PlayStation.Community

2019.11.05. 15:56 PlayStation.Community
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
A diszkóklubban szól már a... sírrablás.

Just Dance 2020

ÉRDEKEL / MEGVESZEM

Egyesek személyi edzőprogramként, mások kötelező házibuli kellékként tekintenek a Ubisoft zenés-táncos sorozatára, melynek legújabb állomása a Just Dance 2020. A game lényege továbbra sem változott: a playernek a zene ütemére kell leutánoznia a képernyőn látható mozdulatsorokat, melyhez a konzol mozgásérzékelős irányítóját, vagy egy mobiltelefonos applikációt használhat. Minél sikeresebb egy produkció, annál magasabb a pontszám, mely egyre jobb teljesítményre és versengésre inspirál.

A játékot egyedül, egymás ellen, vagy kooperatív formátumban is használhatod. Került emellett a programba egy gyermekeket célzó, könnyített mód is. A program emellett monitorozza a player képességeit, így igény esetén személyre szabott programot is összeállít. A dallista szabad szerkesztésére természetesen alapállapotban lehetőség van.

Az idei megjelenés 40 darab vadonatúj tracket tartalmaz. Ezek között olyan sikerlistás dalok találhatók, mint Ariana Grande 7 Rings-e, Ed Sheeran és Justin Bieber I Don't Care-je, vagy a The Black Eyed Peas The Time (Dirty Bit) című nótája.

A szoftver kompatibilis a Just Dance Unlimited nevű online szolgáltatással, mely több száz különböző tracket kínál azoknak, akik egy jóval szélesebb palettáról válogatnának maguknak talpalávalót. A termék tartalmazza az egy hónapos próbaidőszak hozzáférését!
Fortnite: Darkfire Bundle

ÉRDEKEL / MEGVESZEM

Napjaink egyik - ha nem A - legsikeresebb online multiplayer lövöldéje a Fortnite, mely minden létező géptípuson és minden gémer-korosztályban tarolja a piacot. A szoftver legújabb kiegészítője a Fortnite: Darkfire Bundle fantázianevet kapta, és mint az a címből is sejthető, a "sötétség erőit" helyezi a középpontba.

A Darkfire Bundle gyakorlatilag egy kozmetikai csomag, melynek legfontosabb alkotóeleme három ütős, Legendary figura (skin): Molten Omen, Shadow Ark, valamint Dark Power Chord - természetesen mindhárom a maga sötét pompájában.
A pakk emellett 3 Epic Wrapet (Molten Battle Shroud, Shadow Ark Wings, Dark Six String) és 3 Rare Dual Wielding Pickax-et (Molten Strikers, Shadow Strikers, Dark Strikers:) is tartalmaz, plusz egy új Emote-ot!

A teljes tartalom:
Dark Power Chord
Dark Six String
Molten Omen
Molten Battle Shroud
Shadow Ark
Shadow Ark Wings
Dark Angular Shift
Shadow Angular Shift
Molten Angular Shift
Dark Strikers
Molten Strikers
Shadow Strikers
Emote
Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition

ÉRDEKEL / MEGVESZEM

Lara Croft grandiózus, 2018-ban debütált eredetsztorijának legújabb kiadása, a Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition azokhoz szól, akik egyben, minden kiegészítőjével együtt szeretnék megélni a brit kalandornő "sírfosztogatós" küldetését.
A csomag tartalmazza mind a 7 darab eddig megjelent DLC-t, a teljes kihíváslistát, az összes elérhető fegyvert, kosztümöt, valamint speciális képességet.

A PlayStation.Community tesztje szerint a Shadow of the Tomb Raider egy "fejet levivő, izgalmas, sodró lendületű, néha még kalandfilmeket is megszégyenítő szórakozás", úgyhogy ha valami hasonlóra vágysz, itt a remek alkalom, hogy jegyet válts a kincsvadászatba!
Kapcsolódó tartalom
Olvasói vélemények
Yakuza: Like a Dragon - új sztori trailer
2019.11.13. 09:38 Komment
0 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Visszatér egy régi ismerős.
Romancing SaGa™ 3 - már kapható a kult-RPG
2019.11.12. 15:15 Komment
0 hozzászólás
Huszonnégy évvel az eredeti után.
Jumanji: The Video Game - megjelent a játék
2019.11.10. 16:51 Komment
7 hozzászólás
Túlélni a végső kihívást.
Days Gone - Death Stranding témájú motortuningok jönnek
2019.11.08. 16:18 Classic PlayStation
3 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Elegáns főhajtás Hideo Kojima új játéka előtt.
Death Stranding - nézz bele a játékba
2019.11.07. 20:00 Komment
13 hozzászólás
Ma este streameljük.