PlayStation.Community

2019.11.07. 09:36 PlayStation Network
2 hozzászólás
Szerző: MrZ
Értékeld a cikket!
Papírszörnyek.

Ha normális kölökként nőttem volna fel, kezdhetném eme kis bemutatómat a szokásos „Jaj, de imádtam gyerekkoromban azokat a nagykerekű autókat. Olyan jó volt nézni, ahogyan trükköznek, borulnak, röpülnek, vagy zúznak szét kisebb tragacsokat hatalmas abroncsaikkal” dumával. De én a Zé vagyok és csimota koromban is a szörnyek érdekeltek, meg a halál. (A Monster Jam meg max a Hot Wheels féle Attack Pack formájában volt jelen a szobában. A Google a barátod, kedves olvasó.)
Ettől függetlenül most mentem pár kört a Monster Jam: Steel Titans nevű csodával, és hogy őszinte legyek, továbbra is hidegen fog hagyni eme amerikaiak által kedvelt showműsor. Csak pozitívan!

Kezdésnek a kötelező tutoriál keretein belül megtanulhatjuk verdánk kezelését, és hogy a későbbiekben milyen elvárásoknak kell eleget tennünk, ha mi szeretnénk lenni a bajnok. A tanuló mód kellően részletes, persze csak akkor, ha az alapok után még hajlandóak vagyunk a játék minden egyes részletébe belebonyolódni. Érdemes? Nem feltétlenül, ugyanis a program van annyira kezsüel, hogy bárki könnyen a dobogó tetejére álljon.
Fejtágítás után pedig csak rajtunk múlik, hogy mihez is kezdünk négykerekű monstrumunkkal. Kedvünkre furikázhatunk és fedezhetjük fel a nyílt világot, amit a fejlesztők teledobáltak sárga lebegő háromszögekkel, amik csak arra várnak, hogy jól felszedjük őket. Persze a játék lényege igazából a karrier mód, ahol különböző verseny módokban kell folyamatosan helyt állnunk, legyen az szokásos X-körös alap téma, időmérő, vagy trükköket bemutató totál kezelhetetlen driving hell. Szerencsére az irányítás csupán az előbb említett módban hülyül meg teljesen – direkt, gondolom én –, a többi módban kellemes arcade élményben lehet része a pilótáknak.

A lényeg persze mindig ugyanaz: légy te a legjobb. Ha az vagy, csak úgy röpködnek a kreditek, nyílnak meg a klasszikus verdák, és azoknak alternatív festéseik, vagy tuningolhatjuk az éppen meglévőt, hogy minden versenyen nekünk legyen a legnagyobb… kerekünk. Eközben élvezhetjük s jó kis amcsi májkrém metált, no meg az annyira nem is vészes grafikai megvalósítást. Persze GT-szintű dolgokat ne várjon senki, de az intenzív öklendezést messze elkerüli bárki, akinek kedve támad egy kicsit furikázni. A Monster Jam: Steel Titans egy kizárólag rajongóknak készült videojáték, viszont egyszerűségével könnyen beszippanthatja pár órára a totál kívülállókat is. (Meg a kékserleg-pattintókat.)

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

Kiadó: THQ Nordic
Fejlesztő: Rainbow Studios
Megjelenés: 2019.06.25.
Ár: 11990 Ft
Játékosok száma: 1
Kép: 1080p
Demo: Nincs
Méret: 8.75 GB
Web: https://www.monsterjamgame.com
PSN feltöltőkártya: PlatinumShop
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. B_Renato97  Szerkesztő
2019.11.13. 09:57:52
LV4
Válasz 1. Onimushaman üzenetére:
Egy életre elég volt ebből a sorozatból.
1. Onimushaman  Szerkesztő
2019.11.11. 17:04:42
LV24
+1
Mondanám, hogy megkívántam, de egy korábbi része a sorozatnak traumatizált.
señor
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Monster Jam: Steel Titans
THQ Nordic
ÁTLAGOS