PlayStation.Community

2019.02.11. 16:10 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Értékeld a cikket!
A ravasz, a csontos, a maszkos, és a lovagina.

Mára teljesen megszokottá vált, hogy egy újonnan megjelent játék premierje után pár héttel már érkeznek az első kiegészítő csomagok. Jobb esetben új pályák, feladatok, felszerelések, vagy – mint jelen verekedős-játéknál – karakterek alkotják ezeket a letölthető tartalmakat. Az SNK csajos bunyós játéka, az SNK Heroine: Tag Team Frenzy is bővült négy új karakterrel.

Az első hölgyemény Thief Arthur, aki a Million Arthur szériából származik. A kiscsaj DNS-állománya némi rókagént is tartalmaz, legalábbis erre engednek következtetni az említett emlősre jellemző fülek és farok felbukkanása (eskü, nem direkt írok alliterálva, ezt dobja a gép). Leginkább azzal emelkedik ki társai közül, hogy képes a dupla ugrás kivitelezésére, amit jelképesen egy kincsesládáról dobbantva tesz meg. A kalandor mivoltáról emellett még rengeteg effekt árulkodik.
A második új harcos Skullo Mania, aki az átoperált hímek közé tartozik, mivel eredetileg a férfi nemet képviseli ősjátékaiban, a Street Fighter EX-ben és a Fighting EX Layerben. Megjelenésén kívül sok eredetiséget nem tartalmaz, harcmodorával és képességeivel szépen elvész a többi karakter között.
A harmadik “újonc” MissX, aki eredetileg Iori Yagami a The King of Fighter 95-ből. Nőiesedett verziója már a 2000-ben megjelent SNK Gals' Fighters-ben is feltűnt. Leginkább magasságával tűnik ki a többi hölgy közül, valamint abban, hogy férfi testben is képes megjelenni (női ruhában persze), az egyik extra kosztümöt megvásárolva.
Az utolsó új amazon nem más, mint Jeanne D'Arc a World Heroes sorozatból, aki páncélban feszít és karddal aprít. Ezzel nagyjából ki is merült minden, amivel kitűnik a karakterek tömegéből. Összességében talán ő a legjobb az újak közül.
Ha már a személyre szabás szóba került feljebb, akkor meg kell említenem, hogy a négy leányzó közül Miss X és Jeanne rendelkezik az alapon túl két alternatív ruházattal, amiket megvásárolhatunk. De új kiegészítőket, amikkel a többi amazont is feldíszíthetnénk, azokat egyik se hozott magával.
Emellett rábukkantam egy – úgymond – elrejtett fotóstúdió-módra, ami a Customize menüjében érhető el. Arról szól a dolog, hogy az éppen öltöztetés alatt álló hölgyet pózoltathatjuk, megváltoztathatjuk az arcvonásait, a pozícióját a térben, majd rakhatunk mögé hátteret, elé keretet és megörökíthetjük a pillanatot. Az új lányokról betettem egy-egy ilyen képet a galériába, ha már anno a tesztnél nem vettem észre eme lehetőséget.

Sokkal többet nem igazán lehet írni az új csajokról, a képek/videók jobban árulkodnak. Mindegyikkel végigverhető a sztorimód, mindegyikőjük hozzászól pár mondattal az eseményekhez két meccs között, valamint minden amazon megkapta a maga lezárását is. Ha korábban teljesen rágerjedtél a játékra, akkor érdemes lehet beszerezni az új harcosokat.

(A hölgyeket a kiadó biztosította tesztelésre! Köszönjük! Megvásárolhatóak külön-külön 1529 Ft-ért a linkekre kattintva.)
Képgaléria
Kapcsolódó tartalom
Olvasói vélemények
Journey to the Savage Planet (PS4, PSN)
2020.02.25. 13:23 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Békével jöttem! (Á, dehogy!)
Hardver - DualShock 4 Back Button Attachment
2020.02.24. 11:16 Techno
10 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pssz! Haver! Kell két új gomb a DualShockodra?
Mozi - Úriemberek
2020.02.24. 11:06 Cool-Túra
0 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Az igazi gengszterek tényleg öltönyt viselnek.
Untitled Goose Game (PS4, PSN)
2020.02.23. 18:17 PlayStation Network
2 hozzászólás
Szerző: Petunia
Minden idők legnagyobb rémsége.
Lornsword Winter Chronicle (PS4, PSN)
2020.02.23. 18:09 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Az unalmas tél közeleg.
Dragon Ball FighterZ - FighterZ Pass 2
2020.02.21. 19:39 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Folytatódik a küzdelem.
Beholder 2 (PS4, PSN)
2020.02.21. 16:39 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: nadasurf
"Leugrani egy szikláról és zuhanás közben szárnyat építeni."
Patapon 2 Remastered (PS4, PSN)
2020.02.20. 16:00 Kedvcsináló
1 hozzászólás
Szerző: Angyalkus
Ritmikus harci dobok háborúja.
Mozi - Ragadozó madarak
2020.02.18. 21:00 Cool-Túra
10 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Erős Nők, Akiknek Nincs Szükségük Férfiakra.
EarthNight (PS4, PSN)
2020.02.18. 20:48 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Bandage_520
Sárkány ellen sárkányfű… akarom mondani Skydive?