PlayStation.Community

2020.01.16. 15:57 PSC egyperces
1 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Értékeld a cikket!
Drágakő iksz labirintus.

Legendák szólnak egy elvarázsolt erdő mélyén elhelyezkedő labirintusról, ami nem mást rejt magában, mint az Arany Fát. Annak a kalandornak, aki ezt megleli, minden álma teljesül.
Sokan próbálták már megtalálni, de mindhiába. Emellett már talán nem is annyira vonzó ez a kaland, hiszen a szóbeszéd szerint csak a környező falu egy okos marketingjéről van szó, hogy lakosai jól megszedjék magukat az idelátogató kincsvadászokból. Mi és kis csapatunk természetesen nem hiszünk e rosszindulatú feltételezésnek és fejest ugrunk az útvesztőbe.
Nyolc teljesen eltérő hős áll rendelkezésünkre, mind más típusú támadásfajtákkal felvértezve. A küldetések közben egyszerre akár négyen is jelen lehetünk, mindig egyet irányítva, míg a többiek a fejünkön csücsülnek (igen, jól olvasod). Az alap és speciális támadások mellett van lehetőségünk kiugrasztani egy társunkat is egy-egy csapás erejéig, de közösen, egyszerre is támadhatunk. Ha összegyűlik a "Fever" mérőnk, akkor sebezhetetlenek leszünk és tonnaszám hullnak a drágakövek, az egész képernyő egy élő kaszinóvá változik, ahol folyamatosan ömlik a főnyeremény. Pazar látvány, amihez nagyban hozzájárul a gyönyörű, kézzel rajzolt színes grafika is.
A pályák nem túl nagyok, így a kaland ideális azok számára is, akiknek csak egy-két menet fér bele az idejükbe. A HUB-ban kereskedhetünk, buffokra tehetünk szert, menedzselhetjük harcosainkat, és küldetéseket vehetünk fel többek között. És bár a harcok élvezetesek, de sajnos roppant repetitív a játékmenet. Ha pedig nehéznek érezzük, kénytelenek leszünk visszamenni régebbi szintekre, így aztán tényleg unalomba fulladhat.
Ezt leszámítva viszont a játéknak mindene teljesen rendben van, nem egy gyorsan "összefingott" valamivel van dolgunk, hanem egy kellemes, ártatlan, szívvel teli dungeon-crawlerrel.

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

Kiadó: NIS America
Fejlesztő: Nippon Ichi Software
Megjelenés: 2019.05.31.
Ár: 8990 Ft
Játékosok száma: 1
Kép: 1080p
Demo: Nincs
Méret: 786.56MB
Web: https://nisamerica.com/games/lapislabyrinth
PSN feltöltőkártya: Platinum Shop
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. Nova  vas Normandy
2020.01.18. 14:56:15
LV14
Jópofának tűnik.
A grafika, illetve a stílusa az nagyon tetszik.
" I'm my own worst enemy "
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Lapis x Labyrinth
NIS America
REMEK