PlayStation.Community

2019.07.09. 09:43 Komment
33 hozzászólás
Szerző: martin
Értékeld a hírt!
Egyikkel sem lehet majd mellényúlni...

Nyáron nem csak videojátékos megjelenésekből, de izgalmas videojátékos hírekből sincs túl sok közzétenni való, ezért ilyenkor a különböző magazinok hajlamosak "saját" mini-szenzációkat kreálni félinformációkból. Ezt tette a Whatculture.com is, akik apró infó-foszlányokból spekulálták össze, milyen platformexkluzív játékok állnak fejlesztés alatt jelenleg PlayStation 5-re.
Az alábbi lista tehát 10 darab olyan PS5 exkluzív címet sorol fel, mely szinte biztosan készül, ugyanakkor még egyik sem került hivatalosan bejelentésre.

Gran Turismo 8

Mivel a Polyphony Digital stúdió indulása óta folyamatosan fejleszt valamit és Kazunori Yamauchi rendező úr tudvalevőleg sohasem elégedett semmivel, valamint egyfolytában a jövőbe tekint, hogy egyre tökéletesebb autóverseny játékokat adhasson a PlayStation playereknek, teljesen biztos, hogy csapata már a GT8-at hegeszti az új hardverre.
Ami beárnyékolja a dolgot, hogy hiába lenne óriási durranás a PS5 megjelenésével egy időben (2020?) kijönni egy GT8-cal, ez valószínűleg nem fog sikerülni a maximalista direktornak. Vagy igen...?

Spider-Man 2

Az Insomniac Games nagyon ügyesen nyúlt bele a sikerbe a PS4 exkluzív, open world Pókember játékkal, így teljesen biztosra vehető, hogy már készül a sokkal szebb, látványosabb, jobb, nagyobb folytatás.
A forrás szerint az SM2 bejelentése 2021-ben esik majd meg, megjelenése pedig a következő évben, azaz 2022-ben.

Horizon 2

A holland Guerrilla Games a PlayStation brand talán legmegbízhatóbb, legminőségibb játékokat szállító stúdiója, akik egy jó ideje csendben vannak. Források szerint a gerillák az első Horizon után röviddel - némi vakációzás után - azonnal elkezdték a folytatás építését, mely tényt Janina Gavankar színésznő kotyogta ki, állítólag véletlenül, izgalmában.
A H2 informátorok szerint 2021-ben jöhet, nem sokkal a PS5 piacra kerülése után.

God of War 2

Az idősödő Kratos és fia kalandjait bemutató, megreformált GoW szépen teljesített a piacon, rengeteg elismerést bezsebelve, ráadásul története is relatíve könnyen folytatható, akár több irányban is, ezért folytatása szinte biztosan borítékolható.
A megjelenési dátum attól függ, hogy a fejlesztő Sony Santa Monica stúdió mennyire akar nagyot lépni: biztonsági játék esetén 2021, gyökeres továbblépés esetén viszont csak 2022.

Days Gone 2

A megjelenésekor sokat támadott DG az a játék, melynek az idő a malmára hajtotta a vizet. A game egyre populárisabb és stabilabb lett a debüt óta eltelt idő alatt, hosszú hetekre a tévék elé szögezve a nyitott világos kalandokat kedvelő playereket. Meglehetősen biztosnak tűnik, hogy az egyre ügyesebb és tapasztaltabb Sony Bend stúdió továbbviszi a történetet valamilyen formában.
A DG2 azonban nagy meló lesz, 2023 előtt nem nagyon kell számítani rá.

Demon Souls Remaster

A FromSoftware méltán legendás játéka jócskán megizzasztotta a PS3-at, ráadásul mechanikája, a Soulsborne stílus sem volt még oly' populáris (mivel előtte nem is létezett), mint manapság. Éppen ezért egy PS5-ös, nagy volumenű remaster (vagy remake) biztosan letarolná a piacot.
Ipari pletykák szerint a PlayStation örömmel "pénzelné" a felújított verzió elkészülését, mely akár PS5-ös szoftverként is debütálhat... például 2020-ban, a konzol egyik nyitócímeként.

Killzone 5

A Killzone sorozat és a PlayStation brand oly szorosan összefonódott az évek során, hogy videojátékos források szerint szinte elképzelhetetlen a széria eltűnése. Mivel a Guerrilla Games tudvalevőleg immár 2 nagy csapatból áll, könnyen elképzelhető, hogy az egyik a Horizon 2-n, a másik pedig a Killzone 5-ön dolgozik.
Egyes pletykák szerint a Sony nagyon szeretne egy izmos multiplaysr shootert kiadni a PS5 megjelenésekor, hogy állja a konkurenciával szemben a sarat, így a KZ5 akár nyitócím is lehet egyből a PS5 piacra kerülésekor.

SOCOM

A PlayStation exkluzív, kommandós témájú SOCOM sorozat újraéledését igen régóta pletykálják, mely a PS4 esetében elmaradt, így a hírek most egy PS5-ös reinkarnációról szólnak.
Mivel ennél a címnél is előtérbe került a kiemelt multiplayer támogatás, az új SOCOM akár a PS5-tel együtt is érkezhet.

Persona 6

A JRPG-k (sötét) hercegének számító, szinte hisztérikus rajongás övezte Persona-széria új, hatodik számozott epizódjának fejlesztése gyakorlatilag már hivatalos infó (néhány mellékszállal együtt!), mely game állítólag a szokásosnál akár hamarabb is megérkezhet.
A cikk forrása szerint "garantáltan" PS5 exkluzív felvonás 2022-ben jelenik majd meg.

Uncharted 5

Elvileg készpénznek vehető, hogy a legendás Uncharted sorozat új epizódját egy "titokzatos" vadonatúj kaliforniai stúdió készíti, sőt, a munkálatok már javában folynak. A játék szinte biztosan egy "friss csapásvonalat" nyit a franchise életében, azaz főhőse biztosan nem Nathan Drake lesz... hanem egy hölgy. Ez a karakter lehet akár Drake időközben felcseperedett lánya, Cassie, de egy eddig teljesen ismeretlen személy is.
Az U5 megjelenését csak jóval a PS5 piacra kerülése után, valahová 2023 magasságába prognosztizálják.

Te mit gondolsz?
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
33. Greg  PlayStation.Community tag
2019.07.10. 09:09:28
LV25
Válasz 14. Ocelot_hun üzenetére:
Egy új Resistance valóban jó lenne de sajnos úgy tűnik hohy nem lesz már. Pedig PS5-re realisztikus grafikával visszatérhetne.
LV426
2019.07.10. 09:07:43
LV7
Válasz 25. Aki23 üzenetére:
Amiket említesz azok más manapság felkapott stílusú játékok (pl open world/fps, stb), azokból valóban elmegy 8-10-15 misi is akár. De ha az autós játékokat nézem, akkor a GT mint brand magasan ver mindent eladások terén ebben a generációban autós fronton. (persze saját kategóriájában és nem a könnyen fogyasztható árkád autós cuccok között) Emlékszem pl. az FM 7-ből az volt említésre való hír, hogy elment 1 (talán 2) millió xbox + pc-n összesen. De a PC és az AC sem jár többnél mint 2 millió pedig azok multiplatform címek.
Az hogy a Sonynál már nem kap akkora figyelmet a brand mint régen, az annak is köszönhető amit mondasz ma már kevésbé népszerűek az ilyen autós játékok mint 10-15 éve. Másfelől meg a Sonynak is rengeteg exkluzív sorozata lett és értelem szerűen a felkapottabb stílusú játékokkal promózzák a gépüket.
Egyébként ahogy Hatrix is írja az hogy a 8K, HDR, VR-t szinte mindig a referencia szintű GTS-el promózzák az azért sokat elmond arról, hogy annyira mégsem hányattatott a GT sora mint sokan gondolják.
"Slaughter is the best medicine."
31. martin  Főszerkesztő
2019.07.10. 08:42:03
LV27
Válasz 25. Aki23 üzenetére:
Ennyi baromságot honnan rántottál elő?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2019.07.10. 07:31:32
LV1
egy vadiúj wipeout-nak nagyon tudnék örülni
Az oddworld első részére hajazó game is jöhet
29. xerox  PlayStation.Community tag
2019.07.10. 07:11:07
LV18
Válasz 25. Aki23 üzenetére:
Régen lényegesen kevesebb cím osztozott ebben a kategóriában. Ma minimum féltucatot fel lehet sorolni, ami minőségben is nyújt annyit mint a GT, simán eloszlik az autóversenyt kedvelők száma.

Viszont az, hogy a Sony már nem nyomja, erősen vitatható:
- ott van a Gran Turismo felírat minden évben a N24H alkalmával, több mint 150 versenyautó szélvédőjén és a 26km-es pálya szakaszán mindenhol, saját standdal is megjelennek.
- egyedi Playstation festésű versenyautó
- eSport élő rendezvények a világ minden pontján
- egyedülálló együttműködések az autógyárakkal (Vision GT) és versenyistállókkal, pilótákkal (Hamilton, anno Vettel és a RedBull Racing)
-Nissan GT Academy
-innováció: Data Logger a Denso autótechnikai gyár közreműködésével
-csak a GT-nek gyártott negyedmillió forintos input hardver

Szóval kétlem, hogy ezeket Kaz csak úgy zsebből tolná.
psn id: zomimi78
28. Aki23  PlayStation.Community tag
2019.07.10. 04:49:58
LV19
Válasz 27. Aki23 üzenetére:
A promo meg olyan, h jól néz ki, de ha megkerdezel ma egy átlag ps4 tulaj, h mondjon 3 exkluzívot szerintem elég kevésnek kapásbol a gt jutna eszébe.
psn id: raul-23_
27. Aki23  PlayStation.Community tag
2019.07.10. 04:48:19
LV19
Válasz 26. HUN_hatrix üzenetére:
Nem mondtam, h nem foglalkoznak vele, csak már nem ezzel akarja a Sony eladni a gépet eléggé háttérbe szorult, nem azért, de Ps2 idejében szinte a legerosebb brand volt a Sonyn belül ehhez képest most, ha csak a számokat nézzük az összes AAA Sony cím veri.
psn id: raul-23_
26. HUN_hatrix  The Saboteur
2019.07.10. 00:53:15
LV29
Válasz 25. Aki23 üzenetére:
Azért promozza vele akkor a 8K TV-ket??? XD
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
25. Aki23  PlayStation.Community tag
2019.07.10. 00:34:22
LV19
Válasz 14. Ocelot_hun üzenetére:
Ahhoz képest, h a gt sokáig maga volt a ps ez kevés persze ez nem a gt hibája, mert maga a stílus kopott ki a mainstream játékok közül ahhoz képest, h manapság egy közepes játékból is elmegy 8-10 millió kevés a gt számai ahhoz képest, h régen siman 10-15 millió is elment belőle. Persze szimekhez képest még mindig jobbak a számok, de nem véletlen, h a Sony se nyomja már annyira.
psn id: raul-23_
24. ZsupiDav  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 23:37:45
LV2
Válasz 23. ZsupiDav üzenetére:
Az IGN-en egyszer összeszedtem egy E3-ra készülvén, hogy a Sony-hoz közeli csapatok min dolgozhatnak. Egy kis frissítés után:

Jelenlegi first party stúdiók és munkáik:
SIE Japan Studio - utolsó játékuk: Shadow of Colossus (2018), jelenleg VR játékokon dolgoznak (Everybody's Golf VR)
Polyphony Digital - utolsó játékuk: Gran Turismo Sport (2017), jelenleg a GT Sport-hoz gyártanak tartalmat (GT 7?)
Bend Studio - utolsó játékuk: Days Gone-on dolgoznak (2019),
jelenleg tartalmakat gyártanak hozzá (párhuzamosan DG 2?)
Foster City Studio - utoljára az Insomniac-nak segítettek be a Marvel's Spider-Man-nél (2015), jelenleg valószínüleg valamelyik szintén platform exkluzív címhez dolgoznak be (talán pont a folytatásba?)
Naughty Dog - utolsó játék: Uncharted: The Lost Legacy, jelenleg a The Last of Us Part II-n dolgoznak (2020), de mint tudjuk két csapatuk van (U5?)
North West Studio - utoljára a szintén Sony-s London Studio-nak segítettek be a Blood & Truth-nál (2019), valószínűleg most is egy másik VR játékon dolgoznak (kicsi csapat, de nagyon tapasztaltak)
San Diego Studio - utolsó játékuk: MLB The Show 18 (2018), jelenleg valószínűleg a 19-en dolgoznak
SIE Santa Monica Studio - utolsó játékuk: God of War (2018), jelenleg a valószínűleg a folytatáson dolgoznak (PS5) és a The Modern Zombie Taxi Co.-n is elvileg (TBA)
Sucker Punch Productions - utolsó játékuk: Infamous First Light (2014), jelenleg a Ghost of Tsushima-n dolgoznak (2019)
London Studio - utolsó játékuk: Blood & Truth (2019), mivel VR címeket szállítottak eddig, így valószínűleg ez után is így lesz
Guerrilla Games - utolsó játékuk: Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds (2017), jelenleg valószínűleg az új részen dolgoznak (PS5)
Media Molecule - utolsó játékuk: Tearaway Unfolded (2015), jelenleg a Dreams-en dolgoznak (2019)
PixelOpus - utolsó játékuk: Entwined (2017), jelenleg a Concrete Genie-n dolgoznak (2019)

Jelenlegi second party stúdiók és munkáik:
Clap Hanz - utolsó játékuk: Everybody's Golf (2017), jelenleg a VR verzióba segítenek be a Japan Studio-nak
Kojima Productions - utolsó játékuk: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (2015), jelenleg a Death Stranding-en dolgoznak (2019)
Insomniac Games - utolsó játékuk: Marvel’s Spider-Man (2018), jelenleg egy Oculus Rift játékon dolgoznak
Housemarque - utolsó játékuk: Matterfall (2017), jelenleg a Stormdivers-en dolgoznak PC-re
Quantic Dream - utolsó játékuk: Detroit: Become Human (2018), mint tudjuk elbúcsúztak a Sony-tól és jelenleg a korábbi exkluzív játékaikat dobálják ki PC-re
Supermassive Games - utolsó játékuk: Bravo Team (2018), jelenleg a Man of Medan-on dolgoznak, ami multiplatform cím lesz

Ezeken kívül még vannak third party stúdiók, akik exkluzív címeket készíthetnek a Sony-nak, de ezek már túl sokan vannak, így csak néhány komolyabb:
FromSoftware - utolsó játékuk: Sekiro - Shadows Die Twice (multiplatform) és a PS VR exkluzív Déraciné-n dolgoztak, jelenleg az Elden Ring-et hegesztik, ami valószínűleg multiplatform lesz
Bluepoint Games - utolsó játékuk: Shadow of the Colossus a SIE Japan Studio-val együttműködve (2018), jelenleg is egy korábbi játék újraalkotásán dolgozhatnak

A teljesség igénye nélkül ennyit szedtem össze.
23. ZsupiDav  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 23:10:31
LV2
Részemről:
- Gran Turismo 8 - Jöhetne, mert az 5. rész óta várom a folytatást (a 6-ra nem éreztem késztetést a Sport pedig teljesen hidegen hagyott a hallottak alapján). Kicsit ezért is sajnálom, hogy bezárták az Evolution-t. Ők kitölthették volna azokat az éveket, amíg kapunk egy új GT-t.

Spider-Man 2 - Jó lenne, de ehhez meg kellene venni az Insomniac-ot (ahogy pletykálják is), mert egyébként sokat kellene rá várni. Most is valami hülyeségen (Stormland) dolgoznak Oculus Rift-re...

Horizon 2 - Bízom benne, hogy mihamarabb folytatni fogják. Nagyon bejött (ellentétben a Kill Zone játékokkal)

God of War 2 - Adná magát egy mihamarabbi folytatás. Ez is nagyon várós. Én adnék egy esélyt annak a sci-fi játéknak is, amit párhuzamosan fejlesztettek a GoW-val, de kaszálták az átszervezés miatt.

Days Gone 2 - Tetszett és jöhet a övetkező is, de nincsennek tévképzeteim. A fogadtatás és a technikai minőség elég felemás lett... nekem nagyon bejött, de ezekre rá kell feküdni (főként a technikai oldalra, mert a felhasználói értékelések nem voltak rosszak, csak a tesztelők nem bírták kivárni, hogy mi lesz a történetből és inkább lehúzták, bár nem ismerem a Day 1 patch előtti állapotot)

Demon Souls Remaster - Nekem teljes egészében kimaradtak a Souls játékok és valószínűleg nem is fogom pótolni őket, de a rajongóktól folyton a Bloodborne 2-t hallom, szóval jöjjön inkább az. Nem hinném, hogy kezdő cím lenne egy ilyen rétegjáték, akkor inkább már a Horizon 2 vagy valami mainstream-ebb.

Killzone 5 - Mint fentebb írtam, ez a sorozat sohasem kötött le. A 3. részt kipróbáltam és játszottam vele pár órát, valamint a Vita-s verziónak is adtam egy esélyt. Látom, hogy megvan a maga közössége/közönsége, de talán még pihentetni kellene egy kicsit ezt a címet. Hacsak nincs valami kegyetlen jó ötletük a feltámasztására. Legyen ez utóbbi :)

SOCOM - Teljesen kimaradt.

Persona 6 - Sokan szeretik, de én még nem próbáltam és nem valószínű, hogy a 6. résszel szálnék fel a vonatra.

Uncharted 5 - Én lennék az első aki azonnal előrendeli, de nem tudom merre lehetne tovább vinni. Talán egy új címmel és más főszereplővel lehetne belőle valami. Bár így, hogy jön a film (már ha egyszer el is kezdik forgatni) kihagyott ziccer lenne. Mivel a film nem feldolgozás (ahogy többen is nyilatkozták) lehetne valami kapcsolat is a kettő között az új résszel. Majd kiderül.
Egyébként sokan rebesgettek egy teljesen új IP-t is, ami valamiféle sci-fi irányba indulna el. Ha a GoW-os nem valósul meg, akkor ez még jöhetne.
22. Kazama_Jin  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 19:51:05
LV6
ja és új infamous is lehetne
21. Kazama_Jin  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 19:50:10
LV6
horizon 2-t elbírtam volna ps4-re, de jó lesz így is
20. cervezas90  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 18:46:53
LV13
+1
10 ok,hogy miért megint nem boxot veszek...és ez megy kb 20 éve:)
én
19. wooltur  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 18:28:32
LV16
Én a magam részéről nagyon örülnék egy igazán brutális, kegyetlen KZ játéknak. Nem olyan izébizének mint a legutóbbi volt, hanem egy telibevert háborúzós játéknak.
R.I.P. Brúnó :-(
18. xerox  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 16:29:09
LV18
Válasz 12. Ocelot_hun üzenetére:
8 millió fogyott belőle, ami egy nem teljes értékű résztől több mint jó. A GT6 éppen csak átlépte az 5 milliós határt.
psn id: zomimi78
17. ALF22  Son of Liberty
2019.07.09. 15:47:03
LV26
Gow2-vel ps2n is a biztosra mentek. Direkt ps2re készült mert abból több eladást akartak.
16. Lesath  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 14:52:33
LV4
Válasz 14. Ocelot_hun üzenetére:
Na örülök, hogy nem csak nekem hiányzik :D
Dolgozni mentem, 10 perc múlva jövök!
15. HUN_hatrix  The Saboteur
2019.07.09. 14:24:52
LV29
- Gran Turismo 8:
A számozás érdekes, persze ha a Sportot 7nek vesszük akkor ok. Tény, hogy ha jön, akkor premier vétel.

- Spider-man 2:
Persze a Sony kezében a Spiderman jog, így érthető, ha ezt folytatnák ( meg hozzá a legkönnyebb sztorit készíteni), de szívesebben tolnék más szuperhős játékot. Ironman VR jön azzal ezt kb. kipipálják, de Pl. Dr. Strange-re befizetnék még ott jó lehetne a sztori és a 3 helyszín. Hongkong, London, New York.

- Horizon 2
Amennyire féltem ettől a játéktól, annyira megtetszett. Jöhet a folytatás, csak ne csesszék el, mert ők képesek erre.

- God of War 2
Nem vagyok a sorozat rajongója, ezt az újat viszont megvettem és végig fogom tolni... egyszer. A második rész eljöveteléről, így nem tudok felelni.

- Days Gone 2
Első napos vétel! Nagyon szeretem. Éppen ilyen pólóban vagyok a melóba is. Nagyon megfogott a sztori. Üvölt a folytatásért. Viszont nem szeretném, ha karaktereket áldoznánk fel a dráma oltárán.

- Demon Souls Remaster
Imádtam. Azonnak megvenném.

- Killzone 5
Ha a SF részben elszenvedett csorbát szeretnék gyémánt köszörűvel elit minőségre csiszolni, csak akkor kezdjenek be.
Mert ami ezzel a sorozattal műveltek az szégyen a Sonyra nézve. Anno emiatt féltem megvenni a Horizont. Viszont most bátrabban vennék egy Horizon 2-t, mint egy Killzone 5öt.

-Socom 5
Oszt ki fejlesztené? Mert Zipper nincs. Imádtam a sorozatot, mert ps2-n az egyik legszebb Sony címek voltak. Nagyon vártam milyen minőséget képesek alkotni egy sokkal erősebb hardveren, de a Zipper csúnyán elhasalt vele. Max egy HD remastered-et lehetett rá mondani. Várnám, de ha csak only multi akkor hagyjuk.

Uncharted 5
Imádom a sorozatot, olyan szépen lezárták, nem kellene elbaszni. Őszintén, a csajos rész sem mozgatott. Inkább egy új IP, mint ezt folytassák.
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
2019.07.09. 14:21:58
LV7
Válasz 13. Lesath üzenetére:
Egy kornak megfelelő látvánnyal ellátott Resistance trilógiának az örülnék. Főleg a 2-3. résznek, nekem azok jöttek be a legjobban.
"Slaughter is the best medicine."
13. Lesath  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 14:11:22
LV4
Egy Killzone még ps4-re is jöhetne mielőtt az 5-re kihoznak egy részt.... nagyon hiányzik egy jó kis csata. U5 persze, hogy jöhet. A gow se jön rosszul soha :)
A többi nem mozgat meg annyira egyelőre.
Mellesleg egy jó ki resistance visszatérés nagyon meg tudna örvendeztetni
Dolgozni mentem, 10 perc múlva jövök!
2019.07.09. 13:55:42
LV7
+2
Válasz 4. Greg üzenetére:
A GT-nek lefőtt a kávé? Gyakorlatilag az egyetlen olyan konzolos autós játék amely szim/szimcade kategóriában nem vérzett el eladások terén. A többinél jó ha elmegy 1-2 misi, míg a GT még mindig hozza a kb 5 misis eladásokat. Figyelembe véve, hogy az autós játékok inkább vegetálnak ez egyáltalán nem rossz. Plusz több százeren nézik a World Tour eventeket amik eSport szinten is elég minőségiek (konzolokon egyedülálló). Ha ez jelenti azt hogy lefőtt a kávé a soha rosszabbat a GT-nek.
"Slaughter is the best medicine."
11. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 12:59:56
LV6
A Persona 6 jöhet, meg a GoW reboot második része is. A többi kevésbé hoz lázba. A Horizonból egy rész bőven elég volt, azt nem hiszem, hogy erőltetni kellene, azt az energiát egy új IP-be is beforgathatnák.
物の哀れ
10. ralphcliff75  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 12:10:02
LV3
Nem kenyerem a spekuláció, de ha már itt tartunk akkor egy Bloodborne 2 és egy Killzone trilogy Remake (szándékosan írtam azt) engem rettenetesen boldoggá tenne! :)
A cikkben szereplő játékokkal sincs semmi baj főleg, ha az a Demon Souls Remake és nem remastered. A jobb felbontás nekem nem elég ezzel a játékkal kapcsolatban.
9. Greg  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 12:03:26
LV25
Válasz 6. KAMIKAZE-HUN üzenetére:
Egyszerűen nem ragadott meg. Más játékokban szeretem ezt a kameranézetet amit használ de a GoW-hoz valahogy jobban passzol a régi. Majd egyszer adok neki még egy lehetőséget de most a sor végefelé van.
LV426
8. Greg  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 11:58:27
LV25
Válasz 5. VictorVance üzenetére:
Csak akkor ha szaggat nekem tojásos nokedlit. ;)
LV426
7. Greg  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 11:55:53
LV25
Jah és a Killzone 5 nagyon jó lenne ha visszéakanyarodna az alapokhoz (2.-3. rész). És aki azt hiszi hogy már minden lehetőséget ellőttek az eddigi 4 részben az nagyon téved. Lelki szemeim előtt még mindig egy olyan dinamikus akciójelenet bontakozik ki hogy azzal a mini repülő csapatszállítóval üldözni kell egy konvojt a szétlőtt házak között. Persze közben célirányosan likvidálni a az adott célpontokat. Ez csak egy ötlet azok közül amikkel még inkább fel lehetne dobni a Killzone 5-t (is).
LV426
6. KAMIKAZE-HUN  Az utolsó cserkész
2019.07.09. 11:45:39
LV7
Válasz 4. Greg üzenetére:
Pár perc??? Hát nem sok esélyt adtál a GOW-nak szerintem, pedig hidd el nagyon adja a későbbiekben...
"Örökké nem eshet"
5. VictorVance  Szerkesztő
2019.07.09. 11:39:34
LV18
Válasz 4. Greg üzenetére:
Days Gone 2? :D
Örülünk?
4. Greg  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 11:38:03
LV25
-1
A Gran Turismo-nak szerintem lefőtt a kávé. Igazán nem tudnak meglepőt és átütőt összehozni. Anno a prologe után olyan későn jött ki a 4.(?) rész hogy már simán voltak nála jobbak. a Póki 2 és a Horizon 2 jöhet. A God of War olyan irányba kanyarodott ami nekem már nem tetszik. Ezzel a PS4-es résszel pár percet játszottam de nem szippantott be.
LV426
3. ufonauta  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 11:23:51
LV15
Póki , horizon , killzone , gow, johet :)
2. VictorVance  Szerkesztő
2019.07.09. 10:38:58
LV18
Spider-Man 2

Természetesen jöhet, ez nem is kérdés!

Horizon 2

Annak ellenére, hogy a befejezés folytatásért kiáltott, szerintem egy kerek, lezárt sztori volt az egész, de nem lennék ellenére egy második résznek.

God of War 2

Alap, jöjjön csak!

Days Gone 2

Még az eredetit se játszottam végig. Néhol felemás élmény, de összességében el lehet vele szórakozni, és ütős hangulata van. Ha a fejlesztők tanulnak a hibáikból, és jobban ráfekszenek a dolgokra, akkor egy DG2-vel akár egy új klasszikust is lerakhatnak az asztalra.

Killzone 5

Kéne már egy új rész, mint egy falat kenyér, de csakis sötét, mocskos és véres háborús környezettel.

Uncharted 5

Az egyik kedvenc szériám, szóval ha jönne még 10 epizód, az sem zavarna. Cassie, mint főszereplő nagyon adná magát, én benne lennék a koncepcióban, persze azért Nate papa is legyen ott, egyfajta mentor-szerepben.
Örülünk?
1. eandre  PlayStation.Community tag
2019.07.09. 09:47:43
LV11
+2
Ok.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Warborn - a robotok is átcsúsznak jövőre
2019.10.17. 17:50 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Tavasszal kezdődik a hexagonista taktikázás.
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - később jelenik meg a vámpíros RPG
2019.10.17. 17:16 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Még csiszolni kell rajta.
Ultra Age - jövőre csúszik az akció
2019.10.17. 16:57 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Hatalmas macskaszerű lények, robotok, a főszereplő egy nála kétszer nagyobb kardot lóbál...ez nem logikai-játék lesz.
Atelier Dusk Trilogy Deluxe Pack - íme az első előzetes
2019.10.17. 11:16 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Így futnak a DX verziók.
Manifold Garden - egyedi logikai játék készül
2019.10.17. 11:13 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Hét év után jelenik meg.