PlayStation.Community

2019.06.25. 15:47 Komment
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
The Bank (Golden Handshake).

ÚJ HELYSZÍNNEL BŐVÜLT A HITMAN 2

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive új HITMAN™ 2 előzetest adott ki, ami bemutatja az Expansion Pass és Expansion Pack 1 tulajdonosok számára mától elérhető új helyszínt. New York egy teljesen új sandbox terület, ami az új The Bank (Golden Handshake) kampány küldetés, a pályával kapcsolatos új megbízások, kihívások, feloldható tartalmak, teljesítmények és sok más kíséretében érkezik. New York továbbá saját Mastery Progression rendszerrel is rendelkezik, amivel új kiindulópontok, ügynökségi tárolók, eszközök vagy fegyverek nyithatók meg a helyszínhez. A játékosok emellett feloldhatják az új kétsoros viharkabátot (The New Yorker) is a 47-es Ügynöknek, valamint a személyre szabott Bartoli 12G sörétes puskát és további tárgyakat, melyeket később más helyszíneken és küldetéseken is bevethetnek.

Az előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
A HITMAN™ 2 a világszerte elismert Hitman™ folytatása teljesen új, végletekbe menően részletes, élő, lélegző sandbox helyszínekkel, amik csak arra várnak, hogy a játékosok felfedezzék őket, és a játék biztosította korlátlan szabadsággal elkövessék a tökéletes merényletet a rendelkezésükre álló tárgyak, fegyverek, álruhák és számos lopakodási technika arzenáljával.

A HITMAN™ 2-ben új játékmódok is bemutatkoznak, mint az önálló Sniper Assassin mód, amiben a játékosok a sorozat történetében első alkalommal tapasztalhatják meg a kooperatív Hitman™ élményt egy másik játékossal együtt dolgozva célpontjaik kiiktatásán. A Hitman Sniper Assassin egyedül is élvezhető a 47-es Ügynök karakterét irányítva, valamint már bárki számára elérhető, aki előrendeli a HITMAN™ 2-t a kijelölt üzletekben.

A HITMAN™ 2 egy új, 1-1 elleni Ghost módot is tartalmaz, melyben két játékos bérgyilkos képességeiket próbára téve versenghet egymással interneten keresztül, hogy melyikük képes a 47-es Ügynök szerepében gyorsabban és tisztábban kiiktatni a célpontokat, az útjába akadó fegyverek, tárgyak, álruhák és szellem ládák segítségével.

A HITMAN™ 2 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
Yakuza: Like a Dragon - új sztori trailer
2019.11.13. 09:38 Komment
5 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Visszatér egy régi ismerős.
Romancing SaGa™ 3 - már kapható a kult-RPG
2019.11.12. 15:15 Komment
0 hozzászólás
Huszonnégy évvel az eredeti után.
Jumanji: The Video Game - megjelent a játék
2019.11.10. 16:51 Komment
7 hozzászólás
Túlélni a végső kihívást.
Days Gone - Death Stranding témájú motortuningok jönnek
2019.11.08. 16:18 Classic PlayStation
3 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Elegáns főhajtás Hideo Kojima új játéka előtt.
Death Stranding - nézz bele a játékba
2019.11.07. 20:00 Komment
13 hozzászólás
Ma este streameljük.