PlayStation.Community

2019.04.14. 09:15 Komment
1 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Többszörös díjnyertes túlélő-stratégia játék.

NYÁRON KONZOLOKRA LÁTOGAT A FROSTPUNK FAGYOS VILÁGA

A 11 bit studios örömmel jelenti be, hogy nagysikerű, többszörös díjnyertes túlélő-stratégia játéka, a posztapokaliptikus Frostpunk a PC meghódítása után 2019 nyarán PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezik, a konzolokra optimalizált Frostpunk: Console Edition kiadással.

A bejelentés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
A 19. század ipari forradalmának alternatív megközelítésével a Frostpunk világában bolygónk rejtélyes módon fagyni kezd, véget vetve a ma ismert civilizációnak, és arra kényszerítve az emberiséget, hogy alkalmazkodjon a zord körülményekhez. A nagy valószínűséggel a Föld utolsó civilizált közösségének vezetőjeként a játékos feladata, hogy fenntartsa és új technológiákkal tegye élhetőbbé városát, miközben felfedezi a jeges pusztaságokat, ami pedig ennél is fontosabb, fenntartja a rendet a túlélők csoportjában, és felkészíti őket erre a kíméletlen új világra. Akár kegyetlen zsarnokként, akár felvilágosult vezetőként uralkodsz, döntéseid következményének súlyát hamar érezni fogod, ahogy a kezedbe helyezett hatalommal járó felelősséget is, hiszen minden egyes életért te felelsz.

A Frostpunk: Console Edition végre konzolra is elhozza a játék lebilincselő történetét, összetett stratégia játékmenetét, fagyos kihívásait, valamint páratlan túlélő élményét, a kifejezetten az új platformokra átdolgozott irányítással és mechanikákkal.

A Frostpunk főbb jellemzői:

- ŐRIZD MEG A REMÉNYT
A túlélés a reményről és az élni akarásról szól. Képességed, hogy megőrizd ezek szikráját az emberekben fogja meghatározni sikered.

- HOZZ TÖRVÉNYEKET
A társadalom emberek ugyanazon szabályok és elvek szerint élő csoportja. A törvények és szokások kialakítása kulcsfontosságúak lesz társadalmad formálásában.

- ÉREZD DÖNTÉSEID SÚLYÁT
Engedélyezni fogod a gyerekmunkát? Hogyan fogod kezelni a betegeket és sérülteket? A Frostpunk próbára teszi taktikai képességeidet, miközben morális kérdéseket vet fel.

- FELFEDEZÉS
Az expedíciók kockázatosak, de értékes információkat vagy ellátmányt szerezhetsz velük, vagy akár kis közösségedet is növelheted. Talán vannak még odakint más túlélők is, akiknek a sorsa egyedül rajtad múlik.

- JÁTSSZ A VÉGTELENSÉGIG
Az Endless mód új térképeket, játékmódokat és mechanikákat tartogat, miközben segít még jobban elmerülni a Frostpunk világában.

A Frostpunk: Console Edition 2019 nyarán jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Frostpunk országszerte kapható PC-re a számos extrát tartalmazó Victorian Edition kiadásban.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. Janinja82  Mérges Sárkány
2019.04.14. 13:22:38
LV3
Érdekes
Nézzek játékvidejót belőle
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
PSC - Fate/EXTELLA LINK nyereményjáték
2019.06.23. 22:00 PlayStation.Community
7 hozzászólás
Szerző: martin
Dynasty Warriors Future.
Wonder Festival Shanghai 2019 - gyönyörködj bődületes figurákban
2019.06.18. 21:30 Cool-Túra
0 hozzászólás
Szerző: martin
A gyűjtők ázsiai mennyországa.
Monster Hunter World: Iceborne - jön a béta
2019.06.18. 17:48 Komment
4 hozzászólás
Hűtsd hát le magad vele.
Szivárgás - 2019-ben jelenik meg a Ghost Of Tsushima
2019.06.18. 17:23 Komment
9 hozzászólás
Szerző: martin
Nyitott világos szamuráj-szimulátor.
Mortal Kombat 11 - újabb Terminator pletyka
2019.06.18. 17:17 Komment
0 hozzászólás
Szerző: martin
DLC-ben érkezhet az élő szövet a fémvázon.