PlayStation.Community

2020.02.13. 12:50 Komment
1 hozzászólás
Értékeld a hírt!
A Resident Evil Resistance-ből.

BEMUTATKOZOTT KÉT ÚJ RESIDENT EVIL RESISTANCE GONOSZTEVŐ

A Capcom ma felfedett két újabb karaktert, akik csatlakoznak a Resident Evil 3™ 4-1 elleni aszimmetrikus túlélőhorror élménye, a Resident Evil Resistance gonosztevőinek sorához. A két szereplő a közismert Resident Evil gonosz, Alex Wesker és Ozwell Spencer, akik a terror új szintjét hozzák el a játékba különleges képességeikkel, amikkel hatékonyan tudnak keresztbe tenni az Umbrella Corporation ördögi kísérletéből kiutat kereső túlélőknek. Ez a páros a korábban bemutatott újonc Daniel Fabron és a híres Anette Birkin mellé csatlakozik a Resident Evil Resistance gonoszaként.

A rajongók, akik már ismerik Alex Wesker-t a Resident Evil Revelations 2-ből talán emlékeznek rá, hogy inkább közvetett eszközökkel szereti elérni céljait. Olyan gonoszként, aki szereti áldozatait pszichológiai horroroknak és kísérleteknek alávetni, Alex a tökéletes gonosztevő. Alex játékstílusa a csapdákra helyezi a hangsúlyt, miközben képes a térképet is manipulálni, hogy lelassítsa a túlélőket útakadályokkal és felerősített zombikkal. Mintha ezek nem lennének elég elrettentők, ha komolyra fordul a helyzet, Alex segítségül hív egy Yateveo névre hallgató kegyetlen húsevő növényt is. Ez a helyhez kötött biológia fegyver ugyan mozogni nem tud, de a megfelelő ponton hatalmas akadályt jelent a szökni próbáló túlélőknek.

Ozwell E. Spencer a Resident Evil sorozat árnyak között meghúzódó gonosza, aki inkább másokra bízza a piszkos munkát. A Resident Evil Resistance negyedik gonoszaként Ozwell azonban ezúttal a saját kezébe veszi az irányítást. Kiélvezve pozícióját, mint az Umbrella Corporation egyik alapítója, Ozwell a cég legmodernebb technológiáit bevetve kínozza a túlélőket. A többi gonosztevőtől eltérően, akik irányítható biológiai fegyvereket idéznek meg (Alex Wesker Yateveo-t, Birkin G-Birkin-t, Daniel Fabron Tyrant-et), Ozwell lebontó mezőket generál, amik súlyos sérüléseket okoznak minden túlélőnek, aki véletlen rájuk téved.

Az új gonosztevők mellett a Capcom két művészeti rajzot is megosztott, amik bemutatják a túlélők és gonosztevők összecsapásának két helyszínét:

- Casino: Egy szórakoztató létesítmény az izgalomra vágyóknak… és a ravasz gonosztevőknek. A még működő félkarú rablók és a padlón elszórt zsetonok arról árulkodnak, milyen gyorsan hagyták el a helységet a menekülök Raccoon City összeomlásakor.
- Abadoned Park: Egy horror témájú park Raccoon City külvárosában, ami ugyancsak kiürült, mikor a zombik és biológiai fegyverek ellepték Raccoon City utcáit, és ahol most már nem csak képzeletbeli, de valódi szörnyek is várják a látogatókat.

A Resident Evil Resistance keretében egy gonosztevő egy halálos akadálypályát állít fel veszedelmes eszközöket rejtő stratégiai kártyapaklijával, hogy meghiúsítsa a maroknyi túlélő szabadulási kísérletét többek között vérszomjas teremtmények megidézésével, csapdák felállításával, a környezet manipulálásával és a biztonsági kamerák felfegyverzésével. Eközben a túlélőknek együtt dolgozva kell különböző speciális képességeiket és eszközeiket bevetve átküzdeniük magukat a gonosztevő állította kihívásokon, és kijutniuk a kísérletből, mielőtt kifutnának az időből.

A Resident Evil 3 és a játék részét képező Resident Evil Resistance 2020. április 3-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

(sajtóközlemény)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. Janinja82  Mérges Sárkány
2020.02.13. 17:01:48
LV3
Még több mint 1 hónap a fene egye meg
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
PlayStation - a koronavírus miatt hagyják ki...
2020.02.22. 13:23 Komment
1 hozzászólás
Szerző: martin
...a GDC 2020-at.
Dog Duty - real-time taktika
2020.02.20. 20:33 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Kutyakötelesség.
Conan Chop Chop - ismét késik
2020.02.20. 20:08 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pálcika Conan akcióban.
Bloodroots - villámgyors akció
2020.02.19. 19:28 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Véres, mint a John Rambo!
The Academy - logikai-kalandjáték
2020.02.19. 19:05 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Egy akadémia titkai.