad hogy a történetre koncentrálva rövid, ezt sajnálom :-( mennyi volt a játékidő?
Sex - Game - Rock'n'Roll!
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
MIRROR'S EDGE
Electronic Arts
Látványosság:
Kiemelkedő
Játszhatóság:
Szavatosság:
Zene / Hang:
Kiemelkedő
Hangulat:
Kiemelkedő
8/10
Pozitívum
A látvány, a hangulat és a játékélmény mind-mind "szédítő magasban" lebeg
Negatívum
A történetre koncentrálva túl rövid