PlayStation.Community

2019.07.08. 23:39 Komment
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Közösségi funkciók, élő közvetítés eszközök és hozzáférhetőségi lehetőségek.

ÚJ BORDERLANDS 3 RÉSZLETEK A GUARDIAN CON RENDEZVÉNYRŐL

A Gearbox Software és a 2K két előadást is tartott a hétvégén, Orlandóban megrendezett Guardian Con keretében. A pénteki „Borderlands 3: At the Corner of Social and Streaming” során új részleteket osztottak meg a Borderlands 3 élmény három új aspektusáról: közösségi funkciók, élő közvetítés eszközök és hozzáférhetőségi lehetőségek. Íme az előadás néhány kulcspontja:

- Közösség: Az előadás alkalmával a Gearbox megerősítette, hogy a párbajok nem csak visszatértek, de jobbak lesznek, mint valaha. A sorozat történetében először, a Free-for-All Dueling opcionális 1-1-1-1 elleni kompetitív harcot tesz lehetővé, amivel vadonatúj módon küzdhetsz meg barátaiddal. A Gearbox bejelentette továbbá a tartalmas Discord integrációt, a tevékenységcsoport alapú párosítást, valamint az aszinkronikus párosítást, amivel a partnerek keresése közben is tovább játszhatsz.

- Közvetítés: A Gearbox az eredetileg májusban bejelentett innovatív ECHOcast Twitch kiegészítő új funkcióiról is beszélt. Amellett, hogy nézők átböngészhetik a közvetítő felszerelését és képességeit, valamint játékbeli zsákmányokat nyerhetnek, bizonyos feltételek teljesülésekor eseményeket is előidézhetnek a közvetítő játékában, mint például a Moxxi Mixer, a Badass Viever és sok más.

- Hozzáférhetőség: Annak érdekében, hogy minden játékos élvezhesse a Borderlands 3 izgalmait, a Gearbox egy sor hozzáférhetőségi opciót fejlesztett ki, mint a teljes mértékben testreszabható gombkiosztás, ami teljesen kompatibilissé teszi a játékot többek között az Xbox Adaptive kontrollerrel. A játékosok emellett számos headbob, auto-mantling és aim assist beállítás közül válogathatnak, valamint kiterjesztett felirat opciókat (szövegméret és átlátszóság) és a színvakokat érintő lehetőségeket is találhatnak.

Az újdonságok közül azonban a legizgalmasabb az új kijelölési rendszer, amivel gyorsan és hatékonyan kommunikálhatsz beszéd nélkül társaiddal. Ha kijelölsz egy ellenfelet, kincsesládát, fegyvert vagy más kulcsfontosságú pontot a világban, az kiemelve és karaktered egy releváns mondata kíséretében meg fog jelenni a játékban és a minitérképen egyaránt, hogy minden játékos láthassa.

Az új rendszert bemutató videó az alábbi linken tekinthető meg:
További részletekért olvasd el a kapcsolódó bejegyzését https://borderlands.com/en-US/news/2019-07-05-borderl... oldalon. A „Borderlands 3: Att he Corner of Social and Steaming” előadást a https://www.twitch.tv/videos/448536740?t=23501s oldalon nézheted vissza.

A Borderlands 3 2019. szeptember 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
PSC - Nyári Nyereményjáték
2019.07.21. 22:00 PlayStation.Community
74 hozzászólás
Szerző: martin
Devil May Cry 5.
Cyberpunk 2077 - játssz Hardcore módban
2019.07.20. 17:37 Komment
1 hozzászólás
Szerző: martin
Grafikus Interfész nélkül.
The Witcher - Official Teaser | Netflix
2019.07.20. 01:35 Cool-Túra
11 hozzászólás
Szerző: martin
Így képzelted?
Marvel’s Avengers - a Gamescom után láthatjuk a demót
2019.07.19. 13:43 [GC] 2019
3 hozzászólás
Szerző: martin
Fejlesztője a Crystal Dynamics.
GreedFall - fejlesztői jegyzet Episode 1
2019.07.19. 13:29 Komment
0 hozzászólás
Szerző: martin
XVII. századi kaland.