PlayStation.Community

2019.06.16. 01:36 [E3] 2019
6 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
Tuti, hogy találsz magadnak valamit!

A Kinda Funny Games Showcase E3 2019-es játékbemutatójában összesen több mint 60 játék szerepelt. Ezek közül 33 alkotás PlayStation platformokra is megjelenik, a listát pedig - rövid leírások és előzetesek kíséretében - itt találod. (A teljes felsorolást például ITT olvashatod el, míg magát a műsort ITT tekintheted meg.)

- Afterparty – 2019 harmadik negyedéve
Az Oxenfree-ről is ismerhető Night School Studio új narratív kalandja a frissen elhunyt Milóról és Loláról szól, akik csak akkor menekülhetnek el a Pokolból, ha legyőzik a Sátánt egy ivóversenyben.
- Aground – 2020 eleje
A konzolokra is ellátogató, sikeres Kickstartert maga mögött tudó móka a Fancy Fish Gamestől egy építészről szól, aki a semmiből akar fenntartható társadalmat alkotni. Misztikus elemek is keverednek az élménybe, ahol a törzzsel együtt kell építkezni, küzdeni és fenmmaradni.
- Astalon: Tears of the Earth – 2019
A LABS Works játéka egyfajta szerelmes levél a 80-as évek akció-platformereihez: három egyedi hős vág neki, hogy meghódítson egy sötét tornyot és megmentse faluját. Ugyan elsőre egyszerűnek tűnhet, a készítők meglepetéseket ígérnek a több órás kaland során.
- Battlewake – 2019 nyara (PSVR)
A Survios (Raw Data, Sprint Vector) új mókája - mint az kiderült az UploadVR előadásából is - kalózos veszélyeket és izgalmakat ígér. A fejlesztők egyedi játékmenetet képzeltek el, ahol egy 20-fejezetes sztoriban rengeteg hajóval csaphatnak össze a játékosok, kihasználva a tengerjárók fegyvereit. Lesz egy négyjátékos kooperatív mód is, illetve másokkal is össze lehet csapni.
- Bombfest – DLC a hónap során
A jelenleg csak az amerikai PS Store-ból megvásárolható bombás, többjátékos alkotás egy új kiegészítővel bővül még ebben a hónapban, árulta el a Sudden Event Studios.
- CastleStorm II – 2019
A magyar Zen Studios várvédős alkotásának legfrisebb részén ügyködik, amely minden aspektusában igyekszik felülmúlni elődjét, helyenkét kibővítve friss elemekkel.
- Deliver Us the Moon: Fortuna – 2019 vége
Ebben a kalandjátékban egy magányos űrhajóst irányíthatunk, aki próbál rájönni, hogy miként kerülhetne vissza az űrből a Földre. A Keoken Interactive a környezettel kapcsolatos feladványokat és izgalmas, érdekes narratívát ígér.
- DeMagnete VR – 2019 (PSVR)
A BitCake Studio virtuális valóságra kiépített logikai játéka a magnetizmust helyezi előtérbe, és egy föld alatti barlangrendszerből kell kijutnia a játékosoknak.
- Etherborn – július 18.
Az Altered Matter egy gravitáció-módosító ügyességi-logikai kalanddal igyekszik elkápráztatni a nézőket, izgalmas fejtörőkkel játszva a perspektívával és a hagyományos logikával.
- Freedom Finger – 2019
Zenealapú, oldalnézetes, klasszikus ihletésű lövöldét alkotott a Wide Right Games, ahol űr-ujjunkkal minden ellenséget megragadva fegyverré változtathatjuk őket. Sőt, még Nathan Drake szinkronhangja, Nolan North is benne van!
- Gunsport – 2020
A Necrosoft Games saját bevallása szerint egy "mini online esport", ahol a labdát lövöldözve kell két fős csapatoknak az ellenség térfelére átküldenia a pontszerzéshez.
- Half Past Fate – 2019
A The King's Bird fejlesztéséről ismerhető Serenity Forge (teszt ITT)) új projektje egy narratív központú kaland, amely három párkapcsolat történetét meséli el: ezek nyolc óráig tarthatnak, vagy akár nyolc évig. A fókuszban hat személy van, akik egy hibrid 3D-s pixel világban bukdácsolnak ki- és be a szerelemből, a játékosnak pedig napi történéseiken, zűrös eseményeiken és sorsdöntő döntéseiken kell keresztülvezetnie őket.
- Lonely Mountains: Downhill – 2019
A Trials játékok egyfajta lazább, könnyedebb kivitelezése a Megagon Industriestól, ahol a játékos biciklijével kerekezhet be gyönyörű helyszíneket, ügyelve arra, hogy ne bukdácsolás legyen a vége.
- Lost Ember
A Mooneye Studios alkotásában egy gyönyörű, de üres világ számos helyszíneit fedezhetjük fel, különféle állatok alakját öltve.
- One Night Stand – 2019 nyara
A Ratalaika Games narratív élménye egy egyéjszakás kaland dimenzióit járja körbe, ahol a játékos döntheti el, hogy miként reagál arra, hogy egy idegen mellett ébred hajnalban. A készítők komplex és érzelmes emberi témákat ígérnek, miközben vizsgálják, hogy milyen furcsa és intim lehet egyszerre egy idegennel lenni.
- Pig Eat Ball – 2019 nyara
A bizarr, felülnézetes akció-kaland az álcákról, az evésről, és a lövöldözésszerű okádásról szól, a játékos pedig több száz pályát járhat be ezen egyedi tényezők keresztmetszetében. A Mommy's Best Games játéka egy igazán külnleges élményre hív mindenkit.
- Police Stories – szeptember 19.
A HypeTrain Digital és a Mighty Morgan felülnézetes lövöldözős játéka feszes akciót ígér, miközben elmeséli két rendőr történetét, akik bandákkal harcolnak, túszokat ejtenek és mindenféle életveszélyes helyzetbe kerülnek.
- Refractor – 2020 tavasza
Ez a különleges játék a NextGen Pants-től régi Metroidvania kalandokból merít, viszont csavar egyet rajtuk: maga a világ is egy nagy feladvány, ahol a térképelemeket pakolva alakíthatjuk ki a terepet és oldhatjuk meg a feladványt a Tetris alakzataira emlékeztető elemekkel.
- Relic Hunters Legend – 2020 eleje
A Rogue Zero játéka egy pörgős, színes online loot-lövölde/szerepjáték hibrid, amely izometrikus nézetet kínál négy együttműködő játékos részére.
- Ribbiting Saga – 2020
A The Legend of Zelda - illetve a műfaj - kedvelőinek nyújt majd egy színektől pompázó, kellemes kalandot a Happy Ogre alkotása, ahol egy békával bejárva kell mindenféle kalandon felülkerekednünk.
- Speed Brawl – nagy frissítés
A Konkgregate már kapható 2D-s harci-versenyzős játéka egy új frissítéssel bővül, újabb lehetőségeket kínálva a halálig tartó küzdelem résztvevőinek.
- Startstruck – 2020
Egy különös, érdekes zenés kaland a Createdelictől, ahol egy hatalmas emberi kezet irányítva vehetünk részt a világ történéseiben.
- Stoneshard – 2019-ben korai hozzáférés
Ebben a körökre osztott RPG-ben az Ink Stains Gamestől egy hatalmas, véletlenszerűen kialakított világban kell küzdeni és életben tartani a karavánunkat, miközben a fizikai sebek mellett a mentális egészség is kiemelt szerepet kap.
- Tamarin – 2019 nyara
Ebben a klasszikus, 3D-s platformerekből merító játékban egy tamarint kell megmenteni egy rovarinváziótól, végighaladva a színes, bájos világban és teljesítve a különféle ügyességi feladatokat.
- The Inner Friend – 2019 nyara
A PLAYMIND új játéka a gyerekkori félelmeket igyekszik kiaknázni.
A kaland során egy gyermeket kell megmenteni, miközben életben kell maradni a gyerekek által megálmodott rémálmok közepette. A projekt fő ihletei közé tartozik Carl Jung munkássága, Stanley Kubrick filmjei, a Kopogó szellem című horror, és általában a 80-as évek popkultúrája. Szemben más műfajbeli alkotásokkal, a The Inner Friend az atmoszférával és általános hangulattal igyekszik rémületben tartani a játékosokat.
- The Sinking City – június 27.
A Frogwares H.P. Lovecraft Cthulhu-mítoszát vegyíti egy kis Sherlock Holmes-hangulattal, a cél pedig egy misztikummal és kalanddal teli élmény létrehozása. Külön nem került fel az előzetes, így azt IDE kattintva nézhetitek meg, alább pedig egy hosszabb játékmenet videót tekinthettek meg.
- The Walking Dead: Onslaught – 2019 ősze (PSVR)
Az AMC népszerű sorozata egy VR játékkal is bővül ősszel a már korábban is említett Survios jóvoltából - mint kiderül az UploadVR műsorából is - , ahol a játékosok rengeteg élőholtra számíthatnak, amelyeket mindenféle fegyverrel lehet majd kaszabolni: például pisztollyal, karddal, ütővel vagy nyílpuskával.
- Trigger Witch – 2020
A Rainbyte színes, retró-hangulatú kalandja egy olyan világban játszódik, ahol a varázslat hétköznapi, a lőfegyverek viszont újak. A twin-stick shooterben Colette-t irányítva vethetjük bele magunkat az ismeretlenbe. Az előzetes nem került fel külön a YouTube-ra, így IDE kattintva nézhetitek meg.
- Undying – 2020 eleje
A Vanimals új zombis játéka egy tragikus történetet mesél el, ahol egy fertőzött anyának, mielőtt átvoltozna, mindent meg kell tanítania kisfiának a túlélésről.
- Warborn – 2020
A Raredrop Games egy olyan feszes, körökre osztott stratégiai játékot fejleszt, ahol egy hatszögletekre osztott pályán csapnak össze hatalmas mechák.
- Wave Break – 2020 eleje
A régi Tony Hawk játékok és a Hotline Miami szerelemgyermekeként képzeli el a Functronic Labs ezt az akcióteli többjátékos vízi mókát.
- Wooden Nickel
Old-school vadnyugatos kalandjáték a Burly Men At Sea-t készítő Brain&Braintől.
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
6. MolonLave  Főszerkesztő-helyettes
2019.06.17. 14:14:58
LV3
Ezek nekem is nagyon bejönnek, bár jó sok más is :D
5. zodiac55  PlayStation.Community tag
2019.06.16. 15:15:30
LV12
Válasz 4. MolonLave üzenetére:
Az Undying, a Police Stories, Stoneshard, Afterparty, Ribbiting Saga tetszenek baromira.
"Si vis pacem, para bellum."
4. MolonLave  Főszerkesztő-helyettes
2019.06.16. 14:06:55
LV3
Válasz 2. zodiac55 üzenetére:
Mik tetszenek?
3. Burzum  PlayStation.Community tag
2019.06.16. 12:15:11
LV2
The Sinking City előrendelve már egy ideje, az nagyon kell nekem!
2. zodiac55  PlayStation.Community tag
2019.06.16. 10:51:49
LV12
Hatalmas parádék vannak közöttük.
"Si vis pacem, para bellum."
1. martin  Főszerkesztő
2019.06.16. 09:51:54
LV27
Vagy 6 azonnal kéne.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Yakuza: Like a Dragon - új sztori trailer
2019.11.13. 09:38 Komment
5 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Visszatér egy régi ismerős.
Romancing SaGa™ 3 - már kapható a kult-RPG
2019.11.12. 15:15 Komment
0 hozzászólás
Huszonnégy évvel az eredeti után.
Jumanji: The Video Game - megjelent a játék
2019.11.10. 16:51 Komment
7 hozzászólás
Túlélni a végső kihívást.
Days Gone - Death Stranding témájú motortuningok jönnek
2019.11.08. 16:18 Classic PlayStation
3 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Elegáns főhajtás Hideo Kojima új játéka előtt.
Death Stranding - nézz bele a játékba
2019.11.07. 20:00 Komment
13 hozzászólás
Ma este streameljük.