PlayStation.Community

2019.05.22. 12:32 Komment
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Még őrületesebb irányt vesz a játék!

TERMÉSZETFELETTI ÚJDONSÁGOKAT HOZ A JUST CAUSE 4 KÖVETKEZŐ KIEGÉSZÍTŐJE

A Square Enix Ltd. és az Avalanche Studios bejelentette, hogy a minden eddiginél több akciót felvonultató sandbox JUST CAUSE 4 hamarosan még őrületesebb irányt vesz a vadonatúj Los Demonios kiegészítőjével, ami 2019. július 3-tól lesz elérhető az Expansion Pass tulajdonosoknak PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

A bejelentés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
Egy újonnan felfedezett templom átvizsgálásakor Solis partjainál, Rico és Javi egy a Black Hand szolgálatában álló régészbe botlik, aki váratlanul kiszabadít fogságából egy ősi démoni erőt.

Ezzel egy időben egy parazitaszerű fertőzés kezd elterjedni Solis-szerte, terrorizálva a lakókat és megtámadva minden Black Hand katonát, aki csak az útjába kerül. Riconak a hátborzongató új fenyegetéssel küzdve kell válaszokat keresnie arra, hogyan vethetne véglegesen véget ennek a démoni inváziónak a szigeten, mielőtt még túl késő lenne.

A Los Demonios teljesen új sandbox élményekkel, és izgalmas természetfeletti újdonságokkal bővíti a JUST CAUSE 4 világát, ahogy démoni hordák, lüktető indák és spórafelhők lepik el Solis városait.

Nézz szembe a démonokkal számos új küldetésen keresztül, melyek teljesítéséhez Rico minden eszközére és képességére szükséged lesz. A veszedelmes démonok maró köpetekkel támadnak, katonákat szállnak meg, és még katonai járműveket is Rico ellen fordítanak.

A JUST CAUSE 4 sandbox világába tökéletesen beépített új küldetések tovább fokozzák az őrületes nyílt világ élményét, és visszahozzák a JUST CAUSE 3 népszerű felszabadító játékelemét is. Emellett az új feloldható fegyverekkel és felszerelésekkel, mint a Demon Crossbow és a Demon Egg Supply Drop, a Los Demonios újabb pusztító szerszámokat ad a kezedbe, amikkel sosem látott módokon szabadíthatsz káoszt ellenfeleidre.

„A Los Demonios a ’Dare Devils, Demons and Danger’ Expansion Pass második kiegészítője, ami egy teljesen új JUST CAUSE 4 élményt hoz a játékosoknak” mondta Bryan Rodriguez, Creative Producer, Avalanche Studios. „Ez az első alkalom, hogy Rico valóban a saját határait feszegeti a másvilági fenyegetéssel küzdve, és itt a remek alkalom, hogy kiderüljön, a démonírtásban is olyan jó-e, mint a diktátorok megdöntésében.”

Teljes gőzzel érkezik továbbá a JUST CAUSE 4 tavaszi frissítése is, ami nagy mértékű grafikai és játékmenet javításokat tartalmaz a még jobb élményért. A ma kiadott új frissítés teljesen megváltoztatja a világítást, javítva a fény interakcióját a környezeti elemekkel, hatalmas vizuális löketet adva a JUST CAUSE 4 sandbox világának. A frissítés továbbá rombolható szobrokat és hidakat, új elpusztítható káosz objektumokat, még több lőszert, valamint a felcsavart ’Heat’ rendszerrel Ricot sosem látott módon próbára tevő Black Hand egységeket is hoz magával.

A frissítés részleteiért olvasd el a JUST CAUSE 4 kapcsolódó blogbejegyzését: https://square-enix-games.com/en_GB/topic/jc4-dev-upd...

A JUST CAUSE 4 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
PlatinumShop - Days of Play PS4 Slim nyereményjáték
2019.06.17. 23:59 PlayStation.Community
20 hozzászólás
Egy limitált PS4 keres gazdát.
Jump Force - érkezik Katsuki Bakugo
2019.06.17. 14:53 Komment
0 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Az első képek a My Hero Academia sztárjáról.
The Last of Us: Part 2 - februárban megjelenik?
2019.06.17. 08:47 Komment
3 hozzászólás
Szerző: martin
Ez egy pletyka...
Fallout 76 - kiküldték a Power Armor változat zsákjait
2019.06.17. 08:39 Komment
2 hozzászólás
Szerző: martin
...7 hónap után.
Cyberpunk 2077 - többféle megnyeréssel szerelve
2019.06.17. 08:30 Komment
2 hozzászólás
Szerző: martin
Azt kapod, amit megérdemelsz.