PlayStation.Community

2019.11.21. 13:18 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Angyalkus
Értékeld a cikket!
Fellázadt a Pong.

A VR játékok szinte mindig képesek valami érdekeset nyújtani, hiszen teljesen más, a saját perspektívádból éled meg az élményt, amit általában egy képernyőn keresztül élsz át. Legyen az horror, verseny, sport, mindegyik meg szeretné mozgatni a játékost.
Ez a célja a HoloBall nevű alkotásnak is, ami a Pongot tárja elénk a saját nézőpontunkból, egyedi tálalásban. A '80-as évek neonos, számítógépben ragadt látványvilágát eleveníti meg tematikus zenei kísérettel. A program viszont sajnos nem túl variáns: egy kezemen meg tudom számolni a felvonultatott háttereket; de sebaj, a hangulat a lényeg! (Ha kíséretképpen megfordulunk a pályákon, egy ikonikus autó látványában fürödhetünk.)

Egyetlen társunk a velünk szemben antagonisztikusan viselkedő mesterséges intelligencia, aki bent akar tartani minket a programban. Szabadságunkért csak győzelemmel küzdhetünk, szóval ideje megragadni a Move Kontrollert, és elkezdeni osztogatni a passzokat. Az irányítás egészen pontos, viszont nagy mozgásteret igényel.
Van Campaign mód, ami 5-5 menetből áll, a nehézségi fokozatokkal párhuzamosan növekszik a tér, és a betalálandó pontok száma.
Ezen kívül van Arcade funkció is, amiben 3 játékkal próbálkozhatunk: Zen, Score Attack és az Endgame. Nem sok a különbség ezek között, csak a tér, az ellenfél jelenléte, és a betalálandó pontok száma.
A scoreboard alapján a héten világszinten én voltam a hatodik, aki játszotta a progit. Érdekességként, mikor levettem a sisakot, egy gorilla látványa fogadott, ő reprezentálja a játékost a programban.

Ideig-óráig el lehet vele lenni, szórakoztató, de nagyon térigényes, és nem köti le az embert sokáig. Bulikban elmegy, lehet változtatni a kamera nézőpontján, és figyelni a szervákat, viszont tény, hogy vannak ennél változatosabb VR játékok is.

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

Kiadó: TREEFORTRESS INC
Fejlesztő: TREEFORTRESS INC
Megjelenés: 2016.11.29.
Ár: 4590 Ft
Játékosok száma: 1
Kép: 1080p
Demo: Nincs
Méret: 324.99 MB
Web: http://holoball.net/
PSN feltöltőkártya: Platinum Shop
Képgaléria
Olvasói vélemények