PlayStation.Community

2020.02.13. 12:40 Komment
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Egy sötét és kétségbeesett sci-fi univerzumban játszódó lövöldözős szerepjáték.

ÚJ ELŐZETESEN MUTATKOZIK BE AZ OUTRIDERS

A SQUARE ENIX®, az olyan ikonikus sorozatok megalkotója, mint a FINAL FANTASY® és a TOMB RAIDER®, ma új OUTRIDERS® előzetest adott ki, valamint bejelentette a játék további részleteit felfedő élő közvetítés időpontját.

Az OUTRIDERS egy kooperatív lövöldözős szerepjáték újgenerációs konzolokra a People Can Fly (Gears of War: Judgment, BULLETSTORM) és a Square Enix External Studios (SLEEPING DOGS®, JUST CAUSE®) csapatától.

Az előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
Az OUTRIDERS egy eredeti, sötét és kétségbeesett sci-fi univerzumban játszódó lövöldözős szerepjáték. Miközben az emberiség kivérzik Enoch lövészárkaiban, te saját Outridereddel indulsz útnak, hogy felfedezz egy ellenséges bolygót. A magával ragadó történet egy változatos világba vezet be, ahogy hátrahagyod First City nyomornegyedeit és dülöngélő viskóit, hogy erdőkön, hegyeken és sivatagokon vágj át egy rejtélyes jel nyomában. A heves tűzharcokat pusztító képességekkel, valamint fegyverek és felszerelések folyamatosan bővülő őrült arzenáljával kombinálva, az OUTRIDERS számtalan órányi játékidőt kínál a műfaj egyik legjobb stúdióitól.

Az OUTRIDERS részleteit felfedő közvetítést Bartek Kmita (Game Director), Joshua Rubin (Lead Writer), valamint házigazdaként Malik Forte fogja tartani 2020. február 13-án (csütörtök) 21:00-tól, ami a http://www.twitch.tv/squareenix csatornán lesz élőben követhető.

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy végre felfedhetjük azt, amin az elmúlt négy évben dolgoztunk” mondta Bartek Kmita, Game Director, People Can Fly. „Az OUTRIDERS az első játékunk az Epic Games elhagyása óta, ami mára a People Can Fly legambiciózusabb projektjévé nőtte ki magát egy játék ötletéből, amit mindig is meg akartunk csinálni.”

Az OUTRIDERS 2020 végén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és PC-re. Az OUTRIDERS PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
PlayStation - a koronavírus miatt hagyják ki...
2020.02.22. 13:23 Komment
0 hozzászólás
Szerző: martin
...a GDC 2020-at.
Dog Duty - real-time taktika
2020.02.20. 20:33 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Kutyakötelesség.
Conan Chop Chop - ismét késik
2020.02.20. 20:08 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pálcika Conan akcióban.
Bloodroots - villámgyors akció
2020.02.19. 19:28 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Véres, mint a John Rambo!
The Academy - logikai-kalandjáték
2020.02.19. 19:05 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Egy akadémia titkai.