PlayStation.Community

2019.03.22. 10:20 PlayStation Network
4 hozzászólás
Szerző: d80
Értékeld a cikket!
A ninja összevissza vág.

Egészen kiskorom óta a mai napig mindent el lehetett adni nekem ninjákkal. A teknőcöket, az amerikait, az utolsót, mindet. Floppy-lemezek, VHS- és magnószalagok, majd a későbbi adathordozókon, manapság pedig a virtuális polcon gyűjtve a port. A műfaj az idő múlásával természetesen egybefolyt a „lopakodós” játék, film, de akár zene címszóval is.
Mint eme stílus rajongója, örömmel ajánlhatom a PS4-re is megjelent, a Klei Entertainment gondozásában újrakiadott, immár Mark of the Ninja: Remastered címmel ellátott rendkívüli remekművet!

Lopakodva, rendkívül hatékony kivégzési módszereket alkalmazva, vagy árnyként észrevétlenül a sötétségbe burkolózva, esetleg a kettőt ötvözve settenkedünk végig az ellenséges fegyveres erők, meg a segítségüket szolgáló automata gépágyúk és hűséges vérebeik között, elkerülve a biztonsági rendszernek riasztását - csak rajtunk múlik. A pályák tervezése olyan szórakoztató kombinációs lehetőségeket tartogat, hogy külön öröm váltogatni a stratégiánkat kedvünk szerint. Annyira folyékonyan egészítik ki egymást a repertoárunkat képző elemek, hogy az ismétlődés érzése fel sem merül játék közben.
A hangtalan, halálos pengék használata mellett figyelemelterelés és hangkeltés céljából rendelkezésünkre állnak dobókések, kövek, shurikenek, és egyéb eszközök. Bizonyos fényforrásokat ezekkel iktathatunk ki, így téve magunkat láthatatlanná, de különböző mechanikákat is ezekkel oldhatunk ki. A másodlagos felszerelésünk egy része ellenfeleink ellen bevetve nem okoz halálos csapást, a többi viszont végzetes csapdát rejt magában. Akármilyen kivitelezési megoldáshoz is folyamodunk, a szórakozás garantált!

A MotN jó ritmussal eltalált játékmenete mellett a szépen szemléltetett, hősies gyilkosságok véresen animált, mini vágóképeivel rendkívül szórakoztatóvá teszi ezt az eszetlenül jól kimért kaszabolást. Akár az öldöklésnek, akár az árnytaktikának adunk szerepet, mindenki megtalálhatja benne az utóbbi idők egyik talán legjobb 2D-s platformer játékát. A rugalmas játékmenetbeli és szerkezeti felépítésének hála az eredeti megjelenés óta eltelt évek egyáltalán nem érződnek a játékon, mai közegben is erős kihívóként sorakozik fel társai között. A grafikai feljavításnak köszönhetően pedig a kecses ábrázolásmód szinte lefolyik a képernyőről.

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük! megvásárolható a PlayStation Store-ban, ára 5990Ft.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
4. martin  Főszerkesztő
2019.03.22. 19:57:25
LV27
https://youtu.be/L3882HFva64
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
3. Lotar  PlayStation.Community tag
2019.03.22. 19:43:23
LV17
Ez nagyon bika. Kell, előbb-utóbb beszerzem -listára felírva. Köszi
psn/sen id: pcpmate
2. PDHiv  PlayStation.Community tag
2019.03.22. 15:42:09
LV1
Válasz 1. Dark-Fu üzenetére:
MGSV :-)
1. Dark-Fu  PlayStation.Community tag
2019.03.22. 13:11:23
LV4
https://www.youtube.com/watch?v=YsLIp-Fg3WI

Nekem ez volt a csúcs ninja játék :D
Alkotás Mozi '90-es évek eleje.
Gőg és Magőg fia vagyok én!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Mark of the Ninja: Remastered
Klei Entertainment
SZÍNARANY