PlayStation.Community

2019.03.14. 08:28 Cool-Túra
35 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Értékeld a cikket!
A film, amiben egy macska a legvagányabb karakter.

A Marvel stúdió legújabb, szám szerint immáron 21. filmjét igencsak borús felhők árnyékolták be, melyek után nem csak az a gondolat nyert újabb bizonyítást, hogy Hollywoodban lassan már mindenki hülye, de az is egyre nyilvánvalóbb, hogy vele együtt úgy en bloc az egész világ is hamarosan megérik a pusztulásra.
Manapság, mikor ezerrel hódít a polkorrektség (mit hódít, mostanra gyakorlatilag csak erről szól az egész biznisz), és egy rosszul, rossz helyen elsütött félmondat alapján már rögtön lecsap a karrier-guillotine, nem is csoda, hogy az aktuális Marvel-film főszerepét alakító Brie Larson (egyébként kissé ügyetlen és félreértelmezett) nyilatkozatának következtében ismét beindult az internet mindig, minden esetben objektív, pártatlan és elfogulatlan (hehe, jó vicc), ezzel a túlerőltetett PC-témával már amúgy is alaposan felhergelt népe, akik aztán elkezdték bojkottálni a produkciót. Elmés kommentjeikkel elárasztották a közösségi oldalakat, a premier előtt szándékosan lepontozták a filmet, a szokásos elvakult gyűlölethullámról nem is beszélve.
Mondjuk amilyen hiperérzékeny világban élünk, még az sincs kizárva, hogy a túlnépesedés egyre fenyegetőbb problémáját látva valamilyen felsőbb hatalom jobb híján az ilyen témákkal akarja egy kicsit megtizedelni az emberiséget, mondván, ha már nincs nekünk egy saját Thanosunk, némi hülyítéssel talán rá lehet minket venni, hogy ilyesféle marhaságok miatt gyilkolásszuk egymást.

És bár anno Mulder ügynök is megmondta, hogy az igazság odaát van (a fenti okfejtést azért ne vegyétek túl komolyan, ha lehet), ez a jelen cikk szempontjából most kevésbé fontos, ugyanakkor napjaink talán legnagyobb kihívása a fikciót különválasztani a valóságtól – ami mondanom sem kell, a legtöbbeknek enyhén szólva is baromi nehéz.
Mert ha sikeresen elvonatkoztatunk a produkció körül tornyosuló média-cirkusztól, és lehámozzuk róla az erősen ráragasztott femináci maszlagot (ami szintén nem könnyű feladat), akkor a stúdió 21. mozija, a Marvel Kapitány még mindig csak egy film. Egy szórakoztatóipari termék. És mint olyan, illik a helyén kezelni, attól függetlenül, hogy messziről érezni rajta, hogy nagyban hatott rá az a bizonyos politikai ideológia, és annak ellenére, hogy a produkció néhol elég kacéran meg-meglovagolja a rettenthetetlenül utat törő feminizmus divatját – de ha erre adja a fejét, akkor azt legalább félig-meddig kellő mérséklettel teszi, kellemetlen sulykolások nélkül.
Mindazonáltal még ellenkező esetben is magától értetődő dolog lenne behozni Carol Danverst, a Marvel-képregények egyik, ha nem a legerősebb hősét, aki a füzetek lapjain már több évtizede osztja az igazságot, így egyértelmű, hogy az MCU-ban is bérelt helye van – na meg az sem elhanyagolható szempont, hogy kivételesen egy nőről van szó ugye, mely tény azért hozhatna némi változatosságot a megszokott formulába.
A Marvel stúdió és Kevin Feige-ék szeretnének mindig elsők lenni, és sok tekintetben, többek közt a páratlan univerzumépítésben és a műfaji kísérletezésekben azok is lettek, azonban a Marvel Kapitánnyal ezúttal nem ők ülhettek fel a dobogó legfelső fokára, ugyanis a rivális (vagy legalábbis annak beállított) DC már megcsinálta a maga sikerét két évvel ezelőtt – minőségi szempontból mindenképpen.
Merthogy a probléma most sem a szándékkal van (mégis kit érdekelne, hogy nem ez az első női főszereplővel készült szuperhősős film, ha amúgy maga a film zseniális), hanem a módszerrel. Tudniillik, a Marvel Kapitány legnagyobb ütőkártyája pont a főhős neme és identitása, illetve annak kihangsúlyozása lenne, csakhogy mindezt a Wonder Woman már sikerre vitte, ráadásul sokkal jobban, és azután már egyáltalán nem olyan nagy cucc egy női szuperhős, nem lehet csak erre alapozni egy egész filmet. Mégpedig Carol Danvers ezen kívül nem sok nóvumot tud felmutatni: az identitása útközben valahol elveszik az éterben, karakterfejlődés pedig, mint olyan, gyakorlatilag nincs a filmben.
Azaz már a sztori elején kész van a figurája, tehát nincs hova kifutnia, és bár természetesen végigfutja az eredettörténetek szokásos bevett köreit, a fináléban ugyanoda jut, ahonnan elindult. Vakmerő, forrófejű és elszánt, szereti a veszélyt, na meg az adrenalint – de ezek egyike sem olyan tulajdonság, amit ne tudna ezer másik társa (akár nő, akár férfi), és a forgatókönyv sem igyekszik túlzottan, hogy kihozzon valami épkézláb motivációt a figurából.

Ebből az aspektusból a Marvel Kapitány nyugodtan kezet foghatna a tavalyi Tomb Raiderrel. Mindkettőben adva van egy bájos, lendületes, néha aranyos, máskor vicces, erős jelemmel és tisztességes fizikummal megtámogatott főhősnő, akit nem utolsósorban egy tényleg tehetséges színésznő alakít (Brie Larsonra valóban ráöntötték a szerepet, és tisztességesen el is végzi a feladatát), ugyanakkor indítékaik inkább csak pongyolán felskiccelt súlytalan klisék (Carol esetében ez a becsmérlő apa és a közeg, mely folyamatosan kitaszította, kinevette, lenézte, melynek hatására csak növekedett benne a bizonyítási vágy, hogy megmutassa, bármire képes, még akkor is, ha mindenki ellene van), mint erőteljes, hős-archetípusokhoz illő motivációs elemek.
A probléma ott gyökeredzik, hogy a filmben nincs egyetlen egy olyan kifejező, sokatmondó, epikus jelenet sem, ami hitelesen és katartikusan átadná, hogy Carol tényleg egy hős, nem tartalmaz egy olyan meghatározó és emlékezetes pillanatot, mely hűen aposztrofálná, mitől is az, ami. És ebben a vázlatos forgatókönyv, illetve a hagyományos eredetsztoriktól eltérő szerkezet sincs a film segítségére: láthatóan a Marvel is tisztában van vele, hogy a nézőket már egyre kevésbé lehet berántani a szokásos sémával, ezért utóbbi produkcióit megpróbálta elterelni a szokványos medertől.

Így az utolsó néhány évben, ha eredettörténetekről volt szó az MCU berkein belül, akkor annak vonatkozó elemeit vagy gyorsan lezavarták és beleépítették a cselekménybe, úgy, hogy utóbbi alkotta a filmek gerincét, de ennek ellenére mégsem szorította háttérbe előbbit (ilyen volt például a Fekete Párduc), vagy csak simán és nagyvonalúan semmibe vette a hős eredetét, hiszen azzal úgyis mindenki tisztában van, ráadásul már nemegyszer találkozott vele a vásznon (Pókember: Hazatérés).
Ezekkel szemben a Marvel Kapitány pár perces flashbackek segítségével magyaráz a karakter eredetéről, akkor sem túl jól. Gyakorlatilag a film voltaképp az első Vasember jelenkori torz tükörképe: nagyjából minden megvan benne, ami abban megvolt (kivéve a szerelmi szálat, de az amúgy is a képregény-adaptációk egyik legnagyobb rákfenéje lett azóta), csak másképpen. Karizmatikus főhős, egy őt remekül megrajzoló színész, akinek viszont karaktere nem mélyül el eléggé az üdvösséghez. Viszonylag kevés és rövid, de jókor, jó helyen beszúrt akciójelenet, melyek sajnos végeredményben borzalmasan semmilyenek és dinamikátlanok, pedig lenne bennük bőven lehetőség – a vadászgépes-repülős szekvenciák ugyanakkor üdítő, pozitív kivételek.
Még néhány fordulat is Tony Stark debütáló kalandjára emlékeztet. Apropó fordulatok: azokból van dögivel, némelyiket mérföldekről ki lehet szagolni, viszont vannak olyanok, amik nagy valószínűséggel ki fogják verni a biztosítékot néhány képregény-rajongónál. Utóbbiakat nagy erőfeszítésekkel talán még fel lehetne dolgozni (az MCU világába tökéletesen beleillik, még ha a fanok agyvérzést is kapnak tőle), ha ezzel a húzással nem dobták volna sutba a Marvel-képregények egyik legzseniálisabb és legizgalmasabb sztorivonalának megfilmesítési esélyét.
Na és persze ott van a humor. Amíg a Vasember elegáns, sőt, intelligens poénokkal operált, melyek egyáltalán nem váltak a film minőségének kárára, addig a Marvel Kapitány humoros vonala az utóbbi néhány MCU-darab szintjén mozog – bár ezúttal legalább az óvodás ökörködéstől megkíméltek minket.
Ettől függetlenül a legtöbb vicc még mindig erőltetett, és pont ezen keresztül látszik a legjobban, hogy 11 év alatt milyen pályát írt le ez a frencsájz. 2008-ban ismerték az arányokat, nem riadtak vissza néhány komolyabb, ne adj isten durvább jelenettől, lendületesek és szórakoztatóak voltak, de mégsem feszengett kellemetlenül a néző a székében. Mondhatni, volt súlya és tétje az egésznek.
Ma már azonban 2019-et írunk, amikor a mainstream szuperhősfilmek, ha beledöglenének sem tudnák kigyomlálni magukból az idióta, sokszor infantilis humoros töltetet, a tét, mint olyan, manapság már csak igen ritka esetekben tud működni, és ezért a Marvel Kapitány sem próbálkozik azzal, hogy kellő súlyt szolgáltasson a cselekménynek. Melynek köszönhetően rendelkezik azzal az „átokkal”, amikkel az ilyen előzményfilmek általában: bevet egy rakás olyan dolgot, amik a későbbi események fényében majdhogynem nonszenszek, így a múlt és a jelen kellemetlenül inkonzisztenssé válik – egyes esetekben egyszerűen baromi komolytalanok ezek a húzások, és beárnyékolják a kronológiailag későbbi, de megjelenési sorrendben meg korábbi filmeket, amik még tudtak színvonalasak és komolyak lenni egyszerre.
Lévén, hogy 1995-ben játszódik a sztori, a buddy-cop töltet elengedhetetlen volt, sőt, még Samuel L. Jacksont is megfiatalították (mondjuk azzal nem lehetett sok munka, ő már lassan 30 éve ugyanúgy néz ki), aki néha mintha magával hozta volna a ripacskodó figurát az Üveg forgatásáról – viszont a retro-hangulat megidézése miatt összességében remek párost alkotnak a címszereplővel.

Kérdés, hogy a görcsös ragaszkodás bizonyos szokásokhoz és ezek az egyre zavaróbb elemek mennyire ártanak ennek a frencsájznak, mely a kezdeti kísérletezgetések és műfaji zsonglőrködések után mintha kezdene kicsit elfáradni.
A válasz egyszerre egyértelmű és érthetetlen. Egyértelmű, hiszen a nézők a romló minőség ellenére is zabálják ezeket a filmeket, a stúdió sorra bevételi rekordokat döntöget, és kemény pénzeket tesz zsebre, így hát minek is érdemben változtatni a jól bevált formulán, nemde? Ugyanakkor érthetetlen is, hiszen a filmipart mostanra gyakorlatilag a Marvel uralja, olyan piszok erős brand lett, hogy lassan már tényleg bármivel képes bevonzani a moziba a közönséget (erre többek közt remek példa, hogy egy sor olyan szuperhős filmjéből csinált giga-sikert, akit szélesebb körökben alig ismertek), ezért nyugodtan megtehetné, hogy egy kicsit bátrabb legyen, és merészebb utakat keressen – mert ha nem teszi, akkor hamarosan bajok lehetnek, hiszen a nézőkkel sem lehet örökké ugyanazt a receptet megetetni.
A Marvel Kapitány még félig-meddig elvegetál ezen a színvonalon, tisztességes iparosmunka, a szokásos agykikapcsolós képregénymozi, ugyanakkor bűzlik a hibáktól.

Azon például elég nehéz túllendülni, hogy a stúdió, aki eddig annyira óvatosan odafigyelt bizonyos karakterek felvezetésére és aprólékosan integrálta be őket az univerzum eseményeibe, most hirtelen fogja a legerősebb hőst ebben a világban, és mindenféle előzmény nélkül csak úgy bedobja a történések sűrűjébe – azt a figurát, aki majd (elvileg) jól seggbe rúgja Thanost. De ezzel kapcsolatban úgy másfél hónap múlva, a Bosszúállók: Végjáték bemutatójakor majd okosabbak leszünk. Nem vagyok biztos benne, hogy ezt a filmet jókor, jó helyen szülték meg, vagy, hogy egyáltalán így kellett volna-e megcsinálni az egészet.
A Marvel Kapitány nézhető kis filmecske, hozza az átlag MCU-szintet, és végeredményben egyáltalán nem rossz, még ha többet is várt volna el tőle az ember. Sokkal többet nem kell tudni: az ég kék, a víz nedves, és Goose, a Cica is egyre erősebb.
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
35. mazy  PlayStation.Community tag
2019.03.19. 11:23:20
LV1
Válasz 32. GrayFox üzenetére:
Obliviont nem ismertem, ranezek. En meg mindig varok egy Metabarons vagy Lone Sloane adaptaciora :) dehat a mondanivalo, esetleg spiritualis tartalom kikopott mar az AAA filmekbol, kispenzbol meg nem nagyon lehet ebben a mufajban villantani .
34. GrayFox  Szerkesztő
2019.03.18. 14:36:13
LV9
Válasz 33. Old_Raiden üzenetére:
A béka seggével nem értek egyet, ez a Marvel Kapi sem volt annyira rossz, mint amire számítottam, képregényfilmhez képest persze. Számomra eddig a legelviselhetetlenebb a Dr. Strange volt az idegesítő gyökér zenéivel, összebarmolt karaktereivel/történéseivel és azzal a ténnyel, hogy rengeteg dolgot a látványeffektekkel próbáltak eladni benne - ez max elsőre sikerül, utána feltűnik, hogy hoppá, ez helyenként egy tök üres film. Arról nem beszélve, hogy Iron Man, Dr. Strange és Star-Lord gyakorlatilag jellemre egy kutya kölykei, ezek után észre se venném, ha nem lenne Tony Stark a Bosszúállókban.
メタルギアソリッド [METAL GEAR SOLID]
33. Old_Raiden  Kitiltott felhasználó
2019.03.16. 23:59:11
LV21
Válasz 31. GrayFox üzenetére:
Az a gond, hogy ezek a "nagy közös" közti részek minősége már-már a béka segge alá közelítenek.
A minap néztem meg a Hangya és a Darázs-t, és bár nem azt mondom, hogy bűnrossz volt, de baromi tét-nélküli és súlytalan volt az egész.
32. GrayFox  Szerkesztő
2019.03.16. 17:51:54
LV9
+1
Válasz 24. mazy üzenetére:
Nem tudok erre az ízlésednek megfelelően válaszolni, szerintem eleve rossz megközelítés egy Watchment a Marvel-alapanyagok mellé tenni, már csak képregények szintjén is. Teljesen más a céljuk, a mondanivalójuk, a stílusuk. Mondom úgy, hogy a saját dimenziójuk jelenlegi csúcsai (számomra): The Dark Knight Rises (csak mert a Dark Knight 2008-as), Spider-Man Homecoming, Logan, Cap 2, Thor 3, Wonder Woman, Kingsman

Kicsit kevésbé hagyományosak: Atomic Blonde, Snowpiercer, Kick-Ass, Scott Pilgrim VS The World, Oblivion (ebből technikailag nem jelent meg a forrásanyag, a rendező kiadatlan műve volt az alapja)
メタルギアソリッド [METAL GEAR SOLID]
31. GrayFox  Szerkesztő
2019.03.16. 17:33:48
LV9
Válasz 30. Old_Raiden üzenetére:
Mindegyik standalone film azért készül, hogy ismerd a karaktert, mire feltűnik a "nagy közösben". Ennek függvényében igazából rajtad áll, hogy megnézed-e. Mindben voltak utalások, átkötések, ezek nem biztos, hogy a főtörténetre lesznek hatásra, inkább arra, hogy jobban értsd az összképet.
メタルギアソリッド [METAL GEAR SOLID]
30. Old_Raiden  Kitiltott felhasználó
2019.03.15. 20:13:00
LV21
Gondolom a Fekete Párduchoz hasonlóan nyugodtan kihagyható, vagy nem feltétel a Végjátékhoz. Vagy tévedek ?
29. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2019.03.14. 22:29:43
LV28
Szép ez a csaj de annyira pocsék ez a plakát képe hogy ihaj.
28. zodiac55  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 20:58:24
LV12
Válasz 27. mazy üzenetére:
Csak annyira, mint a képregényekben. :D
"Si vis pacem, para bellum."
27. mazy  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 20:56:14
LV1
Válasz 26. zodiac55 üzenetére:
Isten orizz:) bevallom teljesen homaly voltam a marvel filmekbol, az inf. War elott neztem vegig kb 2 het alatt az elozo 20at hogy kepbe hozzam magam. Es joreszt tenyleg szorakoztato. Nem varok el nagy megfejteseket, de ne viselkedjenek felnott emberek homaly idiotan.
26. zodiac55  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 20:46:14
LV12
Válasz 25. mazy üzenetére:
Látom, te egy olyan ember vagy, aki szakértőnek érzi magát ezen a téren. Én nem vagyok, nekem tetszett az a film, a hibái ellenére is. Ha okos, gondolkodtató, drámai (tetszés szerint behelyettesíthető ide bármi) filmre vágyok, akkor keresek olyat. Ezek a filmek nyilván nem a fenti kategóriák egyikébe esnek bele, de talán nem is mindig kell ennyire komolyan venni a dolgokat.
"Si vis pacem, para bellum."
25. mazy  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 20:39:24
LV1
Válasz 22. zodiac55 üzenetére:
Az infinity war hemzsegett az ostoba karakterek ostoba donteseitol, meg a tobbi Marvel filmnel is idegesitobb volt. A 2 miert lenne kulonb?
24. mazy  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 20:16:30
LV1
Válasz 16. GrayFox üzenetére:
Melyik? Oszinten endekelne, birom a nem annyira kommersz kepregenyeket
23. mazy  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 20:15:14
LV1
Válasz 15. VictorVance üzenetére:
Az az :) nagyon jo volt az alapanyag, 10/10 audiovizualisan, nem sikerult elszurni. Jo a kasszaknal elhasalt gondolom de hat a nepnek fekete parduc kell.
22. zodiac55  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 19:49:26
LV12
Válasz 21. VictorVance üzenetére:
Szerintem az Endgame hangvételével nem lesz gond. Sajnos a Marvel Kapitány irtó gyenge lett... A poénok ostobák voltak, nekem ez a főszereplő iszonyat sótlan volt. Azt nem tudtam eldönteni, hogy szándékosan tettek bele ilyen ősrégi poénokat, melyek a kilencvenes években (sem) lettek volna jók, vagy sem...
"Si vis pacem, para bellum."
21. VictorVance  Szerkesztő
2019.03.14. 19:38:24
LV18
Válasz 20. martin üzenetére:
Hát még én...

Egyre nehezebben tudom tolerálni ezt a Marveles bölcsődés ökörködést.
Örülünk?
20. martin  Főszerkesztő
2019.03.14. 19:03:43
LV27
Kicsit kezdek félni az Endgame-től...
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
19. Allitta  YokaiMonkey
2019.03.14. 17:52:26
LV10
Válasz 10. talos86 üzenetére:
Ez most egy spoiler volt, bazzz, akkor tényleg nem halt meg bubbi? :)
Eddig csak érdeklődtem, most már figyelek is.
18. Albert  salabakter
2019.03.14. 17:10:59
LV6
SHAZAM!!!
Éhes vagy egyél, fáradt vagy pihenj.
17. Lotar  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 14:50:48
LV18
:)
psn/sen id: pcpmate
16. GrayFox  Szerkesztő
2019.03.14. 14:13:55
LV9
Válasz 14. mazy üzenetére:
Imádom a Watchment, de azért ennyire ne húzzuk túl az értékeit, azóta is készültek jó adaptációk.
メタルギアソリッド [METAL GEAR SOLID]
15. VictorVance  Szerkesztő
2019.03.14. 13:52:08
LV18
Válasz 14. mazy üzenetére:
Az a Watchmen film, ami szolgaian panelről-panelre felmondta a képregényt, de a filmnek mégsem volt semmi köze az eredeti mű szellemiségéhez?
Örülünk?
14. mazy  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 13:24:06
LV1
Egyreszt, a Watchmen utan nem erdemes kepregenyfilmet forgatni (es nezni)
Masreszt, ez nem polkorrektseg, hanem genderfasizmus
13. zoli12i  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 11:29:37
LV11
+1
Kijelentései után rohadtul taszít ez a nő! Szóval nekem kimarad.

Meg az a meme beleégett a retinámban, amin a forgatási helyszíneken készült.
http://www.reddit.com/r/hmmm/comments/8gz19n/[...]
12. VictorVance  Szerkesztő
2019.03.14. 10:45:00
LV18
+1
Válasz 10. talos86 üzenetére:
Aztán Bobby megkérdi tőle, hogy "Mi az a Family Guy???", és mindketten belenéznek a kamerába.
Örülünk?
11. talos86  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 10:41:31
LV3
Válasz 9. VictorVance üzenetére:
Azért annyira mákja nem volt, mert a plot armor megvédte. :D
10. talos86  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 10:38:38
LV3
Válasz 8. martin üzenetére:
Vagy Pamela felébred, kiballag a fürdőbe, ahol éppen Bobby fürdik, így kiderül, hogy csak álmodta Bobby Ewing halálát.
9. VictorVance  Szerkesztő
2019.03.14. 10:26:54
LV18
+1
Válasz 7. talos86 üzenetére:
Szerintem nem lesz ez megmagyarázva sehogyse. Mázlija volt, túlélte, oszt' kész.
Örülünk?
8. martin  Főszerkesztő
2019.03.14. 10:14:23
LV27
+1
Válasz 7. talos86 üzenetére:
Nekem úgy tűnik, kezd belekeveredni a Marvel ebbe a csettintésbe. De a végén majd biztos lesz valami "nagy fordulat". Mondjuk Tony Stark vasárnap reggel felébred és rájön, hogy csak álmodta az egészet egy szombati buli után. Ekkor beszalad két édes kisgyermek a napfényes szobába és felugranak a habos ágyneműre, majd az ajtóban megjelenik Tony kis felesége egy tálcával, rajta 2 croissant és két deciliter frissen facsart bio-narancslé. Fin.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
7. talos86  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 10:06:03
LV3
Nem volt rossz. Engem az érdekelne, hogy a fenébe úszta meg a csettintést. Van-e köze az erejéhez vagy csak simán mázlija volt?
6. DarthWhite  PlayStation.Community tag
2019.03.14. 10:02:40
LV1
Lehetne az a csavar, hogy a nagy felvezetés után Thanos kettétöri, mint egy fogpiszkálót. Jó kis "...Well shit." pillanat lenne.
5. martin  Főszerkesztő
2019.03.14. 09:32:13
LV27
Válasz 4. MolonLave üzenetére:
Kinek? Ambernek? A világ egyik legjobb nője.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
4. MolonLave  Főszerkesztő-helyettes
2019.03.14. 09:30:00
LV3
Válasz 2. martin üzenetére:
Legalább normális alakja van, nem úgy, mint a természetellenesen, CGI-jal génmanipulált aquamenes nőnek.
3. HUN_hatrix  The Saboteur
2019.03.14. 09:01:53
LV30
+1
Hétvégén néztem.
Az a "nagybadabumm" érzés hiányzott a filmből, de összességében a sztori, a film tetszett.
Csajszit annyit láttam az elmúlt időben, mindenhol ez folyt ezért valahogy olyan akiről nem is tudom levenni az szemem. Vonz. :)

UI: Kíváncsi leszek mit tanult a hölgy az elmúlt több mint húsz évben, ami jól jön Thanos ellen.
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
2. martin  Főszerkesztő
2019.03.14. 08:43:26
LV27
+1
...ja, és a csajnak túl szögletes a feje. Mint egy legóember.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
1. martin  Főszerkesztő
2019.03.14. 08:41:03
LV27
+2
Ha igazán bevállalós lett volna a Marvel, akkor egy fekete, transznemű karaktert tett volna a filmbe, akit eredetileg nemváltó műtéttel férfiből alakítottak át nővé. A csavar az lett volna, hogy a műtét után leszbikus lett.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Children of Morta (PS4, PSN)
2020.01.26. 22:05 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
A vér nem válik vízzé.
Mozi - Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
2020.01.23. 11:35 Cool-Túra
15 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Rosszfiúkból öregfiúk.
VASARA Collection (PS4, PSN)
2020.01.22. 14:16 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Szamurájok versus tankok jöhet?
Arise: A Simple Story (PS4, PSN)
2020.01.22. 14:06 PlayStation Network
12 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Ez csak egy egyszerű történet, semmit nem akar…
Képregény - Az Új Bosszú Angyalai: Ostrom
2020.01.20. 16:55 Cool-Túra
1 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Az Angyalok epikus és csodálatos hattyúdala.
SNIPER GHOST WARRIOR: CONTRACTS (PS4)
2020.01.18. 17:20 Játékteszt
2 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Ötödjére csak sikerült
Sorozat - Love, Death & Robots Volume 1. (2019)
2020.01.16. 16:14 Cool-Túra
8 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Az erőszak és nemi szervek dala, időnként gondolatokkal.
Lapis x Labyrinth (PS4, PSN)
2020.01.16. 15:57 PSC egyperces
1 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Drágakő iksz labirintus.
Tools Up! (PS4, PSN)
2020.01.16. 13:51 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Ne habozzál, tatarozzál!
Retrospektív - Watchmen - Az őrzők
2020.01.14. 12:03 Cool-Túra
13 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Zack Snyder megosztó képregényfilmje, több mint tíz év távlatából.