PlayStation.Community

2009.10.09. 15:55 Játékteszt
57 hozzászólás
Szerző: kryss777
Értékeld a cikket!
Elfér 800 autó a zsebedben?

A PSP első – bejelentett – játékának indult, de majdhogynem az utolsó lett belőle. A Gran Turismo hordozható verziója meglehetősen hosszú utat járt be – a pontos okát nem tudjuk, miért kellett rá négy kerek éveket várni, legyen ez most lényegtelen és örüljünk a megjelenésnek.
Engem személy szerint nem kifejezetten hozott lázba legelső alkalommal egy külön PSP-re szánt szimulátor ötlete. GT játékosként még így is kötelező vételnek tartottam, de mégis miért töltenék el heteket és hónapokat egy olyan autós címmel, amit még kormánnyal sem lehet irányítani és nincs online módja? „Nem erre a platformra való” – gondoltam, viszont miután sok-sok órát körözgettem a világ egyik legismertebb pályáján, rájöttem a megoldásra: nem a „szimulátor”, hanem a „Gran Turismo” a lényeg. Az érzés, a hangulat, az autók és az az igencsak fontos tényező, hogy ezentúl bárhol, bármikor mehetek egy kört a legendás Nordschleifen.
Eddig nem volt szokásom magammal cipelni a PSP-t, de GT rávett arra, hogy mindig pakoljam be a táskámba. Amint volt egy kevéske időm, azonnal szedtem is elő és máris egy 500 lóerős gépezet volánja mögött próbáltam megfutni a leggyorsabb kört. Ezúttal nem mások ellen küzdöttem, hanem az idő ellen – a tized- és ezredmásodpercek versenye ez. Aki egy jópofa autós játékra számít, tengernyi lehetőséggel, az bizony most rossz helyen jár…Így visszagondolva, nem nagyon értem a nyavalygókat és az olyan tesztelőket, akik pusztán a klasszikus GT-mód hiánya miatt dobtak a játékra közepesnél alig jobb értékeléseket. Elhiszem, hogy fáj nekik a normálisan összerakott egyjátékos rész hiánya, de véleményem szerint itt azt kell értékelni, hogy milyen játékot kaptunk PSP-re, nem pedig azt, hogy mennyire kellett lebutítani a programot a nagygépes verziókhoz képest.
Annyit mindenképpen szükséges tudni, hogy a hordozható Gran Turismo a saját közönségéhez szól, azokhoz a versenyzőkhöz, akik mindent aranyra szeretnek megcsinálni és az összes elérhető kocsit szeretnék összegyűjteni. Másoknak szárazhat tűnhet, mert... valójában az is, felesleges szépíteni a dolgot. Nincs karriermód, nincsenek előre meghatározott, fix versenyek sem. Ehelyett gyűjtögetheted az autókat, megnyithatod a nehezebb ellenfeleket, driftelhetsz vagy éppen teljesítheted a különféle kihívásokat. Most okkal merülhet fel a kérdés, hogy: ennyi? Igen, ennyi, de egy GT rajongónak ez éppen elég.

Szem előtt kell tartani, hogy a hardver még mindig a PSP, de azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, közel jár a nagygépes verziók minőségéhez. A legfontosabb, hogy a fizika ugyanolyan komoly, 60 fps-sel száguld, valamit az irányítás is a helyén van. Aki már látott Gran Turismo-t, az nagyon otthonosan fog mozogni a menükben és a beállítások között, játék közben a képernyőn megjelenő HUD is ismerős lesz. Legjobban a 60 képkocka/másodperc dobja meg az élményt, PSP-n ehhez foghatót eddig nemigen láthattunk. Nincsenek belassulások, szaggatások, ezzel szemben néhány apróbb grafikai bug előfordul. Természetesen ez még bőven megbocsátható, hiszen páratlan handheld élményben lesz részünk. Egyidejűleg csak négy autó lehet a pályán, viszont ez nem hiszem, hogy sok embert fog érdekelni, mivel (ha ismered a pályát) a legnehezebb fokozaton is csak az első kanyarban fogod látni őket.
Újdonságként tekinthetünk a cockpit nézet megjelenésére, amely GT5 Prologue után már itt is elérhető. Igaz, hogy erős kompromisszumokat kellett kötni a belsőt illetően (nincs kormány, teljesen fekete a műszerfal), de még így is tökéletesen használható. Én szinte mindig így vezettem, az analóg karral hibátlanul tudtam irányítani még a legvadabb szörnyetegeket is kikapcsolt segítségek mellett. A látvány mellett a hangok is abszolút ütősek, természetes egy jobb füles erősen ajánlott a maximális élvezethez. Az említett négy autó sajnos nem tudja megteremteni a kellő versenyhangulatot, viszont a Gran Turismo-ra jellemző egyedi elemek miatt még így is bőven az átlag felett teljesít. Bár a zenék erősen megosztják a rajongókat, nekem semmilyen problémám nem volt velük. Lehetőségünk van saját muzsikával feltölteni a játékot, így már tényleg semmi panasz nem lehet az audiora. (Én egyébként néhány nap után kikapcsoltam minden zenét... szívesebben hallgatom a zúgó motorokat.)

Beállítod a játékmódot (Time Attack, sima verseny, drift verseny), kiválasztod a pályát, a nehézségi szintet, keresel egy kocsit a garázsodban és mész. Megnyered a versenyt, kapsz pénzt, új kocsit veszel. Mindez körbe-körbe, egészen addig, amíg meg nem szerzed a több, mint 800 autót. Ez még rendben is lenne, azonban igencsak érdekesen lett megoldva a vásárlás: a Car Dealership mindig csak négy elérhető márkát kínál fel, amely bizonyos időközönként változik. Még ez sem lenne bajos, viszont az egyes kereskedőknél csupán néhány jármű érhető el, amely megnehezíti a „kiválasztod és versenyzel” elgondolást. Nekem legalábbis az lenne kézenfekvő, hogy előkapom a PSP-t, megveszem a kedvenc négykerekűmet és megpróbálom minél gyorsabban végigterelni a pályán. Nem vásárolhatsz kedved szerint, néha napokat kell várnod, mire megjelenik a kívánt gyártó a kínálatban.
A PlayStation.Community GTPSP fórumtopikjában szerettünk volna rendezni egy köridős versenyt, azonban ezt nagyban megnehezítette a fenti kocsivásárlós történet. Állandóan egyeztetni kell, hogy éppen milyen autó van a garázsodban, sokszor napokba (vagy akár hetekbe) is beletelik, mire a össze tudunk hozni egy versenyt.
A jogosítványokat a Driving Challenge-ek váltották fel, a lényegük természetesen ugyanaz – az előre meghatározott pályán, megadott kocsival kell az idő elleni kihívásokat teljesíteni. Pénzgyűjtésre tökéletesek, viszont az összes Time Attack teljesítése után csak egy rövidke videó az ajándékunk a jövő márciusban megjelenő GT5-ből (plusz még néhány új challenge). Sovány, legalább egy extra autót kaphattunk volna, ha már egyes esetekben annyit kell szenvedni az aranyért.

A GT PSP változatában 2-4 playeres ad-hoc multi található. Ezen belül három játékmód lapul – Standard Race, Party Race, Shuffle Race –, a futamok után pedig kedvetekre cserélgethetitek a már megszerzett kocsikat.

Annak, aminek készült a GT, vagyis „előkapod a PSP-t és játszol”, annak tökéletes. Nem rontja el az élményt a karriermód hiánya – fogjuk fel csak egy átvezető résznek a követező Gran Turismo-ig. Mindig veled van, bármikor versenyezhetsz egyet a kedvenc pályádon. A lényeg a körözgetés és a szórakozás, plusz még persze az is, amit az eddigi GT-kben volt: a 100% teljesítése. Engem abszolút motivál, hogy az összes kocsit megszerezzem, valamint, hogy minden pályán meg tudjam verni az „S” rangú ellenfeleket. Kíváncsivá tesz, hogy milyen autót tudok megvenni egy-egy verseny után, valamint, hogy hogyan tudom majd a játékban elért eredményeit átvinni a GT5-be. Néhány perces szórakozásra is tökéletes, viszont én többször is voltam annyira elvetemült, hogy 30-40 körös versenyeket teljesítsek. Mivel a Prologue-ot már oda-vissza kivégeztem, ezért tökéletes alternatíva a nagygépes verzió megjelenéséig. Elsősorban a sorozat rajongóinak ajánlom a GTPSP-t – aki viszont egy tökéletesen változatos autós címre vágyik, amiben minden elképzelhető játékmód ott figyel, az nem kapja majd meg, amit megálmodott.

(A játékot a Sony-tól kaptuk meg tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható szoftverdealereinknél, támogatóinknál és partnereinknél - bolthirdetéseiket a lap tetején találod.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
57. kiki321315  PlayStation.Community tag
2011.08.29. 11:17:51
LV1
szerintem ez az egyik legjobb autós játék :)
56. zooole  PlayStation.Community tag
2010.11.20. 14:39:30
LV2
Válasz 51. zephyr üzenetére:
Azért nem kéne ennyire lenézni a PCt. UC2 jó játék, de az is inkább grafikával hódított. KZ2 szintén. GoW3 az egyetlen közülük ami valamiben újat mutatott. PS3on viszont sose lesznek igazán ütős stratégiák vagy RPGk. DA:O valami borzalmas a PChez képest. Civ meg megint kultusz cucc és az egyetlen a revolution ami nyomába sem ér a 4. vagy az 5. résznek.
2009.11.02. 20:58:59
LV1
Jó a cikk! Ez a játék számomra inkább valamiféle autógyűjtemény a zsebben, és talán ezért is nem hiányzik annyira a karrier mód. Ad-hoc fél órás versenyek Nringen haverral... Ford GT '69 ... verhetetlen élmény.
54. Sipee
2009.11.01. 18:00:21
LV7
Nekem is nagyon bejön, de a grafika nemis hasonlít a képeken látotthoz.. Rendbe h psp, nincsis vele baj, de akkor mirét adnak ki iylen képeket ha nem is ilyen?
és még annyi, hogy nekem iylen versenymódok h shuffle race meg egyebek nincs is.. ezeket hol lehet elérni?
Atomvillanáskor ne állj tank mögé, mert rád olvad.
53. Ombika
2009.10.20. 08:12:26
LV11
Válasz 52. perrel üzenetére:
En is nemreg kaparintottam meg es nagyon bejon. Fizika is jobb lett szerintem....
1stPSN ID:BTH_Ombika, USA ID: Ombika UK: Ombika_US
52. perrel  PlayStation.Community tag
2009.10.17. 21:11:20
LV3
Nem bírtam ki, vettem pspt és GT-t rá. :) Nem bántam meg, visszaadja a GT feelinget. Nagyon rendben van! Kicsit fáj a szívem a carrier mód és/vagy a legalább online time trial ranglista miatt, de tényleg nagyon rendben van.
51. zephyr
2009.10.16. 11:20:03
LV2
jaj, véletlenül ráklikkeltem :D,

- de játékos oldalról nem annyira fontos ez, amellett _senki_ nem, fizetne ki egy iphone árú kézikonzolt.
Ueda tudja...
50. zephyr
2009.10.16. 11:17:41
LV2
Válasz 47. Dh1 üzenetére:
Nem értek egyet. A sziPhone-baa kb. 3 évvel fiatalabb hardver került. Minek hasonlítod össze vele? OMG! Egyébként meg a remek touchscreennel biztos lehet _nagyon_ precízen játszani.

A 100 megás iphone-os játékban amit említettél nincs 40 autó sem. Pl.
Viszont van karrier mód, ami tényleg gyengéje a PSP GT-nek, mondhat bárki bármit, ha a Monster Hunterbe, meg rpg-kbe psp-n belerakok 50+ órát, akkor nem magyarázza senki, hogy ez egy hordozható konzol és emiatt nem kell bele. De kell, csak nem tették bele.
Olyan, mintha Kojima az MGS PSP-s verziójából kihagyná a lopakodást, mert úgysincs idő rá a buszon.

PSP már ötödik éve van a piacon (japánban 2004 decemberében startolt), én nem tudom, hogy miért most kezdesz rá játékokat várni, meg hasonlítgatni az iPhone-nal??? Egy-két péda: Resistance PSP, God of War PSP- azok már kihajtották a gépet, nem most hajtják maximumon a GT PSP-vel.

Gyakorlatilag te inkább a nyers erőre meg a grafikára mész, de a játékosok nagyobbik része nem ezt nézi. DS-ből eladtak 110 milliót, hidd el a tömeg nagyobbik fele leszarja mit hoz egy játék "erőből", az a kérdés, hogy milyen összhatásra, milyen a játékmenet, stb.
PS3-at is megveri a Crysis egy n+1 magos csillárdos PC _erőből_ de Uncharted 2, Killzone 2, MGS4 minőségű játék nincs rá.

Az meg, hogy több mint 50 milla elment belőle azt mutatja, hogy alkalmas játékkonzolnak. Az nem kérdés, hogy a vas nem mai darab, de játé
Ueda tudja...
49. martinigy  PlayStation.Community tag
2009.10.16. 10:12:16
LV2
eszméletlen grafika PSP-hez képest :D
Nothing is true, everything is permitted.
48. Dh1
2009.10.15. 22:21:19
LV1
iPhone veri meg nehol ... elirtam :)
47. Dh1
2009.10.15. 22:19:30
LV1
A jatek mint szimulator kihozza a PSP-bol a maxot ...
Nincs nala jobb autos ware ...

Viszont nem igazan tudom megbocsatani a nem tul fenyes grafikat nehol ... sok az illesztesi bug ... elnagyolt dolgok, mosott texturak ... az eszmeletlen csunya belso nezet ...

iPhone-on a Real Racing 100 megaban siman hozza ezt, sot, van rendes belso nezet, a nagy framerate es a baromi jo jatekelmeny ...

Nem ertem miert kell az osszes Sony jatekban azt az ocsmany ditherelest hasznalni a teljes kepernyon, ha az nem lenne meg az osszes gfx bugot elneznem neki ...

Az az igazsag, hogy eroben mar nem hozza a mai szinvonalat a PSP ... sokszor egy jatekra igazandibol szerintem alkalmatlan PSP megveri bizonyos teruleteken ...

Kivancsi leszek az uj PSP-re!

Nintendo durva (NVidia) handheld hw fele kacsingat ... Sony-nak is lepnie kell ...

A PSP kicsit olyan vas mint a PS3 ... keson kezdik kihasznalni, a hatarait feszegetni ...

Azert remelem, hogy meg baromi sok kivalo PSP gamet latunk meg!

Nalam 10/8 a GT!
2009.10.14. 19:10:40
LV21
ez egy isten kipróbáltam, de nem megy 5.03-on és ez elég idegesítő mint PSP 2004 tulaj
45. Adam79  PlayStation.Community tag
2009.10.11. 12:16:50
LV1
Válasz 43. Reenah üzenetére:
Sokkal jobb a GT mint bármilyen autós játék a gépre. Persze csak szimulátor rajongóknak, az NFS és Burnout hoz szokottaknak ez irányíthatatlan lesz mert nemcsak a gázt kell nyomni.
2009.10.11. 07:06:03
LV2
Válasz 33. martin üzenetére:
preciz nemet festekkel;)
43. Reenah
2009.10.10. 19:45:14
LV1
Toca Race Driver 2006 -hoz képest jobb vagy rosszabb játék lett a Gran Turismo Psp-n (Carrier hiányt leszámítva)?
Des vitrines infinies
2009.10.10. 13:50:48
LV6
Szép a játék a psp szintjéhez képest,ezt az összekötés tényleg műxik?Hogy kell,vki tudja??
41. perrel  PlayStation.Community tag
2009.10.10. 13:32:37
LV3
Köszi!
Ez engem is kiváncsivá tesz :)

"Kíváncsivá tesz, hogy milyen autót tudok megvenni egy-egy verseny után, valamint, hogy hogyan tudom majd a játékban elért eredményeit átvinni a GT5-be."

Lehet vennem kell egy pspt....
40. slickadam  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 22:56:39
LV5
Válasz 39. kristof üzenetére:
Jaja, éves buli. Plusz gondolom más rendezvénynek is helyt ad a pálya.
Super Ultra Taokaka Deluxe!!!
39. kristof  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 22:48:36
LV1
Válasz 37. slickadam üzenetére:
Szenk júúú!!!
Így már értem. Gondolom éves rendezvényről van szó, tehát azért nem kopik le az irkafirka mert lessz helyette új.

Azért szakmai szemmel kiváncsi lennék mennyire zavaró ez versenyzés közben. Már a játékok alatt is el-el vonja a figyelmem, nem hogy élőbe éles helyzeteknél....
38. slickadam  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 20:59:29
LV5
Válasz 37. slickadam üzenetére:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_am_Ring_and[...]
Super Ultra Taokaka Deluxe!!!
37. slickadam  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 20:55:36
LV5
Válasz 31. kristof üzenetére:
ha jol tudom a Rock Am Ring fesztival maradvanyai. bulik szoktak ott lenni es olyankor telefirkaljak. legalabbis vmi ilyesmit magyarazott a german komam.
Super Ultra Taokaka Deluxe!!!
36. kluft  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 19:03:09
LV8
Az utóbbi hetek legjobban várt - legalábbis én így voltam vele - játéktesztjét végre átolvashattam és úgy érzem nagyon rendben van, király lett. Ja és remélem minél előbb zsebre vághatom azt a 800 verdát mer' elfér :)
Semper Fidelis
35. Adam79  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 17:18:08
LV1
Nagyon jó játék lett, egyetértek a 8 pontal. Ha lennének Event versenyek akkor 9.5, ha lenne még online ranglista is akkor 10 pontos lehetne.
Amúgy ha megcsináljuk a Driving Challenge eket A-I ig akkor jön egy új oldal egészen O ig. Utánna nem tudom van e még de ez így már elég jó szavatosság mindent aranyra megcsinálni.
34. karfiol  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 14:23:10
LV19
Nagyon nagy hülyeség volt szerintem ez a random autóvásárlási lehetőség.
33. martin  Főszerkesztő
2009.10.09. 11:19:37
LV27
Válasz 31. kristof üzenetére:
És mivel van odafestve, hogy soha nem kopik le?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
32. Lotar  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 11:02:34
LV17
Jó teszt , jò game.
psn/sen id: pcpmate
31. kristof  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 10:58:15
LV1
Nem tartozik ide szorosan, de mi az a sok irkafirka a Nürburgring-en az aszfalton???
Évek óta ezen gondolkozok.......
30. Zandrs
2009.10.09. 09:53:46
LV8
köszi a beszámolót! (így jó hogy nem rohantam majd 11-ezerért érte)
jó lesz ez, csak ráér még egy évet (nekem)
2009.10.09. 08:52:46
LV10
Én előrendeltem és őszintén megmondom, hogy másra számítottam. A Carrier hiányzott az elején, de aztán rájöttem, hogy a Driving Challenge-ek aranyra- és a pályák S-re megcsinálása bővel elég lesz. A random autópiac figyelgetése meg külön tetszik. Jobban megbecsülöm az autókat, mert nehéz megvenni őket. :)
Egy dolog nem tetszik: "ready.... START!" - ezt nem lehet kikapcsolni? :(
PSN: petho_david
28. wallace  Dark Passenger
2009.10.09. 07:35:18
LV18
Válasz 18. hgabi00 üzenetére:
Lehet szakaszosan is adagolni a gazt. Mondjuk a valosaghoz annyi koze van a real driving simulatornak igy psp-n, gombokkal, mint a mongol lotenyesztesnek a japan irodalomhoz. Akkora ordenare baklovesek vannak benne vezetestechnikailag hogy az valami elkepeszto. Mindegy, jatek, ezt el kell fogadni, es kalap kabat.
27. HUN_hatrix  The Saboteur
2009.10.09. 04:34:15
LV29
Válasz 24. xerox üzenetére:
De de az volt!
A Görög vagy milyen kisvárosi rally pályán. :D
De most az GT PSP-ben a Fiat 500al toltam a NN pályán.
Az is volt, hogy repesztett valahol 110el valahol meg csak 40nel.
A többiek meg 40nel üldöztek! XD
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
26. HUN_hatrix  The Saboteur
2009.10.09. 04:30:43
LV29
Válasz 18. hgabi00 üzenetére:
- Apró gázadások
- ha a gombot nem nyomod be teljesen akkor nem padlógázt ad.
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
25. tagor  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 01:53:24
LV3
Ez a játék, ha nem is pornó de sex!
Időnként teljesen a hatásom alá kerülök.
24. xerox  PlayStation.Community tag
2009.10.08. 23:14:54
LV18
Nem a '54 Citroen 2CV volt az, amelyik alig bírt felmenni az egyik pálya emelkedőjén a GT4-ben? Esküszöm már majdnem kiszálltam tolni a gépet. :)
Egyébként psp-re tökéletes lett a GT. Épp csak annyira kell, míg az ember leteszi a seggét a metróban munkába jövet, menet. Jó teszt, jó értékelés!!
psn id: zomimi78
2009.10.08. 23:02:19
LV3
a válaszom ennyi :)
ID: the-Bullterrier
2009.10.08. 23:01:56
LV3
Válasz 21. martin üzenetére:
http://www.youtube.com/watch?v=S0FRTsCCA7w
ID: the-Bullterrier
21. martin  Főszerkesztő
2009.10.08. 22:50:51
LV27
Válasz 18. hgabi00 üzenetére:
Ballábfék a megoldás.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2009.10.08. 22:47:39
LV3
Válasz 19. the-Bullterrier üzenetére:
dúrva :D
2009.10.08. 22:44:28
LV3
http://www.youtube.com/watch?v=YxheZY-txoQ
érdemes megnézni :)
ID: the-Bullterrier
18. hgabi00  PlayStation.Community tag
2009.10.08. 22:19:21
LV7
Nagyon jó játék, tényleg megvan a GT feeling.
De egy valami néha nagyon tud idegesíteni, mégpedig a második analóg hiánya. Így sokszor elég rossz kanyarodni, nem lehet félgázt, negyedgázt adni. Ez a csak fullgáz, vagy semmi nem annyira tetszik...
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy f*sza van
2009.10.08. 21:29:55
LV1
Jó lenne ha lenne PS3-ra GT4,ne má hogy vegyek még egy PS2-t mert 1-et már eladtam(nagy hiba volt)
Rossz játék nincs csak rossz játékos
16. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2009.10.08. 21:01:20
LV13
PSP hiánya miatt ez kimarad, de havernál tuti kipróbálom!
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
15. wallace  Dark Passenger
2009.10.08. 20:56:13
LV18
A teszt szokas szerint zsir. Olyannyira elvezet volt olvasni, hogy megyek is GT-zni egyet.
14. pdw  ist krieg!
2009.10.08. 20:46:28
LV11
Lol, egyik kepen rajtavan a munkahelyem logoja :D
13. GTfan
2009.10.08. 20:36:53
LV12
Jó teszt.
Nem is vártam többet a GTpsp-től, hiszen ez is elég.
Psp-m ugyan nincs, és nem is lesz, majd a nagy gépesnél megvásárlom a GT5öt
12. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.10.08. 20:26:00
LV24
Válasz 7. girgosz üzenetére:
mert ha csak 25 autó lenne benne menne a sírás hogy de az én kedvencem mé nincsen benneeeeeeee????
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
11. Duke  Szerkesztő
2009.10.08. 20:06:28
LV10
Ha lenne PSP-m, most biztosan ezt szerezném be.
10. nonkeat  PlayStation.Community tag
2009.10.08. 20:02:44
LV1
Válasz 7. girgosz üzenetére:
Mert annyi időd vagy a budin, mielőtt visszarohansz a nagygéphez.
color is emptiness, emptiness is color
9. martin  Főszerkesztő
2009.10.08. 19:32:45
LV27
Válasz 7. girgosz üzenetére:
Mert 300x5 percre kapható elő, azért.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2009.10.08. 19:30:52
LV5
ha lenne euroaban is ez a ps3-on keresztül üzemelö Ad-hoc program akkor lehetne játszani 4en multiba?
Online gaming will return BEFOREMay 31st 2055
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
GRAN TURISMO
Sony
Látványosság:
Kiemelkedő
Játszhatóság:
Kiemelkedő
Szavatosság:
Zene / Hang:
Kiemelkedő
Hangulat:
8/10
Pozitívum
Gran Turismo bárhol, bármikor
Negatívum
Az online világranglista hiánya

MARTIN BELESZÓL
Remek játék egy a hordozható kategóriába szánt szoftver minden jó tulajdonságával. Rövidebb, intenzív feladatokkal és hosszabb, nekiülős kihívásokal szórakoztat. Egyet ne várj tőle: asztali, nagygépes tartalmat, mert az nincs benne. A PSP egy mobil konzol, a GT PSP pedig egy mobil játék.