PlayStation.Community

2019.10.23. 09:30 Komment
1 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Szupersztárokkal, Legendákkal és Hírességek Csarnoka díjazottakkal.

LÉPJ A WWE® 2K20 RINGJÉBE

A 2K örömmel jelenti be, hogy vezető WWE® videojáték sorozat legújabb része, a WWE® 2K20 már kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ami közönség kedvenc Szupersztárokkal, Legendákkal és Hírességek Csarnoka díjazottakkal nyújt magával ragadó élményt játékmódok széles kínálatán keresztül, miközben megadja a lehetőséget a játékosoknak, hogy átéljék WWE álmaikat.

A megjelenés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
A WWE 2K20 az első női központú 2K Showcase: The Women’s Evolution mellett először ad alkalmat, hogy egy férfi és egy férfi Szupersztár karrierjét is egyengesd a MyCAREER módban és mixed tag meccsein, az új 2K Towers: Roman’s Reign bemutatja Reign epikus karrierjét, a WWE 2K20 Originals pedig lényegesen több megjelenés utáni tartalmat kínál, mint a sorozat bármelyik korábbi része.

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a WWE világába invitálhatjuk a játékosokat egy minden eddiginél mélyebb és személyesebb élményért” mondta Greg Thomas, a Visual Concepts elnöke. „A célunk az volt, hogy egy jóval magával ragadóbb és reprezentatívabb élményt alkossunk meg olyan játékmódokkal, beállításokkal, frissítésekkel és finomításokkal, amik reméljük kielégítik majd a visszatérő és új játékosok igényeit. Izgatottak vagyunk, hogy mi vezethetjük a jövőbe a WWE 2K sorozatot és mutathatjuk meg a játékosoknak a Visual Concepts látomását és kreativitását.”

A WWE 2K20 főbb jellemzői:

- 2K Showcase: The Women’s Evolution – Éld át a Four Horsewomen úttörő karrierjét és a női pankrátorok evolúcióját a 2K-Showcase: The Women’s Evolution keretében dokumentumfilmszerű jelenetekkel, átvezetőkkel és feladatközpontú játékmenettel! Légy részese a Women’s Division felejthetetlen pillanatainak, meccseinek és felemelkedésének a WWE Szupersztár Charlotte Flair, Bayley, Sasha Banks, valamint a WWE 2K20 borítójának sztárja, Becky Lynch szemein keresztül!

- MyCAREER – A WWE 2K sorozat történetében először egy férfi és egy női MyPLAYER karaktert is végigkísérhetsz a Hírességek Csarnokához vezető, buktatókkal, fordulatókkal és eseményekkel teli útjukon – átvezetőkkel és szinkronokkal több, mint 40 közönség kedvenc Szupersztártól.

- 2K Towers: Roman’s Reing – A tavalyi rész népszerű 2K Tower módja izgalmas új kihívásokkal tér vissza, köztük a WWE 2K20 borítójának másik sztárja, Roman Reigns köré épülő történet vezérelt toronnyal. Nézz szembe egy sor új kihívásokat tartogató toronnyal, melyek mindegyike egyedi meccstípusokkal és nehezítéssekkel várja kedvenc a WWE Szupersztárokat, vagy épp MyPLAYER karaktered.

- Egyszerűsített irányítás: A játék irányítása egyszerűsítve lett, hogy az újoncok is könnyedén elboldoguljanak vele, de közben a tapasztalt játékosok is élvezhessék a kihívásokat.
Creation Suite: Ez az örök kedvenc a WWE 2K20-ben is lehetővé teszi, hogy a játékosok teljesen testreszabják saját Szupersztárjaikat, kinézetüket, az arénákat és sok mást, majd megosszák alkotásokat az interneten keresztül más játékosokkal.

- Letölthető tartalmak:
WWE 2K20 Originals – A WWE 2K20 keretében bemutatkoznak a WWE 2K20 Originals csomagok, melyek egyedi, tematikus tartalmakat kínálnak, köztük egy Showcase módon, új arénákat, népszerű Szupersztárok új variációit, történet vezérelt 2K Towers tornyokat, feloldható karakterelemeket és sok más. Az első ilyen csomag a WWE 2K20 Originals: Bump in the Night, ami 2019. október 28-án válik elérhetővé.

- Masszív karakterkínálat – Több, mint 180 játszható karakterével a WWE 2K20 keretében a játékosoknak lehetőségük van a ringbe lépni kedvenc WWE Szupersztárjaikkal és Hírességek Csarnoka díjazottjaikkal. A játékosok olyan jelenlegi WWE Szupersztárokat irányíthatnak, mint Bayley, Braun Strowman, Charlotte Flair, Kofi Kingston, Seth Rollins, Adam Cole, Io Shirai, Matt Riddle és Toni Storm, valamint olyan WWE Legendákat is, mint Dwayne “The Rock®” Johnson, André the Giant, “Rowdy” Roddy Piper és sokan mások.

- Universe mód – Nagyobb, mint valaha, minden eddiginél magasabb meccslimittel, bajnokság és rivális férőhelyekkel műsoronként, valamint új átvezetőkkel, 3040 új promóciós szöveggel és sok mással.

- Zenék – A WWE 2K20 12 számot felvonultató zenei repertoárja visszaadja a WWE-univerzum változatos ízlését a hip-hop, hard rock, punk, metal, electropop és alternatív/indie rock műfajokon át, köztük olyan számokkal, mint:
Banks – “Gimme”;
Barns Courtney – “99”;
Bring Me The Horizon featuring Dani Filth – “Wonderful Life”;
Grandson – “Stigmata”;
Lil Uzi Vert – “XOTour Llif3”;
Motley Crue featuring Machine Gun Kelly – “The Dirt”;
Muse – “The Dark Side”;
Poppy – “METAL”;
Saweetie – “Icy Girl”;
The Black Keys – “LO / HI”;
The Misfits – “Hybrid Moments”;
Watt ft. Post Malone – “Burning Man”

A WWE 2K20 mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. További információkért látogass el a https://wwe.2k.com/ oldalra.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. street5daniel  PlayStation.Community tag
2019.10.23. 20:30:33
LV4
Huh bakker ebből kimaradtam már pár éve. Régen jó volt haverokkal játszani vele.
Bearanyozhatjuk a szart attól még az szar marad!!!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
A Platinum Shop jelenti - Black Friday 2019 menetrend
2019.11.28. 22:00 PlayStation.Community
6 hozzászólás
Szerző: martin
Játékok, konzolok, kiegészítők, tartozékok, ajándéktárgyak.
SOULCALIBUR VI - indul a második szezon
2019.11.20. 15:51 Komment
0 hozzászólás
Mely 2019. november 25-tól elérhető.
Vagányság - az All Nippon Airways videojátékos kulturtörténeti oldala
2019.11.20. 13:08 Komment
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Ismerkedj az elmúlt négy évitzed japán alkotásaival.
Path of Exile 2 - folytatást kap a "Diablo-klón"
2019.11.20. 09:35 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Az első részhez pedig kiegészítés érkezik.
Resolutiion - akció-kalandjáték
2019.11.20. 09:13 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Mese egy zord cyberpunk világból, ahol lehet a főszereplő a hős és a gonosz is.