PlayStation.Community

2019.07.09. 17:52 Komment
13 hozzászólás
Szerző: martin
Értékeld a hírt!
Állítólag ezeket inkább kerüld el.

Halmozzuk tovább a tipikus "uborkaszezon" jellegű híreket itt a PSC hasábjain! Ebben az összeállításban a Gamingbolt.com videojáték magazin friss listáját vettem alapul, mely 2019 leggyengébb / legrosszabb, vagyis ajánlottan elkerülendő címeit gyűjtötte össze - értelemszerűen mi most csak a PlayStation 4-re is kapható szoftverekre fókuszálunk!

SNIPER ELITE V2 REMASTERED

Az eredeti játék annak idején - PlayStation 3 verzióban - 7 pontot kapott itt a PSC-n, majd idén a PS4-es remaster verziót sem húztuk le, mégis, e cikk forrása szerint ez a felújítás semmi másra sem jó, mint arra, hogy belássuk, milyen rosszul öregedett a game.
A Gamingbolt.com sokkal több újítást, finomítást és persze javítást várt volna el egy remastertől.

ANTHEM

Az Electronic Arts Anthemjének indulása körül rengeteg probléma volt a játékkal: szinte semmi sem működött benne jól, a technikai gondoktól kezdve az unalmas küldetéseken át a lootrendszerig minden folyamatos javításra szorult, ráadásul újabbnál újabb botrányokat generált.
A Gamingbolt.com azt mondja, az Anthem tipikusan az a game, melyben óriási potenciál volt, de ebből az ég világon semmi sem valósult meg, a szoftver rondán földbe állt.

THE LEGO MOVIE 2 VIDEOGAME

A TT Games az elmúlt évtizedben annyi, de annyi LEGO játékot készített, hogy formulájukat maximálisan csúcsra járatták. Szinte törvényszerű volt, hogy a lufi lassan leereszt, majd esetleg kipukkad.
A Gamingbolt.com szerint a "vég" itt, ennél a címnél jött el, melynél igazából már semmi sem működik a korábbi mechanikák közül.

LAYERS OF FEAR 2

Az LoF széria első felvonásának tesztjét mi itt a PSC-n "remek" értékeléssel zártuk, viszont a második epizód - melyet viszont még nem próbáltunk ki - a cikk szerzője szerint borzalmasan rossz game.
A Gamingbolt.com azt mondja, "meglepő", hogy egy ilyen szórakoztató horror-kalandnak ennyire béna / ócska a folytatása.

FADE TO SILENCE

Az FtS előzetes trailerei alapján érdekesnek tűnő cucc volt, azonban kiderült róla, hogy egy kifejezetten retek cucc, melyre a PSC is csak 2 pontot adott, azt is jóindulattal. A túlélő mechanika nem igazán működött, a technikai problémák pedig legyilkolták az élményt.
A Gamingbolt.com "érdekes ötletek temetőjeként" jellemzi a szoftvert.

LEFT ALIVE

A Left Alive bejelentésekor zsezsgő izgalmat váltott ki a Metal Gear Solid rajongókból, mely többek között Yoji Shinkawa dizájner-mester közreműködésének volt köszönhető. A végleges game azonban földbe tiporta a reményeket.
A Gamingbolt.com szerint ez egy olyan játék, mely izgalmasnak tűnik, de mindenki számára az a legjobb, ha inkább hozzá sem nyúl.

JUMP FORCE

A közkedvelt anime-manga alapokkal büszkélkedő Jump Force bejelentése után sok rajongó fejét elcsavarta, köszönhetően elsősorban imádott japán karakterinek. Aztán amikor megjelent... nos, a PSC sem tudott többet adni neki 5 pontnál.
A Gamingbolt.com "végtelenül unalmas, csalódást keltő" termékként jellemzi, mely kijelentés végeredményben igaz is.

XENON RACER

A PSC által 6 pontosra értékelt versenyjáték első és második ránézésre is olyan, mintha egy konzolgenerációval később jelent volna meg a kelleténél.
A Gamingbolt.com szerint nem az a baj, hogy ez "csak" egy arcade verseny, hanem az, hogy egy idegesítő módon csaló, középszerű programról van szó.

FIMBUL

A Fimbul című "vikinges akciójáték" ezidáig nem került tesztelésre itt a PSC-n, de olybá tűnik, nem is vesztettünk vele sokat. Nem jó hír ez annak fényében, hogy a game állítólag kifejezetten szép indie munka és a sztorija is okés, viszont...
...viszont a Gamingbolt.com véleménye szerint a kamera pocsék, a harc borzalmasan nyögvenyelős, plusz brutálisan bugos az egész szoftver.

THE GRAND TOUR GAME

A PS Store-on 4590 forintért kínált autóversenyes cucc egy (elvileg) sikeres televíziós sorozat alapján készült, de ez mégsem volt garancia a jó minőségre. A game legerősebb szegmense a "fanservice", azaz a speciális rajongói igények kiszolgálása, ugyanakkor ez itt most nem elegendő pozitívum.
A Gamingbolt.com úgy érzi, ez igazából csak egy "fél" játék.

R.B.I. BASEBALL 19

A baseball szimulációs játékoknak hazánkban nagyjából zéró a kereskedelmi értéke, még úgy is, hogy a zsáner olyan kiválóságokkal büszkélkedhet, mint például az MLB The Show sorozat.
Nos, a Gamingbolt.com ebben az esetben csak annyit mond, hogy ez a cím "súlytalan, üres, ronda, unalmas, valamint még béna is", szóval jobb elkerülni.

OUR WORLD IS ENDED.

A nemrégiben általunk is tesztelt - és 6 pontra értékelt - Our World Is Ended. kapcsán eszgé kollégám megjegyezte, hogy a game végtelenül túltolt szexizmusa elég zavaró lehet. Nos, ezen véleményével nincs egyedül.
A Gamingbolt.com azt állítja, ez a visual novel jól néz ki, de ennél több élvezetet sajnos nem igazán nyújt.

WARPARTY

A 7690 forintos Warparty leírása alapján egy old-school RTS, mely egyfajta klasszik' Warcraft klónként is jellemezhető. Sajnos a jeles előd stílusjegyei mégsem elegendőek a sikerhez.
A Gamingbolt.com szerint ez a stratégiai program nem csak bosszantóan balanszírozatlan, de még a tájékozódás is nehézkes benne.

Te mint gondolsz 2019 itt felsorolt "rosszaságairól"?
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
13. martin  Főszerkesztő
2019.07.11. 20:29:10
LV27
Örülj, hogy részese voltál annak az érának is.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
12. NEXUS0001  PlayStation.Community tag
2019.07.11. 17:18:48
LV7
Bakter, de imádtam, amikor a régi fizikai világban az 576, vagy a Guru oldalain szétsavaztatok egy játékot. Azok a beszólások, Istenem! Öcsémmel hangosan olvastuk fel egymásnak, aztán némelyik ideig-óráig szállóige is lett. XD

Na ez a cikk most nem olyan!
Csak tudnám mit jelent ez a szmájli: 3D !?
11. Janinja82  Mérges Sárkány
2019.07.11. 17:02:49
LV3
Válasz 5. Onimushaman üzenetére:
Persze, hogy nincs. Akinek nem aranyos meg szorakoztató Lego-val játszani konzolon annak lehet gyenge, de ilyen indokkal?! Vannak játékok amik elsőre sem tudnak jó minőséget nyújtani a Lego meg szerintem igen
10. Janinja82  Mérges Sárkány
2019.07.11. 16:59:27
LV3
Válasz 2. ZsupiDav üzenetére:
Nem rossz játék, nem egy kiemelkedő alkotás és nem is akar az lenni. Szorakoztató játék ami már eleve nem lehet rossz
9. martin  Főszerkesztő
2019.07.11. 10:39:43
LV27
Válasz 8. GrayFox üzenetére:
Hiába akarnak bármit is kezdeni a Jumppal, alapállapotban egy szemét játék.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
8. GrayFox  Szerkesztő
2019.07.10. 17:11:48
LV9
Csodálom, hogy a Generation Zero lemaradt, annak ezerszer inkább a listán a helye, mint a Jumpnak, utóbbival legalább próbálnak kezdeni valamit. :D
メタルギアソリッド [METAL GEAR SOLID]
7. Onimushaman  Szerkesztő
2019.07.10. 11:20:32
LV24
Válasz 6. Ruzsi üzenetére:
Csak faszságot ír, végre szakított a 10+ éves copy paste felépítéssel a program. Ennyi erőből nekem a FIFA is mindig a listán lenne, másnak meg azért, mert inkább kint rugdalja a labdát és meccset nézzen.
señor
6. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2019.07.10. 11:05:23
LV10
Válasz 5. Onimushaman üzenetére:
Mikor kiderült, hogy a levegőn kívül az egész családunk intoleráns mindenre, akkor elkezdtünk kísérletezni kajákkal. A tejfölös csirke kókuszkrémből valami katasztrófa volt. Akkor azt mondtam asszonynak, hogy ha valami nem olyan, mint amit a neve alapján várok tőle, akkor ne hívja annak, mert az nem az. Egy Lego játéktól azt várom, hogy Lego játék legyen és aki megveszi az szintén. Aki nem szereti ezeket, az nyugodtan berakhatja a listára.
5. Onimushaman  Szerkesztő
2019.07.10. 10:15:15
LV24
Válasz 1. Janinja82 üzenetére:
Lego 2 indokolatlanul van szerintem a listán.
señor
2019.07.10. 09:19:38
LV7
Sehol egy Crackdown 3? Meglepő. :)
"Slaughter is the best medicine."
3. VictorVance  Szerkesztő
2019.07.09. 22:37:27
LV18
Hála az égnek ezek közül egyhez sem volt "szerencsém".
Örülünk?
2. ZsupiDav  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 22:35:01
LV2
Válasz 1. Janinja82 üzenetére:
Nekem csak az első része van meg Vita-ra, de még ki sem bontottam, csak pár hónapja akciós volt és lecsaptam rá. A többi nem érint :)
1. Janinja82  Mérges Sárkány
2019.07.09. 19:22:22
LV3
A Lego Movie2 egy Lego játék ami hozza az elvártat, dehogy rossz lenne!? Az Indiana Jones 2-nél biztos, hogy jobb
A Xenon Racert meg sajnálom, hogy gyenge lett
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Warborn - a robotok is átcsúsznak jövőre
2019.10.17. 17:50 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Tavasszal kezdődik a hexagonista taktikázás.
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - később jelenik meg a vámpíros RPG
2019.10.17. 17:16 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Még csiszolni kell rajta.
Ultra Age - jövőre csúszik az akció
2019.10.17. 16:57 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Hatalmas macskaszerű lények, robotok, a főszereplő egy nála kétszer nagyobb kardot lóbál...ez nem logikai-játék lesz.
Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack - íme az első előzetes
2019.10.17. 11:16 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Így futnak a DX verziók.
Manifold Garden - egyedi logikai játék készül
2019.10.17. 11:13 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Hét év után jelenik meg.