PlayStation.Community

2019.12.01. 11:29 PlayStation Network
4 hozzászólás
Szerző: MrZ
Értékeld a cikket!
Magányos délutáni séta.

Reggel hét óra, jön a nappalos váltás. Reggeli kész, vendégek még alszanak. Minden tiszta, takarítólap megírva, nem történt semmi az este.
Ücsörögtem a sötétben és azon agyaltam, milyen game-et kéne beröffentenem, amikor végre hazaérek. Vámpírként járjam megint London utcáit? Áh, elég béna a fight, ráadásul Soulslike. A Nioh DLC-ket még nem pörgettem ki. Persze, mert vagy még kétszáz szintet kéne tápolnom, hogy ne pusztuljak meg az első bossnál. Megvan! Tolok egy kis Code Veint, mert az legalább animés ÉS vámpíros! Mondjuk azt pont egy bossnál hagytam abba, mert nem volt elég fejlett a karakterem… Próbáljam meg megint végigvinni a Crimson Keepet? Csak viccezek. Most már a buszvégről bandukolok haza, de semmi olyan stuff nem jut eszembe, amiben nem halloznék el két ütéstől. Beesek a bejárati ajtón. Vonszolom magam a gép felé. Asszony még horpaszt, tiszta a terep. Pittyen a PS. Lehet, hogy inkább nekem is aludnom kéne. Bámulom képernyőt. Ling: A Road Alone. Most értem haza bazzeg! Iksz.
Nagyon kellemes ez a zen muzsika. Remélem, egy buddhista szerzetessel kell lótuszülésben hagymát simogatnom. Havas táj, minimál fakunyhó, altató zene még mindig. Más panaszkodik az MGS hosszú átvezetőire, én meg tíz perce várom, hogy előbújjon valaki a házikóból. Iksz. Oh, szóval ez ilyen művészi játék, ami semmit nem mond el. Hihetetlen, végre látom, kivel vagyok. Mi ez, valami Diablo-klón? Mondjuk semmi bajom az izometrikus nézettel. Nagyon sexy, ahogyan lobog a fekete hajam a szélben, és van egy nagy kardom is, mint Cloudnak az FF7-ből. Kicsit lassú, de gondolom hatásos. Tudok még ütni is. Gyertek nyugodtan, mindenkit pofán verek! Püfölöm a dash gombot, száguldok, Én vagyok Ling, rettegjetek!!!! Ott egy kutya!!! Adok neki ököllel, simizem a pengével. Halál. Kész. Megállíthatatlan vagyok. Még több kutya. Semmi XP, semmi pénz vagy fegyver. Az ellenből eltávozó piros bogyó viszont visszatölti az életem. Mondom, tulajdonképpen egy isten vagyok. Felérek a hegy tetejére. Csodaszép. Mintha csak a Journey-t tolnám, de az szebb. Közben már valami gólemféleség is csesztet. Ha pont akkor vágom pofán, mikor ő vágna pofán (höhö) fröccsen egyet a feje, én meg sokkal nagyobbakat sebzek, és még az életem is visszatöltődik. Értem. Szal', ha jók a reflexeim tényleg megállíthatatlan vagyok. No, de előtte megalázom a pálya végén tomboló bajszos hasú förmedvényt! Ütöm, vágom. Nagyon lassan megy le ez a hosszú vörös csík. A szemét, neki is visszatöltődik az élete, ha fejbe kólint a dobverővel! Könyörgöm ne… FromSoftware-es bejátszások az elmémben és verejtékezés. Gyönyörűen röpül kis ragdoll testem a levegőben. Szerencsére a helyzet nem olyan vészes, van checkpoint.

Nem gáz. Negyvenedik nekifutásra biztosan sikerülni fog levernem ezt az ürüléket! Idő? Még csak egy óra telt el. Összegezzünk. Az ütés nem csak sebez, de az a parry is. Ha az sikerül, jöhet a kard. Így-így. Csak nem szabad, hogy hozzám érjen. Néha egy kis dash és rendben leszünk. Hatvanadik nekifutás. Siker. Nem, nem verem szét a ruhásszekrényt, csak a jó időzítés a fontos és minden rendben lesz. Jöhet akármi. Bogyókat lövöldöző lebegő fej? Kardommal visszaküldöm mindet az arcába. Idegbeteg gólem? Egy pofon, aztán aprítás. Mi ez? A negyedik pálya, de még mindig ugyanaz a 4 fajta ellenség ismétlődik csak nagyobb mennyiségben? Semmi gond. Három ember fejlesztette 3 ezer forintos játéktól mit vársz? Változatos helyszínek? Minden pálya különbözik. Van itt sivatag, erdő, havas hegyek hol a tenger be van fagyva, és még tüzes-szenvedős is. Hogyan fogom kimagyarázni mi történt a ruhásszekrénnyel? Nem számít. Lehet, hogy a szemgolyóim vérben úsznak, de a játékot kivégeztem. Mindjárt mehetek vissza dolgozni.

– Asszony, te meg mit keresel itthon? – Még csak dél van te szerencsétlen… Szóval kb. négy óra alatt végig hack and slasheltem magam a játékon, és aludhatok még öt órát? Mondjuk, van még new game plus is, méghozzá másik skinnel. – Te amúgy most kihez beszélsz? Elnézve a trófeákat, a platina igazi ritkaság! – De most tényleg... kihez? Olcsó is, meg rövid is. – És mi történt a ruhásszekrénnyel ??!!! Szóval csak óvatosan!

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

Kiadó: Winking Skywalker Entertainment
Fejlesztő: Chautauqua Software
Megjelenés: 2019.10.02.
Ár: 3090 Ft
Játékosok száma: 1
Kép: 1080p
Demo: Nincs
Méret: 1.88GB
Web: https://www.ctqsoft.com/ling
PSN feltöltőkártya: PlatinumShop
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
4. MrZ  La Peste Noire
2019.12.03. 20:28:05
LV12
Válasz 3. CortezCorleone üzenetére:
Köszönöm Cortez. Jólesik. A játékhoz meg jó szórakozást ;D
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
3. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2019.12.03. 11:02:51
LV6
Ez megint marha jó teszt lett, MrZ, köszi :)
Bezsákoltam PSN-en, ennyit bőven megér, hasonló indie cuccok jóval barátságtalanabb árcédulát szoktak kapni.
物の哀れ
2. MrZ  La Peste Noire
2019.12.02. 10:59:58
LV12
Válasz 1. pityesz555 üzenetére:
Tetszik a pozitív hozzáállás :D
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
1. pityesz555  PlayStation.Community tag
2019.12.01. 13:06:15
LV1
Nézegetem már egy ideje store-on.Azt hittem hogy Diablo klón,de ezek szerint nem válalták túl magukat szerencsére.Köszi a tesztet.Még ma délután lenyomom szerintem :)
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Ling: A Road Alone
Winking Skywalker Entertainment
CSAK ÓVATOSAN