PlayStation.Community

2009.10.07. 11:30 PlayStation Network
73 hozzászólás
Szerző: EmThor
Értékeld a cikket!
Csendes-óceáni vakáció zuhanóbombázókkal, partraszállással és bázisfoglalással.

Karikás szemek, energiaital és az éjszaka csendjébe robbanó lövedékek zaja: összetéveszthetetlen jelei a hálózatos partiknak. Igen, valahol a ködös múltban, mikor még csak kevesek kiváltsága volt az otthoni internet kapcsolat, fogtuk a gépeinket és elvonultunk a világtól, hogy megvívjuk virtuális háborúnkat: ki-ki a társaság, vagy egyszerűen csak a játék okozta élmény kedvéért. Hét év telt el a Battlefield sorozat debütálása óta, de már akkor láttuk, hogy ez valami más: óriási terepeken folyt a harc, a legkülönfélébb járművek igénybe vételével. Tulajdonképpen a lényeg azóta sem változott. A PS3-ra nemrég megjelent, egyjátékos móddal is bíró Bad Company után most újra a fronton érezhetjük magunkat, olyan különleges csendes-óceáni hadszíntereken, amelyekkel mindig is egy kicsit mostohán bántak a fejlesztők.
A Playstation 3-as Battlefield 1943 bő fél gigás adatcsomagja körülbelül 3000Ft leszurkolása után válik elérhetővé, és mivel kizárólag csak többjátékos opciója van, az állandó netkapcsolat nélkülözhetetlen hozzá. Mielőtt fegyvert ragadnánk javaslom, hogy a betanító módot ne hagyja ki senki, mert a vezethető járművek kezelése egy kicsit eltér a megszokottól, így egyből a sűrűjébe vetődve kissé nehézkesnek tűnhet...A háború poklába amerikai vagy japán oldalon léphetünk be, Wake Island, Iwo Jima vagy Guadalcanal szigetére, instant módon, vagy barátaink számára létrehozott privát szerveren. Jó ötlet, hogy ha egy ismerősünk éppen játszik, könnyedén csatlakozhatunk hozzá. A fő hangsúly a térképen előre meghatározott öt pont elfoglalásán van és az a lényeg, hogy minél többet, minél hosszabb ideig birtokoljunk, ezzel nullára apasztva az ellenséges csapat „életerő csíkjának” mutatóját. Van még egy negyedik, kizárólag légi harcokra koncentráló módozat is, de ez szerintem elég nehézkes lett és nem akkora élmény, inkább amolyan plusz dolog.
Kezdjünk repülőgép hordozóról, vagy a sziget egy eldugott sarkából, az elfoglalt bázisok lesznek az újraéledési pontjaink. Ezek között hullámzik az akció és minden egyes elhalálozás esetén választhatunk, hogy a csatatér mely pontján, és milyen kaszttal folytassuk a harcot. Jelen van a klasszikus mérnök tengerészgyalogság gépfegyverrel és rakétavetővel, a mesterlövész, ezúttal robbanó töltetekkel felszerelve, és nagy kedvencem, a távolra is biztosan használható puskával és gránátvetővel rendelkező közkatona. Nagy különbség nincs a japán és az amerikai oldal között, így nem is lesz olyan idegen érzés rövid katanát ragadni a bajonett helyett, mikor egy harc végén a csapatok oldalt váltanak.

Sok gyengébben kidolgozott játékkal ellentétben tetszett a fegyverek ténylegesen érezhető különbözősége, nem lesz rossz tapasztalatunk, hogy két golyótól rögtön meghalunk, igaz egy gyakorlott mesterlövész fejlövése itt is azonnali elhalálozást okoz. Attól izgalmas és egyszerű az egész rendszer, hogy például a Thompson sorozata, vagy egy M1 Garand három-négy találata után is van némi esélyünk a túlélésre, és nem kell annyit mérgelődni, hogy már megint honnan szedtek le, ráadásul a gyógyulás is automatikusan történik. Mikor újjászületünk (egy bázis, vagy mondjuk az osztagunk közelében), fennáll a veszély, hogy rögtön meg is halunk, mert az ellenfél állandó tűz alatt tartja a helyet. Ez sok játékot ellehetetlenített már, de szerencsére itt ilyen dolog nem nagyon szokott megesni. Inkább fogjuk egy zuhanó gépből kiugorva az ellenség kereszttüzében halálunkat lelni, vagy mikor a gépágyúval felszerelt autónkat felrobbantja egy előre elrejtett bomba. Igen, lehet trükközni, taktikázni: különböző útvonalon közelíthetjük meg az elfoglalandó állásokat, kihasználhatjuk a terep adottságait (világítótorony és távcsöves puska esete), vagy egyszerűen lyukat robbanthatunk egy falba, így utat vágva magunknak.
Hogy mihamarabb bajtársaink segítségére legyünk, különféle járműveket vehetünk igénybe, ráadásul a térkép egy bizonyos pontjára még szőnyegbombázást is kérhetünk. A repülő irányítása sok gyakorlást igényel, egy lomha tankkal könnyedén foglalhatjuk el a stratégiai pontokat, s bár a dzsip gyors ugyan, de nagyon gyenge a páncélzata. Ebben a kő-papír-olló rendszerben mindenre van hatékony ellenszer, és ha kell, bátran használjuk a telepített ágyúkat.
Ami a hangulatot illeti, teljesen bele lehet feledkezni az egészbe: nem csak a számlálókat nézi az ember és várja, mondjuk egy eldöntöttnek tűnő küzdelem végét, hanem jó értelemben izzadságszagú a dolog – itt tényleg küzdeni kell! Mikor a repülők elzúgnak a fejed felett, vagy csikorogva megérkeznek a lánctalpasok, és alig térsz magadhoz egy robbanás után, garantáltan izzadni fog a tenyered.

Technikailag a Bad Company grafikus motorja domborít újra, a tetszetős pályákon korlátozott rombolhatósággal (fák, épületek, hidak) folyik a vér nélküli háború. Az „i”-re a pontot a remekül pozícionált 5.1-es hangok teszik fel, a robbanások utáni „füldugulás” és a már távolból hallható tüzérségi lövedékek süvítő zajával egyetemben. Nem tölt sokat a program és meccset is hamar találhatunk, viszont néha hajlamos fagyni, ez csúnya fekete pont. Hibának róható fel még, hogy a gép automatikusan osztja be a játékosokat a csapatokba, így néha előfordul, hogy az egyik fél létszámelőnyben van. Saját zene hallgatására és kép kimentésére nincs lehetőség.

A ranglépéses, pontalapú rendszer jellegtelensége miatt (nem ad semmi pluszt a plecsni, de jól néz ki a neved mellett), a szavatosságot kizárólag az biztosítja, hogy egyénenként ki mikor un rá. Vannak ranglétrák meg különböző játékon belüli jutalmak (a játékmenetre nincs hatásuk), de a trófeák kb. 5-8 óra alatt kiszedhetőek.
Az egész játék sava-borsát a kiélezett, emlékezetes csaták adják. Sosem éreztem úgy, hogy egy küzdelmet ne lehetne megfordítani, még ha csak magamra is számíthattam, egyedül az ellenfél bázisán. Persze, csak ha sikerült eljutni odáig, elkerülve lövészárokban zajló mészárlást, és ilyenkor a hátrahagyott, védtelen helyőrség szinte kínálta magát az elfoglalásra. Ha az életemből eddig feláldozott 12 órára gondolok, rengeteg emlék ugrik be: volt mikor a csapatszállítónkra egy könyörtelen Zéró dobott bombát esélyt sem adva, de olyan is megesett, hogy a rakétavető utolsó töltényével lőttem ki egy dzsipet, egyszerre három ellenfelet likvidálva, akik aztán emiatt nem kicsit ordítoztak. Azért a maradék gránátjainkkal ne szálljunk szembe egy páncélos ellen, de meg lehet próbálni és ettől ennyire jó ez a játék: mikor ilyen elkeseredett helyzetben is győzni tudsz, az mindent felülmúló érzés! Ezek azok az élmények, amiket nem lehet pénzben kifejezni, játsszunk akár a barátainkkal egy lanpartin a garázsban, vagy otthon a neten, az egész világ ellen. Remélem sokatokkal találkozok a harcmezőn!

TIPPEK:

- mielőbb foglaljuk el a kulcsfontosságú bázisokat, a járműveket használva siessünk a következő ponthoz
- vízi csapatszállítóban ne törődjünk a harccal, koncentráljuk a partraszállásra
- mikor egy bázist elfoglalunk és az ezt jelző mutató betelik, de nem tűnik el, biztos, hogy ellenfél bujkál a közelben; ekkor érdemes gránátokkal lerombolni a környező épületeket
- tankkal érdemes ketten menni a lövegtorony és a géppuska egyidejű, hatékony használata miatt
- a bombázókat mielőbb szedjük le a légvédelmi ágyúval
- a nagyobb csatákat elkerülve, az ellenfél hátrahagyott bázisát akár egyedül is elfoglalhatjuk
- a repülőkkel működik a kamikáze taktika
- kovácsoljunk előnyt szorult helyzetünkből: ha egyedül maradtunk tereljük el az ellenfél figyelmét vagy áldozzuk fel magunkat, hogy csapattársaink könnyebben boldoguljanak
- guggolva pontosabb lesz a célzás


Battlefield 1943
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Dice
Megjelenés: 2009.07.09.
Ár: 14.99$ / 9.99Ł / 12.99€
Játékosok száma: 4-24
Kép: 720p
Hang: DD5.1
Méret: 565MB
Web: Battlefield 1943
PSN feltöltőkártya: Platinum Shop
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
2009.11.02. 21:12:16
LV1
Nagyon jó játék!A legjobb amikor a sniperessel elbújsz egy bokor mellett és írtod az ellenfeleket.A legjobb pedig,hogy van amikor 5 embert is megölök mire megtalálnak.
PSN:SAKAL88
72. Lotar  PlayStation.Community tag
2009.10.18. 18:01:25
LV17
Bejön nagyon a game .:]
psn/sen id: pcpmate
2009.10.18. 08:04:30
LV1
Válasz 61. Chrome üzenetére:
Kihagytad azt hogy elmegy-megszakad a hang időnként... megy az akció aztán hirtelen csend lesz...
A.N.I.M.E.F.O.X PSN ID: Le_JUHAY
70. A-J-NITRO  PlayStation.Community tag
2009.10.16. 10:28:42
LV1
Hát én nem kedvelem a competive játékokat,föleg a deathmatcheket,sajnos ezért nem platina Resistance2,mert csak a co-op részével játszom,de egyik nagyon jó barátom megosztotta velem a BF-et,és ezt megkedveltem,eleinte keltem-fekütem,de tudtam hogy belejövök,szeintem ez a kisgame mindenkinek bejön,és nincs olyan letöltés mint killzoneban láthatatlan sniperos..stb,warhawkot meg többszöri neki ugrásra se kedveltem meg(lehet hogy eladom,mint hogy szenvegyek egy játékban)annyival szeretnék a Tiphez hozá szólni hogy a légitámogatást nagyon védeni kell,legalább 1-2manusnak,bizony légitámogatás birtoklásával,sokszor meglehet forditani az összecsapásokat,föleg 3-4ellent nyirhatsz ki,ill.tankok réme.én lazán tudok 300pontot összehozni vele,pedig nem tartom magam jó battlefieldesnek!!a voice chat nem oly jó,párszor lefagy,külön dob a barátodtól,de nem rossz a game,warhawknál biztossan jobb.NA PLAYSTATION FOREVER!!!!
senki
69. kluft  PlayStation.Community tag
2009.10.12. 10:38:57
LV8
Válasz 63. Sigma üzenetére:
Nagyjából annyival hogy több térkép van és nincs időlimit, ez utóbbi nagyon sz*r volt a demóban.
Semper Fidelis
68. Chrome  PlayStation.Community tag
2009.10.10. 22:15:49
LV10
Válasz 64. kluft üzenetére:
Én se tok napirendre térni felette. o_O
"Behold the Razgriz, its wings of black sheath!"
2009.10.10. 13:41:40
LV6
Válasz 66. Heerorenato üzenetére:
jajj és azt kihagytam hogy nem HD tv-n avgy bármi ilyesmim tolom hanem egy normál szar tv-n,de szerintem itt is ugyanolyan élvezhető...bármi.
World is Black.
2009.10.10. 13:39:01
LV6
Isteni játék... többet játszom vele,mint vmelyik CD-s gaméval....
72órát játszottam már és a killjeim sem kevesek:D megéri megvenni. (bár nekem nemkelett xD)
World is Black.
65. martin  Főszerkesztő
2009.10.10. 10:31:56
LV27
Válasz 63. Sigma üzenetére:
Annyival, hogy tudatosan csinálod ugyanezt.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
64. kluft  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 19:36:37
LV8
Válasz 61. Chrome üzenetére:
Nálam is pontosan ezek a hibák jöttek elő, érdekes hogy másnál meg nem mert a BF:BC nekem legtöbbször szinte játszhatatlan bughalmaz volt.
Semper Fidelis
63. Sigma
2009.10.09. 18:24:49
LV2
Demot próbáltam, lövöldöztem repkedtem, vezettem tankot stb. Jópofa, na de a teljes játék mennyivel lesz több ennél?
2009.10.09. 18:08:31
LV5
ebben a játékban "ismertem" meg egy japán emberkét. Miután játszottunk bejelölt friend-nek. Valami toki_toki-toki a psn id-je! :D Írt valami katyvasz üzenetet, természetesen japó -vagy kínai..?- jelekkel
aztán megírtam neki angolul, hogy bocs, de inkább angolul, ha tudsz :)

Néha játszok vele online, de hervad az online barátság :D

... - Hy! Where are you from?
- Hello! I'm from Hungary. :)
- Really? Yeah, I'm hungry too! :P
Sex - Game - Rock'n'Roll!
61. Chrome  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 17:20:05
LV10
Válasz 56. ssj3_vegetto üzenetére:
A BC-ben? LAG
- Alig érted amit a csapattársad mond, mert akadozik a hangja.
- Gránátok amik késve hagyják el a dobó kezet.
- Sprintelés után 3m-t visszalépö karakter.
Volt, hogy átszaladtam 2 ház között (Táv: kb 6-8m), útközbe még meg is löttek, majd egyszercsak visszarakott a gép, a kiindulási helyemre.
- Ha volt lag, jöttek a bugok is. (nem részletezem)

Ez az egész attól függött, mennyire volt a server leterhelve. Voltak napok amikor végig jó volt minden, máskor egyszerüen élvezhetetlen volt.

Bízom benne, hogy a 2 jobb lesz, mert maga a játék nagyon jó volt.
"Behold the Razgriz, its wings of black sheath!"
60. martin  Főszerkesztő
2009.10.09. 17:13:59
LV27
Válasz 59. Chrome üzenetére:
Figyelj ott voltunk fent minden nap orrvérzésig, szanaszét játszottuk magunkat, repkedtünk, tankoztunk, lődöztünk, a felétől már egy óriási móka volt az egész komoly szopatásokkal - ennyit egy dobozos játékba sem mindig teszel bele, nem?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
59. Chrome  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 17:11:21
LV10
Válasz 50. martin üzenetére:
Végülis igaz.
"Behold the Razgriz, its wings of black sheath!"
2009.10.09. 11:36:06
LV1
Válasz 57. martin üzenetére:
Nem rossz ötlet. Visszahozná a régi LAN partyk hangulatát. :)
57. martin  Főszerkesztő
2009.10.09. 11:10:52
LV27
Válasz 53. panasonx üzenetére:
Játsszatok egy szobából. :D
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
56. ssj3_vegetto  The Champion of the Gods
2009.10.09. 11:09:17
LV20
Válasz 49. Chrome üzenetére:
Milyen gondok? Nekem 1x se volt a szerverrel problémám 100+ játék során.
Don't Tempt My Dark Passenger
55. Lotar  PlayStation.Community tag
2009.10.09. 10:52:06
LV17
Hangulatos , de csak a demo -t próbáltam . Lehet beszerzem , de a BF:BC2 -t várom már , az valamiért jobban bejön , mint a MW2 .
psn/sen id: pcpmate
2009.10.09. 08:51:48
LV1
Válasz 53. panasonx üzenetére:
Amúgy ha jól látom még a 30 sincs meg :D
Ez mondjuk furi, azt hittem annyit azért játszottam vele. Lehet, hogy délután tolom is egy kicsit :)
2009.10.09. 08:43:00
LV1
Válasz 44. martin üzenetére:
OK, a "megöli az egészet" valóban erős volt. A 100 meccs viszont pont az említett probléma miatt nincs meg: idegesítő, hogy látod a haverod melletted futkosni, lövöldözni, de nem tudsz neki szólni (az előző meccs alatt még lehet ,hogy tudtál) ,hogy erre menjünk, arra menjünk, vagy éppen mindjárt seggbe lövik.
Ettől függetlenül megérte az árát, csak zavaró a dolog.
2009.10.09. 03:41:06
LV5
Válasz 41. patrik00 üzenetére:
Ami a merevlemezen van az nem pörög :P

Egyébként tökéletesen egyetértek
Csúnyán törik !!!4!
51. revan07  The Joker
2009.10.08. 21:11:04
LV19
Megéri az árát szerintem. :)
Do i really look like a guy with a plan?
50. martin  Főszerkesztő
2009.10.08. 18:58:17
LV27
Válasz 49. Chrome üzenetére:
Három rugóért az a kb. 5 hét pont okés is volt.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
49. Chrome  PlayStation.Community tag
2009.10.08. 18:37:06
LV10
Válasz 44. martin üzenetére:
Jah, mert mindig 1edül toltad ellenünk. Így könnyü :D

Azért voltunk fent hetekig mert a játék része tényleg OK, csak mint a BFBC-nél is, itt is a szerverrel voltak a gondok, ezért nem lettek a hetekböl hónapok.
"Behold the Razgriz, its wings of black sheath!"
48. Chrome  PlayStation.Community tag
2009.10.08. 18:32:53
LV10
Válasz 41. patrik00 üzenetére:
Ott a pont! Patrik helyettem is elmondta mi a baj...
"Behold the Razgriz, its wings of black sheath!"
47. Sakamoto_14  A bölcs
2009.10.08. 17:46:31
LV20
A demója tetszett, PSN játékhoz képest talán a legjobb.
46. Zangetsu  PlayStation.Community tag
2009.10.08. 14:25:46
LV5
Nekem is nagyon tetszik a játék csak az újra éledési rendszerét utálom halálozásaimnak több mint a fele ez miatt van:(
45. Zandrs
2009.10.08. 13:05:23
LV8
jah, ezt láttam, jóféle....
44. martin  Főszerkesztő
2009.10.08. 10:26:34
LV27
Válasz 42. panasonx üzenetére:
Megöli? Az itt panaszkodók felét hetekig láttam minden egyes nap online, a BF1943 topik pedig attól volt hangos, hogy ki hány embert ölt meg egy golyóval, hogyan bombázott, tankozott vagy foglalt bázist és nyert játékot az utolsó pillanatban, és éppen hány képeslapot szerzett meg. Annyira azért nem öl meg semmit az, hogy nem lehet folyamatosan pofázni valakivel. Részemről ha nem lenne egyáltalán voice chat, az sem érdekelne, olyan jókat játszottam. Ez, hogy "megöli", egy nagyon erős túlzás.

BF trófeáidat elnézve nem játszhattál te még olyan sokat, hogy temesd a játékot, még a 100 meccs sincs meg. :D
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2009.10.08. 10:20:07
LV1
Válasz 29. DAHANDE üzenetére:
szerintem teljesen igazad van,
de ettől függetlenül élvezetes a játék
2009.10.08. 08:34:33
LV1
Válasz 8. Leon0424 üzenetére:
Úgy van! És az nagyjából meg is öli az egészet.
2009.10.08. 00:33:54
LV9
Egy csapat alapu lovoldenel letfontossagu a komunikacio, ami valjuk be itt nincsen.
Igy olyan az egesz, mintha a gep ellen egyedul jatszanek, mert nincs kihez szolnom. Unalmas.
Sokkal tobbett porgot volna a gepunkben, ha van komunikacio.
Tenyleg kar erte.
senki sem ültetheti babyt a sarokba!
2009.10.07. 23:54:58
LV9
Válasz 12. martin üzenetére:
3000ft-ért kitűnő és ebből adódóan felesleges is a hiáíról beszélni szerintem.:)
"Aranyos az ellenfél, tök jó, rendes mindenki"
39. rorr  PlayStation.Community tag
2009.10.07. 23:28:54
LV1
Nekem tetszik!
Kellemes kis játék!
A legtöbbet Scout mezben garázdálkodtam!
38. Alien  PlayStation.Community tag
2009.10.07. 21:45:14
LV10
Válasz 35. DAHANDE üzenetére:
ráadásul mint ahogy jelen esetben is,általában a tesztek ezt elfelejtik említeni(a BF:BC esetében is),pedig ha jól emléxem a socomot sz*rrá szedték/lepontozták a hibái miatt,ez a játék meg söpri a 9 pont körüli értékeléseket...
2009.10.07. 21:35:18
LV1
Jó.
36. EmThor  PlayStation.Community tag
2009.10.07. 21:02:04
LV12
ahelyett hogy panaszkodtok, nem hogy játszanátok :)
35. DAHANDE  PlayStation.Community tag
2009.10.07. 20:47:09
LV7
Válasz 32. Alien üzenetére:
Ès ràadàsul a DICE mèg büszke is rà!
FMA Brotherhood - best anime ever
2009.10.07. 20:34:59
LV1
Kurva jó a GAME!!!
Rossz játék nincs csak rossz játékos
33. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2009.10.07. 19:40:22
LV13
Ha a kommunikáció rendben lenne akkor isten lehetne...
Így csak egy nagyon üde színfolt.
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
32. Alien  PlayStation.Community tag
2009.10.07. 18:53:56
LV10
Válasz 29. DAHANDE üzenetére:
teljesen jogos,milyen már,hogy egy csapatalapú játékban sz*r a kommunikáció?!? ráadásul úgy,hogy ez a motor már 1,5 éve a piacon van,ergo arra nem voltak képesek,hogy a BF:BC óta életet leheljenek a chatbe?!? Ez egy ultraszánalmas fejlesztői trehányság...Nagyon kiváncsi vagyok a BF:BC 2-re ez a kálvária megoldódik-e....
31. noozi  PlayStation.Community tag
2009.10.07. 18:22:21
LV17
Válasz 27. Dzson üzenetére:
ahham:O Még Nem is néztem..:)
PSN ID; No_Ozi_
30. DAHANDE  PlayStation.Community tag
2009.10.07. 18:03:04
LV7
Válasz 14. EmThor üzenetére:
Vannak benne sokkal komolyabb hibàk is,mint ahogy martinnak is írtam.
FMA Brotherhood - best anime ever
29. DAHANDE  PlayStation.Community tag
2009.10.07. 18:00:54
LV7
Válasz 12. martin üzenetére:
3000 forint ide vagy oda,de hogy egy csak multival rendelkező jàtèkban nincs team balance,mute opciò,működő kommunikàciò az szànalmas,ja ès 2 kör alatt szètdobja a nehezen összehozott squadot!
Ezek a szerintem semmisègnek nem epp nevezhető dolgok elèg sokat levonnak a jàtèk èlvezhetőségèből,de ettöl függetlenül nem rossz game.
FMA Brotherhood - best anime ever
28. mis10
2009.10.07. 17:52:55
LV8
hát ha valaki megosztaná velem örülnék neki!
A sebek a múltra emlékeztetnek, de nem kell meghat
27. Dzson  Szerkesztő
2009.10.07. 17:08:36
LV6
Válasz 23. noozi üzenetére:
De van, a betanítás, ad is érte trófeákat.
"Miféle mű kutyakaki...?" (Top Secret)
2009.10.07. 16:57:51
LV1
Tényleg faxák ezek a battlefieldek de ezek a sok apró kis hibák mindig megtalálják helyüket bennük ! Gondolok itt most hogy a headset támogatás 5 perc után szétugrik meg hasonlók ... A pénzét viszont ábszut megéri !
Hungarian War Squad
25. Beeblbrox  PlayStation.Community tag
2009.10.07. 16:51:26
LV3
Nagyon jó kis játék és itt éreztem először, egyes szituációkban, mintha TÉNYLEG háborúban lennék.
24. gaboborjan  PlayStation.Community tag
2009.10.07. 16:48:57
LV2
Nekem nagy kedvenc a 43, már több mint 100 órám van benne :)
A grafika-fikázást meg nemigazán értem. A pc-mnek jobb grafikája volt, mikor ps3-ra cseréltem, de ez 10percnél tovább nem zavart. Ha elkezdődik a háború, az az utolsó gondolatom, hogy elkezdjem számolni a pixeleket vagy kielemezni a textúrákat.
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
Skorecery (PS4, PSN)
2019.08.24. 10:23 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: B_Renato97
Az újragondolt Pong.
Observation (PS4, PSN)
2019.08.23. 10:46 PlayStation Network
2 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Szellem a gépben.
DOOM trilógia (PS4, PSN)
2019.08.22. 17:16 Kedvcsináló
18 hozzászólás
Szerző: martin
Pokoli nosztalgia.
Mozi - Volt egyszer egy... Hollywood
2019.08.20. 12:31 Cool-Túra
34 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Hollywoodi (rém)álom.
Everybody's Golf VR (PS4, PSVR, PSN)
2019.08.20. 12:19 PlayStation Network
4 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Akkor sem megyek ki a szabadba golfozni!
Blast Zone! Tournament (PS4, PSN)
2019.08.16. 09:15 PlayStation Network
4 hozzászólás
Szerző: GrayFox
A lemásolt házifeladat esete.
Songbird Symphony (PS4, PSN)
2019.08.15. 12:01 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
"Hajnalonta engemet / gerle-galamb költöget"
Mozi - Halálos iramban: Hobbs & Shaw
2019.08.15. 11:48 Cool-Túra
6 hozzászólás
Szerző: VictorVance
A macsó kopasz bácsik visszatértek.
Attack of the Earthlings (PS4, PSN)
2019.08.14. 11:30 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: HTB
A vadkapitalizmus túlkapásai.
Wolfenstein: Cyberpilot (PS4, PSVR, PSN)
2019.08.12. 20:19 PlayStation Network
14 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Cyber-langweilig.