PlayStation.Community

2019.09.15. 15:55 [TGS] 2019
0 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Értékeld a hírt!
Régi ellentétek, új köntös. *UPDATE*

Az Arc System Works a Tokyo Game Show 2019-en megtartott színpadi eseményén mutatta be a New Guilty Gear projektcímen futó verekedős játékuk legújabb bemutatóját, amelyben - meglepő mód - a széria két emblematikus karaktere, Sol Badguy és Ky Kiske esnek egymásnak. A kedvcsináló ezen felül megerősíti, hogy May visszatér, mint játszható karakter.

A New Guilty Gear valamikor 2020-ban érkezik PlayStation 4-re, pontos megjelenés dátumról azonban nem esett szó.

*UPDATE*
Időközben lezajlott egy interjú a két rendezővel, Daisuke Ishiwatarival és Akira Katanóval, amelynek lényegi pontjai a következők:

-A játék azért nem kapott számozást, mert egyelőre nem döntötték el a teljes tartalmat és azt, hogy bekerüljön-e a kontinuitásba. Az biztos, hogy nem az Xrd-szál része.
-A Guilty Gear Xrd Rev 2 folytatása egyelőre nincs tervbe véve, így a New Guilty Gear sem tekinthető annak, azonban a jövőben érkezhet még hozzá tartalom.
-A New Guilty Gear˛ nem csak címében új: teljesen az alapoktól építik újra a harcrendszer és a játékmenetet, ügyelve a legapróbb részletekre. Mivel ez hatalmas munka, egyelőre az sem fix, mely karakterek tűnnek majd fel a játékban. A trailerben feltűnt egy új karakter is, akinek a személyazonosságára nem derült fény.
-A korábbi Guilty Gear epizódok tartalmaztak egyfajta betanító- és támogatórendszert a kezdők számára, abból adódóan, hogy komplex harcrendszerrel rendelkeztek. Ezúttal a fejlesztők azt szeretnék, hogy erre ne legyen szükség és egy egyszerűbb, nagyobb közönség számára is hozzáférhető játékot alkossanak. Azt szeretnék, hogy az olyan játékosok is könnyen neki tudjanak állni, akik egyébként nem játszanak verekedős játékokkal.
-A korábbi epizódok során voltak olyan lehetőségek és döntések, amelyek bekorlátozták azt, hogy mi és mi nem kerülhet bele az adott játékokba, ezúttal ilyen nincs. Ezt az IP-t pontosan azért hozták létre ebben a formában, hogy az eddig elvetett és ki nem bontakoztatott ötleteket is kamatoztathassák és kipróbálhassák - ilyen például a pályaszakaszok váltakozása. Ezeket a lehetőségeket összehangolni az eddig említettekkel azonban nem könnyű feladat.
Képgaléria
Olvasói vélemények
Captain Tsubasa: Rise of New Champions - új előzetes
2020.02.24. 10:55 Komment
1 hozzászólás
...a japán focijátékból.
Two Point Hospital - holnap megjelenik
2020.02.24. 10:53 Komment
0 hozzászólás
Kórház a város szélén.
Drill Man Rumble - ütvefúrós partijáték
2020.02.24. 08:12 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Sztorimóddal és pályatervezővel.
Katana Kami: A Way of the Samurai - új bemutató
2020.02.24. 07:51 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Harc, fejlesztések, multiplayer, és a többi.
Backbone - disztópikus noir kalandjáték
2020.02.23. 12:21 Komment
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Egy detektív története egy sötét világban..