PlayStation.Community

2019.10.19. 17:07 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Angyalkus
Értékeld a cikket!
Napfény járja át a szívem újra / Csak egy szál VR-t hoztam el az útra

Október van, őszbe fordult a nyár, ahogy az élet körforgása is visszatér a megszokott mederbe. Mindenki hazatért a vakációjáról, visszamegy az iskolába, dolgozni, és búcsút int a nyári relaxációnak. Ha te viszont még nem szeretnéd feladni a pihenést, vagy nem tudtál nyaralni idén, nem kell aggódnod, az Owl Labsnak van megoldása számodra! Üdvözlünk a Vacation Simulatorban, ahol kedvedre kipróbálhatod nyaralóhelyeinket, és ahol robotjaink gondoskodnak az élvezetes és jól szimulált EMBERI pihenésről.
A Job Simulatorban szerzett fáradalmak kipihenésére nyílt meg a szabadidő múzeum, ahol három helyszín várja az idelátogatókat. Van tengerpart, erdei környezet és téli hegyvidék, azaz nagyjából minden, ami virtuális szemnek-szájnak ingere. A játéktér az előző epizódhoz képest grandiózusabb, és immáron közlekedhetünk is egy gombnyomással helyszínek között.
Üdülésünket viszont nem léhasággal, hanem aktívan töltjük, hisz a játék inkább a felfedezésre és az interakcióra fókuszál. Mindegyik helyszínen különböző dolgok várnak minket szétszórva: többek között homokvár építés, festés, forró ital készítése, hógolyózás, és horgászat. Robot házigazdáink viszont gyakran félreértelmezik az emberi szokásokat, ezáltal vicces szituációkat kreálnak. Ha nem vigyázol, még a szimulációt is tönkreteheted! Minden egyes cselekedetet megjutalmaznak viszont egy felfedezési ponttal, amiket összegyűjtve további helyszíneket oldhatunk fel.
Ami a korábbi játékban jó volt, azt megtartották, és ráraktak még egy lapáttal. Kaptunk egy saját szobát is, ahová összegyűjthetjük talált tárgyainkat, létrehozhatjuk a karakterünket, ejtőzhetünk a kádban, és konzoljátékokkal játszhatunk.
A természetben szétnézve már nem egy zárt szoba, hanem különböző tájelemek vesznek körbe minket, és fel lettünk szerelve egy hátizsákkal is, ami itemboxként és options menüként is funkcionál.
Kaptunk egy fényképezőgépet is, ami segítségünkre lesz a fotóküldetések során. Gyakran kell majd helyszínek között átjárogatni, de bárhová megyünk, csak kreativitásunkon múlik, hogyan oldjuk meg az adott feladatot.
A game körülbelül 5-10 óra játékidőt tartalmaz, amivel kiemelkedik átlag VR társai közül. Remekül képes kikapcsolni, lekötni és szórakoztatni. Az erős angol nyelvtudás ajánlott, mert robotjaink gyakran csak egyszer mondják el mondandójukat, és felirat nincs a programban, ezenkívül két motion kontroller kötelező.
Csak ajánlani tudom a Vacation Simulatort - ha játszottál már a Job Simulatorral, duplán kötelező! Családok is nyugodtan szerezzék be, ha VR mókát keresnek, mert ügyesen képes lekötni a gyerkőcöket. Találkozunk a szigeten!

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

Kiadó: Owlchemy Labs
Fejlesztő: Owlchemy Labs
Megjelenés: 2019.06.18.
Ár: 9899 Ft
Játékosok száma: 1
Kép: 1080p
Demo: Nincs
Méret: 2,41GB
Web: https://vacationsimulatorgame.com/
PSN feltöltőkártya: Platinum Shop
Képgaléria
Kapcsolódó tartalom
Olvasói vélemények
Vacation Simulator
Owlchemy Labs
SZÍNARANY