PlayStation.Community

2019.09.12. 07:59 [TGS] 2019
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
Négy-kontra-egy a Resident Evil világában.

A Capcom megosztotta az első részleteket a Project Resistance-ről, előzetest és képeket is közzétéve a az információk mellett - sőt, több játékmenet videó is kikerült. Az alkotást a NeoBards Entertainment fejleszti, és egy négy-kontra-egy túlélő horror játék a Resident Evil világában.

Az aszimmetrikus, ötjátékos multiplayer móka kooperatív és kompetitív dinamikákkal is rendelkezik a hivatalos tájékoztatás szerint, ahol négy túlélőnek kell együttműködve megszöknie egy ördögi kísérletből, valamint túljárnia az elmebeteg fogvatartójuk eszén. A mókát hajtó motor egyébként a Resident Evil 2 remake-ért és a Devil May Cry 5-ért felelős RE Engine.
A mérkőzésekben az úgynevezett "Mastermind" nyomon követi a négy túlélőt biztonsági kamerák hálózatán, így egy lépéssel mindig előttük járva, hogy képes legyen szökésüket megakadályozni. A "Mastermind" halálos útvonalat alakít ki kártyák kiválasztása segítségével, akadályokat görgetve a menekülő játékosok elé: vad lényeket idézhet meg, csapdákat állíthat, manipulálhatja a környezetet, vagy fegyverré teheti az említett biztonsági kamerákat - sőt, még közvetlenül zombikat is irányíthatja, beleértve a Tyrantot is.
A túlélőknek pedig együtt kell visszaverniük az ötödik játékos törekvéseit és ügyességi-logikai feladványokat teljesíteniük, mielőtt elfogy az idejük. Minden túlélő egyedi képességekkel rendelkezik, amellyel hozzájárulhat a csapat egészéhez.
A helyszín továbbá az Umbrellának otthont adó legendás Raccoon City.

A Project Resistance PlayStation 4-re is készül, és egy zárt béta várható október 4-e és 7-e között, amire ITT lehet feliratkozni.
Képgaléria
Kapcsolódó tartalom
Olvasói vélemények
One Piece: Pirate Warriors 4 - előzetesen a Whole Cake Island sztoriív
2020.02.17. 14:12 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Rövid reklám.
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers - íme a harmadik trailer
2020.02.17. 13:47 Komment
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Sophia és Zenkichi Hasegawa a fókuszban.
Sword Art Online: Alicization Lycoris - sztori és játékmenet előzetes
2020.02.17. 13:43 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Hangolódj májusig.
Metro Exodus - előzetesen Sam története
2020.02.17. 13:38 Komment
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Már kapható a második kiegészítő.
Paper Beast - előzetesen a szabad mód
2020.02.17. 13:32 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Alkoss világot és játssz vele.