PlayStation.Community

2009.11.11. 14:59 Játékteszt
50 hozzászólás
Szerző: GaBi
Értékeld a cikket!
Húzogatod, nyomogatod, tekergeted, csavargatod...

Szerintem nincs olyan gamer, aki ne találkozott volna a Guitar Hero valamelyik részével. A RedOctane által fejlesztett gitárszimulátor új kapukat nyitott a modern videojátékozásban, sikeresen robbantotta be Amerikába és Európába az eddig csak Japánban hódító ritmusjátékokat. Az Activision még időben felismerte az új irányzat mögött rejlő piaci potenciált, és a RedOctane felvásárlása után borzalmas pénzeket fektetett a gitáros game népszerűsítésébe. A kaliforniai kiadóóriás a rocksztárosdi után teljesen más vizeken hajózik tovább: legújabban az elektronikus és hip-hop zene szerelmeseit fertőzi a legújabb őrülettel, a DJ Hero-val.

Modern világunkban a zenés szórakozóhelyeken laptop-DJ-k tucatjai Traktoron keverik az MP3-at, pedig a DJ-zés hőskorában teljesen más trendek domináltak. Két lemezjátszó közé ékelt keverőpult, fekete bakelitlemezeket forgató lemezlovasok és MC-k mára már egyre ritkábban hódítanak a bulikban a maguk sajátos remixeikkel és az egyedi hangzásvilágukkal. Jelenlegi játékunk a két végletet kívánja némi átfedéssel prezentálni, ahol a klasszikus stílusban keverhetjük a modern zenei irányzatok legjavát. Eljött az idő, hogy nagymenő (ide eredetileg más szó jött volna) rockgitáros helyett a lemezjátszók mögött fejlesszük ritmusérzékünket.Már vásárláskor szembetűnő lehet a hatalmas dobozméret: a DJ Hero pakkja magán a játékon kívül tartalmazza a plasztik lemezjátszót és keverőpultot is. Kicsomagoláskor garantáltan nagyra tágul minden gamer pupillája, első pillantásra bele lehet szeretni a nagy műanyag DJ-cuccba. Itt már némi megnyugvással vesszük tudomásul, hogy megéri a pénzét a csomag, az első szett teljesítése után pedig már biztosak leszünk abban, hogy jól jártunk a vásárlással. A vezérlőegység kizárólag ehhez játékhoz lett összerakva, közében szétcsatlakoztathatóak és felcserélhetőek a részek, így balkezes zenekedvelők is mindenféle hátráltatás nélkül fedezhetik fel a mixelés örömeit.

Fejlesztőstúdió a FreeStyleGames, egy közel 50 főt számláló, angliai székhelyű csapat, melyet tavaly vásárolt fel az Activision, és bízta meg őket néhány Guitar Hero DLC elkészítésével. A sikeres együttműködést követően egy nagyobb projekt megvalósításába fogtak, ismert lemezlovasok közreműködésével alkották meg a DJ Hero-t.
A zenei anyag összeállítása a fejlesztő belsős remix-csapatának és a világ ismert DJ-inek közös gyümölcse. Az eddig sehol sem hallott mixeket kizárólag erre a játékra hozták össze, szám szerint 94-et. Külön örülhetünk a változatos zenei felhozatalnak, számos stílus képviselteti magát a hip-hoptól a popzenén keresztül egészen az elektronikus irányzatokig. Biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja majd kedvenc előadóját, legyen az 2Pac, Beastie Boys, Public Enemy, Queen, The Black Eyed Peas, Cypress Hill, Mc Hammer vagy a Daft Punk (ők az én kedvenceim). A profin összerakott hanganyag a legerősebb eleme a pakknak, mindenki találni fog legalább 10 mixet, melyet megtanul majd végigvinni a legerősebb fokozatokon is.

Az első képcsokrok megpillantása után tévesen vonhatjuk le a következtetést, miszerint a szóban forgó game a maga 3 gombjával egy handicapes Guitar Hero lenne. Erről szó sincs, a játék vezérlése sokkal komplexebb, mint azt elsőre gondolnánk.
A képernyő szinte egészét egy felénk pörgő lemez tölti ki, az itt megrajzolt mozgásokat kell lekövetni a DJ Hero Turntable Controller segítségével. Ekörül van a PS2 – vagy talán még az alatti – szinten lévő grafikai borzalom, mely felváltva mutatja avatarunk színpadi produkcióját és a bennünket dicsőítő közönség tombolását.
A bal oldali zöld és a jobb oldali kék hangsávok szimbolizálják a két számot, melyet mi lemezlovasok fogunk összemixelni az összeverődött tömeg legnagyobb örömére. A sávokban felbukkanó pontokat a megfelelő színű gomb megnyomásával aktiváljuk, a csíkok elmozdulását a keverőpulton lévő crossfaderrel kell lekövetni. A legmókásabb rész, amikor szkreccselésre kerül sor, ekkor a megfelelő színű gombot nyomva tartva kell mozgatni a virtuális lemezjátszót. Minden szett megkezdése előtt választanunk kell egy sample-pakkot, melynek hangmintáit a középső piros oszlopban tudunk elsütni, ezzel is fokozva a hangulatot.
A mixek teljesítése során nagy szerepe van a szorzóknak. Alapjáraton négyesre tudjuk feltornázni magunkat hibátlan zenélés mellett, de ez sokféle módszerrel duplázható. Ennek egyik módja a Guitar Hero-ból ismert StarPower begyűjtése és aktiválása, amely jelen esetben Euphoria néven fut. Ezt külön gombbal tudjuk aktiválni biztosítva magunknak a magas pontszámot. A pótméter jobbra-balra tekergethetésével a megjelölt helyeken egyedi hangzást adhatunk mixünknek, növelve ezzel a szorzónkat és a hangulatot. Az egyik legélvezetesebb pontszerzési forma a „rewind”, ahol szó szerint visszapörgetjük a lemezt és kétszeres score kíséretében keverhetjük Gwen Stefanit a Gorillazzal. Az erőforrásokkal okosan kell bánni, főleg az egymás elleni játék során: pazarlás lehet, ha két szorzót módosító folyamatot egyszerre aktiválunk, azok ugyanis nem adódnak össze, és maximálisan 8-as szinten vannak limitálva.

Öt fokozaton tevékenykedhetünk, a Beginnertől egészen az Expertig. A nehézség növelésével sűrűsödnek a lekövetendő mozdulatok, illetve intenzívebben kell használnunk a crossfadert is. Közepes fokozattól felfelé már az is számít, hogy milyen irányba kezdjük és fejezzük be a szkreccselést. Ekkor azonban előjöhet a plasztik lemezjátszó két legnagyobb hibája! Egyik a kék gomb rossz elhelyezése, ugyanis a lemez belső felületén végbemenő visszahúzogatást a magasabb szinteken elég nehéz reprodukálni, másik pedig a kissé pontatlan crossfader, mely a számok áthúzásánál gyakran megviccelhet bennünket.
Kezdésnek bátran javaslom a medium módot, ugyanis már a kezdetektől fogva jól teljesíthetőek a számok, akár maximális 5 csillagra is. Ezek megszerzésével nyithatóak meg a következő szettek és extra tartalmak, úgymint a választható figurák, azok ruhái, felszerelései.
Részletesen kidolgozott karakterek helyett egy amorf pixelhalmon cserélgethetjük a ruhákat és a különböző megnyitható kiegészítőket. Saját figura nem hozható létre, csupán idővel megszerzett, előre definiált emberkék közül választhatunk. Az egyszerű garázs-DJ alkatoktól a nagymellű, latexruhás csajokon át (ők az én kedvenceim) elérhetővé válnak a műfaj elő legendáinak avatarjai, így virtuális lemezjátszók mögé állhat DJ Shadow, Grandmaster Flash, DJ Z-Trip és a francia Daft Punk duó is.
Érdekes dolog, a casual irányba való elmozdulás, melyet alkalmaztak az alkotók, ugyanis ha nem bírjuk tartani a ritmust, akkor sem büntet bennünket a rendszer semmiféle újrakezdéssel.
Jó ötletnek tartom a Guitar Hero jelenlétét a játékban. Néhány közös produkció erejéig beugorhatnak expert fokozaton pengető gitáristen barátaink, hogy közösen tolhassuk végig a 10 kooperatív tracket, melyekben többek között a Motörhead és a The Killers számaiba mixelhetünk bele. Ez az elem igazi partijátékká teszi a DJ Hero-t.
Ha már multiplayer, akkor természetesen lehetőség van helyi 1vs.1 játékra és PlayStation Networkön futó online mókára is. A cél minden esetben a magasabb pontszám elérése. Ügyes kezű playereknek cél lehet a világranglistára való felkerülés is.
A szavatosságnál meg kell említeni a játékosokra zúduló trófeaesőt. Egy normál fokozatos végigjátszás alatt könnyedén kiszedhetjük a virtuális serlegek 70 százalékát, így a csak erre hajtó emberek nagyon hamar meg fogják unni a cuccot. Ezzel ellentétben nagyon sokan lesznek, akik a keverőpult virtuózaivá szeretnének válni, és mindent beleadva élvezhetik ki a számok teljesítését a legdurvább fokozatokon.
Az Activision üzleti modelljét ismerve biztosak lehetünk abban, hogy hosszútávon jó befektetésnek bizonyul a DJ Hero. A jelenlegi részhez halomszámra érkeznek majd az új, letölthető mixek, és szinte biztos vagyok benne, hogy a jövő év első felében érkezni fog a sok extrával felvértezett második rész, és ekkor már elég lesz magát a szoftvert megvásárolni, ha csak nem szeretnénk egy háztartásban két virtuális DJ-zésre alkalmas eszközt tudni.
Mindent összevetve azt kell, hogy mondjam: a DJ Hero egy szuper játék és megéri a pénzét! Ez egy teljesen új dolog, ilyet még nem láttál, és szerintem mindenkinek ki kell próbálnia, aztán eldöntheti, hajlandó-e pénzt adni érte. Számomra egy hatalmas fellángolás volt ez a cucc. Az idei Gamescomon „instant getnek” tituláltam, tetszett az ötlet és még jobban a magas szintű megvalósítás. Premierkori vétel volt, az első szettek lezúzása után azt hittem nincs mese, ez 10 pont, teljesen magával ragadott az újdonság és eredetiség.
Egy hét intenzív lemezpörgetés után azonban teljesen máshogy látom az egészet. Valahogy a rendkívül élvezetes mixek egyiknél sem éreztem, hogy ezt most azonnal még egyszer le kell tolni, mint sokszor a Guitar Hero és a DJ Max részekben. Ennek ellenére tolom tovább Experten…
Erősen gondolkodtam az értékelésen, de a DJ Hero az apróbb hibái ellenére ebben a formában inkább ér egy erős nyolcast, mint egy sovány kilencest.

(A játékot támogatónktól, az Activision szoftvereket forgalmazó BSC-től katuk tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható mindhárom szoftverdealerünknél, szóval ha kipróbálnád magad lemezlovasként, hívs boltjaikat és foglald le a saját példányod! Hirdetéseiket az oldal tetején találod.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2011.08.31. 11:33:11
LV2
Válasz 48. Zozo8 üzenetére:
:ÉÉÉ
49. martinigy  PlayStation.Community tag
2009.12.09. 15:58:44
LV2
Budapest Gameshown kipróbáltam...szép volt, jó volt, elég volt:D inkább a GH
Nothing is true, everything is permitted.
48. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.11.18. 23:04:58
LV24
Válasz 47. robotupusz üzenetére:
nyelvtankönyvet a kopaszra!
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
2009.11.18. 15:38:34
LV1
nagyon király lehet a DJ királya lenni.
PS3id: Robin98HUN
46. REWEN87hu  PlayStation.Community tag
2009.11.15. 20:27:00
LV8
kiprobáltam de 5 perc után mâr kesztem unni 30 perccel kêsőbb meg őrőkre letetem ez egy borzalmas gyenge a gitâr hero se jőttbe de az ehez képest egy âlom volt
PS3 ID: rewen87hu ps4 id: vsanya87
2009.11.14. 16:45:48
LV3
kipróbáltam de inkább maradok a GH dobok mellett :) szerintem egy idő után végtelen unalomba fullad, igazi pénzkidobás - lehúzás.
ez van.. ezt kell szeretni ?!
44. kryss777  PlayStation.Community tag
2009.11.13. 11:56:26
LV7
Jó teszt.

Amúgy tényleg nagyon jó. :) Igazából az a baj, hogy én sajnálok érte 20e Forintot. Idő után elfárad és annyi igazán ütős mix nincs benne, hogy megérje a későbbiekre megtartanom. Ha picivel olcsóbb lesz és lesznek már hozzá kiegszítők is (nem DLC-k, azok rendre drágák a Guitar Hero-nál is), vagy ha lesz második rész, akkor biztosan beszerzem.
43. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.11.12. 23:11:30
LV24
Válasz 41. GaBi üzenetére:
juteszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=I5iPXCZ5VcU
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
42. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.11.12. 23:11:11
LV24
Válasz 40. kobe üzenetére:
csak gondolom nincsenek effektek.Persze hogy szól a két zene együtt,mitől állna le?:)Ez a rendes pulton is így van.
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
41. GaBi
2009.11.12. 23:10:08
LV3
Válasz 40. kobe üzenetére:
Csak autoplaynél. Ha nem csinálsz semmit, akkor mediumon már nincs összefüggő zene.
40. kobe  PlayStation.Community tag
2009.11.12. 22:08:34
LV11
Válasz 38. Zozo8 üzenetére:
bazzeg tényleg ennyire félreérthetően írok?
ha a GH-ban nem nyúlsz a gitárhoz, leáll a zene, vége a show-nak, kész vége - te teszed teljessé a számot, nélküled nincs dallam
a DJ-ben ha nem nyúlsz hozzá megy tovább ugyanúgy
2009.11.12. 21:10:21
LV9
A fifában a szlogen az hogy Dzsudzsák Balázs is ezzel játszik!Itt mi lehet a szlogen?!Tiesto is ezt tolja?x)
"Aranyos az ellenfél, tök jó, rendes mindenki"
38. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.11.12. 21:07:54
LV24
Válasz 37. kobe üzenetére:
dehogy TE csinálod.Csak úgy érzed.
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
37. kobe  PlayStation.Community tag
2009.11.12. 15:38:36
LV11
Válasz 35. Zandrs üzenetére:
a dj-kedés a valóságban sem lesz soha "zenélés"
de ő nem ezt mondta :) meg nem erről beszélt
hanem hogy a GH-ban konkrétan te CSINÁLOD a zenét, míg a DJ-ben magától megy a zene, akkor is ha nem csinálsz semmit
36. Bungle
2009.11.12. 14:53:04
LV1
Azé' a turntable-lel is képesek voltak egyesek (nem konvencionális popnyálat, persze) igazán penge zenét gyártani. Például Christian Marclay vagy az istenkirály Otomo Yoshihide (nesztek egy DVD trailer a mestertől: http://www.youtube.com/watch?v=N5em-KGAfaA ). Ma már bárhogyan és bármivel lehet zenét generálni. Persze ehhez a zene fogalmát kell átértelmezni. És aki azon nyavalyog, hogy "jaj a gitárhíró nem tannííít meg gityyározni", az ne is tanuljon meg gitározni, ez már hájtekes világ, tanuljá' dobot, szevasz.
35. Zandrs
2009.11.12. 09:19:28
LV8
Válasz 34. Cayman üzenetére:
igen, ezzel egyetértek...
a dj-kedés a valóságban sem lesz soha "
zenélés"
hátmég ha ps3-on mímeljük...
persze ki kéne élőben próbálni milyen, nem azt mondom hogy nem lehet jó, csak ez nem gitár, meg nem zenélés..
ami az árat illeti:
én 20 ropi alatt sehol nem találtam, az meg botrány drága az én gh-m hoz képest ami 11.500 volt szoftverrel, gitárral...
így nekem továbbra sem éri meg.
34. Cayman
2009.11.12. 08:51:40
LV1
Válasz 30. GaBi üzenetére:
Ami azt illeti, nem is vártam egyedi mixelést, vagy hasonlót. Csak kételkedtem abban - és egészen fogok is amíg ki nem próbálom, bár többek közt Te is meggyőzően nyilatkozol róla, hogy ez nem így van - hogy egy zene eljátszását egy zenelejátszóval ilyen értelemben véghez lehet vinni. Mert a gitár az egy hangszer a komplett zenében, tehát gyakorlatilag a GH-kban, kis túlzással megírod a zenét, ha nem jönnének a pontok és nem látnád mikor kell pengetni. Itt viszont csupán tényleg csak eljátszod, a sok hangszert ami benne van valamilyen formában. De köszi a részletezést, mindenképp ki kell majd próbáljam valahol, valamikor!
twitter.com/Caymanhun
33. GaBi
2009.11.11. 23:22:52
LV3
Válasz 31. kobe üzenetére:
Hát igen. Sok helyen pont emiatt húzták le a játékot, mert arra számítottak, hogy majd ők csinálhatnak saját mixeket.
32. zompir  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 23:15:07
LV1
Jövőre kiadják a speciális magyar változatot....a Citera Hero-t. Adnak hozzá majd logitech plasztik citerát is :)
31. kobe  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 23:12:25
LV11
Válasz 30. GaBi üzenetére:
alapvetően nem kell mixelni, ja
talán ez a legnagyobb "becsapás" a címet illetően
30. GaBi
2009.11.11. 23:10:07
LV3
Válasz 27. Cayman üzenetére:
Ez egy ritmusjáték és nem DJ-iskola. Annyiban korlátozva vagy, hogy azt kell csinálni, amit a képernyőn látsz és nincs lehetőséged saját fordulatot vinni a mixelésbe, egyedül hangeffektekkel tudod színesíteni a produkciódat, de azt is csak a megjelölt helyeken. A játék képes elhitetni veled, hogy te játszod a zenét, pl:
ha a crossfadert középen hagyod, akkor mind a két szám egyszerre szól, ha kihúzod a szélre, akkor csak az egyik, és a szkreccselés is rajtad áll, (normál fokozaton) úgy forgatod a lemezt, ahogy jólesik.

Mint ahogy az elő GH-partykon a srácok rockstar módjára viselkednek a színpadon, ebben a játékban te is DJ-nek érezheted magad a nappalid közepén.
29. kobe  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 23:09:22
LV11
Válasz 11. Greg üzenetére:
várjá', itt nem kell breakelni, se rappelni :)
28. t2nbp
2009.11.11. 23:02:46
LV3
Válasz 11. Greg üzenetére:
van pár jó kis hiphop os mix:D
"Isten teremtete a Sony PSP -t,,
27. Cayman
2009.11.11. 22:23:54
LV1
Nem tudom, még mindig nagyon szkeptikusan állok a Dj Hero-hoz, mindenképp ki kell próbálnom mielőtt beszerzem, és ha elnyeri a tetszésem akkor lehet meg is veszem. Te is azt írod, hogy jó lett, bár van pár apró hibája, én attól félek amit az összefoglalóban meg is fogalmaztál, hogy nem egy Guitar Hero, szóval a GH engem képes volt fél napig is lekötni, mert szerettem a zenéket, szerettem eljátszani őket. De ugyanúgy a Dj Hero-ban is megvan ez az összhang a zenével, hogy érzed, hogy a zenét játszod és nem csak csavargatsz nyomkodsz meg tekergetsz, mellet egyébként pedig szól a zene?

Nem mellesleg a cikk jó lett, grat.! :)
twitter.com/Caymanhun
26. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 21:47:30
LV24
köszi a válaszokat:)
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
25. GaBi
2009.11.11. 21:36:05
LV3
Válasz 23. Zozo8 üzenetére:
Renegade Edition. Van még benne Jay-Z & Eminem CD, de az állvány szerintem felejtős, mert a képek alapján nem tűnik elég stabilnak. Amúgy a keverő elég könnyű, simán használható úgy is, ha az öledben van.
24. martin  Főszerkesztő
2009.11.11. 21:33:12
LV27
Válasz 23. Zozo8 üzenetére:
Renegade Edition.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
23. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 21:29:24
LV24
Válasz 20. GaBi üzenetére:
Nagyon jó a cikked gratula!Azt megtudod mondani hogy hogy hívják azt a kiadást amihez állvány is jár?
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
22. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 21:28:20
LV24
Először tetszett aztán azt mondtam ááá nem...aztán elolvastam a tesztet és flkerült a listámra.Persze nekem csak az álványos verza lenne jó...hümmm jön a kari:)
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
21. Rambo
2009.11.11. 21:21:52
LV19
Válasz 20. GaBi üzenetére:
Guitar Hero anno megjelenésnél 25-26k volt, tehát ez még olcsóbb is.
20. GaBi
2009.11.11. 21:13:04
LV3
Válasz 18. Zandrs üzenetére:
Annyiba kerül, mint egy Guitar Hero. Mi ebben a botrány?
2009.11.11. 21:11:49
LV3
Válasz 17. Undefeated üzenetére:
lessz pár millió hangyás
18. Zandrs
2009.11.11. 20:58:13
LV8
Válasz 1. pethodavid üzenetére:
szerintem Te azzal jobban jársz...
mert "zenélni" mégiscsak gitárral lehet ugye....
ingyen kéne max egy próbára, de az ára azért botrány
17. Undefeated  John McClane fehér trikója
2009.11.11. 20:34:40
LV9
ki veszi ezt meg, ki az aki erre pénzt költ, ki az aki ezt kiplatinázza,
ki az aki ezzel multizik, ki az aki erre válaszol?
"Miért vagytok gyengék? Játsszatok!"
16. GaBi
2009.11.11. 20:29:03
LV3
Válasz 14. metadata üzenetére:
Nálam a Discovery a nyerő, nekem az van meg dupla bakeliten. :)
15. DPG-Hennessy  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 20:28:26
LV4
Eszméletlen hangulatos a game. Amióta beszereztem, teljesen rajta vagyok. Összeülős-piálgatós bulik egyik nélkülözhetetlen kelléke lehet a jövőben, főleg ha mellé csapunk még egy GH-s gitárt is. Garantált a hangulat!
14. metadata  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 20:25:25
LV15
A Daft Punk nekem is nagy kedvenc. A Homework dupla bakeliten van meg, egy csomó Roulé Rec-es Tomas Bangalter maxi mellett!
FatHead
13. speet4
2009.11.11. 20:16:35
LV1
nagyon állat, azt lehet mondani. szombaton összeültünk, iszogattunk és dj - guitar herot nyomtunk, az valami hatalmas poén volt....
12. HUN_ter  Dark Soul
2009.11.11. 20:10:49
LV26
ez egy LOL :D
So many games, so little time...
11. Greg  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 19:35:52
LV25
Jópofának tűnik... nekem mint hip-hop rajongónak ez jobban fog feküdni...
LV426
2009.11.11. 19:26:29
LV11
Botrány ez a cucc :D
"If You only Knew Where I Just Been and what I Saw
9. kobe  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 19:21:10
LV11
Válasz 8. Beeblbrox üzenetére:
Ettől ne félj, nem olyan jó. De ettől még egy jó játék, egy jó ritmusjáték.
8. Beeblbrox  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 19:10:13
LV3
Válasz 7. kobe üzenetére:
Én is ettől félek, bár engem jobban mozgat ennek a zenei világa, mint a GH-nak. Jó lenne majd valahol kipróbálni.
7. kobe  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 18:54:24
LV11
Én Martin véleményével értek egyet. Nekem is a belső gomb (scratch) és a crossfader okozta a legtöbb gondot (mást nem is kell csinálni a játékban :D), ami azért kár, mert ezzel pont az egész lényegét, a precizitást vette ki a játékból.
Jó játék, de nem egy Guitar Hero.
2009.11.11. 17:46:02
LV3
KI szeretne online tolni írjon rám vagy vegyen fel !
"Isten teremtete a Sony PSP -t,,
2009.11.11. 17:44:55
LV3
nagyon jó gém:P
"Isten teremtete a Sony PSP -t,,
4. adrian  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 16:46:44
LV15
jó kis cikk lett :)
lehet a fa alatt ott lesz....
When you don't give up, You cannot fail !
3. kovati  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 16:26:07
LV18
talán ha kicsit lejjebb megy az ára majd a nyár folyamán beszerzem
2. Lucsy  PlayStation.Community tag
2009.11.11. 16:01:07
LV12
Játékot majd kiszeretném próbálni (megvenni biztos nem fogom, hamar megunnám egyedül). Nem hittem a szememnek és a fülemnek amikor megláttam/hallottam ezt a számot: http://www.youtube.com/watch?v=MML81g4-Iag

Slumdog Millionaire-ben volt az eredeti változata (M.I.A. - Paper Planes).
nagy volt a pofam, elnezest kerek
2009.11.11. 15:46:42
LV10
A zenék már az első trailernél nagyon tetszettek és azóta csak olvasom a jobbnál jobb értékeléseket, de nem, ezt már nem vehetem meg full band GH mellé... :(
PSN: petho_david
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
DJ HERO
Activision
Látványosság:
Gyenge
Játszhatóság:
Szavatosság:
Átlagos
Zene / Hang:
Kiemelkedő
Hangulat:
Kiemelkedő
8/10
Pozitívum
Friss, remek játékötlet, azonnali sikerélmény, pazar zenei anyag
Negatívum
Hosszú távon elfáradó akció, apróbb mellényúlások a kezelésnél nehezebb fokozatokon

MARTIN BELESZÓL
Nekem a DJ Hero nagyon bejött, főleg a mixek miatt: nagyon jó a számok többsége. Két dolog azonban eléggé levett az élvezetekből: egyszrűen nem értem, hogy tudtak a belső ívre (kék gomb) scratch-et tenni (a DJ-k kizárólag külső íven húzzák), a másik pedig a túl laza kiképzésű crossfader, ami szerény véleményem szerint totális mellényúlás. Ezt gyakorlatilag alig tudtam rendesen kezelni, amikor gyors spike-okat kellett rántani. Alacsonyabb fokozatokon nekem élvezetes volt a DJ móka.