PlayStation.Community

2019.06.14. 21:10 [E3] 2019
7 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
Rengeteg újdonság mindenkinek.

A sikeres és továbbra is dübörgő PlayStation VR - amelyet a PlayStation 5 is támogat majd - számos új játékkal bővül - derült ki az UploadVR E3 2019-es bemutatójából. Az előadás során több mint 30 VR alkotással kapcsolatos bejelentés szerepelt: voltak új címek, kiegészítők, frissítések és új infók egyaránt. A teljes videót ITT tekinthetitek meg, alább pedig a PSVR-t érintő lista olvasható:

- ABE VR
Az angol Hammerhead - aki a Syrent is készítette - 2016-ban muatta be filmélményét, amely most teljes projektté alakul. A történet egy mesterséges intelligencia hajtotta robotról szól, amely elég torz képpel rendelkezik a szerettől. Sötét úton indul el, hogy elfogadják, és gyakran emberáldozatokat is követelnek tettei. Maga a projekt egy újabb filmből, egy helyszíni VR-élményből és egy teljes játékból áll majd.
- Acron: Attack of the Squirrels
A Resolution Games alkotása egy aszimmetrikus többjátékos élmény, amelyben az egyik oldal a makkokra éhes mókusokat, a másik pedig az azokat védő varázsfákat irányítja.
- The Angry Birds Movie 2 - Under Pressure (plusz fizikai példány)
A Perp Games fizikai példányban is kiadja a Rovio népszerű sorozatának legújabb részét, amely a széria második filmadaptációjának játéka, és amelyet az XR Games fejleszt. (A Drunken Bar Fight és a Pixel Ripped 1989 is kapnak lemezes verziót egyébként.)
- Arizona Sunshine: The Damned DLC
A Vertigo népszerű játéka - amelyről tesztünket ITT olvashatod - új kiegészítővel bővül. A The Damned bővítés az eddigi legnagobb pálya, és egy hatalmas gáton játszódik. A DLC augusztus 27-én érkezik.
- Battlewake
A Survios (Raw Data, Sprint Vector) új mókája kalózos veszélyeket és izgalmakat ígér. A fejlesztők egyedi játékmenetet képzeltek el, ahol egy 20-fejezetes sztoriban rengeteg hajóval csaphatnak össze a játékosok, kihasználva a tengerjárók fegyvereit. Lesz egy négyjátékos kooperatív mód is, illetve másokkal is össze lehet csapni.
- Budget Cuts
A Neat Corp népszerű PC-s alkotása PSVR-ra is ellátogat a Coatsink jóvoltából. A játék eredetileg egy HTC Vive tech demóként indult 2016-ban, és az első VR élmények közé tartozott, ahol a teleportálás nem csak mint közlekedési mód jelenik meg, hanem a játék történetében: a játékos egy "transzlokátor" eszközzel képes kilőni egy gömböt, amely landoláskor egy portált generál, amin keresztül láthatja, hogy hova jut ki.
- Doctor Who: The Edge of Time
Az 55 éve dübörgő Ki vagy, doki? egy VR kalanddal bővíti ki a kánont, amely interaktívan engedi közelebb a rajongókat a széria világába. A Maze Theory alkotásában a játékos a doki - akit maga Jodie Whittaker szinkronizál - társa. Karakterünknek meg kell találnia a nőt, akit túszul ejtett egy rejtélyes erő, és az idő peremén - innen a cím - tartja fogva. A népszerű sorozat alapján készülő játék szeptemberben jelenik meg.
- Espire 1
Az augusztusban megjelenő lopakodós-akciójáték a Metal Gear Solidból és a Splinter Cellből merít ihletett. A játékosok lopakodó gépeket irányítanak ellenséges létesítményekben, ahol fel lehet mászni csövekre is, hogy ki lehessen iktatni a rosszfiókat. Az egyik jópofa funckionalitás, hogy a mikrofonba kiabállva akár el is dobhatják a fegyvereiket a gonoszok. A mókát egyébként a Digital Lode fejleszti.
- I Expect You to Die: Seat of Power DLC
A humoros, ügyességi-logikai móka július 16-án újabb ingyenes küldetéssel bővül: ez a Seat of Power. Az élmény maga alapvetően az intuitív feladatmegoldásra összpontosít, ahol egy kémfilmes témájú világban kell élve megfejteni a feladványokat.
- Mini-Mech Mayhem
A remek Velocity és a Tiny Trax játékokról ismerhető FuturLabs egy humoros, asztali stratégiai játékot fejleszt kizárólag PSVR-ra, amelyben a játékosoknak meg kell terveznie a bábúik lépéseit: folyamatos taktikai korrekcióra lesz szükség, hogy legyőzzék ellenfeleiket. A móka hamarosan, június 18-án jelenik meg.
- Pistol Whip
Ezt a zenés VR lövöldét a Superhot és a Beat Saber inspirálta, a Cloudhead Games pedig egyfajta John Wick-érzést szeretne teremteni. Az idén megjelenő kaland során a ritmusra kell szétlőni a rosszfiúkat.
- Spaceteam VR
A Cooperative Innovations népszerű közösségi mobilos élményét adaptálja a virtuális valóságra, fizikálisabbá téve a mókát. A játék lényege, hogy mindenki egy sor utasítást kap, amelyet közvetítenie kell: azt viszont már nem tudni, hogy kinek kell teljesítenie ezeket - a végeredmény pedig egymással kiabáló emberek és humoros következmények.
- The Curious Tale of the Stolen Pets
Az Apex Consruct-et (teszt ITT) megalkotó egy teljesen más, sokkal személyesebb és bájosabb képi világú mókán ügyködik. Miniatűr világokat bejárva kell feladványokat és rejtélyeket megoldanunk: nem siettet senki - a cél, hogy kiélvezd a környezeted. (Külön hír róla ITT.)
- The Walking Dead: Onslaught
Az AMC népszerű sorozata egy VR játékkal is bővül ősszel a már korábban is említett Survios jóvoltából, ahol a játékosok rengeteg élőholtra számíthatnak, amelyeket mindenféle fegyverrel lehet majd kaszabolni: például pisztollyal, karddal, ütővel vagy nyílpuskával.
- The Wizards: Dark Times DLC
A Carbon Studios mágusos kalandja egy új kiegészítővel bővül: ez a Dark Times. A bővítés új karaktereket és környezeteket ígér, ahol a főhős mágus friss kihívásokkal találhatja szembe magát.
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
7. martin  Főszerkesztő
2019.06.17. 08:08:58
LV27
Válasz 6. PorcupineTool üzenetére:
Van PSVR-od?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2019.06.16. 17:57:21
LV1
Válasz 5. martin üzenetére:
olo
5. martin  Főszerkesztő
2019.06.16. 16:36:42
LV27
Válasz 4. PorcupineTool üzenetére:
lol
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2019.06.16. 15:19:02
LV1
Hitvány mód gyenge felhozatal. Még mindig egy kezemen tudom számolni az életképes VR játékokat, megengedőbb napokon kettőn. Szomorú,hogy mennyire ötlettelenül állnak ehhez a formátumhoz.
3. Dzson  Szerkesztő
2019.06.16. 00:32:03
LV6
Válasz 2. MolonLave üzenetére:
Azt hiányolom.
"Miféle mű kutyakaki...?" (Top Secret)
2. MolonLave  Főszerkesztő-helyettes
2019.06.15. 16:43:07
LV2
Válasz 1. Dzson üzenetére:
...?
1. Dzson  Szerkesztő
2019.06.15. 14:14:48
LV6
Rush of Blood folytatás...? :(
"Miféle mű kutyakaki...?" (Top Secret)
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
PSC - Blast Zone! Tournament nyereményjáték
2019.08.25. 22:00 PlayStation.Community
2 hozzászólás
Szerző: martin
Parti van!
Borderlands 3 - új és visszatérő kihívásokkal
2019.08.21. 15:07 Komment
0 hozzászólás
Proving Grounds / Circle of Slaughter.
Borderlands 3 - Official Guide to the Borderlands trailer
2019.08.21. 15:04 Komment
0 hozzászólás
Itt az ideje, hogy mindent megtudj...
NBA® 2K20 - bemutatkozik a MyCAREER mód
2019.08.21. 15:02 Komment
0 hozzászólás
Egy sztároktól hemzsegő előzetessel.
Death Stranding - újra PS4 exkluzív
2019.08.21. 11:21 Komment
5 hozzászólás
Szerző: martin
Összezavarodott az internet népe.