PlayStation.Community

2010.05.03. 09:50 Játékteszt
62 hozzászólás
Szerző: HTB
Értékeld a cikket!
Cseltől csak az fél…

Angyalok kórusa vuvuzelával

…szóval az egész szerdán kezdődött. Délután ötkor még izzadó, fasírtszagú, kerekes táskás dámákat kerülgettem a metrószerelvényen, kínosan ügyelve arra, nehogy hozzáérjek valamihez, kezem szétrothadását megelőzendő. A fene se gondolta volna, hogy hajnali egykor már világbajnokként fogom futni a tiszteletköröket a johannesburgi Soccer City stadionban. No, de ne rohanjunk ennyire előre!
A világ fociszerető fele már tűkön ülve várja az idei világbajnokságot, melynek ezúttal a Dél-afrikai Köztársaság ad otthont. A június 11-től július 11-ig tartó tornát kilenc város tíz stadionjában fogják lebonyolítani. Mind a nyitó, mind a záró mérkőzés a már említett Soccer City arénában kerül majd lejátszásra, keretet adva a világ első, Afrikában rendezett foci világbajnokságának.

Fogadjunk, hogy nem tudtad (hacsak nem olvasol Wikipediát)™ rovatunk következik: a 11-es szám hangsúlyozása korántsem véletlen. A VB hivatalos labdáján, a Jabulanin is 11 szín szerepel, kikacsintván a Köztársaság 11 régiójára, valamint utalva a csapatok 11-es kezdőjére.

Az EA, nem meglepő módon ezt a hullámot kihasználva – ahogy azt ’98 óta négyévente rendszeresen teszi – dobta piacra a soros VB adaptációját, elhozván nekünk a 2010 FIFA World Cup South Africát.- Örülünk, Vincent?

Mi van Makaay! Be ne kakálj!

A game indítása után egy fantasztikusan megkoreografált intro videót tekinthetünk meg. A bibi csak az, hogy nem ezen játék elindítását követően. Ott vagyunk tehát a főmenüben, hangulatkeltő képkockák híján Zakumi, a Mr. Burns-féle májfoltokkal megáldott leopárd, valamint a VB idei himnusza, a Wavin’ Flags köszönt minket.

A menüben szereplő játékmódok közül javallott a tizenegyes párbajokba ugranunk első fejesünket, mivel a legnagyobb játékmenetbeli változásokat itt követték el a kanadai fejlesztők. Felejtsd el az eddigi tizenegyeseknél alkalmazott puritán megoldásokat – az új szisztéma sokkalta jobban adja vissza e pontrúgások hangulatát, valamint mindazt, ami a büntetőt elvégző játékos fejében lezajlik.
Adva van egy csúszka, mely közepén a zöld színben pompázó tartományt kell eltalálni az izgő-mozgó kis pöcökkel a lövés gomb lenyomásával. A nyomva tartás hosszúsága fogja meghatározni lövésünk erejét, míg a rúgás irányát a bal analóg karnak az adott irányba való elhúzásával fogjuk befolyásolni. Ha a rúgás túl erősre sikerül vagy nem jól találjuk a labdát, játékosunk egy nagy seggrehopp keretében fogja a lasztit a kapu mellé bombázni. A fejlesztők még ezen is csavartak egyet, ugyanis a kis pöcök mozgásának gyorsaságát nagyban befolyásolják a büntető elvégzésének a körülményei is. Ha már 5-0-ra vezetsz, nyilván nyugodtabb szívvel fog a focistád a labda mögé állni, ellenben egy sorsdöntő büntető elvégzésénél a szíve ütvefúróként fog kalapálni, felgyorsítva a pöcök mozgását, megnehezítve a dolgodat. Dicséretes az is, hogy kapusként adott esetben rossz irányba vetődve is lehetőség van a hárításra. Egy pocsékul kivitelezett, de kapura tartó lövés simán kipattanhat az ellenkező oldal irányába dőlő kapuőrző lábáról.

A játékmenetben ez az egyetlen igazi újítás, de vétek lenne nem megemlékezni arról a pár finomrahangolásról, ami az új FIFA-t sokkal játszhatóbbá teszi a tavaly megjelent nagytestvérénél. A kapusok mesterséges intelligenciáját pont annyira piszkálták meg, hogy elkerülhessük a félpályáról bekapott bosszantó gólokat, valamint a magas beadások is nagyobb szerepet kapnak, érdemes ezeket használni, ezekre építeni – nagyobb eséllyel szerezhetünk gólt valami látványos mozdulattal, mint a FIFA ’10-ben. A tupírozás azonban nem jelenti azt, hogy a FIFA-ra jellemző kis izéket teljesen kiiktatták volna. Lesz olyan, hogy a fejedet fogod fogni focistád valamelyik megmozdulása, vagy meg nem mozdulása után. Élvezhetőbbek lettek a meccsek, de korántsem tökéletesek.

(Most jut eszembe a másik „nagy újítás”, a FIFA kétgombos irányítása. Mivel láttam már videón majmot Pac-Manezni – egész jól tolta –, erre több szót nem is fecsérelnék.)
A tizenegyes-párbajok által nyújtott örömök megtapasztalása után a többszemélyes játékmódokra való ráhangolódás érdekében döntöttem úgy, hogy kedvenceimmel, az olaszokkal fogom megvédeni a 2006-ban elhódított világbajnoki címet. Lehetőségem lett volna arra, hogy egészen a selejtezők kezdetétől pátyolgassam a derék digókat, de türelmetlen ember lévén egyből a 32 csapatot felvonultató döntőre esett a választásom. Rögtön szembesültem azzal, hogy az EA Canada a világbajnokság hangulatának autentikus visszaadására helyezte a fő hangsúlyt, s tette ezt fantasztikusan. Nemzeti színekben elektrikbugizó nézők, a meccs elején elhangzó himnuszok, elpuskázott lehetőségek miatt őrjöngő edzők, a konfetti zápor és a különféle rigmusokat skandáló közönség mind-mind hozzájárulnak a képernyőn zajló események monumentális voltához. Le a kalappal, így kell ezt! A közeli képek grafikai megvalósítása kapcsán örömünk azért nem lehet teljesen felhőtlen, néhány játékos ábrázatát annyira agyonstilizálták, hogy inkább hasonlítanak önmaguk paródiájára, mintsem magára a valós személyre.

Új névvel visszatér a korábbi FIFA-kban szereplő Be a Pro játékmód is. Ha csetlő-botló ifjúból akarunk tökéletes katonát faragni, a Captain Your Country-ban tehetjük ezt meg. Két csomag gyömbéres süti jár a készítőknek, hogy az új kameraállásnak köszönhetően immár a pálya háromnegyedét beláthatjuk, nem kell állandóan a képernyő alsó részén található radart sasolni.
Lehetőségünk van továbbá megváltoztatni magát a történelmet, a Story of Qualifying keretein belül. Itt ki-ki mérkőzésekbe csöppenve kell adott esetben kibekkelni, vagy megfordítani a meccset szorult helyzetekben. Egy pár idegesítő szituációtól eltekintve jókat lehet itt is játszani, de a rúgjál három gólt 2 perc alatt 10 játékossal-féle okosságok miatt kénytelen vagyok visszakövetelni az EA-től az egyik gyömbéres csodát. A világbajnokság kezdete után ez a mód további, ingyenesen letölthető tartalommal bővül majd. Az ígéretek alapján legkésőbb másnap már újraélhetjük az előző este drámáját.

Amennyiben a világon elszórt többi focirajongó ellen szeretnénk megküzdeni, a korábbi FIFA-khoz hasonlóan megtehetjük ezt egyszerű meccsek keretében, de a prímet az Online 2010 Fifa World Cup viszi. Itt választott csapatunkkal a 4 fős csoportból továbbjutva kell elhódítanunk a hőn áhított serleget. Kedves kis apróság, hogy a mérkőzés alatt egy időnként felbukkanó kis ablak segítségével tájékoztat minket a játék a másik mérkőzés pillanatnyi állásáról. Ha sikerül továbbjutnunk az egyenes kieséses szakaszba, teljesen más megközelítéssel fogunk hozzáállni aktuális ellenfelünkhöz. Rég izzadtam le úgy netes játék során, mint amikor egy hasonló képességű játékos ellen kellett kiharcolnom a döntőbe jutást. A 80. percben még mindig gólnélküli döntetlenre állt a mérkőzés, megfontoltan tologattuk mind a ketten a labdát, amikor Camoranesivel a jobb szélről egy sikeres lövőcsel után sikerült beverekednem magam az ellenfél tizenhatosába, és egy tökéletesen kivitelezett lövéssel kiszednem a pókhálót a jobbfelsőből. Teljesen nyeregben éreztem magam, azonban a 90. percben a bíró egy buta feltartás miatt szabadrúgást ítélt riválisomnak sacckábé 23 méterre a kapumtól. A srác büntetett, 1-1. Némi mérlegelés után úgy döntöttem, hogy átmegyek ultradefenzívbe és kihúzom valahogy a büntetőpárbajig, a hirtelen halálig. Számításaim bejöttek, a 116. percben lehoztam 3 védőt, és a frissen beállt csatárokkal továbblőttem magam a döntőbe – itt már úgy jártam, mint az a bizonyos Besenyő Pista bácsi, akinek sikerült a WC mellé ülnie, és felment benne a pumpa. Csúfosan elbuktam.
A svéd beáll a kapuba, s véd

…hangzott el az okosság Hajdú B. István szájából, akit állandó jellegű tettestársával, Faragó „ronáldinnyú” Richárddal nemcsak nézőként, de gamerként is hallhatunk meccset közvetíteni a 2009-es FIFA óta. A World Cup 2010-ben nem így lesz, a választható magyar nyelv nem szerepel ebben a szezonális finomságban. Engem nem zavart, mivel már a ’09-ben sem húzták nálam tíz percnél tovább az idegesítő marháskodások miatt. Marad tehát az angol nyelvű kommentátor páros, Andy Townsend és Clive Tyldelsley. Az új duóhoz új szókincs is dukál, az unalomig ismert frázisok szajkózása helyett eddig nem hallott, kontextus függő benyögésekkel fogják emelni a virtuális közvetítés színvonalát. Pirospont jár azért is, hogy a játék beállításai között a Sátán egyik leggonoszabb teremtményének, a zümmögő-kerregő vuvuzelának a hangját egy laza mozdulattal kiiktathatjuk.
Bár a zenei ízlés erősen szubjektív dolog, én pozitív csalódásként éltem meg a játékban felcsendülő muzsikák színvonalát. Az EA által erőltetett tucat indie és pop zenék helyét egy jóval hangulatosabb zenei kavalkád vette át. A FSOL – Papua New Guinea (alapmű!) hallatán egészen elérzékenyültem, ahogy megrohamoztak az emlékek (igen, ennyire alapmű!).
…ki maga is cselvető

A kávémat szürcsölgetem, s közben azon lamentálok, hogy az EA egy nagy zsivány: évről-évre lehúz minket a FIFA franchise-zal. Mégis minden évben megvesszük a játékot. Nemcsak megvesszük, de szeretjük is, hol jobban, hol kevésbé. Jelen esetben a tizenezer forintos vételárat sokallom, de az érdemeket nem vitatom. Emígyen szólok tehát: ha a tavalyi FIFA kimaradt az életedből, akkor a 2010-es VB adaptációnak ott a helye a polcodon. Ha rongyosra nyúztad a ’10-es FIFA-t, akkor sem szabad szó nélkül elmenned a cucc mellett. Biztos van egy haversrác, szomszéd vagy kolléga, aki várva várja, hogy beszólhasson neked a kedvenc csapatod legkisebb botlása esetén is. Ha vele felesbe megveszitek a World Cupot, lehetőségetek lesz a TV előtt lematekozni az akkor most ki is a jobb problematikus kérdését.

- Vincent! Örülünk?
- Ideig-óráig biztosan.

(A játékot támogatónktól, az Electronic Arts-tól kaptuk tesztelésre. Köszönjük! A game - sok már új és régebbi PS3-as és PSP-s társával egyetemben - megvásárolható és megrendelhető kiemelt támogatónknál, a Platinum Shopnál. Kérjük kattints a linkre, vagy a lap tetején levő boltbannerre, és tekintsd meg a Platinum Shop bőséges PlayStation kínálatát. Köszönjük.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
62. GONDOCS  PlayStation.Community tag
2014.06.22. 02:36:13
LV1
Szórakoztatóbb az átlag focis játékoknál és még az irányítás is baráti.
61. Kenny29  PlayStation.Community tag
2012.03.17. 13:06:16
LV1
Megvettem a Console Cornernél 1400Ft kb annyit simán megér!!!!Utoljára Fifa-t még Ps1-en nyomtam a Road to World Cup 98-at,hát azóta kicsit változott az irányítás.Szenvedtem mire az argentinokkal vb-t nyertem,de megérte,nagyon jó a game hangulata.
2011.07.27. 11:55:37
LV2
nagyon tetszik a játék
59. petyoka  PlayStation.Community tag
2011.05.08. 15:23:24
LV6
szerintem sokkal jobb mint a fifa 10,legalábbis hangulatosabb
58. sayainbarni  PlayStation.Community tag
2011.04.22. 21:49:06
LV2
könnyü benne a platina?
57. Ant24_Hero  PlayStation.Community tag
2010.07.25. 22:31:00
LV6
Király mert az összes ország benne van,
igy mi nyerhetünk vbt Hungary val is :D :D :D
ha már az igaziak még bejutni sem képesek sehova
56. danis
2010.05.14. 21:27:29
LV1
Nekem bejön a játék!
55. Wildstorm  PlayStation.Community tag
2010.05.11. 07:22:38
LV1
Válasz 54. pegge üzenetére:
Ezért szép az élet. Mindenkinek mást ad! :)
54. pegge
2010.05.10. 08:18:40
LV1
Sokan mondjátok, hogy nem ér ez egy fabatkát se, amint vége a VB-nek értelmét veszti a játék.
Amióta megtanultam járni szeretem a focit, de engem pl a BajnokokLigája és hasonló kupák nem hoznak lázba, drukkolni valahogy mindig csak a nemzeti tizenegyeknek tudok. Ezért én százszor inkább ezt veszem meg a hangulat és a zászlók miatt, mint egy "sima" fifát, klubcsapatokkal.
1 vásárlója már van itthon;) Előrehozzuk a VB-t, már csak meg kell tanulni konzolon focizni.:D
2010.05.06. 18:27:42
LV1
Válasz 51. benci00 üzenetére:
Én Győr környéki vagyok ;) (Győrszentiván)
52. dako
2010.05.06. 16:34:05
LV1
Válasz 47. Geri üzenetére:
Lehet persze én a Magyarokkal nyertem meg a vb-t:)
2010.05.05. 00:40:59
LV1
Gondolom ti sem Győr környêkiek vagytok.... :(
Úgy látszik itt tényleg nem szeretik a focit....
50. maarsziii  PlayStation.Community tag
2010.05.04. 19:46:09
LV4
Mi hetente szoktunk "fröcsögtetni". Bár mi még a Fifa 09-bél tartunk. összejövünk 8-an és hadd menjen. Sör, kaja, háttérben a nőcik babáznak. Eléggé rendben van.
Utópiákra nagyobb szükség van, mint nem.
49. zoli12i  PlayStation.Community tag
2010.05.04. 18:19:56
LV11
nem ide tartozik de valaki elmagyarázná hogy itt hogy kell levelet küldeni másnak ?
48. HTB  Szerkesztő
2010.05.04. 12:38:46
LV6
Válasz 47. Geri üzenetére:
selejtezőből ki kell jutni velük, de online alapból használhatod a vb-s játékmódban
Just another freak in the freak kingdom
47. Geri
2010.05.04. 12:28:39
LV3
magyar válogatottal lehet lenni?
Vagy csak azzal aki bejutott?
HUNGARY klán
2010.05.04. 12:28:01
LV6
Szép.
Te is játszol velem, én is játszom veled.
45. mexico
2010.05.03. 23:15:41
LV1
MEXICO forever!!!!!!!!!!!:)
"aztahétszentségesmajomfaszát"--Eric Cartman
2010.05.03. 22:22:54
LV1
Győr környékén én is bennt lennék egy házitornán, akár a helyet is meg tudnám oldani.
2fő lenne biztosan........
43. Wildstorm  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 21:57:21
LV1
Válasz 42. zoli12i üzenetére:
Szováti, az még közelebb van! :D
42. zoli12i  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 21:53:34
LV11
Válasz 38. Wildstorm üzenetére:
Debreceni vagy ? Én Szoboszlói......
41. MazaHUN  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 19:42:10
LV7
Válasz 37. REWEN87hu üzenetére:
simán:D

A legtutibb többen összejönni, kisorsolni a párokat és mehet a banzáj:D

kis sör meg kaja, aztán hajrá! max 6-an szoktunk lenni, mert akkor csak két ember pihen!

próbáltunk régen 1 vs 1-ben is, de úgy rengeteget kell várni:( Az akkor jó ha 2-3-man vagytok!
,de 2 vs 2-őben van a nagy borulás, mert hát össze kell szokni:D

Nekem, spec. most szerencsém van, mert a haver veszi meg én csak a pecót meg ps-t adom!

Joy-okat meg most a projektort is hozzák:D dübörögni fog rendesen az afrikai doboktól a pecó:D:D
independent
40. EmThor  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 18:39:13
LV12
Köszi, én nem vagyok focirajongó, de ha 1 játékot kellene megvennem a témában, akkor azt hiszem ez lenne az.
2010.05.03. 18:00:29
LV3
Válasz 7. Penge70 üzenetére:
Jaja.
"Wait until they get a load of me!"
38. Wildstorm  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 16:42:47
LV1
Válasz 37. REWEN87hu üzenetére:
Merre rendezitek a partykat? Ha valaki Debrecen vagy annak környékén rendez party-t, feltétlen szóljon!
37. REWEN87hu  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 16:40:54
LV8
Válasz 10. MazaHUN üzenetére:
mi is szoktunk ilyen partikat tolni ês be szerzem de ha lement az 6000ft 2006 kiadâssal is rengeteg órât jâtszotunk valamikór csakk 11es pârbajoztunk
PS3 ID: rewen87hu ps4 id: vsanya87
36. Cash0717  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 16:26:01
LV6
Jó kis teszt!

Hajrá Anglia!!!
Halál a húgypókokra!
35. Wildstorm  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 15:30:38
LV1
Válasz 33. PKHeGe üzenetére:
Hidd el, az érettségivel jobban jársz!!! :D
2010.05.03. 15:02:15
LV21
Drága a cucc.
33. PKHeGe
2010.05.03. 14:58:07
LV9
Buzi érettségi... pedig lenne mit tolni. :P
Szebb jövőt!
32. Wildstorm  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 14:16:13
LV1
Válasz 30. ps2true üzenetére:
Nagyrészt. De azért mégsem olyan. Bár szerintem is elég lett volna DLC formában. 1 fontért. :D
31. ufonauta  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 13:47:08
LV15
nem tud érdekelni
30. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2010.05.03. 13:10:12
LV24
ez a játék többet nem érne mint egy izmosabb DLCt. Így dobozosan nem kell. Meg amúgy sem. A VB meg nagyrészt lejátszható a FIFA 10 ben is.
Playstation
29. G-men  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 12:43:19
LV11
lehet majd kihozzom
SicKLy SaVaGe
28. Yokozuna  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 12:40:13
LV6
féláron megvenném.
"Csináltunk fényt. A végén már Unikumból."
27. xbox  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 12:09:07
LV5
Tuti vétel:)
Jó lett a teszt:)
Hajrá Elefántcsontpart + England + Spanyol!!!
26. Re-tech  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 12:04:27
LV7
Martin hsz-ét nem értem!
A kamera állítható.
Nem üthetlek meg mer' megbüntethetnek.
25. Wildstorm  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 11:34:25
LV1
Válasz 24. HTB üzenetére:
Én ezzel nem is vitatkozom. Részvétem a nyári vizsgák miatt. Nincs annál rosszabb.
24. HTB  Szerkesztő
2010.05.03. 11:26:49
LV6
Válasz 23. Wildstorm üzenetére:
szerintem sokkal feelingesebb adott esetben a VB meccsek előtt egy fél órával letolni az aznapi aktuális mérkőzéseket haverral, majd ribizliszörpöt szürcsölve kultúráltan drukkolni, de mindenki maga dönti el, mennyire éri meg neki
szerintem simán - ha nem vizsgákra kellene készülnöm június-júliusban akkor tuti én is így tennék
Just another freak in the freak kingdom
23. Wildstorm  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 11:21:27
LV1
Válasz 21. HTB üzenetére:
Akkor már szerintem mindegy ha ő veszi meg a VB után 2.000-ért. Szerintem.
22. zoli12i  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 11:18:26
LV11
Válasz 21. HTB üzenetére:
farkas éhes vagyok :D a magyar válogatottal meg akarom nyerni a vb-t ! Csak a COD5-t most rendeltem 8ezerért + 1 új joyt 12-ért.
21. HTB  Szerkesztő
2010.05.03. 11:15:23
LV6
Válasz 20. zoli12i üzenetére:
meg ne egyed, mert a BR szanaszéjjel vágná a torkodat. amúgy egy próbát simán megér. lehet, hogy a vb után max kétezret fog érni, de a VB-nek két és fél hónap múlva lesz vége. 12 ezer pénzért majdnem 3 hónapos szavatosság egy játéknál szerintem nem rossz dolog.
Just another freak in the freak kingdom
20. zoli12i  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 11:11:13
LV11
én még nem tudom hogy meg egyem e ! Nekem túl drága max. úgy vesszem meg hogy a AC2-t eladom mert azt úgyis kiplatináztam már !
Hajrá Hollandia+Német o.
+ GOO Arsenal !
19. Wildstorm  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 11:10:52
LV1
Válasz 18. MazaHUN üzenetére:
Gondolom lenne sokkal több is? Host csajok nem lesznek? :D
18. MazaHUN  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 10:58:31
LV7
Válasz 11. Wildstorm üzenetére:
Már 12 jelentkező van rá:)

Sajnos ennyi ember nem fér el és ha ilyen sokan lennék 1 ps kevés is lenne, hisz több lenne az Off idő, mint amennyit játszunk!

Így csak a legvéresebb tagok, akik vágják a témát! Jönnek, h összemérjük erőinket:D
independent
17. Wildstorm  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 10:55:14
LV1
Max. a 11-sek miatt venném meg, de az tuti benne lesz a 11-ben, szóval nem érdekel. :)
16. Penge70  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 10:47:19
LV22
Válasz 13. szakolczai üzenetére:
A legtöbb helyen max 2000-ért szórnák, de hát nem kell a kutyának sem:D
nem is csodálom
15. szakolczai  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 10:43:11
LV8
Válasz 13. szakolczai üzenetére:
Mármint az aktuális torna után...
HASTA EL FINAL, VAMOS MADRID !!! PARA SIEMPRE...
14. Petunia  Szerkesztő
2010.05.03. 10:42:42
LV12
Jó lett, mint mindig!! :)) (A teszt persze, a játék nem érdekel. Bár a teszt szerint az is jó lett, úgyhogy mindenki boldog. :D)
Endure and Survive
13. szakolczai  PlayStation.Community tag
2010.05.03. 10:42:33
LV8
Ráér ezt VB után is megvenni. Erre már rábasztam az UEFA Euroval. Szép jó, csak próbáld meg eladni utána bazdmeg.
HASTA EL FINAL, VAMOS MADRID !!! PARA SIEMPRE...
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA
Electronic Arts
Látványosság:
Játszhatóság:
Szavatosság:
Zene / Hang:
Kiemelkedő
Hangulat:
Kiemelkedő
8/10
Pozitívum
A VB hangulat már-már lemászik a képernyőről, élvezetes multiplayer, kitűnő kommentátorok
Negatívum
Kevés újítás a korábbi FIFA címekhez képest, a VB után egy-két hónappal aktualitását fogja veszíteni

MARTIN BELESZÓL
Hangyafoci.