PlayStation.Community

2020.02.13. 12:34 Komment
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Korábban: 2K Silicon Valley.

31ST UNION NÉVEN FOLYTATJA A 2K SILICON VALLEY

A 2K bejelentette, hogy a 2K Silicon Valley, a márka 2019 februárjában alapított, a veterán Michael Condrey vezette, teljes tulajdonú fejlesztőstúdiója hivatalosan is 31st Union néven folytatja működését. Legmodernebb fejlesztői létesítménye, márkajelzése és központi értékei felfedése mellett a stúdió elkötelezett identitása további erősítése mellett, valamint bejelentette szándékát nemzetközi jelenlétének kiterjesztésére is, kezdve egy európai helyszínnel Spanyolországban.

„A 31st Union lenyűgöző kezdetnek néz elébe egy szenvedélyes és tehetséges csapattal, olyan kulturális összetétellel, ami az elfogadás és a remek ábrázolás bajnoka, valamint egy ambiciózus és inspiráló új IP-vel, ami iránt rendkívül izgatottak vagyunk” mondta Michael Condrey, President, 31st Union. „A nevünk és stúdiónk képviseli Kalifornia lelkét gazdag diverzitásával a gondolkodás, művészet, zene, innováció és kulturális ábrázolás terén, ami meghatározza a szórakoztatás és technológia jelenlegi aranykorát itt, a Szilícium-völgyben. Új identitásunk és terjeszkedésünk felfedésével a növekedés következő izgalmas fázisába lépünk, hogy még több hangot hallatva keltsük életre és hozzuk el víziónkat a világ minden pontjára.”

„Egy olyan egyetlen új IP-re összpontosító fejlesztői környezetet hozunk létre, ahol a szenvedély áll minden középpontjában” mondta Tyler Michaud, Head of Strategy, 31st Union. „Hiszünk benne, hogy a különböző látásmódok és tapasztalatok kulcsfontosságúak egy igazi globális szórakoztató élmény megalkotásához és a rajongókkal való mély kapcsolat kialakításához.”

Ezzel a 31st Union lesz a negyedik a világ több pontját jelenlévő 2K tulajdonú fejlesztőstúdió. 2019 decemberében a Cloud Chamber jelentette be két stúdiójának helyszínét (Novato, Kalifornia és Montreal, Quebec), míg 2018 júniusában a Hanger 13 nyitotta meg Csehország és Novato után harmadik irodáját az Egyesült Királyságban, a Visual Concepts pedig több irodát is működtet világszerte.

„Örömmel látjuk, hogy a 31st Union csapata folytatja a nemzetközi szinten való terjeszkedést” mondta David Ismailer, President of 2K. „Már megtapasztaltuk ezen megközelítés előnyeit a 2K-ben, kezdve a toborzási szándék növelésével a legnagyobb tehetségek bevonzásán át, egészen a sokszínű nézőpontok kreatív folyamatokhoz való hozzájárulásáig. Bízunk benne, hogy a spanyol stúdió pozitív hatással lesz a 31st Union működésére és alig várjuk, hogy több részletet osszunk meg erről az új IP-ről.”

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
PlayStation - a koronavírus miatt hagyják ki...
2020.02.22. 13:23 Komment
1 hozzászólás
Szerző: martin
...a GDC 2020-at.
Dog Duty - real-time taktika
2020.02.20. 20:33 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Kutyakötelesség.
Conan Chop Chop - ismét késik
2020.02.20. 20:08 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pálcika Conan akcióban.
Bloodroots - villámgyors akció
2020.02.19. 19:28 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Véres, mint a John Rambo!
The Academy - logikai-kalandjáték
2020.02.19. 19:05 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Egy akadémia titkai.