.
 

PlayStation.Community

2019.02.13. 08:18 Komment
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Új hősök és gonosztevők csatlakoznak a játékhoz.

AZ IGAZSÁG LIGÁJA IS MEGÉRKEZETT A LEGO DC SUPER-VILLAINS VILÁGÁBA

A Warner Bros. Interactive Entertainment örömmel jelenti be, hogy a LEGO® DC Super-Villans mától elérhető új DC Movie Character Pack kiegészítőjével olyan ikonikus DC hősök és gonosztevők csatlakoznak a játékhoz, mint például Wonder Woman, Batman, The Flash, Superman, Cyborg és Deathstroke. A karakterek a Warner Bros. Pictures filmje, a Justice League keretében látott megjelenésük mellett eredeti, képregény kosztümükben is irányíthatók.

- Az egyik legkedveltebb és legikonikusabb DC hősként Wonder Woman közel nyolc éve az igazság és egyenlőség szimbóluma az emberek számára világszerte. Szupererejével és legendás harci képességeivel folyamatosan a béke útját járja, és száll szembe a Földet fenyegető gonosz erőkkel.

- Batman a bűnözőkkel folytatott végtelen hadjáratának szentelte életét szülei nevében, akiket még gyerekként veszített el. Az önjelölt szuperhős közel tökéletesre edzette testét és elméjét, és hipermodern arzenáljával tartja rajta figyelő szemét Gothem városán, különösen olyan gonosztevőkön, mint Joker.

- A sebesség és idő uraként The Flash gyakran használja erejét, hogy különböző korszakokba, vagy akár dimenziókba utazzon. Szuperhősként mindent elkövet, hogy megelőzze a tragédiákat és megvédjen mindenkit maga körül.

- Superman a világ első szuperhőse, aki jelzőfényként világít az emberek előtt, és rögtön felismerhető kosztümjének ’S’ szimbólumáról, páratlan erejéről és repülő képességéről. Az Acélember az igazság és a remény legnagyobb szimbóluma, aki az emberi lélek végtelen jóságát, valamint minden élőlény jóra való hajlamát képviseli.

- A félig gép félig ember Cyborg sokkal erősebb, mint egy átlagember. Számítógépekkel összekapcsolódva és zseniális intellektusát bevetve különböző típusú energiákat képes kibocsájtani, ami félelmetes ellenféllé teszi. A bolygó egyik legnagyobb szuperhőseként Cyborg képességeivel a technológiai eszközöknek parancsolva menti meg az ártatlanokat.

- Deathstroke a kiegészítő egyetlen szupergonosza a Justice League filmből, akit fokozott sebessége, ereje, érzékei, és lenyűgöző intelligenciája igazi mesterstratégává teszi. Deathstroke a világ egyik legfélelmetesebb gonosztevője.

A LEGO® DC Super-Villans világában a Justice League eltűnt, a Föld védelmezését egy csapat újdonsült hősre bízva egy párhuzamos univerzumból, akik Justice Syndicate néven emlegetik magukat. A DC legendás szupergonoszai, köztük The Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost és társaik azonban felfedezik, hogy a Justice Syndicate tagjai talán nem is olyan hősiesek, mint amilyennek mondják magukat. A játékos egyedi szupergonoszának vezetésével ezek a megrögzött törvényszegők erejüket egyesítve útnak indulnak, hogy megfékezzék ezt a csapat kamuhőst és megmentsék a világot…és aztán ők maguk uralják.

A LEGO® DC Super-Villans országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
To All of Mankind - bejelentve a túlélőjáték
2019.02.15. 12:18 Komment
0 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Posztapokaliptikus kaland Akihabarában.
A PlatinumShop jelenti - heti videojátékos újdonságok
2019.02.15. 11:00 PlayStation.Community
4 hozzászólás
Szerző: martin
Komoly "világvége alaphelyzet" választékkal!
Catherine: Full Body - szeptember elején érkezik hozzánk
2019.02.15. 10:24 Komment
3 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Visszatér a szerelmi háromszög.
Mortal Kombat 11 - Jade beszáll a bunyóba
2019.02.15. 09:32 Komment
1 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Visszatér a zöld szépség.
PSC - Star Wars matrica nyereményjáték
2019.02.14. 22:00 PlayStation.Community
37 hozzászólás
Szerző: martin
Hűtőszekrényre való hülyeségek.