PlayStation.Community

2019.07.12. 09:32 Komment
2 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Többjátékos borzalmak.

OSZTOZZ A RETTEGÉSBEN A THE DARK PICTURES ANTHOLOGY: MAN OF MEDAN TÖBBJÁTÉKOS MÓDJAIVAL

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe és a Supermassive Games ma felfedte a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan internetes és lokális többjátékos módjait, melyekben a játékosok közösen nézhetnek szembe a borzalmakkal.

A bejelentés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
A Supermassive Games által fejlesztett és a BANDAI NAMCO Entertainment Europe által kiadott The Dark Pictures Anthology egy sor narratív horror játékának mindegyike, így a 2019. augusztus 30-án érkező The Dark Pictures Anthology: Man of Medan is két többjátékos módot fog tartalmazni az egyjátékos lehetőség mellett.

Shared Story Mód

- Éld át a történetet egy barátoddal együtt, egyidőben ebben a kétszemélyes internetes kooperatív módban.
- Mindkét játékos felfedezheti a világot, valamint a történet végkimenetelét és a karakterek sorsát befolyásoló döntéseket hozhat.
- Játsszatok végig jeleneteket az egyjátékos élménytől eltérő szemszögből néha együtt, néha pedig teljesen különböző útvonalakon új információkat, helyszíneket és hátborzongató részleteket felfedve.
- A te és barátod által hozott döntések lehetnek az egyetlenek, amik életben tartják a karaktereket.

Movie Night Mód

- Játssz lokálisan egy legfeljebb 5 fős csoport tagjaként, ahol egyetlen kontrollerrel irányíthatja mindenki az általa választott karaktert, ha rá kerül a sor.
- Minden játékos az öt főszereplő egyikének mozgásáért, tetteiért és döntéseiért felel.
- Vajon kizárólag saját karaktered sorsát szem előtt tartva döntesz? Vagy megpróbálsz esetleg mindenkit életben tartani?
- A játék végén értékelve lesznek tetteid és döntéseid különböző teljesítményekkel és jutalmakkal.

„Örülünk, hogy felfedhettük ezt a két merőben eltérő többjátékos módot még a The Dark Pictures Anthology első játékának megjelenése előtt. Az Until Dawn rajongóinak visszajelzéseiből tudjuk, hogy rengetegen kérték a többjátékos módot a Man of Medan-ba, így biztosak vagyunk benne, hogy a játékosok imádni fogják, ahogy együtt néznek szembe a világ borzalmaival új szemszögekből” mondta Pete Samuels, Executive Producer Series Director, The Dark Pictures Anthology, Supermassive Games.

„A Man of Medan és a The Dark Pictures Anthology többi játéka is a kezdetektől egy- és többjátékos módokat szem előtt tartva lett megtervezve. A Share Story módban a játékosok ugyanazon jelenet két oldalát ismerhetik meg teljesen más szemszögből, miközben mindkettőjük tettei hatással vannak a történetre….és egymás sorsára.”

Rendeld elő a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan-t a kijelölt üzletekben, és szerezz korai hozzáférést a játék egyszeri végigjátszását követően megnyíló Curator’s Cut módhoz, ami más karakterek szemszögéből megismerhető jeleneteket tartalmaz, vadonatúj döntésekkel. Ebben a módban az egész történetet újrajátszhatod különböző szemszögekből, teljesen új módokon befolyásolva végkimenetelét. A Curator’s Cut egy későbbi időpontban minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz.
A The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan 2019. augusztus 30-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra angol, francia, olasz, német, spanyol és orosz szinkronnal.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2019.07.12. 13:39:26
LV1
Azért ez így elég parának nézett ki. :)
1. quchy  PlayStation.Community tag
2019.07.12. 10:03:13
LV2
he?
PSN is currently undergoing maintenance.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack - íme az első előzetes
2019.10.17. 11:16 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Így futnak a DX verziók.
Manifold Garden - egyedi logikai játék készül
2019.10.17. 11:13 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Hét év után jelenik meg.
PlayStation 5 - jövő karácsonykor érkezik
2019.10.16. 20:00 Komment
96 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Haptikus kontrollerrel, ray-tracinggel és egyéb finomságokkal. *FRISSÍTVE x2*
Google Stadia - novemberben indul a konkurencia
2019.10.16. 11:00 Komment
15 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Te mit szólnál egy ilyen PS platformhoz?
Super Monkey Ball: Banana Blitz HD - Sonic is játszható karakter lesz
2019.10.16. 10:54 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Plusz lesz több szerkó.