PlayStation.Community

2019.11.21. 13:00 Komment
2 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Az első kiegészítő.

BEMUTATKOZOTT A BORDERLANDS 3 ELSŐ KIEGÉSZÍTŐJE

Felkészültél, hogy mindent egy lapra tegyél fel, Vault Haunter? A The Borderlands Show harmadik epizódja során Greg Miller, Fran Mirabella és a Gearbox Studio vezetője, Randy Pitchford felfedte a Borderlands 3 első kampánykiegészítőjét Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot címen, ami 2019. december 19-től lesz elérhető.

A bejelentés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
Röviden összefoglalva Moxxi felbérel, hogy elfoglald a híres Handsome Jack még a Hyperion Corporation elnökeként építtetett, elhagyott űrállomását. A The Handsome Jackpot nagy eséllyel a galaxis leglátványosabb szerencsejátékbarlangja tele neon feliratokkal, nyerőgépekkel és aranyszobrokkal mindenfelé. Emellett hemzseg a halálos Hyperion Loader Bot modellektől és az őrült kincsvadászoktól, akik Jack halála óta raboskodnak a fedélzeten. Ez persze nem minden:

- Fedezz fel egy giccses új állomást a galaxisban tele Handsome Jack pazarló életmódjához és piszkos ügyeihez méltó zónákkal.
Csatlakozz Moxxi különc karakterekből álló csapatához és vidd véghez a legnagyobb kaszinórablást egy sor izgalmas kampányküldetésen át.
- Tárd fel a The Handsome Jackpot rejtette titkokat és furcsa eseményeket friss mellékküldetéseken és új Crew Challenge kihívásokon keresztül.
- Nyúlj vissza kicsit Pandora múltjába, ahogy a Handsome Jack halálát is túlélt Hyperion erőkkel küzdesz, köztük eddig sosem látott ellenfelekkel és hatalmas főellenfelekkel.
- Tökéletesítsd Vault Haunter karaktered arzenálját vadonatúj Legendás fegyverekkel és felszerelésekkel.
- Bővítsd kozmetikai gyűjteményed még több testreszabási tárggyal, köztük Vault Haunter fejekkel és kosztümökkel, fegyverdíszekkel, ECHO Device variációkkal és új hangulatjelekkel.

A Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot legalább 13-as szintű karakterek számára készült, de az automatikus felskálázásnak köszönhetően a magasabb szintű Vault Haunterek is garantáltan találnak majd benne kihívást és pusztító kincseket. A kiegészítő tartalmainak eléréséhez előbb fel kell oldanod a kampány prológusának végétől elérhető Sanctuary III űrbázisod.

A Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot az első a Borderlands 3 négy tervezett kiegészítőjéből, melyek mindegyike a Borderlands 3 Super Deluxe Edition részét képező Season Pass részeként lesz elérhető.

Ha lemaradtál a The Borderlands Show harmadik epizódjáról, az alábbi linken pótolhatod:
Ugyan a Borderlands 3 első kiegészítőjére még várni kell, de a játék következő ingyenes tartalomfrissítése már itt van a küszöbön. A következő frissítés részeként érkezik meg a Takedown at the Maliwan Blacksite és a Mayhem 4, amik még több lehetőséget adnak a veterán Vault Hauntereknek határaik feszegetésére.

A Takedown at the Maliwan Blacksite egy vadonatúj raid stílusú kihívás, ami négy maximális szintű karakterből álló, jól koordinált kooperatív csapatokra lett hangolva korlátozott újraéledéssel. Az ugyancsak új Mayhem 4 felpörgeti kicsit a Mayhem módot azzal, hogy eltöröl minden játékosbüntetést és két véletlenszerű módosítóval helyettesíti: az egyik a játékosoknak biztosít bónuszt, míg a másik az ellenfeleiknek. Ez a mód továbbá exkluzív Legendás felszereléseket is kínál, de kizárólag a Mayhem 4 engedélyezése alatt.

Ahogy a The Borderlands Show legújabb epizódjában is hallható volt, a következő frissítéssel az alábbi változtatások is várhatók:

- Minden főellenfél saját zsákmánnyal fog rendelkezni, hogy hatékonyabban megszerezhesd az áhított Legendás felszereléseket.
- A Maximum Bank Space kapacitása 50-ről 300-ra nő, a bankod méretét növelő SDU-k pedig a szokott módon Marcustól vásárolhatók a Sanctuary III fedélzetén.
- Egy rendkívül ismerős maszkot viselő Target Dummy is helyet kap a Sanctuary III lőterén, ahol biztonságos körülmények között próbálhatod ki fegyvereidet.
- Új Vending Machine automaták jelennek meg számos helyszínen.
- Átfogó teljesítményfokozó javításokat kap a kezelőfelület.

Végül, de nem utolsó sorban a Gearbox bejelentette a Mayhem mód hosszútávú átformálásának tervét a Mayhem 2.0-át, többek között új UI támogatásokkal, a játékmenetet drámaian megváltoztató új Mayhem Modifier módosítókkal, Mayhem lejátszási listákkal, új jutalmakkal és újabb Mayhem szintekkel. További Mayhem 2.0 részletek jövőre várhatók.

A Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot 2019. december 19-i megjelenése felé közeledve újabb részletekre számíthatnak a játékosok a kiegészítőről, valamint a következő patch kiadásakor annak pontos tartalmi leírásáról is.

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. SteveY  the gunner
2019.11.22. 17:18:48
LV22
25-ször lenyomni Captain Haunt-ot. Eléggé untam a végére. Tudom, hogy van még idő de túl akartam lenni az eventen.
Kedvellek öreg, de bántani foglak!
1. HTB  Szerkesztő
2019.11.22. 13:25:16
LV6
az ingyenes addonok és eventek szerintem gyengék voltak, ez jónak tűnik.
Just another freak in the freak kingdom
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
PlatinumShop - adventi Sony akció
2019.12.22. 09:38 Komment
12 hozzászólás
Kedvezményes PlayStation termékek végtelenje.
PSC - KarácSONYi Nyereményjáték
2019.12.11. 22:00 PlayStation.Community
32 hozzászólás
Szerző: martin
Just Cause 4.
A Plague Tale: Innocence - lehet fejlesztés alatt áll a folytatás?
2019.12.10. 18:26 Komment
2 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Egyes honlapok biztosra veszik.
Kingdom Hearts III - hamarosan itt a Re Mind DLC
2019.12.10. 17:49 Komment
2 hozzászólás
Szerző: ColdHand
És úton van egy ingyenes kiegészítés is.
Paper Beast - egzotikus kaland VR-ra
2019.12.10. 15:53 Komment
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Az Another World alkotójától.