PlayStation.Community

2019.07.11. 11:40 Komment
2 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Vadászat a fagyban.

ÚJ SZÖRNYVARIÁCIÓK, GYÜLEKEZŐHELY ÉS SOK MÁS A MONSTER HUNTER WORLD: ICEBORNE ÚJ ELŐZETESÉBEN

A Capcom ma új előzetest és fejlesztői videót adott ki, ami új részleteket fed fel valaha volt legsikeresebb címe, a Monster Hunter: World várva várt masszív Monster Hunter World: Iceborne kiegészítőjéről, köztük az újonnan bemutatott szörny alfaj variációkról, az új főhadiszállás, Seliana gyülekezőhelyéről, valamint más játékmechanikai fejlesztésekről és bővítésekről.

Szörnyalfajok is csatlakoznak az Iceborne felhozatalához, melyek extrém és csavaros variánsokként tekerik feljebb a nehézséget, így legyőzésükhöz mesterszintű vadászképességek szükségesek. Az új előzetesben bepillantást nyerhetsz kettőre a rád váró veszedelmes variánsokból: a felvillanyozó sárkánygyík, Fulgur Anjanath tűz helyett ezúttal villámokat szór, míg a halálos álkapcsú sárkánygyík, Ebony Odoragon még vadabb, mint valaha szélesebb hatókörű és sárkány elemű csapásaival. A félelmetes alfajok mellett feltűnik Glavenus is, melynek jellegzetes üvöltése az előző sztori előzetesben is hallható volt, kardszerű farkát lengetve pedig elsöpör minden felé közeledő vadászt.

Az előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
Az új Hoartfrost Reach helyszín kényelmes Seliana bázisán egy leegyszerűsített gyülekezőhely várja a vadászcsapatokat központosítottabb létesítményekkel és funkciókkal. Az interaktív termálfürdő köré épült felületen a vadászok és Palico társaik könnyedén elintézhetik vadászat előtti teendőiket, így többek között felszereléseket készíthetnek a kovácsnál, ellenőrizhetik megbízásaikat a készlet központban, vagy leszüretelhetik növényeiket a botanikai kutatólaborban. A „My Room” funkció ugyancsak elérhető lesz számos új testreszabási lehetőséggel, például bútorokkal, dekorációkkal és színekkel, valamint egy megjelenés utáni frissítés részeként később egymás szobáját is meglátogathatják majd a játékosok.

A fejlesztői napló az alábbi linken tekinthető meg:
Az új játéklehetőségek további rugalmasságot kínálnak a többjátékos vadászcsapatoknak. A sorozat történetének első kiegyensúlyozott skálázó rendszere a két fős csapathoz igazítja a nehézséget, ha társaik esetleg kiesnének, vagy csupán ketten, Palico segítőik oldalán vágnának neki egy küldetésnek. A bundás segédek ugyancsak felfrissített arzenált kapnak, mint például a szörny figyelmét a játékosról elterelő mobil csali, a Shieldspire Stooge, az ellenfelekre tűzgolyókat szóró hatalmas bödön, a Meowcano, és a már a játékosok felélesztésére is képes, továbbfejlesztett Vigorwasp. Az új Squad Card emellett már az adott csapat információit is tartalmazza, amivel meghívhatók mások is a csapatba, hasonlóan a Guild Card más vadászokkal való megosztásához. A Squad továbbá egy alvezetői pozícióval is bővült, amivel az ezt betöltő játékos is osztozhat a toborzási és csapatkérvényezési feladatokban.

A Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, ami az alapjátékot és az új kiegészítőt is tartalmazza, 2019. szeptember 6-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. noozi  PlayStation.Community tag
2019.07.12. 15:12:39
LV17
Jöhet, várom
PSN ID; No_Ozi_
1. HUN_hatrix  The Saboteur
2019.07.11. 11:44:29
LV29
Van benne pár WTF moment és WTF lény. :D
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Warborn - a robotok is átcsúsznak jövőre
2019.10.17. 17:50 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Tavasszal kezdődik a hexagonista taktikázás.
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - később jelenik meg a vámpíros RPG
2019.10.17. 17:16 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Még csiszolni kell rajta.
Ultra Age - jövőre csúszik az akció
2019.10.17. 16:57 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Hatalmas macskaszerű lények, robotok, a főszereplő egy nála kétszer nagyobb kardot lóbál...ez nem logikai-játék lesz.
Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack - íme az első előzetes
2019.10.17. 11:16 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Így futnak a DX verziók.
Manifold Garden - egyedi logikai játék készül
2019.10.17. 11:13 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Hét év után jelenik meg.