PlayStation.Community

2008.11.01. 10:25 Játékteszt
66 hozzászólás
Szerző: martin
Értékeld a cikket!
Kiharaptam a pókot a sarokból.

A képregény-füzetekben évtizedekig futtatott sztorikat nem ismerem túl jól – tehát rajongónak semmiképp sem mondhatom magam –, ám a mozikat és jó pár rajzfilmet láttam, ezek alapján pedig azt kell mondanom, hogy az „ismertként” aposztrofálható szuperhősök közül nekem Spider-Man, azaz a Pókember jön be legkevésbé. Több oka is van ennek: egyszerűen trének tartom a téma filmes megközelítését (szerintem az eredeti Peter Parker kissé ügyefogyott, laza karaktere nem jön át a Tobey Maguire által játszott, iszonyúan idegesítő módon szenvedő drámahősből), másrészről pedig az utóbbi jó pár évben készült Spider-Man játékprogramokat a rajongókon kívül senki sem tudta igazán élvezni. Jómagam talán a Spider-Man & Venom: Maximum Carnage című őskövülettel szórakoztam jól utoljára, még Megadrive-on, 1994-ben, ami egy beat’em-up volt… azokat meg azokban az aranyidőkben nehéz volt elrontani a megyek-ütök-boss szentháromságra épülő játékmenetükkel. Bár hazudok: ott volt a Friend or Foe is, ami aztán nem egy bonyolult progi (eccerű’, mint a fakocka), de végtelen egyszerűségében, és a co-op módjában ott rejlik a bunyós stuffok minden bájossága.
Talán ezek a nosztalgikus emlékek késztettek arra, hogy magamra vállaljam a legújabb, Activision kiadású Pókember game, a Spider-Man: Web of Shadows tesztjét. (Természetesen nem: simán csak akartam egy jót bunyózni.)

Egy bizonyos közmondás szerint a szűz kéz szerencsét hoz – itt jegyezném meg, hogy minden férfi felebarátomnak inkább ajánlanám a tapasztalt kezeket –, így ebből kiindulva, előzetes videók megtekintése, sajtóközlemények elolvasása és minden előítélet nélkül álltam neki a game nyüstölésének.
Ráadásul jól is indult…
Fain melankolikus zene, érdekes koncepció: Pókember komótosan cammog egy háztetőn, űrhajók repkednek, helikopterek csapódnak be mellé, furcsa futurisztikus egyenruhás katonák és idegen lények küzdenek egymással, érkezik Venom, óriási, házakat összekötő hálók mindenfelé.(Álljunk meg egy pillanatra: milyen ökörséget mondtam az előbb? „Jól indult”? Űrhajók? Sci-fi jelmezes katonák? Óriáshálók? Elnézést kérnék, pillanatnyi elmezavar lehetett. Ezek mit is keresnek egy jelen időben zajló Pókember univerzumban?)
Hoppácska, már indul is a játék! Tucatnyi kis fekete venompalánta (lásd „szimbióta”) csinálja a palávert a városban, nekem kell rendet tennem. Ugrik, pofon, ugrik, pofon, mászik pofon, elveri a „rendes” Venomot, akció vége. Aha, ez egyértelmű: a Spider-Man: Web of Shadows ezek szerint egy verekedős game. Továbbmegyek… ugrik, pofon, ugrik, pofon, mászik pofon, prológus vége. Semmi gáz, ez egy beat’em-up, nem?

(Ha jól emlékszem, körülbelül itt jön egy átvezető Mary Jane Watsonnal, aki modellalkatú, nagycsöcsű, szakadt trikót viselő vörös amazonként van ábrázolva, shotgunnal a kezében.)
Nagyjából itt kezdem el vizsgálgatni a látványt. Hát, izé, mit szépítsek: amit látok, az egy Playstation 2-es Grand Theft Auto 3 motor (igen, az első 3D-s) HD-be oltva – finom leszek, vérgagyi. Kezdjük ott, hogy olyan ocsmány pop-up rondítja az élményt, amit talán PS1-en láttam utoljára. Bizonyos objektumok úgy nyílnak fel előttem, ahogy a vásári céllövöldében a festett lemezcéltáblák elfekszenek. Sehol semmi változatosság: hasábházak, kétféle klónfa (zöldes és sárgás), százezer ugyanolyan sárga taxi (New York jellegzetességei), jó néhány droidmód tántorgó gyalogos az utcán, és vagy egymillió gengszter.
De minden sarkon.
Baró, „változatos” karakterdizájn: minden gangszta vagy lila, vagy narancs cuccot visel, és vagy baseball inget, vagy pufimellényt. A lilák mindig a narancsokat ütik, és fordítva, de mondom, minden sarkon – nagyjából 10 másodpercenként látok utcai balhét. Ezt mind a levegőből figyelem: ahogy ismerkedem a kezeléssel, és hálómat egy láthatatlan plafonba lőve, Tarzan módjára hasítok végig New Yorkon, felmerül bennem a kérdés, valóban komolyan gondolta-e ezt az Activision 2008-ban? A grafika tehát technikailag is, meg a látvány összességét véve is iszonyat gyenge, eddig olyan 2 pontosra szavazom a programot, de nem adom fel, mert azt veszem észre, hogy kifejezetten jól szórakozom azzal, ahogy Pókember közlekedik.
Gyakorlatilag egy gombbal megy az egész: lenyomom a ravaszt, kilövöm a hálót, lendülök, aztán a felső holtponton újra hálózok. Ezzel a módszerrel, mintha hintáznék, szélsebesen szakítok a házak között (tényleg, ha ez New York, hol vannak a felhőkarcolók?), sőt egy idő után már be is tudok fordulni a sarkokon, egyfajta „pókdrifteléssel”. Azon nincs értelme fennakadni, hogy a háló valszeg a felhőkön tapad meg. Sajnos néha beleakadok egy-egy fába vagy telefonfülkébe, sőt, ha nagyon alacsonyra megyek menősködés közben, a kocsikon is fennakadok, de összességében ez a haladási mód nagyon tetszik. A magasabb épületek fölött nem tudok átlengeni, ezért itt a tetőkön landolok, aztán észreveszem, hogy a függőleges falakon fel tudok mászni (lásd „Oson, mint pók a falon”), valamint fel is tudok futni rajtuk. Ilyenkor a perspektíva – és a kameraman – is fordul velem, egyfajta furcsán izgalmas síkban fordulást eredményezve. Egészen felvillanyoz a dolog, hajlandó vagyok +1 pontot adni az előző kettőhöz!

Egy szuperhős élete sajnos nem csak mókás és vidám hintázás a nagyvárosban, így küldetések után nézek. Mentorom az elején Luke Cage, a… a… három méter magas fekete óriás, és akinek karaktere (plusz a hozzá tartozó irreális magasság) végképp megöli bennem azt a reményt, hogy ebben a Pókember játékban én bármi életszerű, a Spider-Man világra akár csak csírájában is hajazó együttállást leljek. Cage mindig ugyanott, egy tér közepén áll, és fejébe veszi, hogy minden póktrükköt megtanít nekem. Lenyomok vagy 8 missziót, tanulom a speckó harcmodort, és unott képpel verem a lila-narancs brigádokat. Egy ellenfél mindig szigorúan csak 3 pofon, amiből a harmadik mindig egy ilyen lassított felvételes izé: rettenet béna, mert ezt az idióta animációt minden egyes fazonnál végig kell nézni, totál kiesel tőle a harc ritmusából. Sebesült közembereket mentek, gengszterkocsikat állítok meg, aztán egyszer csak összeakadok Luke Cage karakterének bűnöző megfelelőjével is, aki frankón mondom dettó ugyanaz a 3 méter magas figura, csak más rajta a textúra – viszont őt (sőt őket, mert minden sarkon áll egy) már nem lehet csak úgy lenyomni, teljesen kiszámíthatatlan, mikor ver arcon a baseball ütőjével. Az meg a legszebb, hogy természetesen a programkód ostoba, mint egy marék lepke: ha az a feladat, hogy üssek le 15 rosszfiút, az egyik csoport hátára születik a következő, így két métert nem kell a városban keresgélnem, hogy teljesítsem a kvótát. Vannak opcionális mellékfeladatok is: pókösztönömmel kutassak fel további gangsztákat, most már hetvenet (Dynasty Spider-Man Warriors), valamint keressek és mentsek meg újabb sebesülteket – most már ötöt. Őrült változatosság.
Maga a bunyózás nem lenne olyan borzasztó, mert lehet pofozkodni, hálóval gúzsba kötni, és hálóval magunkat valakihez/valamihez odahúzni, majd rárúgni, de ez nem mindig működik olyan szép folyamatosan, ahogy azt a dizájnerek eltervezték (és külön kiemelve ráírták a game dobozára), ráadásul az operatőr is össze-vissza bénázik. Attól meg külön idegbajt kaptam, hogy ha szétrúgok mondjuk egy ötös brigádot, akkor azok öt felé spriccelnek szét, mint a szélrózsa, és amíg az egyikkel foglalkozom, a többi úgy lő rám, mint akinek elmentek otthonról. Mit képzelnek ezek, ki vagyok én, a Denevérember?
A működő harci rendszerért adtam két pontot – így tartunk ötnél – amiből viszont az unalmas, repetitív küldetésekért le is vontam egyet.
A levert ellenfelekért és a missziókért tapasztalati pont a jutalom, amiből többek között mindenféle speckó támadás és tulajdonság is tuningolható, ergo a Spider-Man: Web of Shadows nem egy szimpla beat’em-up, némi szerepjátékos hatás is felfedezhető benne. A későbbiekben előkerül pár időre gombnyomkodós feladat, valamint szerezhetünk különféle híres segítőtársakat is. Spidey kétféle kosztümben – a szokásos pirosasban és a fekete venomosban – is parádézhat, ez a küzdőstílusra van kihatással, ráadásul a megnyerés is attól függően alakul, hogy jó vagy gonosz pókok voltunk-e. Extra tartalom, fokozza a hangulatot, plusz egy pontot ér. A bossharcok (és úgy en bloc az összes feladat sem) nem túl nehezek – nekem megerőltetőbb volt eljutni hozzájuk, mint lenyomni őket. A zenéről nem tudok érdemben nyilatkozni, mert észre sem vettem, hogy esetleg szólnak, a hangok pedig olyanok, hogy talán már Commodore 64-en is sokkal jobbakat hallottam ezeknél, úgyhogy ezt inkább ne is feszegessük. Mintha le lett volna némítva a tévém…
A Spider-Man: Web of Shadows egy nagyon rapszodikus game: állat hangulata van a póklengedezésnek, legtöbbször – ha ráérzel a ritmusra, és összejön – a bunyó is szórakoztató, viszont végtelenül unalmas és túl egyszerű jó pár küldetés és feladat, valamint a látvány is kritikán aluli. Az elején beleteszel két órát, és szinte semmi nem történik, de ezen a holtponton túl kell jutni ahhoz, hogy végre a sztori is kibontakozzon, valamint előjöjjenek az izgalmasabb momentumok, mint például Rozsomák feltűnése.
Szívem szerint egy erős négyest dobnék erre a programra (melynek gépkönyve mindössze 16 oldalas, ebből 5 szól a játékról, a többi általános tudnivaló), de bízom benne, hogy aki e teszt elolvasása után mégis úgy dönt, hogy megvásárolja, az valamennyire Pókember fan, és benyeli a sok-sok gyengeséget a számos pozitívum mellé. A végeredményt így 5 pontban határozom meg, és megragadnám az alkalmat, hogy a tisztánlátás kedvéért idézzek a PlayStation.LIVE értékelési rendszeréből:

Közepes, abszolút átlagos játék, túl sokat ne várj tőle. Szódával elmegy, mondjuk egyszer.

(A játékot tesztelésre szoftverdealerünk, a Platinum Shop biztosította. Köszönjük!)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
66. Slade  PlayStation.Community tag
2009.12.11. 18:05:55
LV6
PS2-es verzió siralmas olyan 1 pont körül mozog
65. pank2
2009.09.09. 05:29:51
LV2
Jo a graffikája,de lehetne látványosabb is.
PSN ID: paradilaci
64. t2n85
2008.11.16. 12:13:17
LV1
jól néz ki
Nem hanyag vagyok csak ki**szót lezser
63. Dragon
2008.11.15. 15:15:43
LV1
eléggé jó játék de nem a legjobb
2008.11.12. 17:35:06
LV1
hát elég gagyi... 12 éves korig ajnlott max!
2008.11.12. 13:11:46
LV3
Nekem nagyon bejőn, a fried or fuu(asszem így írják :D) az nagyon bejőtt, meg a 3-is, és amint lessz pénzem be is fogom szerezni :D
2008.11.08. 23:38:21
LV2
Kár érte, jobbat vártam. :(
Pedig a hálópalinta az tényleg a helyén van.
Slave 2 Da Rhythm
59. Priest  PlayStation.Community tag
2008.11.03. 22:07:38
LV3
A második képen hirtelen, mintha a Mythbusteres Kari Byron-t láttam volna.
Sajna nem!
"Rend. Slaughter. Devour Your Enemies!!!"
2008.11.03. 21:05:52
LV1
Nekem a klasszikus Spiderman van meg amit még a jó "öreg" PS-re szereztem be. Az ezután kiadott többi Spidey játék már annyira nem jött be, hogy már nem is vettem meg őket. Mondom ezt úgy hogy nagy rajongója vagyok a képregénynek. Tuti ezt sem fogom megvenni. :(
"I've seen things"
57. Sky
2008.11.03. 18:02:22
LV1
kiharaptam a pokot a sarokbol xD ez tetszik:D
56. Folt  PlayStation.Community tag
2008.11.03. 16:28:31
LV11
A teszt király, de azt hittem a játék jobban fog sikerülni. :( Roszomák miatt tuti vétel, persze majd ha olcsóbb lessz...
55. ssy7
2008.11.03. 15:57:32
LV14
jó ez a cik és a képek is jók gratula martin:D
Disznóvágás Pro 2009
54. Masamune  PlayStation.Community tag
2008.11.03. 10:06:53
LV14
Válasz 50. Dragonken üzenetére:
Ezt kipróbálás nélkül túlzottan előitélet szagú.
"Na de Gyurma Gyuszi!"
2008.11.03. 09:29:47
LV3
Válasz 50. Dragonken üzenetére:
nagyon jó a meglátásod.
.
52. Masamune  PlayStation.Community tag
2008.11.03. 08:23:56
LV14
Válasz 40. faul üzenetére:
Hát elég szégyen, hogy nem vágod:)
"Na de Gyurma Gyuszi!"
2008.11.03. 08:07:11
LV1
Sajnálom, hogy már megint nem jött össze egy normális újgenerációs Pókember játékot összedobni a srácoknak. Pedig a a Spider-Man 2 és ez Ultimate stuffok jók voltak. Kár. De legalább ennyivel kevesebbet kell költenem idén:)
Gamer for Life
50. Dragonken  Szerkesztő
2008.11.03. 08:00:41
LV16
jópofa teszt volt!a játék viszont kaotikusnak tűnik,mintha egy nagy turmixgépbe vágtak volna mindent,ps2-es alacsonyköltségvetéssel kiadták,és hátha hoz majd pénzt alapon várnak.az én meglátásom szerint.
de miért nincs DK-n nadrág?
49. fikusz
2008.11.02. 16:08:11
LV2
Köszi a tesztet :P
Oké! De ha én hazudok, te is elhiszed?!
48. kurogane  PlayStation.Community tag
2008.11.02. 14:01:53
LV6
Playstationlive: 5 pont
Gamespot: 8 pont
IGN: 5.5 pont
Pénzt nem adnék a játékért de nagyon is kipróbálnám.
47. SiC  PlayStation.Community tag
2008.11.02. 13:04:37
LV14
Gondolkodtam a beszerzésén, na de....
Köszi a tesztet!
"paraszt a dumam, a te bajod ha nem erted"
46. ssy9
2008.11.02. 12:37:37
LV1
az emberek szerintem is jól megvannak csinálva
45. wmartin  PlayStation.Community tag
2008.11.02. 10:58:22
LV15
szerintem jól néz ki :)
Bow ties are cool !
44. Zdex  PlayStation.Community tag
2008.11.02. 10:35:09
LV3
A karakterek jól meg vannak csinálva, csak az épületek kicsit gyengére sikeredtek.
Csak sört iszok, mer' vezetek.
2008.11.02. 10:33:47
LV3
Hát a képek azok nagyon frankon néznek ki ,de vajon a játszhatosága milyen lessz az a nagy harcikérdés, Ja és a hangulatrol ne is beszéljek.
.
42. Chel_McColish  PlayStation.Community tag
2008.11.01. 22:29:44
LV1
A Pókember a kedvenc képregény-karakterem, a trailere nagyon állat.
Én most az Ultimate Spider-mannél vagyok leragadva, és a jelenlegi teszt alapján a játékmenete nem nagyon tér el ettől.
A tévedésem jogát minden esetben fenntartom!
41. martin  Főszerkesztő
2008.11.01. 21:46:05
LV27
Válasz 40. faul üzenetére:
Én is a hinta miatt adtam az ötöst. :)
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
40. faul
2008.11.01. 21:44:20
LV1
Valaki kérje meg a főnököt, hogy adja át az irányítót a Csipinek! /:D

Nade most komolyan, ki a fenét érdekel a grafika meg, hogy egy három méteres feka gorilla a tutorial, amikor több száz métereket zuhanhatsz a játékban?
Emlékszem, pár éve valamelyik xbox-os spidermanben napokig csak hálóhintáztam.

(Egyébként ki a máj ez a luke cage? Egyáltalán nem rémlik, pedig anno előfizető voltam...)
2008.11.01. 21:37:47
LV4
Nekem 1épként tetszik a sok Venom meg h a hősőkre rámásznak meg a végén az az óriási kegyetelen:D
38. MRenton1985  PlayStation.Community tag
2008.11.01. 21:05:24
LV4
Már ilyen karakterek vannak a képregényben, mint itt a trailerben? Elég furák. A ps-es részt én is imádtam, de a sm2 és az ultimate is király volt, nem is értem miért nem vitték tovább azt a látványvilágot. A 3 ezekhez képest meg nagyon gyenge és bugos volt.
37. zephyr
2008.11.01. 18:31:28
LV2
A bal alsó képen kb. minden kurvára igénytelen. Ez klasszikusan az a játék, hogyha nem vagy fan, akkor a demo bőven elég arra, hogy rájöjjél, hogy miért nem akarsz vele játszani a mai játékkínálatban...
Ueda tudja...
2008.11.01. 17:59:39
LV6
EZt is csak a legelszántam Spiderman rajongók veszik meg,Én tuti nem.
35. GTfan
2008.11.01. 17:51:49
LV12
Jól leírtad a véleményedet. Énj ezek után oylan 3-4 pontra értékeltem volna
2008.11.01. 16:55:34
LV5
én azt hittem 4 pontos game lett, sajna nem találtam el :)
33. mark910624  PlayStation.Community tag
2008.11.01. 16:31:16
LV4
Nagyon jó lett a teszt. Igazi Martinos ...
32. kryss777  PlayStation.Community tag
2008.11.01. 14:39:10
LV7
Közepes, közepes, de még így is kipróbálnám. Persze pénzt nem adnék érte, csak úgy megnézném. :) Videók alapján egészen bejövős volt, de mint olvasom eléggé elb*szták.
Nekem az első PS1-es rész tetszett, egy darabig el voltam vele.

(„pókdrifteléssel” xDDD)
2008.11.01. 14:15:32
LV3
Anno ami Dreamcast-re kijött Pókember tetszett, az Xbox-os is, de ez már valahogy nem vonz annyira.
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy Turok !!!
30. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2008.11.01. 13:31:50
LV4
De jó volt olvasni az írásod! :-) A játék közepes, de a szöveg kiváló! :-)
29. Masamune  PlayStation.Community tag
2008.11.01. 12:52:08
LV14
Válasz 26. rolmanus üzenetére:
Hát Amerika Kapitány most egy darabig nem támad fel szerintem de ez csak idő kérdése. Nekem mostanában ami leginkább tetszett, az a World War Hulk volt és a planet Hulk.

krissz88: Spider-Man
"Na de Gyurma Gyuszi!"
2008.11.01. 12:50:05
LV4
Jónak tűnik a játék Jó az ötlet de nem igazán győzött meg ez az 5 pont :S
27. Johnny  PlayStation.Community tag
2008.11.01. 12:48:31
LV5
Így a teszt alapján ez is olyan egyszer elszórakozni jó, ha nincsen jobb dolgod game.
Néha ilyen is kell, főleg ha a főszereplő Spider-man :)
Hömpörö apor ündürüxi!
26. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2008.11.01. 12:46:16
LV22
Válasz 21. Masamune üzenetére:
Az a baj, hogy most már az amazing is komolytalan lett... Amikor Marvelék hoznak valami drámai lépést, azt nemsokkal később úgyis visszacsinálják, ráadásul valami elég gyerekes és idióta módon... Szerintem lassan nem tudom egy kezemen megszámolni, hogy hányszor támadt fel amerika kapitány, ráadásul most már May néni meg Harry Osborn is... Ezzel cseszik szét az egészet... Nagyon remélem, hogy az Ultimate univerzumban az Ultimatumot nem csinálják vissza...
She was a real hero... She was a true Patriot!
25. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2008.11.01. 12:43:46
LV22
Válasz 22. Masamune üzenetére:
Nekem is tetszett a két első póki :)
She was a real hero... She was a true Patriot!
24. krissz88  PlayStation.Community tag
2008.11.01. 12:38:51
LV12
Válasz 21. Masamune üzenetére:
mi volt annak a címe? az első playstationosnek?
Trep meg lehet hogy beépített játékkapocs vagy játékcsillagos ügynökXD
23. Lara  beauty junkie
2008.11.01. 12:37:33
LV26
Válasz 22. Masamune üzenetére:
-szerintem- :)
számomra nem okés game. :)

de örülök, hogy Neked bejött.
22. Masamune  PlayStation.Community tag
2008.11.01. 12:33:39
LV14
Válasz 17. Lara üzenetére:
Nem értünk egyett. Az első két Ps-es Pókember game a sima és az Az Enter the Electro igenis faja játékok voltak. Kedveltem Ps2-n
az Ultimate-et. És csipáztam a második és a harmadik Pókembert is.
"Na de Gyurma Gyuszi!"
21. Masamune  PlayStation.Community tag
2008.11.01. 12:29:41
LV14
Válasz 16. krissz88 üzenetére:
Én mindjárt tudok mondani egyet. Ott az első Playstationos.

Amúgy a Marvel mostanában egy picikét elszállt. Olyan technikai ugrást csaptak az univerzumba, hogy az egyszeri olvasó csak ámul és bámul. Az ürhajók meg a futurisztikus katonák a S.H.I.E.L.D. ügynökei. Pókember meg még mindig nagyon jó csak egy baj van. Erőltetik itt a gagyi Ultimate-et meg az Amazing-et. E kettőből jelenleg csak az Amazingre lehetnre rá mondani, hogy Király. Az egész Marvel univerzum összefüggéstelen lett, főleg a Civil War era bevezetése után. Én is csak nagy nehezen vagyok képben pedig bújom az irányadó marvel comicokat rendesen.

A filmeket meg hagyjuk, gagyi fosok, Tobey-nak nagyon gusztustalan feje van főleg amikor elérzékenyűl. Hát sajnálom, hogy Martinnak nem jött be. Mindenesetre én majd azért kipróbálom, olyat kijelenteni pedig mint itt ahogy Trep is tette, hogy nem érdekel a PSlive véleménye, elég erős. Én azért járok ide mert érdekel.

Lady: Egyik SP játékban sem volt bezártság érzeted max az első filmesben, mindegyikben nagyon faján lehetett a külső tereken ökörködni.
"Na de Gyurma Gyuszi!"
20. Lara  beauty junkie
2008.11.01. 12:21:25
LV26
Válasz 18. rolmanus üzenetére:
oh nekem pont az S2 nem jött be.
19. Lara  beauty junkie
2008.11.01. 12:18:04
LV26
Válasz 13. Drivolis üzenetére:
egy kis domina jelleg. ;D
18. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2008.11.01. 12:17:59
LV22
Válasz 16. krissz88 üzenetére:
Azért ez nem igaz, szerintem az Spider-Man 2, és az Ultimate Spider-man jó volt...
She was a real hero... She was a true Patriot!
17. Lara  beauty junkie
2008.11.01. 12:17:39
LV26
Válasz 15. Drivolis üzenetére:
hát szerintem már a korábbi Pókember game-kben sem sikerült nagyot alkotni. a teszt alapján nekem az jött le, hogy most sem arattak.
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
SPIDER-MAN: WEB OF SHADOWS
Activision
Látványosság:
Gyenge
Játszhatóság:
Átlagos
Szavatosság:
Átlagos
Zene / Hang:
Gyenge
Hangulat:
Átlagos
5/10
Pozitívum
Tetszik a hálóindán lengedezés
Negatívum
Néhol gyötrelmesen unalmas