PlayStation.Community

2018.12.14. 08:33 PSC egyperces
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a cikket!
Számkivetett-lite.

A Flight School stúdió az Island Time VR-ral egy egyszerű, de nagyszerű alkotásra törekedett, de a végeredmény sajnos túl egyszerű, és egyáltalán nem nagyszerű lett.
Hajótörötten térünk magunkhoz egy aprócska szigeten, amelyen épp elférünk, és gyakorlatilag mozogni sem tudunk – célunk pedig minél tovább életben maradni. Állandó cimboránk egy beszélő rák, Carl, aki saját magányán enyhítve igyekszik mindig megtörni a csendet, illetve tippekkel ellátni a túléléshez – utóbbi módja pedig a maroknyi földecskénket nyaldosó tengerben lubickoló halak, illetve a szóló pálmafán érő kókuszdiók. Farigcsálni is lehet, például kovakőből és bambusznádból lándzsát – ezzel pedig a potenciális lehetőségek ötödét valószínűleg el is árultam.
A feladat felszúrni fegyverünkre a halat, megsütni, majd megenni, illetve leverni a termést és széttörni; figyelve az arra legyeskedő tolvaj sirályra. Időnként dobozokban vethet partjainkra egyéb anyagokat a kék tenger, míg a háttérben különös lényeket láthatunk lubickolni. Negyed óra környékén már egyre kevésbé adományoz a program, így a trófeához kötött húsz perc elérésével nagyjából ki is fullad a játék. Ötletes az alapkoncepció, remek a színvilág és humoros a dizájn, de túl kevés, és túl gyorsan kimerül: a variánsok pedig nem elegendőek ahhoz, hogy maximum másfél óránál tovább nyüstöljük, a kamera borzasztó érzékelési tartománya pedig feleslegesen megnehezíti a legegyszerűbb manővereket is. A túlélés így önmagában hamar megszűnik jutalomnak lenni.

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

Kiadó: Flight School
Fejlesztő: Flight School
Megjelenés: 2018.04.03.
Ár: 4490Ft
Játékosok száma: 1
Kép: 1080p
Demo: Nincs
Méret: 480.9MB
Web: https://islandtimevr.com/
PSN feltöltőkártya: Platinum Shop
Képgaléria
Olvasói vélemények
Island Time VR
Flight School
CSAK ÓVATOSAN