PlayStation.Community

2019.03.28. 07:23 PSC egyperces
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a cikket!
Meditatív kirakós.

Van úgy, hogy a sok öldöklés, a pörgős akciók, a reflexalapú ügyességi szakaszok, a komplex mechanikák és az összetett küldetések után egy más fajta kikapcsolódásra vágyik a játékos. A több órás szerepjátékok vagy nyílt világú eposzok között könnyed megálló lehet a Glass Masquerade Origins, amelyben különböző országok kultúráján alapuló színesüveg óralapokat rakhatunk ki.
Nincs időkorlát, nincs megkötés – saját ütemben hozhatjuk össze a gyönyörű alkotásokat. A kirakók sorrendje nagyrészt kötött: több irányba indulhatunk, de bizonyos pályák előtt az azt megelőzőt kell teljesítenünk. Ha belevágunk egy kreációba, a (kikapcsolható) segédjelek megadják a kezdőhangot, majd összerakhatjuk a bámulatosan bájos, színektől pompázó geometriai alakzatokat. Az adott kultúrákból merítő minták reflektálnak a nemzetek múltjára és etoszára, hol a mitológiájába, hol a múltjába nyúlva vissza, míg máskor jelene szolgál alapként.
A zene kissé monotonná válhat, és a 25 feladaton kívül nem nyújt semmit a játék, de néha pontosan ez az, amire szükségünk lehet: egy kötetlen, meditatív élményre, amely nem vár el semmit, de összpontosíthatunk rá, és leköti figyelmünket.

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

Kiadó: Digerati Distribution
Fejlesztő: Onyx Lute / Stage Clear Studios
Megjelenés: 2019.02.06.
Ár: 3690 Ft
Játékosok száma: 1
Kép: 1080p
Demo: Nincs
Méret: 207.81MB
Web: https://www.glass-masquerade.com/
PSN feltöltőkártya: Platinum Shop
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. Lotar  PlayStation.Community tag
2019.03.28. 20:40:01
LV17
"Kell" kateg. :)
psn/sen id: pcpmate
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Glass Masquerade Origins
Digerati Distribution
REMEK