PlayStation.Community

2019.05.17. 11:02 PSC egyperces
2 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Értékeld a cikket!
Egy harmadik típusú pofon a gamereknek.

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy a bázis építése kezdődött el. Meg lehet építeni egy olyan struktúra megnyomásával L1 hogy nyissa ki a Magasépítési Radial menü kiválasztásával épület szeretne építeni, és tegye a szellem kép közel a központba.

Nem, nem ment el az eszem (legalábbis teljesen). Kérem szépen ezzel a két mondattal nyit az 8-Bit Invaders kézikönyve, amit az egyik menüjében érhetünk el. Igen, magyar a stuff, igen, Google fordítós és igen, kilencezer forintba kerül.

Nem is tudom, hol kezdjem. Komolyan kétségek közt vagyok, mert Andras_01 az 8-Bit Hordes-ről nagyon jókat írt és meg is adta neki a maximális pontszámot. Ez az utána kiadott, idegen inváziós témával megáldott epizód semmivel nem több, kis híján az egészre csak új köntöst adtak, zéró a plusz dolgok száma. Valós idejű stratégiai játékról van szó egyébként, de az ezeréves elődök nyomába sem ér. Nem azt mondom, hogy legyen egy Command and Conquer, de még a Z-t sem sikerül megidézni. A gameplay faék egyszerű, hisz csak annyi a dolgunk, hogy rábökünk a gyártásra és megindulunk hódítani. Ennyi. Kb. 5 perc alatt legyártható a dolgok többsége, stratégiázni alig akad módunk.
A grafika egy cseppet sem eredeti és bántóan aprók a feliratok is (legalább éles bevetés közben már kapunk JOBB fordítást). Nincs közelítés, nézőpontváltás. Az egész úgy puritán, ahogy' van. Játékmódok közül a sztori elemeket nélkülöző arcade jellegű mód a legjobb. Itt beállíthatjuk, hogy melyik fajjal és hol szeretnénk lenni. Az ellenfelek számát és keménységüket is megadhatjuk. Az online részt felejtsük el, úgysem játszik vele senki. Nem találunk lobbit és hozzánk sem csatlakozik egy lélek sem.

Ha szereted a mobilcímeknél egy cseppet sem összetettebb játékmenetet, akkor hozzáadhatsz egy csillagot az értékelésemhez. Egyébként egy minden egyéniséget nélkülöző, lélektelen, tartalmatlan, LUSTA, pénzlehúzós "copy-paste" termék (és még a címében szereplő 8-bit-es témához sincs semmi köze). Nem azért készült, hogy téged szórakoztasson. Ha a fejlesztők így állnak hozzánk, akkor én sem pazarolok rájuk több karaktert és csillagot.

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

Kiadó: SOEDESCO
Fejlesztő: Petroglyph Games
Megjelenés: 2019.02.26.
Ár: 9190 Ft
Játékosok száma: 1
Kép: 1080p
Demo: Nincs
Méret: 2.07GB
Web: http://www.8-bitinvaders.com/
PSN feltöltőkártya: Platinum Shop
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. martin  Főszerkesztő
2019.05.20. 11:14:53
LV27
Válasz 1. HunNicoBellic üzenetére:
Abszolút túlzás az ára minden tekintetben.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
1. HunNicoBellic  Mérnök Úr
2019.05.19. 14:10:24
LV17
Közel 10 000 Ft egy ilyen címért szerintem túlárazott. Egyébként a trailer és a képek alapján nekem a grafikája tetszik.
trance 'n' progressive
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››

MARTIN BELESZÓL
Pedig milyen kis hangulatos a trailer...