PlayStation.Community

2019.08.15. 21:23 Komment
3 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Klasszikus körökre osztott taktikai és RPG elemekkel.

2020-BAN LOVAGOL BE A KING’S BOUNTY 2

A 1C Entertainment örömmel engedi ki a sárkányt a barlangból, vagyis jelenti be elismert körökre osztott taktikai sorozata, a King’s Bounty visszatérését! A 2020-ban PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelenő King’s Bounty 2 Antara vidékeire kalauzolja a játékosokat, a sorozat klasszikus körökre osztott taktikai és RPG elemeivel kísérve.

A bejelentés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
Az elismert fantasy sorozatot teljesen új oldalról megközelítő King’s Bounty 2 a széria körökre osztott taktikai ütközeteire építve, és azokat kibővítve nyújt igazán magával ragadó RPG-élményt. Minden döntés nagyobb jelentőséget kapott, a csatáktól kezdve egészen az Antara-szerte megismert emberekkel kialakított kapcsolatokig.

A más-más történettel rendelkező három hős egyikének szerepét felöltve a játékosok egy szerteágazó, nyílt világú kalandra indulhatnak egy részletgazdag, izgalmakkal teli fantáziabirodalomban. Egy nap veszély üti fel a fejét a világban, mikor egy rejtélyes rontás kezd terjedni Antara távoli vidékein, megfertőzve a földet és minden rajta élőt. Az érintett régiók lakói Nostria falain belül keresnek menedéket, ezzel alaposan megapasztva a királyság készleteit. A területeket egykor élő, a rontás által eldeformálta lények járják, káoszt és pusztítást hagyva maguk után. Minden döntésed következményekkel jár, ahogy Antarát lassan felemészti ez a hatalmas konfliktus. Te miként fogod alakítani a birodalom jövőjét?

A King’s Bounty 2 főbb jellemzői:

- Interaktív és filmszerű történet: A King’s Bounty 2 filmszerűen bemutatott története során a játék inkább a játékosok kezébe, mintsem szájába adja a döntéseket. A klasszikus RPG hagyományokat követve folyamatosan nehéz morális döntéseket kell hozniuk, melyeknek messzemenő következményeik lesznek a birodalom sorsára. Az egyszerű dialógusopciók helyett, azonban a játékosok tettei számítanak igazán.

- A harctér is számít: Mikor a játékosok harcba bocsátkoznak, a harctér közvetlenül a világtérkép éppen bejárt részét fogja tükrözni. Ez arra kényszeríti a játékosokat, hogy számításba vegyék környezetüket mielőtt csatába indulnak, hogy minimalizálják a potenciális kockázatokat, vagy akár előnyt kovácsoljanak helyzetükből.

- Nincsenek többé lapos arénák: A realisztikus, volumetrikus csataterek a King’s Bounty 2 küzdelmeinek szerves részei. Maximalizálva a taktikák sokféleségét, számos különböző akadály és funkció található a harci térképeken, köztük szakadékok, hegyek, szekerek és sok más. Ezzel minden ütközetnek megvannak a saját egyedi taktikai előnyei és hátrányai.

- Új karakterfejlődési rendszer: A King’s Bounty 2-ben a játékosok három karakter közül választhatnak, melyek mindegyike saját történettel rendelkezik. Ahogy felfedezik a birodalmat, úgy változik történetük a különböző eszmékhez – Strenght, Art, Order, Anarchy – való viszonyulásukkal. Ezen döntéseik nem csak azt befolyásolják, hogyan reagálnak rájuk az NPC-k, de kézzelfogható hatásuk van a világra is.

- Egyedi szakaszok: Minden szakasz teljesen egyedi egységekből áll, melyek mindegyike sajátos képességekkel és megjelenéssel rendelkezik. Az arctalan katonák helyett a játékosok emberekből, elfekből, trollokból és más lényekből állíthatják össze seregüket, akik kalandjaik nagy részét vállt vállnak vetve küzdve töltötték, tartós köteléket kialakítva egymással.

- Taktikai mélység a csatatéren: A King’s Bounty 2 számos új taktikai lehetőséget mutat be, mint például a Line of Sight a mélyebb, és gazdagabb harci élményekért, valamint váratlan taktikai harci eseményekkel éri el, hogy sose lankadjon a játékosok figyelme.

- A realizmus és a fantasy egyedi keveréke: Lépj be egy hatalmas fantasy világba, ami tökéletesen olvasztja össze a műfaj alapjait a kemény realizmussal biztosítva, hogy a játékosok mindig két lábbal álljanak a talajon ebben a kétségbeesett, egész birodalmat beterítő konfliktusban.

A King’s Bounty 2 2020-ban jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. További információkért látogass el a http://www.kingsbounty2.com/ oldalra.
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
3. Re-tech  PlayStation.Community tag
2019.08.18. 11:27:00
LV7
Had jöjjön!Szomjazom az ilyet.
Nem üthetlek meg mer' megbüntethetnek.
2. Janinja82  Mérges Sárkány
2019.08.17. 12:31:23
LV3
Ez is kell meg jöhet a Heroes 3 meg az 5 :)
1. CountofHell  PlayStation.Community tag
2019.08.16. 14:31:29
LV15
Kb. egy héttel ezelőtt jelent meg az Age of Wonders Planetfall tegnap pedig megtörtént a KB2 bejelentése. Nagyon jó.
PSN - CountofHell_HUN
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Biznisz - megvette a Sony az Insomniac Gamest
2019.08.19. 22:21 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Náluk a Pókember fejlesztője.
Death Stranding - két új karakterbemutató és játékmenet
2019.08.19. 22:18 [GC] 2019
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Már nincs messze...
Borderlands 3 - ismerkedj a végjátékkal
2019.08.19. 22:14 [GC] 2019
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Lesz mit tenni a sztori után is.
Port Royale 4 - látványos bejelentés
2019.08.19. 22:08 [GC] 2019
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Rum, rum és rum!
Destiny 2 - előzetesen a Shadowkeep
2019.08.19. 22:03 [GC] 2019
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
A már független Bungie-tól.