PlayStation.Community

2019.04.14. 09:17 Komment
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
...2019-ben.

EZEK AZ ÚJDONSÁGOK VÁRNAK IDÉN A HITMAN 2-BEN

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive ma felfedte a HITMAN™ 2 idén várható bővítéseit az alapjáték és az Expansion Pass tulajdonosoknak, amik között új Sniper Assassin pályák, helyszínek, különleges megbízások és sok egyéb is szerepel. Emellett továbbra is elérhetők lesznek minden játékos számára olyan ingyenes heti élő tartalmak, mint a Challenge Pack, Elusive Target, Community Escalation és Featured Contract.

Még az év vége előtt a 47-es ügynök olyan új helyszínekre fog ellátogatni, mint a The Bank, The Prison és The Resort, melyek mindegyike új célpontokat, kihívásokat és lehetőséget tartogat a HITMAN™ 2 játékosok számára.

A HITMAN™ 2 a világszerte elismert Hitman™ folytatása teljesen új, végletekbe menően részletes, élő, lélegző sandbox helyszínekkel, amik csak arra várnak, hogy a játékosok felfedezzék őket, és a játék biztosította korlátlan szabadsággal elkövessék a tökéletes merényletet a rendelkezésükre álló tárgyak, fegyverek, álruhák és számos lopakodási technika arzenáljával.

A HITMAN™ 2-ben új játékmódok is bemutatkoznak, mint az önálló Sniper Assassin mód, amiben a játékosok a sorozat történetében első alkalommal tapasztalhatják meg a kooperatív Hitman™ élményt egy másik játékossal együtt dolgozva célpontjaik kiiktatásán. A Hitman Sniper Assassin egyedül is élvezhető a 47-es Ügynök karakterét irányítva, valamint már bárki számára elérhető, aki előrendeli a HITMAN™ 2-t a kijelölt üzletekben.

A HITMAN™ 2 egy új, 1-1 elleni Ghost módot is tartalmaz, melyben két játékos bérgyilkos képességeiket próbára téve versenghet egymással interneten keresztül, hogy melyikük képes a 47-es Ügynök szerepében gyorsabban és tisztábban kiiktatni a célpontokat, az útjába akadó fegyverek, tárgyak, álruhák és szellem ládák segítségével.

A HITMAN™ 2 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
PSC - Nagy Tavaszi Nyereményjáték
2019.04.21. 22:00 PlayStation.Community
29 hozzászólás
Szerző: martin
One Piece: World Seeker.
Bloodborne - hamarosan indul a társasjáték Kickstarter kampánya
2019.04.20. 13:56 Komment
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Gyönyörű táblák, részletes figurák.
GRIP: Combat Racing - team mode bemutató
2019.04.19. 20:46 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Ingyenes update érkezett a futurisztikus száguldáshoz.
One Piece: World Seeker - érkezőben az első DLC
2019.04.19. 20:46 Komment
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Kalandot kap az ex-kalózvadász.
Capcom - készül a Resident Evil 3: Nemesis remake?
2019.04.19. 09:19 Komment
13 hozzászólás
Szerző: martin
Ez egy kósza pletyka.