PlayStation.Community

2019.04.17. 10:55 Komment
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
2019. április 30-án érkezik a DLC.

PUSZTÍTS, SZÁGULDJ ÉS ÉLJ TÚL A JUST CAUSE 4 ELSŐ KIEGÉSZÍTŐJÉBEN

A Square Enix Ltd. és az Avalanche Studios örömmel jelenti be, hogy a JUST CAUSE® 4 első kiegészítője, a Dare Devils of Destruction 2019. április 30-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A bejelentés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
Teljesíts új küldetéseket és oldj fel több, mint 16 teljesen új, felfegyverzett járművet, amit bármelyik pillanatban magadhoz rendelhetsz. Tapasztald meg a pusztítás teljesen új szintjét, küzdd át magad a küldetéseken sosem látott módon, vess be új taktikákat a Black Hand seregei ellen és szabadíts káoszt Solis vidékeire!

Nyomd tövig a pedált, nyerd el a rivális bandák tiszteletét, és tedd magad próbára három halálos mód 15 robbanékony küldetésén át.

- Survival: Száguldj keresztül az aknákkal, hatalmas fémgolyókkal és tűzgyűrűkkel tarkított pályákon! Pusztítsd el az utadba kerülő akadályokat és süvíts át az ellenőrzőpontokon a győzelem megszerzéséhez.

- Run: Vezess extrém időjárási viszonyok között és hajts végre káprázatos mutatványokat őrületes sebességgel a Run módban. Tüntesd el az útból riválisaidat számos különböző fegyverrel, és hajts át egy darabban a célvonalon!

- Rampage: Válj a pusztítás mesterévé és szabadítsd el a káoszt ebben a robbanékony arénában. Változtasd fémhulladékká a célpontokat és riválisaid a legtöbb pontért!

„Ez az első a ’Dare Devils, Demons and Danger Expansion Pass’ csomag három kiegészítőjéből, melyek mindegyike újabb járművekkel, játékmódokkal, fegyverekkel és tevékenységekkel bővíti és teszi még őrültebbé a JUST CAUSE 4 gazdag sandbox világát. Minden kiegészítő tökéletesen illeszkedik az alapjátékba, izgalmas és pusztító új eszközökkel és élményekkel bővíti.” mondta Victoria Setian, Senior Producer, Avalanche Studios. „Igazi kiváltság, hogy folytathatjuk masszív sandbox akciójátékunk, a JUST CAUSE 4 kiterjesztését. Köszönjük mindenkinek az eddigi támogatást!”

A JUST CAUSE 4 Gold Edition tulajdonosok 7 nappal korábban hozzáférhetnek a Dare Devils of Destruction DLC-hez.

A JUST CAUSE 4 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
PSC - Fate/EXTELLA LINK nyereményjáték
2019.06.23. 22:00 PlayStation.Community
7 hozzászólás
Szerző: martin
Dynasty Warriors Future.
Wonder Festival Shanghai 2019 - gyönyörködj bődületes figurákban
2019.06.18. 21:30 Cool-Túra
0 hozzászólás
Szerző: martin
A gyűjtők ázsiai mennyországa.
Monster Hunter World: Iceborne - jön a béta
2019.06.18. 17:48 Komment
4 hozzászólás
Hűtsd hát le magad vele.
Szivárgás - 2019-ben jelenik meg a Ghost Of Tsushima
2019.06.18. 17:23 Komment
9 hozzászólás
Szerző: martin
Nyitott világos szamuráj-szimulátor.
Mortal Kombat 11 - újabb Terminator pletyka
2019.06.18. 17:17 Komment
0 hozzászólás
Szerző: martin
DLC-ben érkezhet az élő szövet a fémvázon.