PlayStation.Community

2009.11.13. 10:53 Kedvcsináló
62 hozzászólás
Értékeld a cikket!
Most jó lenni katonának!

Nos, nincs szükség felesleges mondatokra vagy szavakra: megérkezett az idei év egyik legjobban várt (ha nem a legjobban), multiplayert előnybe helyező FPS játéka!
Mindenki tudja, hogy ebben a műfajban az előző rész etalonnak számított, viszont most az a kérdés, a jelenlegi rész beváltotta-e, a hozzáfűzött reményeket, miszerint egy legalább olyan ütős online multit kapunk-e a kezünkbe, amibe napokat, heteket, talán hónapokat tehetünk bele a legkisebb ellenérzés, illetve unalom felmerülése nélkül.

Meg kell, hogy mondjam, az online móka egyszerűen fantasztikus lett, látszik: a rajongók minden megvalósítható ötletét megpróbálták belesűríteni több-kevesebb sikerrel! Maga az online „rendszer”, hogy így fogalmazzak nem kapott lényegesen sok változtatást az előzőhöz képest: a lobby maradt a régi ugyanazokkal a menüpontokkal, kiegészülve egy új ponttal, név szerint „Callsign & Killstreaks”, melynek lényege több almenüből tevődik össze. A legelső ezekből a Title, mely lehetőséget nyújt nekünk, hogy a karakterünk ablakát teljesen testre szabhassuk különféle avatarokkal, emblémákkal és fantázianevekkel, mint pl.: Destroyer, Pyromaniac, Rain of Fire. Személy szerint nekem nagyon bejött, így mindenkinek teret biztosítanak afelé, hogy kimutathassa egyéniségét. Megközelítőleg 200 avatar van a játékban, tehát van lehetőség bőven! A másik nagy újítás (és az egyik legjobb), hogy lehetőségünk van a killstreakeket saját szájízünk kedvére alakítani, melyeket szintlépésekkel lehet megoldani – és ha már a szintnél tartunk, szót ejtenék a fejlődés menetéről is. Mint tudjuk, az első részben tíz, egyenként 55 szintet magába foglaló „lépcsőfok” volt, melyekért az ember képes volt napokat beleölni a játékba, hogy kimaxolja azt. Itt sincs ok panaszra, ugyanis már 70 szintet magába foglaló lépcsőfok jelenti a magasabb szintekre való feltornázást, tehát elmondhatjuk, van benne kihívás bőven, főleg ha belevesszük még a challenge-eket, amikért még akkor is vadászni lehet, ha már minden mást teljesítettünk – már csak az a kérdés, megéri-e?

A pályák tervezéséhez nem tudok semmi rosszat sem hozzáfűzni, mindegyik tökéletesen alkalmas a különböző játékmódok gyakorlására. Talán egyetlen változtatásnak véltem felfedezni, hogy az előző részhez képest jóval nagyobbak és nyitottabbak lettek a helyszínek, ez nekem személy szerint jobban bejött, de ezt mindenki döntse el maga! Továbbhaladva az online szekción, itt is lehetőségünk van a fegyvereinket, illetve felszereléseinket saját ízlésünknek megfelelően összegyúrni. Itt is kapott újdonságokat a játék, nem túlságosan sokat, de a legnagyobb előrelépésként véltem felfedezni, hogy egy bizonyos perk használatával az előző résztől eltérően lehetőségünk nyílik a fegyvereket 100%-kosan kihasználni – révén, hogy több kütyüvel vértezhetjük fel, melyekkel hatásosabban vadászhatunk!

Utoljára a co-opról is tennék említést, elvégre ez is a multihoz kapcsolódik. Azt kell, hogy mondjam, engem hihetetlenül meglepett a változatossága ennek a módnak: új szintre emelték a co-op fogalmát, ugyanis itt már nem csupán a jól megszokott, egymás mellett öljük az ellenfelet időre megoldást pakolták bele, hanem zseniális módon oldották meg a pályákat! Egy példa: adott egy terület, az egyikünknek A-ból B-be kell eljutni, de nem akárhogyan, ugyanis rengetegen jönnek és időre kell megcsinálni a feladatot. Mi történik ilyenkor? Amíg az egyik lent harcol és próbál eljutni a célba, addig a másik légi támogatással tisztogatja előtte az utat, hogy sikerüljön a küldetés, egyszóval zseniális! A legfőbb ok viszont, amiért megéri játszani vele amellett, hogy barátoddal nyomhatod végig, az a kihívás, amiből bőven akad benne elhihetitek!

A rózsaszín felhő után jöjjön a feketeleves, mert az is akad itt (sajnos).
Kezdjük a legzavaróbb hibával, amit nem értek meg, hogy miért kellett változtatni az invite rendszeren? Az elsőben tökéletesen megvolt oldva: belépsz a lobby-ba, rámész a barátaidra és már mehet is a játék, ellentétben itt már a menüből kell behívni az embert, általában nem sok sikerrel, ugyanis előtte átlagosan minden második híváskor ki kell lépni a játékból és vissza, hogy sikerüljön a kontaktus. Mondhatjuk úgy is, az invite rendszer teljes csőd – bár az Infinity már dolgozik a patch-en. Egyenlőre nem tudok erre jobb szót mondani, mint hogy sz@r! A másik tényező, ami mellett nem mehetek el bármennyire is nem érint ez engem, az pedig a klánrendszer! 2007-ben elég volt annyival megoldani ezt, hogy 4 random betűt beírtál magadnak és ezt nevezhetted a saját klánodnak. Oké, akkor ez tényleg elég volt, de 2009-ben ennyi remek játék után igazán belepakolhattak volna ennél többet is, már csak azért is, mert ezzel nem csak a game már amúgy is egekbe nyúló szavatosságát emelték volna még tovább, hanem mert ezt ilyenkor már elvárja az ember egy ekkora címtől!
Ezektől eltekintve kijelenthetem, hogy az Infinity Ward kitett magáért! A második mondatom kérdésére a válasz: igen, megéri heteket, hónapokat játszani ezzel a programmal, mert hihetetlenül jó lett a kis gyermekbetegségei ellenére is! Remélem nagyon gyorsan összekapják magukat a fiúk és kidobnak valami patch-et a problémákra, mert, bár nem nagy dolgok ezek, lényegesen rontják az összképet.

(Shoud)Lobby rendszer:

• Call of Duty 4 legnagyobb hibája a lobby rendszere (volt). Sokszor órákon át a lobby-ban csücsültünk, beszélgettünk a haverokkal, mert egyvalakit valamiért nem akart beengedni!

• Közösségi játék révén felháborító, hogy 2 év (!) alatt az online rendszert semmilyen formában nem javították, sőt, egy furcsa ötlettel meg is bonyolították azt: PSN-en keresztüli levél útján tudunk/tudnánk csatlakozni egymáshoz.

• Klánrendszer teljes hiánya! Nem szégyen a lopás, de hasznos (Killzone 2!).

• A COD 4 legidegesítőbb jelensége a „host ended game” felirata volt. Két év alatt sikerült megoldaniuk ezt a problémát. Ha a host kilép, VÉGRE a szerver automatikusan átruházza valakire a „nemes” feladatot. Azonban ez se működik mindig jól, az esetek több mint a felénél kidob a játék.

• Legjobb megoldás, ha a csapatunkban van a host, ami szinte garantálja a folyamatos játékot!

Perkek:

• Az MW1 egyik legnagyobb újítása a „perk” rendszer volt. Ezzel szemben az MW2 egy sokkal komplexebb, átgondoltabb „perk” rendszert kínál. Vannak az alap tulajdonságok – köztük rengeteg új – amik bizonyos feladatok után fejlődnek, fejleszthetőek. Ennek segítségével újabb tulajdonságot nyithatunk meg. (Példa: Steady aim: célzás nélküli lövésnél pontosabb. Továbbfejlődve: sniperezés közben hosszabb ideig tarthatjuk vissza a lélegzetüket!)

• „Death perk”: halálunk utáni perk megjelenése: X halál után nyílik meg automatikusan.

• Végre több dolgot is tudunk tenni a fegyverünkre a Bling perk segítségével (level 20.)

Killsteakek:

• MW1-ben három killstreak nyitható meg: UAV, Airstrike és a Hellikopter.

• MW2-ben most már a killstreakek is variálhatóak, konfigurálhatóak. Alapból 3 killstreak lehet nálunk. Különböző szintek elérésénél „vásárolhatóak” meg a killstreakek, amiket magunkkal „vihetünk” a csatatérre.

• Összességében nem rossz ez az új rendszer, de magasabb killstreakek után behívandó járművek annyira erősek, hogy megöli a játékélményt!

Játékmódok:

4 új játékmód található az elődhöz képest:

• Headquarters pro. (Végre nem csal a gép: elsőnek kijelöli a célpontot, majd 2 perc után lehet elfoglalni a területet. Miután ez az egyik csapatnak sikerült, be kell védenie azt.)

• Demolition: Hasonló, mint az SD, csak újraéledéssel. 2 célpontot kell bevédeni, vagy megtámadni. (Természetesen a bombát kell telepíteni vagy leszedni.) Mindenkinél van bomba!

• CTF: Klasszikus zászlólopós feladat. Cél, hogy az ellenfél zászlaját úgy jutassuk „haza”, hogy a mi zászlónk „otthon” legyen. (Csapatmunka ezerrel!)

• TPS mód: Az egyik „nagy” újítás. Egyszerre 8 játékhoz játszhatja, különböző játékmódokat támogat. (TDM,SD,DEMOLITON) Meglepően jóra sikerült. Egyetlen hibája a fedezék rendszer teljes hiánya.

Összességen rengeteg JÓ újítás található az MW2-ben, melynek segítségével rengeteg harcos hónapokig, évekig a harcmezőkön fog harcolni. Gyökeresen nem mertek változtatni, de nem is kellett. Amennyiben, ha következő Modern harcászatban újra ez a förtelmes, elavult, vacak lobby-rendszer lesz, én biztos nem fogom megvenni a játékot. Bár a fanoknak minden eladható…

(Dzsupin)Kezdjük is a multis játékok alfájánál, a „lobby”-nál: bár első pillantásra régi ismerősként köszönt ránk, de több opcióval és felhasználóbarátabb felülettel teszi mindezt. Megkönnyítették társaink felvételét, valamint játékba invitálásukat. Az előbb beharangozott plusz opciók mellett természetesen megtalálhatók a már jól ismertek, így pl. online kivetülésünk személyre szabása, azaz a fegyvereink és a felszerelésünk összeállításának opciója is. Merítési lehetőségünk határozottan bővült, mind a fegyverek, mind a kiegészítő kellékek terén (holografikus vagy hőképet adó távcső, a pajzshasználat megjelenése, két fegyver használata egyidőben, vagy említhetném a dobókést, esetleg a semtex gránátot), illetve egy-egy jópofa – esetleg flegma – beszólást is kapcsolhatunk nevünkhöz, vagy szimplán nemzeti zászlónk színe alatt vonulhatunk a csatatérre.

A sort a killstreakek összetételének megválasztásával folytathatjuk: 3 lehetőségünk van továbbra is, ugyanakkor a kínálat itt sem hagy kívánnivalót maga után. A modern hadviselés minden elemét felvillantja a játék különböző extra formájában. A teljesség igénye nélkül: EMP (azaz elektromágneses impulzus – még az ellen red-dotját is kisüti), illetve a sima és a szőnyegbombázáson át a különböző helikoptereken keresztül az általunk irányított precíziós rakétától az atombombával bezárólag minden megtalálható.
A választott perkek: gyakorlatilag ezek emberünk/fegyvereink speciális tulajdonságai, mint például gyorstárazás vagy erősebb lövedék (ezekből a „kevesebb néha több” elvet követve kiszórtak párat, vagy kisebb átalakításon estek át), adott feltételek teljesítése után továbbfejlődhetnek.

Maga a játékmenet továbbra is rendkívül gyors és intenzív maradt, kiegészülve pár új játékmóddal, mint a CTF vagy a 3rd person módban is megvívható küzdelem. A pályák mérete észrevehetően nőtt és ezzel egy időben komplexebbé is váltak, azaz már nemcsak az utcákon, hanem majdnem az összes házban, illetve olykor a háztetőkön is felvehetjük a harcot az ellennel. Amit a magam részéről sajnálok, hogy nem emeltek az egy partiban résztvevő játékosok számán: azaz normál esetben 6 vs. 6 maximum 9 vs. 9, illetve egy újdonság a co-op lehetősége, ahol vállvetve küzdhetünk valakivel online vagy akár otthon osztott képernyőn is. Azt kell, hogy mondjam telitalálat ez a mód, minden igénynek és kívánalomnak megfelel: a gyors, pár perces rapid partiktól a 15-20 perces, az embert fizikailag és néha szellemileg is próbára tevő sokszínű feladatok gyűjtőhelye.

A végére hagytam az egyetlen negatívumot, mely igazság szerint amennyire hidegen hagyja az egyszeri játékost, viszont annál jobban fáj a hardcore gémernek: ez pedig az, hogy továbbra sincs klántámogatás, illetve ez kimerül annyiban, hogy a felhasználó neve elé 4 karakternyi szöveget bárki beírhat. Persze ez nem lehet kifogás arra, hogy ne csatlakozz hozzánk az online harcmezőkön. Jó játékot mindenkinek!

(Pityi)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
2009.11.29. 03:30:58
LV9
Válasz 57. Spawn82 üzenetére:
Egyet értek!=)
"Aranyos az ellenfél, tök jó, rendes mindenki"
61. Feles  Feles
2009.11.27. 22:01:58
LV14
Jó buli lehet! Majd lesz ilyen PC-re is? XD Amúgy olyan nincs hogy PC-ről tolom a multit PS3-asokkal ugye? :( Kár. De azért sok sikert! :D
Feles
60. Zauder84  PlayStation.Community tag
2009.11.27. 11:19:00
LV1
Válasz 59. _ap_ üzenetére:
Üdv!

Idézet a cikkből: 'illetve egy újdonság a co-op lehetősége, ahol vállvetve küzdhetünk valakivel online vagy akár otthon osztott képernyőn is. '

Előző részben is volt. :)
Why so serious?
59. _ap_
2009.11.24. 19:15:05
LV1
Egy kérdésem lenne ami elég valszín banális. Akinek megvan nézze már meg a menüt :)

Van benne olyan multiplayer mód hogy ketten ülünk 1 gép előtt és nem online hadakozunk?

Megvenném, de ketten vagyunk a családban, és játszanánk egymással, de csak egy ps3 van.. még egy ps3-at meg azért nem ér :)
2009.11.23. 18:34:09
LV1
Az utolsó videoban A Spec Opsot Easyn tolták DDDD
2009.11.22. 18:44:18
LV1
Hihetetlenül jó lett!Bár egy kicsit talán elfogult vagyok!Mind a szingli és a multi is nagyon jó!Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Spawn-HUN
56. Prof  PlayStation.Community tag
2009.11.22. 10:13:58
LV1
Jó kis cikk, thx!
2009.11.21. 18:31:24
LV2
Válasz 54. ALF22 üzenetére:
Taktikázni kell!Jó az! anno Pc-n nyomtuk CoD2ben =)
Hi Georgie...Do you want a balloon?
54. ALF22  Son of Liberty
2009.11.21. 12:59:53
LV26
Válasz 52. satosso üzenetére:
ritkán
de idegesítő mert a védekezés miatt hátul is kell maradni és szinte megy a kempelés ezerrel
53. Shoud
2009.11.21. 12:10:17
LV4
Válasz 52. satosso üzenetére:
hoxa?
2009.11.21. 10:30:50
LV2
Valaki szokott CTF-et játszani?
Hi Georgie...Do you want a balloon?
51. ALF22  Son of Liberty
2009.11.20. 15:07:38
LV26
Az egyik dolog ami nem tetszik a multiban: 9 ellen a maximum. Rohanok.rohanok körbe-körbe és alig találkozok vkivel. Vagy ha látom akkor még közel is kell lennem hozzá. És ha közel vagyok jó, ha nem én halok meg.
Szal alig lövök és könnyen halok.

Így már érthető miért volt a killzone daráló. Ellenben ott lehetett könnyen ellenfelet is találni és többet is lehetett ölni.
Most eljutottam oda, hogy1 hét után unalmas kezd lenni. A socom is izgalmasabb volt ennél.
50. Pityi  PlayStation.Community tag
2009.11.17. 19:48:10
LV14
Azon töröm a fejem a 3ik képen milyen játékmód lehet : ilyen állásnál a srácnál launchra kész az Ac130
"nem olvasó vagy,hanem egy legalja troll" xD
49. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2009.11.16. 21:26:03
LV13
Egész jónak néz ki... bár a pénzemet inkább az AC2-re költöm majd:)
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
48. Bogyi007  a legtitkosabb titkosügynök...
2009.11.16. 11:59:53
LV6
Válasz 41. martin üzenetére:
LoL. :D
No Warez! Együtt a Tiszta Játékért!
47. Ego007  Admirális Generális
2009.11.16. 11:44:55
LV10
Válasz 38. Geri üzenetére:
Csak azoknak csalódás akik ezelőtt nem játszottak COd-al ;)
2009.11.16. 00:40:27
LV1
online szerintem jol sikerult,elejen nem tetszett,hetvegen volt ra idom belerazodni,mostmar egyre jobban tetszik
45. Sippie
2009.11.15. 15:47:52
LV8
Na kiváncsi leszek hogy battlefield 2, vagy ez jobb-e.
Si vis pacem para bellum
44. Pityi  PlayStation.Community tag
2009.11.14. 23:48:15
LV14
Válasz 43. marcogi üzenetére:
Call of Duty 4: M. W. ;)
"nem olvasó vagy,hanem egy legalja troll" xD
43. marcogi  utazó
2009.11.14. 21:40:05
LV9
grafikát melyik játékhoz lehet hasonlítani?
couchsoldier
42. ufonauta  PlayStation.Community tag
2009.11.14. 17:52:42
LV15
online szerintem egész jó lett
41. martin  Főszerkesztő
2009.11.14. 10:23:37
LV27
Válasz 37. W_h_i_T_E_FoX üzenetére:
Ha készítesz nekünk pár jó minőségű PS3 multis képet, azonnal lecserélem őket.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
40. sipi79  PlayStation.Community tag
2009.11.14. 01:04:21
LV1
Válasz 38. Geri üzenetére:
Egyetértek!
COD4 RULES!!!!!! PSN ID:sipi79
39. Lotar  PlayStation.Community tag
2009.11.14. 00:28:46
LV18
Fáj már a szemem , úgyhogy ez a cikk is marad holnapra . x_X
psn/sen id: pcpmate
38. Geri
2009.11.14. 00:09:34
LV3
CSALÓDÁS
HUNGARY klán
2009.11.14. 00:00:09
LV1
uristen ezek a kepek x 360on keszultek konzolhaboruu :D
am a cikk jo es nekem nagyon bejon a multi csak szokni kell a bad company utan, hogy itt gyakrabban lonek hatba
2009.11.13. 23:53:54
LV5
Válasz 30. martin üzenetére:
Thanks!
35. Alien  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 23:52:23
LV10
Válasz 27. Gascoigne74 üzenetére:
jól érzed...a multi pályáit sztem eltolták a cod5 irányába...jóval nagyobb pályáktöbb futkosás,tömöttebb grafika...emiatt többen campelnek,ami sztem a cod4-ben pont faszán szűrve volt...és meg merem kockáztatni,hogy emiatt csúnyább lett...sztem a cod4 pályái szebbek voltak.
34. sipi79  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 23:36:49
LV1
A ZENE tiszta siralmas!!!!!!
Harry Gregson Williams az 1 kicsit maradandóbat alkotott a COD4-ben.
COD4 RULES!!!!!! PSN ID:sipi79
33. sipi79  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 23:31:26
LV1
2 évig ezt csinálták!? COD4 turbo!!!!!!!!
Hát én többet vártam multi terén,grafikailag.
Talán majd a MW3!Talán!
COD4 RULES!!!!!! PSN ID:sipi79
32. Cingarayzsa  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 22:36:45
LV4
Válasz 31. Cingarayzsa üzenetére:
*a vége lemaradt.*

Mert az Online része a játéknak kárpótol a single részben
elkövetett hibáért. De azért örültem volna egy ütős kis storynak...
A magból fa lett s a fáról le esett az alma.
31. Cingarayzsa  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 22:34:13
LV4
Pontosan ezt akartam hallani az Online részéről a játéknak.
Most nagyon örülök és most már az sem érdekel, hogy a
Single részében nagyon nagyot csalódtam.
A magból fa lett s a fáról le esett az alma.
30. martin  Főszerkesztő
2009.11.13. 22:11:31
LV27
Válasz 28. Dzsupin üzenetére:
Javítva.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
29. Gascoigne74  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 20:21:30
LV1
Jah viszont a Spec Ops mód nagyon bejön, haverral játszottunk már pár órát, elég jó hangulata van.
PSN ID: Gascoigne74
2009.11.13. 20:20:08
LV5
Válasz 19. HUN_ter üzenetére:
Sorry, ezt mindi elb.szom... xD
27. Gascoigne74  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 20:19:42
LV1
Nekem vegyesek az érzéseim, a multival kapcsolatban, nekem a COD 4 pályái jobban bejöttek, szerintem jobban lehetett taktikázni. Bár lehet, azért érzem így, mert még kevesebb órám van a játékban, mint az előző részben. Egyébként grat a tesztelőknek!
PSN ID: Gascoigne74
26. bertifox  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 20:05:26
LV7
egyet ertek az urakkal:)
Four wheels move the body.Two wheels move the soul
25. CountofHell  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 20:03:32
LV15
Köszi szépen. Ez most nekem egy kicsit bonyolult. Komolyan ennyi dolog van a multiban ?
Majd ki kell próbálnom. Akkor lehet nem is fog annak tűnni.
PSN - CountofHell_HUN
24. Pityi  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 19:38:39
LV14
Válasz 21. Alien üzenetére:
maradjunk annyiban a korábbi résznél jobb :D
"nem olvasó vagy,hanem egy legalja troll" xD
2009.11.13. 19:31:49
LV1
most jó lenni katonának!
Jó a f*szt,jó a f*szt!
miért is?a játék maga nagyon jó,csak a srácok kicsit elsiették a multit.
már a 3. javítást adják ki és még mindíg nem működik az invite a friend menüpont.ezzel nagyon lerontják a játék összhatását...vajon a 360-as is ugyanígy szarakodik,vagy csak minket tiszteltek meg ezzel?...
22. Shoud
2009.11.13. 19:06:17
LV4
Válasz 21. Alien üzenetére:
Valóban,ez egyénfüggő!
21. Alien  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 18:53:13
LV10
jó kis szösszenet volt,bár az érdekes,hogy vki kényelmesebbnek látja az új invite rendszert,valaki nem...én sem,sztem ezt elb*szták...
2009.11.13. 18:14:10
LV2
A veterán Co-op majdnem hozza Socom izgalmait.Király!
A bika az a férfi tehén?
19. HUN_ter  Dark Soul
2009.11.13. 17:33:37
LV26
Dzsup! sokszor írsz "killsteak"-et "killstreak" helyett :)
So many games, so little time...
18. HUN_ter  Dark Soul
2009.11.13. 17:30:42
LV26
nagyon jó cikk lett, gratula, srácok! multiban találkozunk! :))
So many games, so little time...
17. RAIKOH  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 17:03:35
LV5
Szerintem meg szar a multi, amelyik csapat durván becampel ,többnyire az nyer.Fölöslegesen túl van bonyolítva a pályák többsége, es azon múlik az egész kit lősz hátba , SD-ben egyszerűen lehetetlen befigyelni 2o camp helyet a bomba körül ,több szinten.Még a négybe megfigyeltél 4-5 helyet és kész, sokkal céltudatosabb harcok voltak, itt meg csak forogsz,hogy melyik sarokból lő ki a csicska noob, ha meg mit sem törődve mész,akkor hátba lőnek, tehát vagy elkezdesz te is campelni mint a többi hülye gyerek(és így már simán te vagy a király) vagy idegrohamot kapsz, arról már nem is beszélek,ha bemegyek a HQ-ba akkor egy tárból se bírom leszedni az embert,peedig én vagyok a host,és ugyan ezzel a fegyverrel egy TD,vagy F4A-ban 100 méterről is leszedem 2-3 lövésre, tiszta non-sence számomra, ha meg vissza nézem killcamokat,jókat nevetek.Téhát ez cam sajtoknaknak csinálták,ők boldogok a játékban
PSN ID: PITYUKA , XBL ID: SOULREAVERAZIEL
2009.11.13. 16:21:24
LV5
Válasz 13. Undefeated üzenetére:
Kocce, majd ha vagy online, irj, es beveszunk a csapatba!
15. Foxhound  Szerkesztő
2009.11.13. 16:09:07
LV14
jól összehoztátok srácok! grat!
"Why did i move here? I guess it was the weather."
2009.11.13. 16:03:05
LV4
Jó lett srácok :D.Így tovább
MJ: Let's plaaaaay..wuhuuu
13. Undefeated  John McClane fehér trikója
2009.11.13. 15:53:01
LV9
jó irás dzsupin, legalább elméletben már képben vok :D
"Miért vagytok gyengék? Játsszatok!"
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
Cat Quest II (PS4, PSN)
2020.01.28. 19:55 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: martin
Mi újság, cicamica?
Root Letter: Last Answer (PS4, PSN)
2020.01.28. 17:48 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: Angyalkus
Levél a múltból.
Mozi - Six Underground - Hatan az alvilágból
2020.01.27. 13:34 Cool-Túra
17 hozzászólás
Szerző: VictorVance
– Ezek nem ötletek, hanem különleges effektek, Mr. Bay. – Nem értem a különbséget.
Children of Morta (PS4, PSN)
2020.01.26. 22:05 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
A vér nem válik vízzé.
Mozi - Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
2020.01.23. 11:35 Cool-Túra
15 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Rosszfiúkból öregfiúk.
VASARA Collection (PS4, PSN)
2020.01.22. 14:16 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Szamurájok versus tankok jöhet?
Arise: A Simple Story (PS4, PSN)
2020.01.22. 14:06 PlayStation Network
12 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Ez csak egy egyszerű történet, semmit nem akar…
Képregény - Az Új Bosszú Angyalai: Ostrom
2020.01.20. 16:55 Cool-Túra
1 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Az Angyalok epikus és csodálatos hattyúdala.
SNIPER GHOST WARRIOR: CONTRACTS (PS4)
2020.01.18. 17:20 Játékteszt
2 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Ötödjére csak sikerült
Sorozat - Love, Death & Robots Volume 1. (2019)
2020.01.16. 16:14 Cool-Túra
8 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Az erőszak és nemi szervek dala, időnként gondolatokkal.